Etusivu » 
Tietoa palvelusta   

Tietoa Tuntitili.fi palvelusta

Tuntitili.fi palvelua ylläpitää kokonaisuudessaan Holla Online Oy. Palvelun tarkoituksena on tarjota käyttäjille kattava tietopaketti vakuudettomista lainoista ja lainantarjoajista. Lisäksi sivustolla on ajankohtaisia lainatarjouksia Tuntitili.fin yhteistyökumppaneilta.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat lainaa nopeasti ja haluavat löytää sen mahdollisimman edullisesti. Palvelun käyttö on ilmaista ja sen avulla voit säästää lainakuluissa.

Miksi palvelu on olemassa?

Sivustolle tuotettavan sisällön avulla markkinoidaan lainayritysten lainoja ja palveluita. Hakiessasi lainaa sivustomme kautta, saamme lainayrityksiltä mainostuloja.

Vaikka sivuston sisältö perustuu mainostuloihin, on sen tarjoama tieto täysin puolueetonta ja tuotettu käyttäjän hyödyksi.

Esimerkiksi lainavertailussa käytetään todellisia, lainayritysten ilmoittamia lainahintoja ja käyttäjiä ei pyritä ohjaamaan ottamaan lainaa miltään tietyltä lainantarjoajalta. Lainayritykset eivät voi siis ostaa parempia sijoituksia vertailustamme.

Tarjoamalla puolueetonta, mainostuloista riippumatonta tietoa, takaamme käyttäjillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja hyödyn. Hyvä käyttökokemus ja hyödyllisyys edesauttaa sitä, että käyttäjät palaavat palveluumme myös myöhemmin.

Miksi Tuntitilissä ei ole kaikkia lainapalveluita?

Tuntitilissä ei ole kaikkia lainapalveluita, koska samalla lainantarjoajalla saattaa olla useita päällekkäisiä lainanpalveluita. Eli sama yritys saattaa tarjota lainaa usealla eri nimikkeellä. Käyttäjän kannalta ei ole hyödyllistä listata useita, saman hintaisen ja saman lainantarjoajan eri lainapalveluita.

Markkinoille saattaa tulla lainantarjoajia, joista ei heti saada tietoa. Tällaisissa tapauksissa tarjoajat listataan viiveellä sivustolle.

Joissakin tapauksissa lainantarjoajia poistetaan palvelusta, koska ne toimivat epäilyttävästi tai hylkäävät suurimman osan käyttäjiemme lainahakemuksista. Tällaisten tarjoajien lainoja ei käyttäjien kannalta ole järkevää listata palvelussamme.

Löysitkö sivustolta vanhaa tai virheellistä tietoa?

Jos havaitset antamissamme tiedoissa virheitä, voit aina ottaa meihin yhteyttä! Korjaamme virheelliset tiedot mahdollisimman nopeasti. Voit olla meihin yhteydessä joko postitse tai sähköpostitse. Sähköpostilla tavoitat meidät nopeiten!

info@holla.fi

Osoite:
Tuntitili.fi / Holla Online Oy
Vapaudenkatu 8
15110 Lahti

Tutustu myös evästekäytäntöömme ja tietosuojaselosteeseemme.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.