» 
 » 
   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 28.10.2016

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun olla avoinna. Yritykset, joissa asiakaspalvelu ei ole sunnuntaisin avoinna, myöntävät ja tilittävät sunnuntaina haetut lainat vasta maanantaina.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaanlukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntää 19 palvelua (lista päivitetty viimeksi 28.10.2016). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemamme lainapalvelut

Tilastojemme mukaan alla olevat kolme lainapalvelua myöntävät lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Vivus on, varsinkin uusille asiakkaille, yksi parhaimmista vaihtoehdoista sunnuntaina. Sen kautta uudet asiakkaat saavat 400 € lainan nopeasti ja ilman kuluja 30 vuorokaudeksi. Jos olet jo Vivuksen asiakas, saat korollista lainaa aina 2100 euroon asti. Myöntämisprosentti on Vivuksella korkea, joka nopeuttaa lainansaantia.

Vivus myöntää lainoja klo 7 - 23 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet. Tutustu Vivuksen lainoihin tästä.

Ferratum on viikonlopun myöntämisprosenteissa toisella sijalla. Sen kautta voi hakea kahdenlaista lainaa: Joustavaa, joka on uusille asiakkaille täysin kuluton ensimmäiset 30 vuorokautta, tai vaihtoehtoisesti Plus-lainaa. Ferratumin Joustava on luotollinen tili 2000 € nostokatolla ja ensimmäinen nosto on koroton ja kuluton. Plus-laina on kulutusluotto kiinteällä 1 - 3 takaisinmaksuajalla ja summaltaan 2050 - 5000 €.

Ferratumin lainapalvelu on auki vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä ja lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet. Poikkeuksena Plus-laina, jonka ikäraja on 25 vuotta.

Credit24 -lainapalvelu toimii hyvin sekä arkisin että viikonloppuisin. Se tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja 2 kuukaudeksi ja korkokuluiltaan palvelu on yksi edullisimmista. Credit24 tarjoaa 50 - 4000 € lainoja jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Credit24:n sivustolta löytyvästä laskurista näet selkeästi, kuinka paljon lainasta syntyy kuluja.

Credit24 myöntää 50 - 4000 € lainoja ja palvelu on avoinna arkipäivien lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 - 22 välillä. Palvelu on suosittu, koska lainojen kulurakenne on selkeä. Esimerkiksi 1000 € lainan saat 3 kuukaudeksi 72 € kokonaiskuluilla. Lainan voi maksaa takaisin joko erissä tai kerralla ja takaisinmaksuaika määräytyy maksuerien mukaan. Maksimilaina-aika kaikilla summilla on 3 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet.

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Creditstar myöntää lainoja viikon jokaisena päivänä klo 9 - 21. Lainatuotteena Creditstarilla toimii joustoluotto korkeintaan 2000 &eur; nostorajalla. Joustoluoton nostoprovisio on 6 % nostettavasta summasta ja kokonaiskulut määräytyvät lainasumman sekä takaisinmaksuajan perusteella. Maksimi laina-aika on 12 kuukautta.

Lainaa Creditstarilta voivat hakea kaikki 22 vuotta täyttäneet suomalaiset tai vaihtoehtoisesti ovat saaneet oleskeluluvan Suomeen.

Ekstraluotto myöntää lainoja klo 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ekstraluoton lainatuote on 100 - 2100 € laina, jonka voi maksaa takaisin joko osamaksulla tai erissä. Ensimmäinen eräpäivä on kuukauden päästä lainanotosta, eli korotonta maksuaikaa on noin 30 vuorokautta.

Laina on aina ensimmäiseen eräpäivään asti koroton ja maksat vain nostoprovision. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Eurolimiitti myöntää lainoja klo 8 - 22 välillä viikon jokaisena päivänä. Eurolimiitin lainatuote on tililuotto, jonka luottoraja on 3000 €. Tililuotolta voi tehdä nostoja oman tarpeen mukaan ja kulut riippuvat nostetusta lainasummasta.

Eurolimiitti on kilpailukykyinen laina, sillä sen kuukausikorko on vain 5,99 %. Lisäksi uusille asiakkaille Eurolimiitti tarjoaa ensinoston täysin kuluitta aina 500 euroon asti, jos lainan maksaa takaisin 30 vuorokauden sisällä. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Euroloanin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri. Euroloan tarjoaa sekä pikavippiä, kulutusluottoa että joustoluottoa. Pikavippi on suuruudeltaan 100 - 500 €, kulutusluotto on suuruudeltaan 1000 - 5000 € ja joustoluoton maksimimäärä on 10000 €.

