» 
   

Pikavippi

Pikavippi on nopeasti myönnettävä, vakuudeton lainatuote, äkilliseen rahantarpeeseen. Nykyisin pikavippi on mahdollista saada hyvinkin pitkällä takaisinmaksuajalla ja maksuaika riippuu myös lainattavasta summasta: mitä suurempi summa, sitä pidempää maksuaikaa yleensä tarjotaan. Eniten haetaan 100 - 1000 € vippejä.

Pikavipit kannattaa aina vertailla, sillä hinnoissa on suuriakin eroja. Sivustoltamme löytyy kattava pikavippivertailu, jossa on tuhansia eri pikavippejä. Halutessasi pääset alla olevista pikalinkeistä suoraan suosituimpien vippisummien vertailuun:

Lainaa 100 €Lainaa 200 €Lainaa 400 €Lainaa 500 €Lainaa 1000 €Lainaa 2000 €

Ilmainen pikavippi

Uusien asiakkaiden on mahdollista saada joiltain lainapalveluilta ilmainen pikavippi. Jos et siis ole alla esiteltyjen yritysten asiakkaana, suosittelemme hyödyntämään uuden asiakkaan edun. Suosituimman edun tarjoaa Suomilimiitti, jolta on mahdollista saada 2000 € pikavippi ilmaiseksi jopa 2 kuukaudeksi.

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä Suomen suurinta korotonta pikavippiä uusille asiakkailleen. Yrityksen tarjoama 2000 € pikavippi on koroton, jos se maksetaan takaisin viimeistään lainanhakua seuraavan kuun loppuun mennessä. Voit siis saada korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa yli 60 vuorokautta, jos haet pikavipin alkukuusta.

Suurin pikavippi, jonka Suomilimiitti myöntää sekä uusille että vanhoille asiakkailleen on 2000 €. Vippi on mahdollista maksaa takaisin joko kerralla tai sitä voi lyhentää haluamissaan erissä. Minimilyhennys on 12,5 % avoimesta lainasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 €.

Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä, kello 8 - 22 välisenä aikana. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Ferratum Joustava on uusille asiakkaille koroton ja kuluton pikavippi. Ferratumilta saat ilmaisen pikavipin aina 2000 euroon asti. Laina-aika korottomassa pikavipissä on 30 vuorokautta, jonka jälkeen pikavipille tulee hinnaston mukaiset kulut.

Ferratumin tarjoama kuluton ja koroton pikavippi on vain uusille asiakkaille tarkoitettu tarjous. Myös vanhoille asiakkaille ensimmäinen kuukausi on koroton, mutta nostokulu on 7,5 % lainasummasta. Lainatuotteena Ferratumin Joustava vastaa Suomilimiitin ja Limiitti.fin lainatuotteita, eli laina-aika riippuu lyhennyserien suuruudesta.

Myös vanhoille asiakkaille on etuja. Alennuskoodilla FERRA18 saat Ferratum Joustavan nostokuluista 50 % alennuksen aina 1000 euroon asti. Tarjous on voimassa 28.2.2018 asti ja koodi on käytettävissä kerran asiakasta kohden.

Hakemuksen Ferratumille voivat tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset ja lainahakemuksen voi tehdä viikon jokaisena päivänä.

Siirry palveluun >>

Vivus pikavippi on yksi pisimpään markkinoilla toimineista lainapalveluista. Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen 50 - 400 € pikavippiä 30 vuorokaudeksi ilman kuluja. Vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada pikavippiä jopa 2010 euroa.

Vivuksen pikavipeissä laina-ajaksi voi valita 3 - 30 vuorokautta ja hakemuksen voi tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet. Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä, tarkemmat ja ajantasaiset aikataulut löydät Vivuksen sivustolta.

Siirry palveluun >>

Eurolimiitti on uusi, huhtikuussa 2016 avattu lainapalvelu, joka tarjoaa uusille asiakkailleen 10 - 500 € pikavipin täysin ilman kuluja 30 vuorokaudeksi. Lainatuotteena Eurolimiitillä on joustoluotto.

