» 
 » 
   

Yrityslaina 7.6.2017

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit myöntävät tällä hetkellä huonosti yrityslainoja tai vaihtoehtoisesti vakuudet lainoilla täytyy olla kunnossa. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nykyään entistä helpompaa, sillä yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja lainan voi hakea nopeasti verkkohakemuksella.

Vakuudeton yrityslaina voi olla suuruudeltaan aina tuhannesta eurosta jopa kolmeen miljoonaan euroon ja laina-aikaa voi saada useammaksi vuodeksi. Yrityslainojen kulut ovat kirjanpidossa täysin vähennyskelpoisia.

Mistä lainaa yritykselle kannattaa hakea?

Yrityksesi tarvitsema lainasumma ja käyttökohde määrittelee, mistä lainaa yritykselle kannattaa ottaa. Esimerkiksi Haenyt.fin kautta kannattaa hakea rahoitus isompiin projekteihin tai esimerkiksi vakuudellisen pankkilainan vakuudeksi. Jos taas lainaa tarvitsee pienempään projektiin, on Ferratum Business yksi hyvä vaihtoehto. Alta löydät tarkemmat esittelyt yrityslainoista.

Haenyt.fi yrityslaina

Haenyt.fi palvelu on nopea ja turvallinen rahoitusratkaisujen välittäjä kaiken kokoisille yrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 30 000 - 3 000 000 € yrityslaina. Laina-aika on kuudesta kuukaudesta viiteen vuotta. Rahoitus onnistuu nopeasti ja suuremmissakin lainoissa lainan voi saada muutamassa päivässä. Yrityslainat ovat vakuudettomia ja lainaa hakevan yhtiön varallisuutta tärkeämpi kriteeri on yrityksen kassavirta.

Jokaisen lainaa hakevan yrityksen kanssa selvitetään paras rahoitustapa ja lainan korko määräytyy muun muassa seuraavien osa-alueiden perusteella:

Haenyt.fi palvelun kautta haettava rahoitus soveltuu hyvin yhteistyöprojekteihin, joissa pankki toimii päärahoittajana, yrityskauppoihin, pankkien hylkimille toimialoille (kuten esimerkiksi rakennus- ja kuljetusala) sekä laskujen myynnin korvaajaksi. Lainan voi maksaa kuluitta vaikka kerralla pois, poislukien 6 kuukauden lainat, joissa on kiinteä korko laina-ajalle.

Siirry palveluun >>

Ferratum Business

Ferratum Business tarjoaa suurinta yrityslainaa vain pienyrityksille. Lainaa voi saada 2000 - 100 000 euroa 6 - 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainatuote on selkeä, sillä sitä lyhennetään kuukausittain tasalyhennyksinä. Ferratum Business tarjoaa lainaa yrityksille, joilla

Lainahakemus on helppo täyttää tästä ja rahat ovat käytettävissä jopa yhden työpäivän kuluttua hakemuksen hyväksymisestä. Ferratum Business ei tee lainapäätöstä luottoluokituksen perusteella, vaan se perustuu kassavirtaan.

Yrityslainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita mihinkään. Ferratum Business ei vaadi vakuuksia, haastatteluja eikä paperitöitä, vaan kaikki tapahtuu sähköisesti.

Siirry palveluun >>

Suomen Yrityslaina

Poikkeuksena muista artikkelissa esitellyistä palveluista, Suomen Yrityslaina vaatii omistajayrittäjän henkilötakauksen lainalle. Lainaa voi saada 1000 - 25 000 euroa 1 - 6 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada 12 kuukauden takaisinmaksuaika. Laina maksetaan takaisin kerran kuussa toimitettavan laskun mukaisesti.

Suomen Yrityslaina tarjoaa lainaansa kaiken kokoisille yrityksille. Lainatarjous on aina yrityskohtainen ja hintaan vaikuttaa muun muassa yrityksen luottoluokitus sekä yrityksen vastuuhenkilön luottotiedot.

