Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Pikavippi sunnuntaina   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 20.1.2022

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja jokaisena arkipäivänä, mutta lauantaina, sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset, joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät viikonloppuna tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 7 palvelua (lista päivitetty viimeksi 20.1.2022). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen viikonlopulle, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemme nyt

Tilastojemme mukaan alla esitelty lainapalvelu myöntää lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Creditstar on 20.1. tehdyn analyysin perusteella palvellut laina-asiakkaitaan parhaiten viikonloppuna. Palvelu myöntää lainoja viikon jokaisena päivänä kello 9 - 21. Lainatuotteena Creditstarilla toimii joustoluotto korkeintaan 2000 € nostorajalla. Joustoluoton avaaminen ja nostot ovat ilmaisia.

Kulut koostuvat 20 % nimelliskorosta sekä 0,01 % päiväkohtaisesta tilinhoitopalkkiosta. Tilinhoitomaksu lasketaan nostetun lainasumman perusteella. Maksimi laina-aika on 12 kuukautta.

Jotta laina maksetaan tilille heti, tulee valita Premium -lisäpaketti. Hinnoittelun näet hakemuksen yhteydessä, mutta esimerkiksi 500 € lainassa, joka otetaan 6 kuukaudeksi, lisäkulu on 12,88 €/kk. Lainan voi maksaa pois myös ennenaikaisesti, joka luonnollisesti laskee lisäkulun kustannusta.

Lainaa Creditstarilta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Siirry palveluun ❯❯

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Blue Finance palvelee laina-asiakkaita viikonloppuna kello 7 - 23 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Blue Financella on pikavippi nimeltään Arkilaina. Pikavippiä voi tällä hetkellä hakea 100 - 500 € neljäksi kuukaudeksi.

Jotta pikavippi maksettaisiin heti tilille viikonloppuna, tulee tämä ostaa lisäpalveluna. Lisäpalvelun hinta on 29 €, eli lisähintaa vipille tulee 7,25 €/kk.

Blue Finance tarjoaa aika ajoin lainatarjouksia uusille asiakkaille. Lue lisää uuden asiakkaan tarjouksista Blue Financen yritysesittelystämme.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksukäyttäytyminen.

Siirry palveluun ❯❯

Lainasto myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainaston tuote on pikavippi.

Lainaston pikavippi on 300 - 600 € suuruinen laina, jonka takaisinmaksuaika on aina 4 kuukautta. Pikavipin kulut näet summakohtaisesti Lainasto -esittelystämme.

Jotta Lainaston pikavipin saisi heti tilille, tulee maksettavaksi pikakäsittelymaksu. Pikakäsittelymaksun suuruus on 59 €, eli lisähintaa lainaeriin tulee 14,75 €/kk. Lainaston pikakäsittelymaksu on vertailun kallein.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

SaldoLimiitti myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteena SaldoLimiitillä on joustoluotto 2000 € nostorajalla.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja erämaksujen osalta pisimmän mahdollisen maksuajan määrittää lainattava summa.

Viikonloppuna tulee huomioida, että saadakseen rahat tilille heti, tulee käyttää SaldoLimiitin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta. Suuri kulu tämä kuitenkaan ei ole, sillä esimerkiksi 300 € lainalle lisäpalvelu maksaa ainoastaan 15,20 €. Tämän maksun ansiosta laina maksetaan heti tilille myös lauantaina ja sunnuntaina.

SaldoLimiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Siirry palveluun ❯❯

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla (yllä esitelty SaldoLimiitti) sekä 1000 - 10 000 € kulutusluotto nimeltään SaldoLaina.

Kuten SaldoLimiitissä, viikonloppuna tulee käyttää Saldon lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja kulutusluotossa on tasaerämaksut. Saldon lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun ❯❯

Taskulaina on suomalaisen Euro24 Finance Oy:n lainapalvelu, josta voi hakea pikavippiä viikon jokaisena päivänä. Tuotteena palvelussa on pikavippi 300 euron luottorajalla. Maksuaikaa on mahdollista saada nostetusta lainasummasta riippuen 2 - 4 kuukautta.

Ensimmäisen noston tulee olla suurudeltaan vähintään 100 euroa, jonka jälkeen nostoja voi tehdä oman luottorajan puitteissa.

Taskulainan pikavippi on perushinnoittelultaan kilpailijoiden tasolla, sillä nimelliskorko siinä on 20 % ja aloitusmaksu lainassa on 5 euroa.

Jos lainaa hakee viikonloppuna ja lainan haluaa heti tilille, Taskulaina perii lisäpalvelumaksua 79 euroa hakemuksen pikakäsittelystä. Muussa tapauksessa laina maksetaan tilille 2 - 3 arkipäivän sisällä. Eli lisäpalvelun käyttö on pakollista, jos haluaa pikavipin viikonloppuna tilille.

Taskulaina myöntää lainaa suomalaisille, joilla on moitteettomat luottotiedot ja jotka ovat vähintään 20 vuotta täyttäneitä.

Siirry palveluun ❯❯

Vippi.fi on Saldon tuotemerkki ja se myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kuten SaldoLimiitissä ja Saldossa, viikonloppuna tulee käyttää Vipin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin samansuuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun ❯❯

Anna arviosi

Löysitkö Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

3,69 / 5 (32 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.