» 
 » 
   

Uudet pikavipit 1.11.2017

Uudet pikavipit ja uudet lainatuotteet tuovat tullessaan kilpailua lainayritysten välille. Kilpailu on asiakkaiden kannalta hyvä asia, sillä lainojen kulut pienenevät ja markkinoilla pystyvät toimimaan vain vakavaraiset lainayritykset.

Jotta uudet pikavipit tulisivat lukijoille helpommin tutuksi, esittelemme ne tässä artikkelissa niiden tullessa markkinoille. Artikkelia päivitetään säännöllisesti ja uusin esitelty pikavippi löytyy artikkelista aina ensimmäisenä.

Uudet pikavipit vuonna 2017

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2017 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

Ege Finance

Ege Finance tarjoaa pikavippiä 100 - 2800 euroa ja vipeillä on kiinteä maksuaika. Maksuaikaa lainoille saa 2 - 12 kuukautta. Tuote on selkeästi hinnoiteltu, sillä nimelliskorkoa ei ole. Pikavipistä maksetaan ainoastaan nostopalkkio.

Ege Financen esittelystä löydät kaikki palvelun tarjoamat lainat hintoineen ja maksuaikoineen. Hinnat löydät myös pikavippivertailustamme ja voit vertailla hintatasoa muihin palveluihin.

Ege Financen pikavipin voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa. Esittelystämme löydät yleisimmät hakemuksen hylkäykseen johtaneet syyt.

Siirry palveluun >>

Easycredit

Easycredit -palvelun tarjoaa Northmill Oy, joka vastaa myös Credigo -lainapalvelusta. Easycreditin kautta on mahdollista hakea 100 - 5000 euron kulutusluottoa. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada aina 1 vuodesta jopa yli 8 vuoteen.

Seurauksena pitkistä maksuajoista kuukausierät pysyvät maltillisina. Esimerkiksi 100 euron lainassa kuukausierät ovat vain noin 10 euroa. Easycreditin yritysesittelystämme löydät kattavamman esimerkkitaulukon kuukausieristä.

Easycredit tarjoaa lainatuotettaan 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

Siirry palveluun >>

Rahapalvelu

Rahapalvelu aloitti lainanmyöntämisen heinäkuussa 2017. Palvelun tarjoaa IPF Digital Finland, joka vastaa myös Credit24 -palvelusta. Rahapalvelun kautta on mahdollista hakea 50 - 4 000 € joustoluottoa jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla.

Tällä hetkellä Rahapalvelu myöntää ensimmäisen lainan koroitta ja kuluitta kuukaudeksi käyttöön! Suosittelemme hyödyntämään edun nopeasti, sillä se on voimassa vain rajoitetun ajan. Voit hyödyntää edun tästä.

Rahapalvelu myöntää luottoa vain niille henkilöille, joilla ei ole ennestään tiliä Credit24 -palvelussa. Lisäksi hakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Komplett Bank

Komplett Bank aukesi Suomessa 16.2. ja se tarjoaa asiakkailleen 1000 - 50 000 euron joustoluottoa. Takaisinmaksuaikaa lainalla ei ole, vaan lainasta tulee maksaa ainoastaan minimilyhennyserät, jotka sisältävät nimelliskoron sekä 5 euron tilinhoitopalkkion. Tämän lisäksi lainanottaja voi haluamallaan summalla lyhentää itse lainapääomaa. Lainatuote on erittän joustava ja sopii henkilöille, joiden on vaikea ennustaa tuloja ja menoja pitkällä tähtäimellä.

Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa suomalaisille henkilöille, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotta laina voidaan myöntää.

Siirry palveluun >>

Surimo Finance laina

Surimo Finance tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa, jonka suuruus on 500 - 4000 € ja jolle on mahdollista saada 1, 2 tai 3 vuoden takaisinmaksuaika. Lainalla on kiinteä takaisinmaksuaika ja kiinteät lyhennyserät, jolloin kulut on helppo tiedostaa etukäteen. Lainahakemusta tehdessä näkee lyhennyserät selkeästi, joten sopivan takaisinmaksuajan valitseminen on helppoa.

