Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Pikavippi sunnuntaina   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 21.3.2020

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät sunnuntaina tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 11 palvelua (lista päivitetty viimeksi 21.3.2020). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemamme lainapalvelut

Tilastojemme mukaan alla olevat kolme lainapalvelua myöntävät lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Ferratum on viikonlopun myöntämisprosenteissa ensimmäisellä sijalla. Sen kautta voi hakea Joustavaa lainaa. Ferratumin Joustava on luotollinen tili 4000 € luottorajalla ja ensimmäisen noston ensimmäinen eräpäivä on 30 vuorokauden kuluttua nostosta.

Ferratumin joustava on hyvä vararahasto vaikkei sitä usein tarvitsisikaan, sillä käyttämättömänä siitä ei aiheudu mitään kuluja. Käytössä olevasta lainasta ei peritä muita kuluja kuin korko ja tilinhoitopalkkio.

Lainaa voivat hakea kaikki 25 vuotta täyttäneet. Vanhat asiakkaat voivat tehdä nostoja vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Vivus on toiseksi paras vaihtoehto viikonloppuna, sillä se palvelee asiakkaitaan joka päivä kello 7 - 23. Lisäksi Vivuksen korkea myöntämisprosentti on positiivinen asia; lainahakemuksista jopa 66 % hyväksytään. Vivukselta pikavippiä on mahdollista hakea 300 - 600 € ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 4 kuukautta.

Vivuksen kulut ovat maltilliset, sillä nimelliskorko on 20 % ja lainan avauspalkkio on 5 €. Muita kuluja ei veloiteta, ellei lainanhakija ota käyttöönsä maksullisia lisäpalveluita. Vivuksen etusivulta löytyy lainalaskuri, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset. Esimerkiksi € lainan saa käyttöönsä 4 kuukaudeksi 34,91 € kokonaiskuluilla.

Myöntämisprosessi on Vivuksella nopea, eli hakemus tarkistetaan nopeasti. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset. Tutustu Vivuksen lainoihin tästä.

SaldoLimiitti myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä ja viikonlopun lainavaihtoehdoista se on sijalla kolme. Lainatuotteena SaldoLimiitillä on joustoluotto 2000 € nostorajalla.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja erämaksujen osalta pisimmän mahdollisen maksuajan määrittää lainattava summa.

Viikonloppuna tulee kuitenkin huomioida, että saadakseen rahat tilille heti, tulee käyttää SaldoLimiitin lisäpalvelua. Lisäpalvelun avulla laina maksetaan heti tilille ja sen hinta on 3,5 € + 3,9 % nostosummasta.

SaldoLimiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria.

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Ainalaina palvelee asiakkaitaan arkipäivien lisäksi viikonloppuisin kello 7 - 23. Lainatuotteena Ainalainalla on 100 - 2000 € joustoluotto.

Ainalainan sivustolla on suuntaa antava laskuri, jolla voi arvioida lainan kokonaiskustannukset. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1 - 12 kuukautta. Muista lainantarjoajista poiketen Ainalaina kuitenkin vaatii kolmannen osapuolen takaamaan lainan. Tämä tarkoittaa, että laina ei ole vakuudeton.

Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksukäyttäytyminen sekä kolmas osapuoli takaajana.

Blue Finance palvelee viikonloppuna asiakkaitaan kello 9 - 17 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Blue Financella on joustoluotto ja kertaluotto. Joustoluottoa voi hakea 5000 € luottorajalla ja kertaluottoa voi hakea 100 - 500 € neljäksi kuukaudeksi.

Blue Finance tarjoaa aika ajoin lainatarjouksia uusille asiakkaille. Lue lisää uuden asiakkaan tarjouksista Blue Financen yritysesittelystämme.

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja moitteeton maksukäyttäytyminen.

Credit24 -lainapalvelu myöntää lainoja arkipäivien lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin kello 7 - 23 välillä. Credit24 tarjoaa lainat aina ilman nostokuluja ja korkokuluiltaan palvelu on yksi edullisimmista. Credit24 tarjoaa 50 - 4000 € lainoja jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Credit24:n sivustolta löytyvästä laskurista näet selkeästi, kuinka paljon lainasta syntyy kuluja.

Credit24 on erittäin edullinen lainavaihtoehto. Jos lainan maksaa pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei synny muita kuluja kuin 0,75 - 12 € tilinhoitopalkkio ja muutaman euron korkokulu. Tilihoitopalkkio on lainasummakohtainen.

Palvelu on suosittu, koska lainojen kulurakenne on selkeä. Esimerkiksi 1000 € lainan saat 3 kuukaudeksi 69 € kokonaiskuluilla. Lainan voi maksaa takaisin joko erissä tai kerralla ja takaisinmaksuaika määräytyy maksuerien mukaan. Maksimilaina-aika kaikilla summilla on 3 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet.

Laina.fi myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Palvelusta voi hakea kertalainaa pitkällä maksuajalla.

Kertalaina on kiinteällä, 36, 48, 60, 72 tai 84 kuukauden maksuajalla, tarjottava laina. Lainan kuukausierät määräytyvät haettavan lainasumman ja maksuajan mukaan. Kertalainaa voi hakea 4000 - 10 000 € väliltä. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Rahapalvelu on IPF Digital Finlandin ylläpitämä palvelu ja sen kautta on mahdollista saada lainaa viikonloppuna kello 7 - 23 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Rahapalvelu tarjoaa joustavaa luottoa 50 - 4000 €.

Lainaa voivat hakea 19 vuotta täyttäneet. Rahapalvelu on tarkoitettu sellaisille lainanhakijoille, joilla ei ole ennestään Credit24-tiliä. Hinnastoltaan Rahapalvelu on vastaava kuin Credit24.

Risicum myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Risicum myöntää kulutusluottoa.

Kulutusluotto on suuruudeltaan 4000 - 10 000 € suuruinen laina 36 - 84 kuukauden takaisinmaksuajalla. Saatava takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta; mitä suuremman lainasumman hakee, sitä pidemmän maksuajan lainalle voi saada. Kuukausierät Risicumin lainoissa ovat alkaen 160,06 €. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla (yllä esitelty SaldoLimiitti) sekä 1000 - 10 000 € kulutusluotto nimeltään SaldoLaina.

Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja kulutusluotossa on tasaerämaksut. Saldon lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vippi.fi on Saldon tuotemerkki ja se myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 10 - 18 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin saman suuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Anna arviosi

Löysitkö Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,18 / 5 (17 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.