Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Uudet pikavipit   

Uudet pikavipit 24.8.2023

Uudet pikavipit ja uudet lainatuotteet tuovat tullessaan kilpailua lainayritysten välille. Kilpailu on asiakkaiden kannalta hyvä asia, sillä lainojen kulut pienenevät ja markkinoilla pystyvät toimimaan vain vakavaraiset lainayritykset.

Jotta uudet pikavipit tulisivat lukijoille helpommin tutuksi, esittelemme ne tässä artikkelissa niiden tullessa markkinoille. Artikkelia päivitetään säännöllisesti ja uusimmat pikavippiä tarjoavat palvelut löytyvät artikkelin yläosasta.

Uudet pikavipit vuonna 2023

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2023 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

Resurs Bank

Resurs Bank on ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa tuotteenaan 1000 - 50 000 euron kulutusluottoa yksityishenkilöille. Lainaan ei tarvita mitään vakuuksia tai takaajia.

Riippuen lainasummasta, maksuaikaa Resurs Bankin tarjoamalle lainalle on mahdollista saada 1 - 12 vuotta.

Lainan korko on sidottu 3 kk Euriboriin. Kulut muodostuvat seuraavanlaisesti:

Resurs Bankin lainaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat täyttäneet 24 vuotta ja joilla on säännölliset tulot. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Northmill Bank

Northmill Bank on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa Suomessa lainatuotteenaan joustoluottoa 500 - 5000 euron luottorajalla. Luottorajan suuruus päätetään yksilöllisesti hakemuksen yhteydessä ja siihen on mahdollista saada myöhemmin korotusta. Northmill ei vaadi vakuuksia tai takaajia lainaan.

Northmill Bankin joustoluotossa maksuaika on nimensä mukaisesti joustava. Lainaa tulee lyhentää vähintään 20 euroa kuukaudessa ja pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta.

Lainan kulut muodostuvat seuraavanlaisesti:

Northmill Bankin lainaa voivat hakea kaikki henkilöt, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta ja joilla on säännölliset tulot. Hakijalla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2022

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2022 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

SweepBank

SweepBank tarjoaa asiakkailleen käyttöönsä virtuaalisen Mastercard luottokortin, jolla voi tehdä ostoja normaalin luottokortin tapaan. Luottoa on mahdollista saada jopa 8000 euroa.

Etuna SweepBankilla on, että luotto on koroton ja kuluton jopa 60 vuorokautta. Kun luoton maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, mitään ylimääräisiä kuluja ei tule.

Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen nimellinen vuosikorko on 19,90 %. Muita kuluja ei ole.

Huomioitavaa kuitenkin on, että etu koskee ainoastaan luottokorttiostoja. Myös käteisin nosto tililtä on mahdollista, mutta tässä tapauksessa ei ole kulutonta jaksoa.

Käteisnostojen hinnoittelu on seuraavanlainen:

Esimerkiksi 500 euron käteisnostolle, joka maksetaan takaisin 6 kuukaudessa, kuluja tulee 40 euroa. Maksat takaisin siis 540 euroa.

SweepBankin luottoa on mahdollista hakea, jos on vähintään 20-vuotias, työskennellyt viimeiset 4 kuukautta ja omaa vähintään 1600 euron kuukausittaiset bruttotulot. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

iRaha

iRaha avasi lainapalvelunsa Suomeen joulukuussa 2022. Palvelun tarjoaa E-Payment Finland Oy.

Palvelusta voi hakea pikavippiä aina 2000 euroon asti. Uusille asiakkaille myönnettävät lainasummat ovat 25 - 500 euroa. Maksuaikaa vipeillä on 30 vuorokautta.

Kuluiltaan iRaha on lain mukainen; nimelliskorko on 20 % ja avausmaksu on 5 euroa. Alle on listattu esimerkkihintoja eri lainoista:

Yllä olevissa esimerkeissä ei ole huomioitu mahdollisia lisäpalveluita.

