Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Pikavippi sunnuntaina   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 19.4.2024

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja jokaisena arkipäivänä, mutta lauantaina, sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset, joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät viikonloppuna tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 6 palvelua (lista päivitetty viimeksi 19.4.2024). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen viikonlopulle, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemme nyt

Tilastojemme mukaan alla esitelty lainapalvelu myöntää lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Creditstar on 19.4. tehdyn analyysin perusteella palvellut laina-asiakkaitaan parhaiten viikonloppuna. Palvelu myöntää lainoja viikon jokaisena päivänä kello 9 - 21. Lainatuotteena Creditstarilla toimii joustoluotto korkeintaan 2000 € nostorajalla. Joustoluoton avaaminen ja nostot ovat ilmaisia.

Kulut koostuvat 14,99 % nimelliskorosta sekä 0,01 % päiväkohtaisesta tilinhoitopalkkiosta. Tilinhoitomaksu lasketaan nostetun lainasumman perusteella. Maksimi laina-aika on 12 kuukautta.

Creditstar käsittelee hakemukset myös viikonloppuisin nopeasti ja ilman lisäkuluja. Kovasta kysynnästä johtuen kannattaa kuitenkin huomioida, että illalla tehdyt hakemukset saatetaan käsitellä vasta seuraavana aamuna.

Lainaa Creditstarilta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Siirry palveluun ❯❯

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Bank Norwegian käsittelee hakemuksia viikon jokaisena päivänä ja päätökset tehdään pienemmissä lainasummissa pääasiassa automaation avulla. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä.

Bank Norwegian tarjoaa lainatuotteenaan 1000 - 60 000 € kulutusluottoa. Maksuaikaa lainalle voi saada lainasummasta riippuen jopa 15 vuotta.

Bank Norwegianin kulutusluoton kulut koostuvat 0 - 95 € avausmaksusta, 3 - 5 € tilinhoitomaksusta sekä 5,99 - 18,99 % nimelliskorosta. Lisätietoa hinnoista löydät Bank Norwegian -esittelystämme.

Palvelu on suosittu, koska Bank Norwegian käsittelee hakemukset nopeasti. Lisäksi lainoissa ei ole liian tiukat myöntökriteerit.

Lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joilla on säännölliset tulot.

Siirry palveluun ❯❯

Ferratum on avoinna viikon jokaisena päivänä ja nostoja voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 7 - 23 välisenä aikana. Ferratumin tarjoama joustoluotto on luotollinen tili 4000 € luottorajalla ja ensimmäisen noston ensimmäinen eräpäivä on 30 vuorokauden kuluttua nostosta.

Ferratumin joustoluoton kulut koostuvat käytössä olevan luoton osalta 15 % nimelliskorosta lisättynä viitekorolla. Lisäksi kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 0 - 12 euroa.

Ferratumin joustava on hyvä vararahasto vaikkei sitä usein tarvitsisikaan, sillä käyttämättömänä siitä ei aiheudu mitään kuluja. Käytössä olevasta lainasta ei peritä muita kuluja kuin korko ja tilinhoitopalkkio. Palvelu on suosittu, koska Ferratumilla ei ole mitään piilokuluja, vaan hinnat on esitetty selkeästi.

Lainaa voivat hakea kaikki 22 vuotta täyttäneet, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Lainasto myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainaston tuote on nimeltään Lainasto Ostoraha ja se on luotto 500 € nostorajalla.

Lainaston nostorajaan on myöhemmin mahdollista saada korotusta jopa 3000 € asti. Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai haluamissaan erissä. Lainaston sivustolta löytyy laskuri, jolla voi arvioida luoton kustannuksen laskurin tarjoamalla laina-ajalla.

Lainaston kulut koostuvat 19,5 % nimelliskorosta ja 0,01 % päiväkohtaisesta hallinnointipalkkiosta. Esimerkiksi lainatessasi 500 € 30 vuorokaudeksi, maksat takaisin 509,62 €. Näin ollen 30 vuorokauden laina-ajalla kuluja syntyy 9,62 €.

Huomioitavaa Lainaston Ostosraha -tuotteessa on, että se on virtuaalinen luottokortti. Tämä tarkoittaa, että sillä voi tehdä ainoastaan ostoksia luottokortin tapaan. Rahojen nosto omalle tilille ei ole mahdollista.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteena Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla sekä kulutusluotto 10 000 euroon asti.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja erämaksujen osalta pisimmän mahdollisen maksuajan määrittää lainattava summa.

Viikonloppuna tulee huomioida, että saadakseen rahat tilille heti, tulee käyttää Saldon lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta. Suuri kulu tämä kuitenkaan ei ole, sillä esimerkiksi 300 € lainalle lisäpalvelu maksaa ainoastaan 15,20 €. Tämän maksun ansiosta laina maksetaan heti tilille myös lauantaina ja sunnuntaina.

Saldolta lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Siirry palveluun ❯❯

Vippi.fi on Saldon tuotemerkki ja se myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kuten Saldossa, viikonloppuna tulee käyttää Vipin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin samansuuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun ❯❯

Anna arviosi

Löysitkö Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

3,40 / 5 (43 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.