Parhaan vaihtoehdon sinulle löydät Euroloanin kätevän laskurin avulla. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Euro24 myöntää lainoja klo 10 - 20 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Euro24:n myöntämä laina on tyypiltään joustoluotto. Joustoluoton suuruus on 2000 € ja ensimmäinen eräpäivä on kuukauden päästä lainanotosta. Lainan kulut koostuvat nostoprovisiosta, kuukausikorosta sekä lyhennettävästä summasta.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai erissä. Erissä maksettaessa minimilyhennys on 20 % jäljellä olevasta lainasaldosta. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Everyday myöntää lainoja klo 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Everydayn myöntämä laina on Euro24:n tapaan joustoluotto. Joustoluoton suuruus on 2000 € ja ensimmäinen eräpäivä on lainanottoa seuraavan kuun viimeinen päivä.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai erissä. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Fleksiluotto myöntää lainoja klo 10 - 18 välillä lauantaisin ja kello 10 - 14 välillä sunnuntaisin. Fleksiluotto tarjoaa asiakkailleen 2100 € joustoluottoa, jonka voi maksaa takaisin haluamissaan erissä. Fleksiluoton sivustolta löytyvän hinnaston avulla näet, kuinka paljon laina maksaa, jos maksat sen takaisin minimilyhennyksin. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä pienemmät ovat kokonaiskustannukset.

Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Laina.fi myöntää lainoja klo 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Laina.filtä voi hakea joko tililuottoa tai kertalainaa.

Tililuotto on maksimissaan 2100 € suuruinen ja kulut määräytyvät nostetun summan mukaan. Kertalaina taas on 12 tai 24 kuukauden laina, jonka kuukausierät määräytyvät lainasumman mukaan. Maksimilainasumma kertalainassa on 3500 €. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Lainasto myöntää lainoja klo 12 - 20 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainastolta voi hakea joko joustoluottoa tai kertalainaa.

Lainaston joustoluotto on maksimissaan 2000 € suuruinen ja kulut määräytyvät nostetun summan mukaan. Lainaston kertalaina on 100 - 400 € pikavippi, jonka takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Limiitti tarjoaa asiakaspalvelua vuorokauden ympäri myös viikonloppuisin. Lainatuotteina Limiitillä on joustoluotto 500 € tai 2000 € nostorajalla. Lisäksi uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 300 € noston täysin kuluitta.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä. Limiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Luottoraha myöntää lainoja klo 13.30 - 17 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Luottoraha tarjoaa joustoluottoa 2000 € nostorajalla. Ensimmäinen eräpäivä on noin kuukauden päästä lainanotosta.

Luottoraha perii nostetusta summasta 15 % nostoprovision sekä vuotuisen 48,7 % nimelliskoron. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 € luotolle on 130,4%. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

NordCredit myöntää lainoja klo 12 - 20 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Palvelun lainatuote on joustoluotto, jonka luottorajan suuruus on 3000 €. Minimilyhennys on 20 % jäljellä olevasta lainasaldosta kuitenkin niin, että maksat takaisin vähintään 50 - 300 €

Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

OK Money myöntää lainoja klo 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. OK Moneyn lainatuote on nimeltään OK Limiitti, joka on käytännössä joustoluotto. Maksat siis lainaa joko erälyhennyksin tai kerralla pois.

Poiketen muista joustoluotoista, OK Moneylla lyhennetään lainaa 130 €/kk tasaerämaksuin. Nostoraja OK Moneylla on 2100 € Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Ostosraha myöntää lainoja klo 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ostosrahan myöntämä laina on kulutusluotto. Lainaa voi hakea 400 - 10000 € ja takaisinmaksuajaksi voi valita 1 - 6 vuotta, riippuen lainattavasta summasta.

Ostosrahan sivustolla olevan laskurin avulla näkee tarkasti lainan kustannukset ja yllättäviä kuluja ei näin ollen tule. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Risicum myöntää lainoja klo 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Risicum myöntää sekä kulutusluottoa että joustoluottoa.

Kulutusluotto on 500 - 1000 € suuruinen laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Joustoluotto taas on 2050 € suuruinen luottotili nostorajalla, josta maksetaan kuluja nostoprovision ja korkojen muodossa. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Suomilimiitti myöntää lainoja klo 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Suomilimitillä on markkinoiden suurin ilmainen ensilaina. Uudet asiakkaat saavat ilman mitään kuluja 1000 € lainaa jopa 60 vuorokaudeksi.

Lainan eräpäivä on ensi kuun viimeinen päivä. Suurin Suomilimiitin myöntämä laina uusille asiakkaille on 2000 € ja vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada jopa 3000 € tililuotto. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Arvostele artikkeli

Oliko Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,38 / 5 (8 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.