Hakemuksia käsitellään arkisin ja rahat maksetaan tilille noin 3 vuorokaudessa. Maksullisen pikasiirtopalvelun avulla rahat on kuitenkin mahdollista saada tilille heti, myös viikonloppuna. Lisäpalvelun hinta on 9,75 euroa.

Poikkeuksena moniin muihin palveluihin, iRaha saattaa veloittaa myös hylätyistä hakemuksista. Jos hakija antaa hakemuksella vääriä tietoja ja hakemus hylätään tämän takia, veloitetaan hakijalta 5 euroa. Lisätietoa löydät iRahan yritysesittelystä.

iRahaa voivat käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Vippit

Vippit -lainapalvelun ylläpitäjänä toimii P2P Finland Oy. Yrityksellä on hieman kyseenalainen maine lainamarkkinoilla, sillä asiakkailla on ollut muun muassa ongelmia laskutuksen kanssa. Lisäksi yhteydenotto puhelimitse palveluun maksaa todella paljon.

Suosittelemmekin lukemaan Vippit -yritysesittelyn kokonaisuudessaan ennen lainanhakua.

Vippit tarjoaa 20 - 150 euron pikavippiä kiinteällä, 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainojen hinnat koostuvat 5 euron palkkiosta ja 20 % nimellisestä vuosikorosta.

Alle on listattu hintatietoja eri lainasummien osalta:

Todellinen vuosikorko lyhyestä laina-ajasta ja pienistä lainasummista johtuen on suhteellisen korkea, sillä se on 79,59 - 1605,88 %.

Pikavippiä Vippit -palvelusta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Bluestep Bank

Bluestep Bank on hieman muista poikkeava tulokas Suomessa, sillä lainapalvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on oma asunto. Bluestep nimittäin tarjoaa asuntovakuudellista kulutusluottoa ja lainaa on mahdollista saada, vaikka hakijalla olisi maksuhäiriömerkintöjä.

Bluestepin ideana on ottaa lainanhakijan mahdollinen asuntolaina haltuun ja tarjota tätä vasten kulutusluottoa ja/tai asuntolainaa.

Vuosikorko lainoissa on noin 5 - 7 prosenttia ja lainaa voi hakea jopa 1 000 000 euroa. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada jopa 40 vuotta.

Lainaa haettaessa tulee muistaa, että nykyinen asuntolaina tulee sisällyttää haettavaan lainasummaan. Jos nykyistä asuntolainaa on 50 000 euroa jäljellä ja tämän lisäksi tarvitsee 10 000 euron vipin, lainaa tulee hakea 60 000 euroa.

Bluestepin etuja ovat seuraavat tekijät:

Lainatarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista ja tarjouksen voivat pyytää kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joilla on oma asunto. Hakijalla saa olla myös maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2021

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2021 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

Monefit

Monefit on uusi palvelu, jonka tarjoaa Creditstar Group. Creditstar Group on toiminut kansainvälisesti jo yli 15 vuoden ajan. Monefit on luottotili, jolle on mahdollista saada 100 - 10 000 euron luottoraja.

Kiinteää takaisinmaksuaikaa luotolla ei ole, mutta minimilyhennys siinä on 8 % jäljellä olevasta saldosta, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa.

Lainan kulut koostuvat Monefitilla nimellisestä vuosikorosta sekä kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta.

Todellinen vuosikorko riippuu lainattavasta summasta sekä takaisinmaksuajasta. Esimerkiksi 1000 euron lainalla, joka maksetaan takaisin 12 kuukaudessa, todellinen vuosikorko on 26,55 %.

Monefit tarjoaa asiakkailleen kerran vuodessa korottoman lainan. Koroton laina voi olla suuruudeltaan 100 - 1000 euroa ja se tulee maksaa takaisin 3 kuukaudessa. Tuotteen nimi on Monefit SPLIT.

Monefit palvelee henkilöitä, jotka ovat 18 vuotta täyttäneitä ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi henkilön tulee olla Suomen kansalainen.

