» 
 » 
   

Pikavippi sunnuntaina / viikonloppuna 5.8.2019

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä. Jotta pikavippiä voitaisiin myöntää, tulee asiakaspalvelun tai lainankäsittelyosaston olla avoinna. Yritykset joissa näin ei ole, myöntävät ja tilittävät sunnuntaina tai pyhäpäivänä haetut lainat vasta seuraavien arkipäivien aikana.

Tällä hetkellä viikon jokaisena päivänä, mukaan lukien lauantai ja sunnuntai, lainaa myöntävät 19 palvelua (lista päivitetty viimeksi 5.8.2019). Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Suosittelemamme lainapalvelut

Tilastojemme mukaan alla olevat kolme lainapalvelua myöntävät lainaa hyvin viikonloppuisin. Arvio perustuu lainanmyöntämisprosentteihin, joita seurataan päivätasolla jokaisen lainapalvelun kohdalla.

Suomilimiitti on tilastoissa ensimmäisellä sijalla myöntämisprosenteissa. Palvelu myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Suomilimitillä on yksi markkinoiden suurimmista ilmaisista ensilainoista. Uudet asiakkaat saavat ilman mitään kuluja 2000 € lainaa jopa yli 60 vuorokaudeksi.

Lainan ensimmäinen eräpäivä on ensi kuun viimeinen päivä. Suurin Suomilimiitin myöntämä laina uusille asiakkaille on 2000 € ja vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada jopa 3000 € tililuotto. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Credit24 -lainapalvelu myöntää lainoja arkipäivien lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin kello 7 - 23 välillä ja se on myöntämistilastoissa toisella sijalla viikonlopun osalta. Credit24 tarjoaa lainat aina ilman nostokuluja ja korkokuluiltaan palvelu on yksi edullisimmista. Credit24 tarjoaa 50 - 4000 € lainoja jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Credit24:n sivustolta löytyvästä laskurista näet selkeästi, kuinka paljon lainasta syntyy kuluja.

Jos vielä ei ole Credit24:n asiakas, kannattaa hyödyntää uuden asiakkaan etu. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan täysin kuluitta kuukaudeksi käyttöönsä. Jos lainan maksaa siis pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei synny mitään kuluja.

Palvelu on suosittu, koska lainojen kulurakenne on selkeä. Esimerkiksi 1000 € lainan saat 3 kuukaudeksi 70 € kokonaiskuluilla. Lainan voi maksaa takaisin joko erissä tai kerralla ja takaisinmaksuaika määräytyy maksuerien mukaan. Maksimilaina-aika kaikilla summilla on 3 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet.

SaldoLimiitti on tällä hetkellä kolmannella sijalla lainanmyöntämisessä, jos tarkastellaan sunnuntain tilastoja. SaldoLimiitti myöntää viikonloppuisin lainoja kello 7 - 23 välillä. Lainatuotteena SaldoLimiitillä on joustoluotto 2000 € nostorajalla.

Maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään on keskimäärin 30 vuorokautta. Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä. Limiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Tällä hetkellä SaldoLimiitti tarjoaa ensimmäisen lainan ilman nostokuluja Tuntitilin käyttäjille. Edun saa käyttöönsä alennuskoodilla TUNTITILI lainahakemuksen yhteydessä. Koodi on voimassa 30.8.2019 asti ja käytössä kerran asiakasta kohden.

Muut viikonloppuna lainaavat palvelut

Ainalaina myöntää joustoluottoa 2000 € luottorajalla. Hakemuksia käsitellään viikonloppuisin kello 7 - 23 välisenä aikana.

Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet. Lainan kulut koostuvat 13 % nostopalkkiosta, 8,5 % kuukausikorosta sekä 5 €/kk tilinhoitopalkkiosta. Tarkemmat hintatiedot saat tekemällä ilmaisen hakemuksen tästä.

Blue Finance palvelee viikonloppuna asiakkaitaan kello 7 - 23 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Blue Financella on sekä pikavippi että joustoluotto. Pikavippiä voi hakea 100 - 700 € ja joustoluottoa 5000 € luottorajalla.

Uusille asiakkaille ensimmäinen 100 - 300 € pikavippi on kuluton, jos sen maksaa takaisin 14 vuorokauden sisällä. Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet. Lue lisää uuden asiakkaan tarjouksesta tästä.

Ekstraluotto myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ekstraluoton lainatuote on 100 - 2100 € laina, jonka voi maksaa takaisin joko osamaksulla tai erissä. Ensimmäinen eräpäivä on kuukauden päästä lainanotosta, eli korotonta maksuaikaa on noin 30 vuorokautta.

Laina on aina ensimmäiseen eräpäivään asti koroton ja maksat vain nostoprovision. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Euro24 myöntää lainoja lauantaisin kello 10 - 20 välillä ja sunnuntaisin kello 10 - 18 välillä. Euro24:n myöntämä laina on tyypiltään joustoluotto. Joustoluoton suuruus on 2000 € ja ensimmäinen eräpäivä on kuukauden päästä lainanotosta. Lainan kulut koostuvat nostoprovisiosta, kuukausikorosta sekä lyhennettävästä summasta.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai erissä. Erissä maksettaessa minimilyhennys on 20 % jäljellä olevasta lainasaldosta. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Eurolimiitti myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä viikon jokaisena päivänä. Eurolimiitin lainatuote on tililuotto, jonka luottoraja on 3000 €. Tililuotolta voi tehdä nostoja oman tarpeen mukaan ja kulut riippuvat nostetusta lainasummasta.