Edellytykset yrityslainan saamiselle ovat seuraavat:

Lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista ja se ei velvoita hyväksymään tarjottua yrityslainaa.

Siirry palveluun >>

Vauraus Suomi Oy

Yrityslainat -palvelu on lainaa tarvitseville yrityksille tarkoitettu vertaislainapalvelu, jota ylläpitää Vauraus Suomi Oy. Lainaa tarvitseva yritys siis tekee Vauraus Suomen hallinnoimaan palveluun lainahakemuksen ja hyväksytyt lainahakemukset rahoitetaan yrityksen ulkopuolisten sijoittajien avulla.

Palvelun kautta yrityslainaa voi hakea 30 000 - 500 000 € ja laina-aika voi olla kuudesta kuukaudesta aina viiteen vuoteen asti. Vauraus Suomen laina soveltuu muun muassa

Lainaa hakevalla yrityksellä tulee olla vähintään luottoluokitus B, jotta lainahakemus käsitellään. Vauraus Suomi Oy:n vakuudettomat yrityslainat on tarkoitettu vakavaraisille yrityksille ja yrittäjille, joilla on luotettava historia. Lainan voi saada myös tuore yritys, jos liiketoimintasuunnitelma koetaan kannattavaksi.

Lainahakemuksen tehtyäsi sinuun otetaan yhteyttä sekä selvitetään tarvittavat dokumentit, jotta laina voidaan myöntää. Toimivalta yritykseltä tai yhteisöltä tarvittavia dokumentteja ovat muun muassa

Lainahakemuksen Yrityslainat-palvelussa voi tehdä yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja.

Yrityslainaa voi hakea myös yksityishenkilö, joka toimii elinkeinoharjoittajana tai vaihtoehtoisesti on juuri perustanut yrityksen tai on perustamassa yritystä. Tällöin hakijan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

Elinkeinoharjoittajan tulee toimittaa viimeisin vahvistettu tilinpäätös, kuvaus rahoitushankkeesta, viimeisin vahvistettu verotuspäätös sekä viimeisen kolmen kuukauden tiliotteet.

Uuden perustettavan yrityksen tulee toimittaa liiketoimintasuunnitelma, rahoitussuunnitelma, viimeisin vahvistettu henkilökohtainen verotuspäätös sekä viimeisen kolmen kuukauden henkilökohtaiset tiliotteet.

Lisätietoja saat Vauraus Suomelta soittamalla puhelinnumeroon 020 7890 320. Vauraus Suomi Oy palvelee puhelimitse arkisin klo 9-17.

Siirry palveluun >>

FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoitus myöntää lainaa kaiken kokoisille yrityksille, yritysmuodosta riippumatta. Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

FIN Yritysrahoitus myöntää vain pienempiä 2000 - 5000 euron lainoja 6 - 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan kulut koostuvat seuraavanlaisesti:

Lainahakemus on ilmainen eikä sido yritystä ottamaan lainaa. Lainahakemuksen täytettyä yrityksesi saa lainatarjouksen sähköpostiin, jonka jälkeen lainan voi halutessaan hyväksyä.

Siirry palveluun >>

Yrityslainan käyttökohteita

Vakuudettomalla yrityslainoilla on useita eri käyttökohteita. Yksi suosituimmista kohteista on ottaa vakuudeton yrityslaina pankin myöntämän lainan vakuudeksi. Eli haettaessa isompaa rahoitusta pankilta, tulee pankille tarjota jotain vakuuksia. Tähän soveltuu hyvin vakuudeton yrityslaina. Kun pankkilaina ja vakuudeton laina yhdistetään, saadaan rahoitusta maltillisella korolla. Alla esimerkki yhdistelmärahoituksesta:

Yritylainalle löytyy paljon muitakin käyttökohteita. Sen lisäksi että se voi toimia osana suurempaa investointia, voi se toimia

Arvostele artikkeli

Oliko Yrityslaina -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,03 / 5 (30 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.