Siirry palveluun ❯❯

Taskulaina

Suomalainen Euro24 Finance Oy on tarjonnut luottoja jo useamman vuoden ajan ja palvellut yli 100 000 suomalaista laina-asioissa. Hiljattain Euro24 Finance on avannut uuden lainapalvelun nimeltään Taskulaina.

Taskulaina tarjoaa joustoluottoa 300 euron luottorajalla. Nostetusta luottosummasta riippuen maksuaikaa on mahdollista saada 2 - 4 kuukautta. Lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen nostoja voi tehdä omaan 300 euron luottorajaan asti.

Taskulainan kulut koostuvat nimellisestä vuosikorosta sekä nostopalkkiosta seuraavanlaisesti:

Laina maksetaan tilille noin 2 - 3 arkipäivän sisällä, mutta halutessaan sen saa tilille heti käyttämällä maksullista lisäpalvelua. Lisäpalvelun hinta on 79 euroa.

Taskulainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka asuvat Suomessa.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2020

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2020 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

Sambla

Ruotsalainen Sambla on toiminut jo vuodesta 2014 lähtien Ruotsissa ja 2015 lähtien Norjassa, mutta hiljattain se rantautui myös Suomeen. Sambla on lainanvälityspalvelu, joka välittää lainahakemuksia rahoituslaitoksille ja pankeille. Tällä hetkellä se kilpailuttaa hakemukset noin 22 lainantarjoajalla.

Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa 500 - 60 000 euroa. Maksuaikaa on mahdollista hakea 1 - 15 vuotta.

Palvelun välittämien lainojen peruskustannukset koostuvat seuraavista tekijöistä:

Todellinen vuosikorko koostuu yllä olevista kustannuksista. Samblan mukaan sen välittämien lainojen todellinen vuosikorko on 4,9 - 38 %.

Samblan palvelua voivat käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset, vähintään 1000 euron kuukausittaiset nettotulot ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Creditstar

Uudistunut Creditstar avasi porttinsa. Creditstar on osa suurempaan Creditstar Groupia, joka on toiminut kansainvälisesti jo vuodesta 2006. Suomessa palvelu on paljon uudempi. Creditstarin tuotteena on joustoluotto, jonka maksimisuuruus on 2000 €. Laina-aika on 30 vuorokaudesta 12 kuukauteen ja lainan voi maksaa halutessaan pois ennenaikaisesti. Ennenaikainen takaisinmaksu pienentää lainan kokonaiskustannuksia. Lainan kustannukset koostuvat seuraavista kuluista:

Todellinen vuosikorko riippuu lainattavasta summasta sekä takaisinmaksuajasta. Keskimäärin todellinen vuosikorko on 30,07 %.

Creditstarilta lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat Suomen kansalaisia tai vaihtoehtoisesti ovat saaneet oleskeluluvan Suomeen.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2019

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2019 uusista pikavipeistä. Tarkemmat esittelyt löydät napsauttamalla yrityksen logoa.

VertaaEnsin

VertaaEnsin avasi vuonna 2019 sivustolleen uuden pikavipit kilpailuttavan palvelun. Sen kautta kuluttajat voivat kilpailuttaa pikavipit sekä muut vakuudettomat lainat aina 500 eurosta 60 000 euroon asti. VertaaEnsin -palvelun maksuaikavaihtoehdot ovat aina 6 kuukaudesta 15 vuoteen asti. Lainahakemus kilpailutetaan, lainasummasta riippuen, noin 20 luotonmyöntäjällä.

Jos lainanhakijalla on aikaisempia pikavippejä, on VertaaEnsin -palvelun kautta haettava uusi pikavippi hyvä vaihtoehto. Tällä uudella pikavipillä voidaan yhdistää ja maksaa aiemmat lainat pois.

VertaaEnsin -palvelua voivat käyttää henkilöt, jotka täyttävät seuraavat edellytykset:

Koko prosessi hoituu nopeasti netin kautta ja ensimmäiset alustavat lainatarjoukset saa vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä. Osa luotonmyöntäjistä saattaa pyytää lisätietoja lainanhakijalta ennen lopullista lainatarjousta. Lisäksi isommissa lainasummissa vaaditaan usein ylimääräisiä liitteitä toimitettavaksi.

