Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Pikavippi sunnuntaina   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 30.6.2020

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät sunnuntaina tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 5 palvelua (lista päivitetty viimeksi 30.6.2020). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemme nyt

Tilastojemme mukaan alla oleva lainapalvelu myöntää lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

SaldoLimiitti myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä ja viikonlopun lainavaihtoehdoista se on korkeimmalla sijalla kesällä 2020. Lainatuotteena SaldoLimiitillä on joustoluotto 2000 € nostorajalla.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja erämaksujen osalta pisimmän mahdollisen maksuajan määrittää lainattava summa.

Viikonloppuna tulee kuitenkin huomioida, että saadakseen rahat tilille heti, tulee käyttää SaldoLimiitin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

SaldoLimiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria.

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Blue Finance palvelee viikonloppuna asiakkaitaan kello 9 - 17 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Blue Financella on joustoluotto ja kertaluotto. Joustoluottoa voi hakea 5000 € luottorajalla ja kertaluottoa voi hakea 100 - 500 € neljäksi kuukaudeksi.

Blue Finance tarjoaa aika ajoin lainatarjouksia uusille asiakkaille. Lue lisää uuden asiakkaan tarjouksista Blue Financen yritysesittelystämme.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksukäyttäytyminen.

Lainasto myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainaston tuote on pikavippi.

Lainaston pikavippi on 300 - 600 € suuruinen laina, jonka takaisinmaksuaika on aina 4 kuukautta. Pikavipin kulut näet summakohtaisesti Lainasto -esittelystämme. Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla (yllä esitelty SaldoLimiitti) sekä 1000 - 10 000 € kulutusluotto nimeltään SaldoLaina.

Kuten SaldoLimiitissä, viikonloppuna tulee käyttää Saldon lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja kulutusluotossa on tasaerämaksut. Saldon lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vippi.fi on Saldon tuotemerkki ja se myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kuten SaldoLimiitissä ja Saldossa, viikonloppuna tulee käyttää Vipin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin saman suuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Anna arviosi

Löysitkö Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,21 / 5 (19 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.