Sekä uusien että vanhojen asiakkaiden on mahdollista hakea Eurolimiitiltä joustoluottoa 3000 € luottorajalla. Eurolimiitillä on kilpailukykyinen korko, sillä se veloittaa korkokuluja 5,99 % kuukaudessa. Lisäksi ensimmäinen kuukausi on aina koroton, eli jos vanhana asiakkaana hakee kuukaudeksi lainaa, tarvitsee maksaa vain nostokulut. Nostokulut Eurolimiitillä ovat 15 % lainattavasta summasta. Eurolimiitin lainoja voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Limiitti.fi lainapalvelu tarjoaa uusille asiakkailleen 50 - 300 € pikavipin korottomasti ja kuluttomasti keskimäärin 30 vuorokaudeksi. Koroton laina-aika riippuu siitä, missä vaiheessa kuuta laina haetaan.

Sekä uusien että vanhojen asiakkaiden on mahdollista hakea Limiitiltä 2000 euron joustoluottoa. Lainaa voi lyhentää Suomilimiitin tapaan joko minimierissä tai maksaa pois kerralla. Palvelusta voivat hakea lainaa kaikki 18 vuotta täyttäneet. Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä, tarkemmat ajat löydät Limiitti.fi sivuston ajankohtaista -osiosta.

Siirry palveluun >>

Suosittelemamme pikavippiyritykset

Jos olet hyödyntänyt yllä olevat korottomat tarjoukset tai tarvitset pikavippiä pidemmällä maksuajalla, suosittelemme tutustumaan alla oleviin lainayrityksiin. Suosittelemme näitä lainantarjoajia, koska ne tarjoavat kilpailukykyiset hinnat ja mahdollisuus saada pikavippi on korkeampi, kuin listan ulkopuolisilla toimijoilla. Lisäksi listan toimijat ovat saaneet hyvää palautetta asiakkailta, joille pikavippi on myönnetty.

Haenyt.fi on uusi palvelu, jonka kautta voit saada lainatarjouksen jopa 20 eri lainayritykseltä yhdellä hakemuksella. Palvelun käyttö on yksinkertaista, sillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus sivustolla, jonka jälkeen Haenyt.fi lainanvälityspalvelu toimittaa hakemuksen yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja tarjouksista voit valita sinulle sopivimman lainan. Halutessasi voit olla hyväksymättä mitään tarjouksista, sillä palvelu sekä lainatarjoukset ovat ilmaisia.

Haenyt.fi -palvelun kautta voi kysyä lainatarjouksen aina 500 eurosta 50000 euroon asti. Lainatuote on kulutusluotto, eli hakemusta tehdessäsi määrität laina-ajan, jonka lainallesi haluat. Saat hakemusta tehdessäsi alustavan tiedon lainan lyhennyserän suuruudesta, mutta lopulliset tarjoukset saat sähköpostiisi. Tarjous saattaa poiketa hakemuksestasi, riippuen antamistasi tiedoista. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Bank Norwegian on vuonna 2016 Suomen markkinoille tullut lainapalvelu, josta on mahdollista saada pikavippi aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Palvelu on suosittu, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen. Bank Norwegianin pikavipissä summa ja laina-aika ovat kiinteät. Toki pikavipin voi halutessaan maksaa ennenaikaisesti takaisin. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 - 22,49 % riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta.

Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tehdessäsi lainahakemusta syötä henkilötunnuksessa mahdollisesti olevat kirjaimet ISOILLA kirjaimilla.

Credit24 muutti syksyllä 2015 hinnoitteluaan ja poisti lainatuotteistaan ylimääräisiä kuluja. Tämä teki palvelun pikavipeistä hinnoiltaan erittäin kilpailukykyiset ja kasvatti niiden suosiota. Lainoissa ei ole mitään ylimääräisiä kuluja, vaan kaikki sisältyvät ennakkoon ilmoitettuun kuukausierään ja ensimmäisen lainan kokonaiskulut saat selville jo ennen lainan hakemista Credit24:n sivustolta. Lisäksi ensimmäisen pikavipin saa ilman nostopalkkiota, joka normaalisti on 6,95 % lainattavasta summasta.