Siirry palveluun ❯❯

Oivalaina

Oivalaina on uusi pikavippi, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 - 60 000 euroa. Palvelusta voi hakea lainan toivomallaan laina-ajalla ja lainasummasta riippuen maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta.

Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta ja se vie vain hetken. Palvelu toimii hyvin esimerkiksi lainojen yhdistämiseen.

Maksuttoman lainahakemuksen lisäksi Oivalainan etuja ovat muun muassa

Lainan hakeminen tapahtuu täysin netissä ja alustavat lainatarjoukset on mahdollista saada heti hakemuksen jälkeen. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2018

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2018 uusista pikavipeistä.

Lainake

Lainake.fi -palvelun tarkoituksena on auttaa lainanhakijaa löytämään tarvitsemansa laina, mahdollisimman edullisesti. Palvelun kautta on mahdollista kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan maksuaikavaihtoehdot ovat 1 - 15 vuotta.

Kilpailutuspalvelu Lainake.fi on lainanhakijalle täysin maksuton ja lainojen kilpailuttaminen ei velvoita hyväksymään tarjottuja lainoja. Hakija säästää aikaa ja rahaa, kun yhdellä hakemuksella on mahdollista saada useampi lainatarjous. Lainahakemus kilpailutetaan jopa yli 25 luotonmyöntäjällä.

Lainan kulut riippuvat henkilökohtaisesta lainatarjouksesta sekä haetusta lainasummasta ja laina-ajasta. Pääsääntöisesti todellinen vuosikorko on noin 8 - 27 % välillä.

Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen onnistuu palvelun avulla.

Siirry palveluun ❯❯

Instabank

Instabank on norjalaisen Instabank ASA:n tarjoama lainapalvelu, josta voi hakea 500 - 50 000 euron lainaa. Takaisinmaksutapoja on kaksi; joustava ja kiinteä laina-aika.

500 - 30 000 euron lainoille voi valita sekä joustavan että kiinteän laina-ajan. Kiinteä laina-aika on 3 - 15 vuotta. Joustavalla maksutavalla tulee lainaa maksaa takaisin vähintään minimierissä. Mitä suuremmissa erissä lainaa maksaa takaisin, sitä nopeammin laina on maksettu pois. Minimierät näkee Instabankin laskurista.

Instabank myöntää lainaa 23 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on yli 25 000 euron bruttotulot vuodessa.

Siirry palveluun ❯❯

Vivusjousto

Vivusjousto on 4finance Oy:n palvelu. Muita konsernin tuotteita on muun muassa Vivus. Vivusjouston kautta asiakas voi hakea joustoluottoa joko 2000 tai 3000 euron luottorajalla ja lainaa voi lyhentää haluamassaan tahdissa, joko minimi- tai suuremmissa erissä. Vivusjouston sivustolta löytyvän laskurin avulla voi arvioida maksuerien suuruudet.

Vuosikorko on 37,20 - 180,00 % asiakkaasta riippuen. Monesta muusta toimijasta poiketen Vivusjousto ei peri erillistä nostopalkkiota, vaan kulut muodostuvat henkilökohtaisen koron mukaan.

Lainaa voivat hakea kaikki 25 vuotta täyttäneet suomalaiset ja Vivusjoustotilin avaaminen on ilmaista. Jotta tili voidaan avata, ei hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

HUOM: Vivusjousto ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 3.5.2019 alkaen.

MyLender

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille 500 - 30 000 euron vakuudetonta kulutusluottoa. Lainatuotteita on kolme erilaista: 500 - 1900 euron Omaraha, 2000 - 30 000 euron Omalaina sekä Yhdistelylaina.

Omarahassa on kiinteä, 12 kuukauden laina-aika. Omalainaan sekä Yhdistelylainaan on mahdollista saada jopa 12 vuotta maksuaikaa. Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä. Yhdistelylainan avulla on mahdollista yhdistää vanhat pienemmät lainat yhdeksi kokonaisuudeksi.