Eurolimiitti on kilpailukykyinen laina, sillä sen kuukausikorko on vain 5,99 %. Lisäksi ensimmäiseltä kuukaudelta ei peritä korkoa, ainoastaan 15 % nostopalkkio. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Everyday myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Everydayn myöntämä laina on Euro24:n tapaan joustoluotto. Joustoluoton suuruus on 2000 € ja ensimmäinen eräpäivä on lainanottoa seuraavan kuun viimeinen päivä.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai erissä. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Laina.fi myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Palvelusta voi hakea joko tililuottoa tai kertalainaa.

Tililuotto on maksimissaan 5000 € suuruinen ja kulut määräytyvät nostetun summan mukaan. Kertalaina taas on 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden laina, jonka kuukausierät määräytyvät lainasumman mukaan. Maksimilainasumma kertalainassa on 5000 €. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Lainasto myöntää lainoja kello 12 - 20 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainastolta voi hakea joko joustoluottoa tai kertalainaa.

Lainaston joustoluotto on maksimissaan 2000 € suuruinen ja kulut määräytyvät nostetun summan mukaan. Lainaston kertalaina on 100 - 400 € pikavippi, jonka takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Luottoraha myöntää lainoja lauantaisin kello 11 - 18 ja sunnuntaisin kello 14 - 17. Luottoraha tarjoaa joustoluottoa 2000 € nostorajalla. Ensimmäinen eräpäivä on noin kuukauden päästä lainanotosta.

Luottoraha perii nostetusta summasta 15 % nostoprovision sekä vuotuisen 48,7 % nimelliskoron. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 € luotolle on 130,4%. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

NetistäLainaa palvelee viikonloppuna asiakkaitaan kello 8 - 22 välisenä aikana. Lainatuotteenaan NetistäLainaa tarjoaa joustoluottoa 2250 € luottorajalla.

Palvelun tarjoaa suomalainen Top Finance Oy ja lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet. Hinnaston löydät palvelun sivustolta.

OK Money myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. OK Moneyn lainatuote on nimeltään OK Limiitti, joka on käytännössä joustoluotto. Maksat siis lainaa joko erälyhennyksin tai kerralla pois.

Poiketen muista joustoluotoista, OK Moneylla lyhennetään lainaa 130 €/kk tasaerämaksuin. Nostoraja OK Moneylla on 2100 € Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Ostosraha myöntää lainoja kello 8 - 22 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Ostosrahan myöntämä laina on kulutusluotto. Lainaa voi hakea 400 - 10000 € ja takaisinmaksuajaksi voi valita 1 - 6 vuotta, riippuen lainattavasta summasta.

Ostosrahan sivustolla olevan laskurin avulla näkee tarkasti lainan kustannukset ja yllättäviä kuluja ei näin ollen tule. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Rahapalvelu on IPF Digital Finlandin ylläpitämä palvelu ja sen kautta on mahdollista saada lainaa viikonloppuna kello 8 - 22 välisenä aikana. Lainatuotteenaan Rahapalvelu tarjoaa joustavaa luottoa 50 - 4000 €.

Lainaa voivat hakea 19 vuotta täyttäneet. Rahapalvelu on tarkoitettu sellaisille lainanhakijoille, joilla ei ole ennestään Credit24-tiliä. Hinnastoltaan Rahapalvelu on vastaava kuin Credit24.

Risicum myöntää lainoja kello 9 - 21 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Risicum myöntää sekä kulutusluottoa että joustoluottoa.

Kulutusluotto on 500 - 1000 € suuruinen laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Joustoluotto taas on 5000 € suuruinen luottotili nostorajalla, josta maksetaan kuluja nostoprovision ja korkojen muodossa. Uusille Joustolaina-asiakkaille laina on koroton ja kuluton 300 euroon asti. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Saldo myöntää viikonloppuisin lainoja kello 7 - 23 välillä. Lainatuotteina Saldolla on joustoluotto 2000 € nostorajalla sekä 1000 - 10 000 € kulutusluotto.

Joustoluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai erissä ja kulutusluotossa on tasaerämaksut. Saldon lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vippi.fi myöntää Saldon tavoin lainaa viikonloppuna kello 7 - 23 välillä. Lainatuotteina Vipillä ovat 1000 - 10 000 € kulutusluotto sekä 100 - 2000 € joustoluotto.

Kulutusluotossa laina maksetaan takaisin saman suuruisissa erissä, kun taas joustoluotossa voi lainaa lyhentää haluamissaan erissä. Vippi.fin lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vivus on, varsinkin uusille asiakkaille, yksi hyvä vaihtoehto sunnuntaina. Sen kautta uudet asiakkaat saavat 400 € lainan nopeasti ja ilman kuluja 30 vuorokaudeksi. Jos olet jo Vivuksen asiakas, saat korollista lainaa aina 2100 euroon asti. Myöntämisprosessi on Vivuksella nopea, eli hakemus tarkistetaan nopeasti ja maksetaan tilille.

Vivus myöntää lainoja kello 7 - 23 välillä lauantaisin ja sunnuntaisin. Lainaa voivat hakea kaikki kaikki 20 vuotta täyttäneet. Tutustu Vivuksen lainoihin tästä.

Arvostele artikkeli

Oliko Pikavippi sunnuntaina -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,13 / 5 (16 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.