Vippiä voi hakea 50 - 4000 € ja laina-ajan voi valita vapaasti kaikille summille 3 - 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset. Credit24 käsittelee hakemuksia viikon jokaisena päivänä ja pikavipin saa nopeasti tilille.

Ostosraha on tunnettu, suomalaisen OPR-Vakuuden tarjoama palvelu, jonka tuotteena on hinnnoittelultaan selkeä kulutusluotto. Ostosrahan etusivulta löytyy selkeä hintalaskuri, joka ilmoittaa sekä kulut että kuukausierän suuruuden halutulle lainalle. Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu on Ostosrahan yksi suurimmista valteista.

20-vuotiaiden on mahdollista saada Ostosrahalta 400 € pikavippi 1 - 2 vuodeksi. 21 vuotta täyttäneet voivat taas saada 400 - 5000 € vipin 1 - 6 vuodeksi. Lisäksi vanhojen asiakkaiden on mahdollista korottaa laina jopa 10 000 euroon. Ostosrahan lainojen todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,93 %. Löydät vertailustamme kaikki Ostosrahan 400 - 5000 € lainasummat.

Laina.fi on kauan lainapalveluita tarjonneen DFC Nordic Oy: palvelu, josta voi hakea kahta lainatuotetta, joustoluottoa sekä kulutusluottoa. Joustoluotto on Laina.fi -palvelussa nimeltään käyttölaina ja kulutusluotto taas on nimeltään kertalaina.

Joustoluottoa voi hakea 2100 € luottorajalla ja joustoluoton kulut koostuvat 12,5 % nostoprovisiosta sekä 49 % nimellisestä vuosikorosta. Minimilyhennys on 10 % lainasaldosta tai vähintään 50 €.

Kulutusluotto taas on kiinteällä takaisinmaksuajalla oleva laina, joka on suuruudeltaan 600 - 3500 €. Laina-ajaksi voi valita joko 12 kuukautta tai 24 kuukautta. Lainan kulut koostuvat 9,25 % nostoprovisiosta sekä nimelliskorosta, joka selviää henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Sivuston mukaan tyypillinen nimelliskorko kulutusluotoissa on 24,5 %. Lainaa palvelusta voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet.

Suosituimmat pikavippisummat

Löydä edullisin pikavippi - Myös mobiililla

Ylivoimaisesti eniten haetaan 100 € ja 200 € pikavippejä. Näitä haetaan noin kaksi kertaa enemmän kuin muita summia yhteensä. Muita suosittuja summia ovat 300 €, 400 €, 500 € ja lisäksi 1000 € pikavipit. Näiden lisäksi paljon on lisääntynyt 2000 € pikavippien haut.

100 - 400 €

Uusien asiakkaiden on mahdollista saada 100 - 400 € pikavippi korottomasti ja kuluttomasti seuraavilta tarjoajilta: Eurolimiitti, Suomilimiitti ja Vivus. Lisäksi Ferratumilta ja Limiitiltä on uusien asiakkaiden mahdollista hakea ilmaista vippiä aina 300 euroon asti. Edellä mainituista toimijoista pisimmän laina-ajan tarjoaa Suomilimiitti, jolla laina-aika on parhaimmillaan jopa kaksi kuukautta. Suomilimiitille laina tulee maksaa takaisin viimeistään pikavipin otosta seuraavan kuun loppuun mennessä. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Toiseksi pisimmän 100 - 400 € pikavipin myöntää ehkä yksi tunnetuimmista lainayrityksistä, eli Vivus. Vivuksella laina-aika uusille asiakkaille on 30 vuorokautta ja lisämaksusta laina-aikaa voi pidentää. Jotta Vivus myöntää pikavipin, tulee hakijan olla vähintään 20-vuotias. Lisäksi luottotietojen tulee luonnollisesti olla kunnossa.