MyLender-laina on tarkoitettu 26 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on vähintään 1000 euron kuukausittaiset bruttotulot.

Siirry palveluun ❯❯

Uudet pikavipit vuonna 2017

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2017 uusista pikavipeistä.

Ege Finance

Ege Finance tarjoaa pikavippiä 100 - 2800 euroa ja vipeillä on kiinteä maksuaika. Maksuaikaa lainoille saa 2 - 12 kuukautta. Tuote on selkeästi hinnoiteltu, sillä nimelliskorkoa ei ole. Pikavipistä maksetaan ainoastaan nostopalkkio.

Ege Financen esittelystä löydät kaikki palvelun tarjoamat lainat hintoineen ja maksuaikoineen. Hinnat löydät myös pikavippivertailustamme ja voit vertailla hintatasoa muihin palveluihin.

Ege Financen pikavipin voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa. Esittelystämme löydät yleisimmät hakemuksen hylkäykseen johtaneet syyt.

Siirry palveluun ❯❯

Easycredit

Easycredit -palvelun tarjoaa Northmill Oy, joka vastaa myös Credigo -lainapalvelusta. Easycreditin kautta on mahdollista hakea 100 - 5000 euron kulutusluottoa. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada aina 1 vuodesta jopa yli 8 vuoteen.

Seurauksena pitkistä maksuajoista kuukausierät pysyvät maltillisina. Esimerkiksi 100 euron lainassa kuukausierät ovat vain noin 10 euroa. Easycreditin yritysesittelystämme löydät kattavamman esimerkkitaulukon kuukausieristä.

Easycredit tarjoaa lainatuotettaan 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

Siirry palveluun ❯❯

Rahapalvelu

Rahapalvelu aloitti lainanmyöntämisen heinäkuussa 2017. Palvelun tarjoaa IPF Digital Finland, joka vastaa myös Credit24 -palvelusta. Rahapalvelun kautta on mahdollista hakea 50 - 4 000 € joustoluottoa jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla.

Tällä hetkellä Rahapalvelu myöntää ensimmäisen lainan koroitta ja kuluitta kuukaudeksi käyttöön! Suosittelemme hyödyntämään edun nopeasti, sillä se on voimassa vain rajoitetun ajan. Voit hyödyntää edun tästä.

Rahapalvelu myöntää luottoa vain niille henkilöille, joilla ei ole ennestään tiliä Credit24 -palvelussa. Lisäksi hakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Komplett Bank

Komplett Bank aukesi Suomessa 16.2.2017 ja se tarjoaa asiakkailleen 1000 - 50 000 euron joustoluottoa. Takaisinmaksuaikaa lainalla ei ole, vaan lainasta tulee maksaa ainoastaan minimilyhennyserät, jotka sisältävät nimelliskoron sekä 5 euron tilinhoitopalkkion. Tämän lisäksi lainanottaja voi haluamallaan summalla lyhentää itse lainapääomaa. Lainatuote on erittäin joustava ja sopii henkilöille, joiden on vaikea ennustaa tuloja ja menoja pitkällä tähtäimellä.

Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa suomalaisille henkilöille, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotta laina voidaan myöntää.

Siirry palveluun ❯❯

Surimo Finance laina

Surimo Finance tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa, jonka suuruus on 500 - 4000 € ja jolle on mahdollista saada 1, 2 tai 3 vuoden takaisinmaksuaika. Lainalla on kiinteä takaisinmaksuaika ja kiinteät lyhennyserät, jolloin kulut on helppo tiedostaa etukäteen. Lainahakemusta tehdessä näkee lyhennyserät selkeästi, joten sopivan takaisinmaksuajan valitseminen on helppoa.

Surimo tarjoaa lainoilleen jopa 6 maksuvapaata kuukautta, joten tilanteen sitä vaatiessa lyhennykselle on helppo saada lykkäystä.

Surimon kulutusluottoa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, joilla on säännölliset tulot ja jotka omaavat suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

HUOM: Surimo ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 1.9.2019 alkaen.