Surimo tarjoaa lainoilleen jopa 6 maksuvapaata kuukautta, joten tilanteen sitä vaatiessa lyhennykselle on helppo saada lykkäystä.

Surimon kulutusluottoa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, joilla on säännölliset tulot ja jotka omaavat suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Siirry palveluun >>

Uudet pikavipit vuonna 2016

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2016 uusista pikavipeistä.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suomalaisille lentoyhtiönä tunnetuksi tulleen yrityksen rahoituspalvelu. Bank Norwegian tarjoaa perinteistä kulutusluottoa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Laina-aikaa on mahdollista saada jopa 15 vuotta ja halutessaan lainan voi maksaa takaisin ennakkoon sovittua nopeammin. Lainan kustannukset koostuvat seuraavista kuluista:

Nimellinen vuosikorko riippuu lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta. Aloitusmaksu on 1000 - 2500 € lainoissa 45 € ja näitä suuremmissa lainoissa 95 €.

Bank Norwegianilta lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat olleet Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Huomioithan, että lainanhakuprosessissa henkilötunnukseen voi syöttää vain ISOJA kirjaimia.

Siirry palveluun >>

Eurolimiitti

Eurolimiitti on uusi pikavippipalvelu, joka avattiin huhtikuussa 2016. Se tarjoaa lainatuotteenaan joustoluottoa 3000 € luottorajalla. Hyvin raha-asiansa hoitavien on mahdollista saada 4000 € luottoraja. Uusille asiakkaille Eurolimiitti tarjoaa ensimmäisen 10 - 500 € noston täysin kuluitta, jos summan maksaa takaisin 30 vuorokauden sisällä. Maksat takaisin siis pelkästään nostamasi lainasumman.

Eurolimiitin kulut koostuvat nostopalkkiosta ja korosta. Tosin vanhoilta asiakkailta ensimmäiseltä kuukaudelta ei peritä koskaan korkoa, ainoastaan nostokulut. Alla tarkempi erittely kuluista:

Muita kuluja pikavipistä ei synny. Lisäksi asiakkaan on mahdollista hakea 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa kuluitta.

Eurolimiitti tarjoaa lainaansa 21 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Eurovippi

Eurovippi on yksi FourFinance Global S.A.:n lainapalveluista. Muita kyseisen yrityksen lainapalveluita ovat muun muassa CreditGuru, Forbes, Vikinglaina, Avippi ja Finncredit. Yritys on aikaisemmin tunnettu nimellä Suomen Rahoitusyhtiö Oy, mutta se jotui lopettamaan toiminnan epäselvien sopimusehtojen takia. Nykyisen palvelun hinnoittelu on hieman selkeämpää ja palveluhinnaston löydän muun muassa yritysesittelystä.

Lainahinnoiltaan Eurovippi ei ole edullisimmasta päästä. Esimerkiksi 200 € lainalle syntyy kuluja miltei 70 €, kun otetaan laina 30 vuorokaudeksi. Lainan kustannukset koostuvat nostoprovisiosta sekä korosta. Myös mahdolliset lisäpalvelut nostavat lainan kokonaishintaa.

Eurovipin vertaislainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Uudet pikavipit vuonna 2015

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2015 uusista pikavipeistä.

Credigo

Credigon taustalla toimii ruotsalainen Northmill AB, jolla on ollut lainatoimintaa muissa Pohjoismaissa jo useamman vuoden. Suomeen yritys rantautui vuoden 2015 loppupuolella Credigo -lainapalvelulla. Northmill ei itse myönnä luottoa, vaan se välittää lainahakemukset luotonantajalle.