Myös Limiitti.fi tarjoaa miltei samoilla ehdoilla pikavippiä kuin Vivus, mutta Limiitiltä lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet. Ferratumilla laina-aika on korottomissa 7 - 30 vuorokautta, riippuen lainattavasta summasta. He tarjoavat lainaa 20 vuotta täyttäneille.

Eurolimiitti on edellä mainituista palveluista uusin. Se tarjoaa korottoman lainan uusille asiakkaille 30 vuorokaudeksi. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Jos olet valmis maksamaan hieman korkoa vipille, yksi edullisimmista vaihtoehdoista on Credit24. Esimerkiksi 400 € vipin saat 22 euron kuluilla 2 kuukaudeksi. Credit24 on kuluiltaan selkeä vaihtoehto, sillä se ei peri uusilta asiakkailta koron lisäksi mitään ylimääräisiä kuluja ja näet pikavipin kokonaiskustannukset jo sitä haettaessa.

Lainaa 100 €Lainaa 200 €Lainaa 300 €Lainaa 400 €

500 €

Kuluttomissa 500 € pikavipeissä on muuten samat tarjoajat, paitsi Vivus ei myönnä uusille asiakkaille ollenkaan yli neljääsataa euroa. Myös lainaehdot ovat lainantarjoajilla samat: pisin laina-aika on Suomilimiitillä ja lyhin Eurolimiitillä.

Sekä Suomilimiitti että Eurolimiitti myöntävät pikavippiä 21-vuotiaille.

Jos pikavipistä on taas valmis hieman maksamaan, nousee Credit24 varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Heiltä saa esimerkiksi 3 kuukaudeksi vipin 36 € kokonaiskuluilla.

Lainaa 500 €

1000 €

Tuhannen euron pikavipeissä on yksi lainantarjoaja, joka tarjoaa pikavipin korottomana: Suomilimiitti. Lainaehdot ovat samat kuin pienemmissä lainasummissa ja laina tulee maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä.

Credit24 tarjoaa myös 1000 € vipeissä kilpailukykyisen hinnan pidemmillä laina-ajoilla: esimerkiksi puoleksi vuodeksi 1000 € pikavipin saa 126 € kokonaiskuluilla. Maksuajaksi voi valita 1 - 36 kuukautta ja kulut määräytyvät laina-ajan mukaan.

Lainaa 1000 €

2000 €

Myös 2000 € pikavipeissä Credit24 on yksi edullisimmista vaihtoehdoista lyhyillä laina-ajoilla. Esimerkiksi kuukaudeksi Credit24 myöntää 2000 € lainan 71 € kuluilla. Pidemmillä laina-ajoilla edullisemmaksi tulee muun muassa Euroloan, jolta 2000 euron lainan saa vuodeksi 179 euron kuluilla.

Muita kilpailukykyisiä, 2000 € vippejä pitkällä maksuajalla, tarjoavat muun muassa Halino, Ostosraha, Credigo ja Cashbuddy.

Lainaa 2000 €

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi ilman vakuuksia on laina, johon et tarvitse esimerkiksi toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Miltei kaikki pikavipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia. Huomioithan, että vakuudettomalla pikavipillä ei tarkoiteta lainaa, jossa ei tarvitse todistaa tulotasoasi. Kaikki pikavippiä tarjoavat yritykset vaativat tänä päivänä todistuksen tuloistasi.

Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa usein itse asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Lainavakuus siis on lainanantajan turva tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

Vakuudeton pikavippi on kalliimpaa

Jos yritys lainaa ilman vakuuksia, kuten useissa pikavipeissä näin on, ottaa yritys isomman riskin lainan takaisinsaamisen suhteen. Riskistä johtuen lyhytaikaisilla lainoilla on suurempi korko. Kaikki eivät maksa pikavippejä takaisin ja tästä syntyy kustannuksia. Jos kaikki lainaajat pystyisivät maksamaan lainansa takaisin, olisi yrityksillä pienempi riski lainata rahaa ja sitä pystyttäisiin lainaamaan pienemmällä korolla.