Uudet pikavipit vuonna 2016

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2016 uusista pikavipeistä.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suomalaisille lentoyhtiönä tunnetuksi tulleen yrityksen rahoituspalvelu. Bank Norwegian tarjoaa perinteistä kulutusluottoa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Laina-aikaa on mahdollista saada jopa 15 vuotta ja halutessaan lainan voi maksaa takaisin ennakkoon sovittua nopeammin. Lainan kustannukset koostuvat seuraavista kuluista:

Nimellinen vuosikorko riippuu lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta. Aloitusmaksu on 1000 - 2500 € lainoissa 45 € ja näitä suuremmissa lainoissa 95 €.

Bank Norwegianilta lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat olleet Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Huomioithan, että lainanhakuprosessissa henkilötunnukseen voi syöttää vain ISOJA kirjaimia.

Siirry palveluun ❯❯

Eurolimiitti

Eurolimiitti on uusi pikavippipalvelu, joka avattiin huhtikuussa 2016. Se tarjoaa lainatuotteenaan joustoluottoa 3000 € luottorajalla. Hyvin raha-asiansa hoitavien on mahdollista saada 4000 € luottoraja. Uusille asiakkaille Eurolimiitti tarjoaa ensimmäisen 10 - 500 € noston täysin kuluitta, jos summan maksaa takaisin 30 vuorokauden sisällä. Maksat takaisin siis pelkästään nostamasi lainasumman.

Eurolimiitin kulut koostuvat nostopalkkiosta ja korosta. Tosin vanhoilta asiakkailta ensimmäiseltä kuukaudelta ei peritä koskaan korkoa, ainoastaan nostokulut. Alla tarkempi erittely kuluista:

Muita kuluja pikavipistä ei synny. Lisäksi asiakkaan on mahdollista hakea 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa kuluitta.

Eurolimiitti tarjoaa lainaansa 21 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

HUOM: Eurolimiitti ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 1.9.2019 alkaen.

Eurovippi

Eurovippi on yksi FourFinance Global S.A.:n lainapalveluista. Muita kyseisen yrityksen lainapalveluita ovat muun muassa CreditGuru, Forbes, Vikinglaina, Avippi ja Finncredit. Yritys on aikaisemmin tunnettu nimellä Suomen Rahoitusyhtiö Oy, mutta se joutui lopettamaan toiminnan epäselvien sopimusehtojen takia. Nykyisen palvelun hinnoittelu on hieman selkeämpää ja palveluhinnaston löydän muun muassa yritysesittelystä.

Lainahinnoiltaan Eurovippi ei ole edullisimmasta päästä. Esimerkiksi 200 € lainalle syntyy kuluja miltei 70 €, kun otetaan laina 30 vuorokaudeksi. Lainan kustannukset koostuvat nostoprovisiosta sekä korosta. Myös mahdolliset lisäpalvelut nostavat lainan kokonaishintaa.

Eurovipin vertaislainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

HUOM: Eurovippi ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 1.9.2019 alkaen.

Uudet pikavipit vuonna 2015

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2015 uusista pikavipeistä.

Credigo

Credigon taustalla toimii ruotsalainen Northmill AB, jolla on ollut lainatoimintaa muissa Pohjoismaissa jo useamman vuoden. Suomeen yritys rantautui vuoden 2015 loppupuolella Credigo -lainapalvelulla. Northmill ei itse myönnä luottoa, vaan se välittää lainahakemukset luotonantajalle.

Credigon kautta on mahdollista hakea 100 - 2500 € luottoa pidemmällä laina-ajalla. Laina-aika valitaan 6 kuukauden ja 5 vuoden väliltä. Mitä suurempaa lainaa haetaan, sitä pidemmän laina-ajan lainalle voi ottaa. Pienemmissä lainasummissa Credigo ei ole edullisin vaihtoehto, mutta isommilla lainasummilla palvelu on erittäin kilpailukykyinen.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Credigolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja kotiosoite Suomessa.