Credigon kautta on mahdollista hakea 100 - 2500 € luottoa pidemmällä laina-ajalla. Laina-aika valitaan 6 kuukauden ja 5 vuoden väliltä. Mitä suurempaa lainaa haetaan, sitä pidemmän laina-ajan lainalle voi ottaa. Pienemmissä lainasummissa Credigo ei ole edullisin vaihtoehto, mutta isommilla lainasummilla palvelu on erittäin kilpailukykyinen.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Credigolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja kotiosoite Suomessa.

Siirry palveluun >>

Cashbuddy

Cashbuddy on suomalaisen Cashbuddy Oy:n lainapalvelu, josta voi hakea 1000 - 3000 € kulutusluottoa. Kulutusluotolla on kiinteä takaisinmaksuaika, joka valitaan luotonhaun yhteydessä. Laina-ajaksi voi valita 12 - 60 kuukautta ja lainasumman voi valita 100 € tarkkuudella.

Cashbuddyn kulut koostuvat 49 - 299 € avausmaksusta, lainan nimelliskorosta ja 9 € kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Cashbuddyn lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on kotiosoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Siirry palveluun >>

Fleksiluotto

Fleksiluotto on 4Finance Oy:n lainapalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen 2100 € luottorajan. 4Financen tunnetuin lainapalvelu on Vivus.fi.

Fleksiluoton kulut koostuvat 11% nostoprovisiosta sekä lainan 8,5% kuukausittaisesta korosta.

Fleksiluotolla ei ole kiinteää takaisinmaksuaikaa, vaan lainaa lyhennetään erissä. Lainaa tulee lyhentää vähintään 5% jäljellä olevasta lainasaldosta kuukaudesta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lainan kuukausittainen korko on 8,5%. Jos siis lyhennät lainaa minimierissä, ei laina todellisuudessä lyhene ollenkaan.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Fleksiluotolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijan tulee sallia Instator -palvelun tarkistaa tilitiedot.

Siirry palveluun >>

NordCredit

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n lainapalvelu, jonka lainatuotteena on 2000 tai 3000 € luottotili. Luottorajan suuruus riippuu lainanhakijan takaisinmaksukyvystä. Lainasto Oy:n muita lainatuotteita ovat muun muassa Lainasto.fi ja Reissuvippi.fi.

NordCreditin lainakulut koostuvat nostoprovisiosta ja lainan nimelliskorosta. Nostoprovisio on suuruudeltaan 14% nostettavasta lainasummasta ja lainan vuotuinen nimelliskorko on 60%.

Lainaa voi lyhentää joko mininierissä, maksimierissä tai tältä väliltä. Minimierä on 20% jäljellä olevan lainan saldosta, kuitenkin niin, että minimierä on aina suuruudeltaan yli 50 €. Luottorajan ollessa 2000 € maksimierä on 250 €/kk ja 3000 € luottorajalla maksimierä on 300 €/kk.

NordCredit ei tarjoa sivustollaan tarkkoja lainakuluja, mutta esimerkiksi 2000 € lainan kokonaiskustannukset vuoden ajalta ovat noin 1800 €.

NordCreditin lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Siirry palveluun >>

Saldo

Saldo.com on Tact Financen uusi lainapalvelu, josta voi hakea luottotiliä 2000, 3000, 4000 tai 5000 € luottorajalla. Tact Financen muita lainapalveluita ovat muun muassa Limiitti.fi ja Vippi.fi. Lainan voi maksaa takaisin haluamissaan erissä joko kerralla, minimierissä tai jotain siltä väliltä. Minimierän suuruus on 150 - 400 € ja sen suuruus riippuu jäljellä olevan lainan suuruudesta.

Saldon lainakulut koostuvat lainan nimelliskorosta, 10% nostoprovisiosta ja 4,90 € kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Saldo.com ilmoittaa sivustollaan 2000 euron lainalle todelliseksi vuosikoroksi 60,33%, 3000 euron lainalle 57,90%, 4000 euron lainalle 56,69% ja 5000 euron lainalle 55,97%.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Saldolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Siirry palveluun >>

Arvostele artikkeli

Oliko Uudet pikavipit -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

3,89 / 5 (18 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.