» 
 » 
   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 25.10.2019

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät sunnuntaina tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 11 palvelua (lista päivitetty viimeksi 25.10.2019). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemamme lainapalvelut

Tilastojemme mukaan alla olevat kolme lainapalvelua myöntävät lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Ferratum on viikonlopun myöntämisprosenteissa ensimmäisellä sijalla. Sen kautta voi hakea Joustavaa, jossa on uusille asiakkaille tarjolla pikavippi kuluitta ja koroitta 30 vuorokaudeksi. Ferratumin Joustava on luotollinen tili 4000 € luottorajalla ja ensimmäisen noston ensimmäinen eräpäivä on 30 vuorokauden kuluttua nostosta.

Ferratumin joustava on hyvä vararahasto myös kuluttoman jakson jälkeen, sillä käytössä olevasta lainasta ei peritä muita kuluja, kuin korko.

Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet. Vanhat asiakkaat voivat tehdä nostoja vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Credit24 -lainapalvelu myöntää lainoja arkipäivien lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin kello 7 - 23 välillä ja se on myöntämistilastoissa toisella sijalla viikonlopun osalta. Credit24 tarjoaa lainat aina ilman nostokuluja ja korkokuluiltaan palvelu on yksi edullisimmista. Credit24 tarjoaa 50 - 4000 € lainoja jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Credit24:n sivustolta löytyvästä laskurista näet selkeästi, kuinka paljon lainasta syntyy kuluja.

Jos vielä ei ole Credit24:n asiakas, kannattaa hyödyntää uuden asiakkaan etu. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan täysin koroitta kuukaudeksi käyttöönsä. Jos lainan maksaa siis pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei synny muita kuluja, kuin 0,75 - 12 € tilinhoitopalkkio. Tilihoitopalkkio on lainasummakohtainen.

Palvelu on suosittu, koska lainojen kulurakenne on selkeä. Esimerkiksi 1000 € lainan saat 3 kuukaudeksi 43 € kokonaiskuluilla. Lainan voi maksaa takaisin joko erissä tai kerralla ja takaisinmaksuaika määräytyy maksuerien mukaan. Maksimilaina-aika kaikilla summilla on 3 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet.

Vivus on kolmanneksi paras vaihtoehto viikonloppuna, sillä se palvelee asiakkaitaan joka päivä kello 7 - 23. Lisäksi Vivuksen korkea myöntämisprosentti on positiivinen asia; lainahakemuksista jopa 66 % hyväksytään. Vivukselta pikavippiä on mahdollista hakea 300 - 600 € ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 4 kuukautta.

Vivuksen kulut ovat maltilliset, sillä nimelliskorko on 20 % ja lainan avauspalkkio on 5 €. Muita kuluja ei veloiteta, ellei lainanhakija ota käyttöönsä maksullisia lisäpalveluita. Vivuksen etusivulta löytyy lainalaskuri, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset. Esimerkiksi € lainan saa käyttöönsä 4 kuukaudeksi 34,91 € kokonaiskuluilla.

Myöntämisprosessi on Vivuksella nopea, eli hakemus tarkistetaan nopeasti. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset. Tutustu Vivuksen lainoihin tästä.

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Blue Finance palvelee viikonloppuna asiakkaitaan kello 9 - 17 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Blue Financella on joustoluotto. Joustoluottoa voi hakea 5000 € luottorajalla.

Blue Finance tarjoaa aika ajoin lainatarjouksia uusille asiakkaille. Lue lisää uuden asiakkaan tarjouksista Blue Financen yritysesittelystämme.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksukäyttäytyminen.

Laina.fi myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Palvelusta voi hakea kertalainaa pitkällä maksuajalla.

Kertalaina on kiinteällä, 36, 48, 60, 72 tai 84 kuukauden maksuajalla, tarjottava laina. Lainan kuukausierät määräytyvät haettavan lainasumman ja maksuajan mukaan. Kertalainaa voi hakea 4000 - 10 000 € väliltä. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Ostosraha -palvelun kautta voi hakea lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ostosrahan myöntämä laina on kulutusluotto. Lainaa voi hakea 400 - 3000 € ja takaisinmaksuajaksi voi valita 1 - 3 vuotta, riippuen lainattavasta summasta. Ostosrahan sivustolla olevan laskurin avulla näkee tarkasti lainan kustannukset ja yllättäviä kuluja ei näin ollen tule.

Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja lainapäätös pyritään antamaan 15 minuutin sisällä hakemuksesta, palvelun aukioloaikoina.

Rahapalvelu on IPF Digital Finlandin ylläpitämä palvelu ja sen kautta on mahdollista saada lainaa viikonloppuna kello 7 - 23 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Rahapalvelu tarjoaa joustavaa luottoa 50 - 4000 €.

Lainaa voivat hakea 19 vuotta täyttäneet. Rahapalvelu on tarkoitettu sellaisille lainanhakijoille, joilla ei ole ennestään Credit24-tiliä. Hinnastoltaan Rahapalvelu on vastaava kuin Credit24.

Risicum myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Risicum myöntää kulutusluottoa.

Kulutusluotto on suuruudeltaan 4000 - 10 000 € suuruinen laina 36 - 84 kuukauden takaisinmaksuajalla. Saatava takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta; mitä suuremman lainasumman hakee, sitä pidemmän maksuajan lainalle voi saada. Kuukausierät Risicumin lainoissa ovat alkaen 160,06 €. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

SaldoLimiitti myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteena SaldoLimiitillä on joustoluotto 2000 € nostorajalla.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä. SaldoLimiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria.

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla (yllä esitelty SaldoLimiitti) sekä 1000 - 10 000 € kulutusluotto nimeltään SaldoLaina.

Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja kulutusluotossa on tasaerämaksut. Saldon lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vippi.fi on Saldon tuotemerkki ja se myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin saman suuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Arvostele artikkeli

Oliko Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,18 / 5 (17 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.