Siirry palveluun ❯❯

Cashbuddy

Cashbuddy on suomalaisen Cashbuddy Oy:n lainapalvelu, josta pystyi hakemaan 1000 - 3000 € kulutusluottoa. Kulutusluotolla on kiinteä takaisinmaksuaika, joka valitaan luotonhaun yhteydessä. Laina-ajaksi voi valita 12 - 60 kuukautta ja lainasumman voi valita 100 € tarkkuudella.

Cashbuddyn kulut koostuvat 49 - 299 € avausmaksusta, lainan nimelliskorosta ja 9 € kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Cashbuddyn lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on kotiosoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

HUOM: Cashbuddy ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 1.11.2018 alkaen.

Fleksiluotto

Fleksiluotto (nykyisin Vivusjousto) on 4Finance Oy:n lainapalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen 2100 € luottorajan. 4Financen tunnetuin lainapalvelu on Vivus.fi.

Fleksiluoton kulut koostuvat 11 % nostoprovisiosta sekä lainan 8,5 % kuukausittaisesta korosta.

Fleksiluotolla ei ole kiinteää takaisinmaksuaikaa, vaan lainaa lyhennetään erissä. Lainaa tulee lyhentää vähintään 5 % jäljellä olevasta lainasaldosta kuukaudesta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lainan kuukausittainen korko on 8,5 %. Jos siis lyhennät lainaa minimierissä, ei laina todellisuudessa lyhene ollenkaan.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Fleksiluotolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijan tulee sallia Instator -palvelun tarkistaa tilitiedot.

HUOM: Vivusjousto ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 3.5.2019 alkaen.

NordCredit

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n lainapalvelu, jonka lainatuotteena on 2000 tai 3000 € luottotili. Luottorajan suuruus riippuu lainanhakijan takaisinmaksukyvystä. Lainasto Oy:n muita lainatuotteita ovat muun muassa Lainasto.fi ja Reissuvippi.fi.

NordCreditin lainakulut koostuvat nostoprovisiosta ja lainan nimelliskorosta. Nostoprovisio on suuruudeltaan 14 % nostettavasta lainasummasta ja lainan vuotuinen nimelliskorko on 60 %.

Lainaa voi lyhentää joko minimierissä, maksimierissä tai tältä väliltä. Minimierä on 20 % jäljellä olevan lainan saldosta, kuitenkin niin, että minimierä on aina suuruudeltaan yli 50 €. Luottorajan ollessa 2000 € maksimierä on 250 €/kk ja 3000 € luottorajalla maksimierä on 300 €/kk.

NordCredit ei tarjoa sivustollaan tarkkoja lainakuluja, mutta esimerkiksi 2000 € lainan kokonaiskustannukset vuoden ajalta ovat noin 1800 €.

NordCreditin lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

HUOM: NordCredit ilmoitti, ettei se myönnä enää lainaa uusille asiakkaille 1.9.2019 alkaen.

Saldo

Saldo.com on Saldo Financen uusi lainapalvelu, josta voi hakea luottotiliä 2000, 3000, 4000 tai 5000 € luottorajalla. Saldo Financen muita lainapalveluita ovat muun muassa Limiitti.fi ja Vippi.fi. Lainan voi maksaa takaisin haluamissaan erissä joko kerralla, minimierissä tai jotain siltä väliltä. Minimierän suuruus on 150 - 400 € ja sen suuruus riippuu jäljellä olevan lainan suuruudesta.

Saldon lainakulut koostuvat lainan nimelliskorosta, 10 % nostoprovisiosta ja 4,90 € kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Saldo.com ilmoittaa sivustollaan 2000 euron lainalle todelliseksi vuosikoroksi 60,33 %, 3000 euron lainalle 57,90 %, 4000 euron lainalle 56,69 % ja 5000 euron lainalle 55,97 %.

Jos otat lainan vuodeksi, maksat lainan lisäksi kuluja seuraavanlaisesti:

Saldolta voivat hakea lainaa kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Siirry palveluun ❯❯

Anna arviosi

Löysitkö Uudet pikavipit -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

3,30 / 5 (33 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.