Osalle sivustollamme esitellyistä yrityksistä on mahdollista tarjota myös vakuuksia. Tällöin lainaa saa edullisemmalla korolla. Vakuudellisen lainan hakeminen tosin saattaa kestää hieman pidempään, koska vakuuksien olemassaolo tulee tarkistaa.

Mitä tarjota vakuudeksi?

Vakuudeksi voi tarjota kiinteää omaisuutta, kuten esimerkiksi autoa. Yleisin tapa netistä haettavissa lainoissa on kuitenkin käyttää henkilötakausta. Henkilötakauksella tarkoitetaan sitä, että sinulla on joku tuttu tai sukulainen takaamassa, että maksat lainasi takaisin. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan lainanhakuprosessissa ja jos tiedot ovat kunnossa, saat lainaa.

Jos jätät lainan maksamatta, lainasi henkilötakaaja joutuu sen maksamaan.

Onko mahdollista saada pikavippi heti tilille?

Pikavipin saaminen heti tilille on hankalaa, sillä tänä päivänä laki vaatii lainayrityksiä tarkistamaan lainanhakijoiden palkkatulot ennen pikavipin myöntämistä. Vaikkei pikavippi heti tilille tulisikaan, on se silti mahdollista saada suhteellisen nopeasti, jopa alle tunnissa.

Jotta pikavippi myönnettäisiin mahdollisimman nopeasti, toimita palkka- tai tulotodistus sähköisessä muodossa sitä pyydettäessä. Pienemmät pikavippisummat myönnetään helpommin heti, eli hae lainaa vain sen verran, kuin tarvitset.

Jotta voisit tulevaisuudessa saada pikavipin heti tilille, jopa yöllä, on joustoluotto järkevin vaihtoehto.

Joustoluotto on tilityyppinen laina. Tililtä voit tehdä luottorajaan asti nostoja milloin tahansa. Joustoluoton hakeminen ennakkoon on järkevää, sillä itse luoton hakeminen on ilmaista, maksat vasta käyttäessäsi luottoa. Jos siis sinulla tulee tilanteita, että tarvitset pikavippiä heti, hae joustoluottoa ennakkoon.

Mitä pienempi laina on kyseessä, sitä helpommin sen saa nopeasti tilille. Jos lainalla on siis kiire, niin unohda kulutusluotot ja vertaislainat, nopeimman lainapäätöksen saat joustoluotoista ja pikavipeistä.

Pikavipin tulevaisuus

Moni on pohtinut, onko pikavipillä tulevaisuutta johtuen lain kiristymisestä. Todennäköisesti vakavaraisimmat ja luotettavat toimijat jatkavat toimintaansa ja palveluitaan tulevaisuudessakin. Pikavippien rajoittaminen ei välttämättä ole paras vaihtoehto ehkäistä velkaantumista. Rahaa haetaan tarpeeseen ja jos ei olisi pikavippiä, raha haettaisiin jostain muualta.

Tulevaisuudessa pikavippien määrät voivat vähetä, mutta lainasummat tulee kasvamaan. Jo nyt suurin osa pikavippiä tarjoavista yrityksistä tarjoaa yli 2000 € lainoja. Ennen lakiuudistusta tämä oli hyvin harvinaista. Pankit lobbaavat paljon pikavippien kieltämisen puolesta, koska ne vievät heiltä asiakkaita. Todellisuushan nimittäin on, että pikavippi on usein kokonaiskuluineen edullisempaa lainaa kuin pankista myönnetty kulutusluotto.

Pikavippi vai kulutusluotto?

Kannattaako ottaa pikavippi vai kulutusluotto? Vastaus riippuu täysin siitä, mikä on tarpeesi. Kulutusluotto on summaltaan isompi ja laina-ajaltaan pidempi kuin pikavippi. Pikavippi soveltuu hyvin esimerkiksi äkillisen ja yllättävän laskun maksuun, kun taas kulutusluotto isompaan hankintaan, kuten esimerkiksi autoon.

Kulutusluotto vaatii usein vakuudet tuloista tai takuun lainalle. Pikavippi myönnetään suuruudensa takia helpommin.

Arvostele artikkeli

Oliko Pikavippi -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,02 / 5 (62 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.