Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Haenyt.fi   

Haenyt.fi - Lainanvälitystä kattavasti ja turvallisesti

Haenyt.fi -palvelu on Suomen kattavin lainanvälittäjä. Lahtelaisyritys Holla Online Oy:n kehittämä verkkopalvelu toimii yhteistyössä useiden eri luotonmyöntäjien, pankkien sekä muiden lainanvälityspalveluiden kanssa. Näin ollen lainaa tarvitseva yrityksen asiakas voi saada lainatarjouksen jopa yli 30 luotonmyöntäjältä.

Kuluttajat voivat hakea lainaa aina 60 000 euroon asti ja ilmaisen hakemuksen voi tehdä 20 vuotta täyttäneet suomalaiset. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen on mahdollista palvelun avulla.

Yritykset ja yrittäjät taas voivat hakea lainaa 1000 - 350 000 euroa. Maksuaikaa yrityksille on tarjolla 1 kuukaudesta 3 vuoteen.

Lainatarjousten joukosta asiakas voi vapaasti valita itselleen sopivimman vaihtoehdon ilmaiseksi ja täysin turvallisesti. Lainanhakijan antamat tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Haenyt.fi -palvelu on suojattu SSL-salauksella, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse lainanhakijan antamiin tietoihin käsiksi.

Suomalaisyrityksen tarjoaman verkkopalvelun avulla kymmenet tuhannet suomalaiset ovat onnistuneet säästämään lainakuluissaan, kun he ovat löytäneet juuri heille sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen Haenyt.fi -palvelun kautta.

Hae lainaa ❯❯

Lainaa Haenyt.fi -palvelun kautta

Holla Online Oy:n kehittämän verkkopalvelun kautta suomalaisasiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa viidestäsadasta eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat vuodesta aina viiteentoista vuoteen asti.

Haenyt.fi -palvelun avulla yrityksen asiakas voi hakea luottopääomaa vaivattomasti ja nopeasti. Lainojen kilpailuttamisen kautta lainanhakijan on helppo löytää lukuisten lainatarjousten joukosta juuri hänen tarpeisiinsa sopivimman vaihtoehdon. Nopeasti täytettävän lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita hakijaa tekemään päätöstä lainaamisesta.

Akuuttiin tarpeeseen räätälöityjen pikalainojen kilpailuttaminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi Haenyt.fi -palvelun avulla. Asiakkaan täytettyä yhden ainoan lainahakemuksen kyseinen verkkopalvelu välittää sen yli 30 yhteistyökumppanilleen. Haenyt.fi -palvelun kautta kilpailutetut lainat eivät vaadi lainkaan takauksia tai vakuuksia - toisin kuin esimerkiksi pankeista haettavat asuntolainat.

Lainojen yhdistäminen

Haenyt.fi -palvelu tarjoaa asiakkailleen myös useiden kalliiden pienlainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla lainansaaja voi vähentää lainanhoitokulujaan huomattavasti. Myöskään lainojen yhdistämiseen lainanhakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Myös yrityslaina vaihtoehtona

Suomalaisyrityksen tarjoaman lainanvälityspalvelun kautta myös yritys voi hakea vakuudetonta lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Yhdellä hakemuksella yritys kilpailuttaa useita rahoittajia ja lainaa yritykselle voi hakea 1000 - 350 000 euroa.

Yrityslaina on helppo hakea ja hakeminen on täysin ilmaista. Lisäksi yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset: aloittelevista toiminimiyrityksistä aina suuriin konserneihin asti. Lainapäätöksen voi saada omaan sähköpostiin jo samana päivänä, kun lainaa on haettu.

Huomionarvoista on, että saadun yrityslainan kulut ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Haenyt.fi -palvelun välittämien lainojen kustannukset

Haenyt.fi -lainanvälityspalvelu on lainanhakijalle täysin maksutonta. Lainaa tarvitsevan asiakkaan hakemus välitetään verkkopalvelun kautta useammalle luotonmyöntäjälle. Näin ollen yrityksen asiakas saa tarvitsemansa luoton erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Välityspalvelun kautta haettavien luottojen laina-aika vaihtelee 1 - 15 vuoden välillä. Lainansaaja voi milloin tahansa maksaa lainansa pois joko kokonaan tai lyhentää lainapääomaansa sovittua nopeammin - ilman lisäkuluja.

Kyseisten lainojen todellinen vuosikorko on pääsääntöisesti vähintään 4,5 ja enintään 38 prosenttia. Jokainen luotonmyöntäjä käsittelee kunkin lainanhakijan hakemuksen ja määrittää kyseiselle lainalle koron itsenäisesti. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat muun muassa lainanhakijan työtilanne, tulotaso sekä se, haetaanko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa.

Esimerkki lainan kustannuksista

Haenyt.fi -välityspalvelun verkkosivustolla osoitteessa www.haenyt.fi on esillä esimerkkitapaus saadusta lainasta: Kun 10 000 euron arvoinen laina maksetaan takaisin viidessä vuodessa, takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi tulee 12 866,64 euroa. Tällöin lainan todellinen vuosikorko on 10,91 prosenttia; kokonaiskulut ovat 2866,64 euroa.

Kuka voi hakea lainoja Haenyt.fi -palvelun kautta?

Holla Online Oy:n kehittämän verkkopalvelun kautta luottopääomaa voivat vapaasti hakea suomalaiset yksityishenkilöt sekä erikokoiset suomalaisyritykset - ilman vakuuksia tai takaajia, maksuttomasti ja turvallisesti. Yksityishenkilöille on tarjolla luottoa 500 - 60 000 euroa ja yrityksille yrityslainaa 1000 eurosta jopa 350 000 euroon asti.

Lainanhakijan tulee täyttää seuraava kriteerit:

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
  • Hakijalla tulee olla pysyvä asuinosoite Suomessa.
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

Näin haet lainaa

Suomalaisasiakkaille räätälöidyn, nykyaikaisen lainanvälityspalvelun avulla erilaisten lainojen kilpailutus on nopeaa, vaivatonta ja entistä helpompaa. Haenyt.fi -palvelun ansiosta lainanhakija voi kilpailuttaa tarvitsemansa lainan yhdessä paikassa ja saada lainatarjouksen yli 30 eri luotonmyöntäjältä.

Verkkopalvelussa lainanhakija täyttää sivustolta löytyvään hakemukseen henkilökohtaiset tietonsa, valitsee haluamansa lainasumman ja laina-ajan. Verkkopalvelu on lainanhakijalle täysin ilmainen, eikä se velvoita hakijaa hyväksymään välityspalvelun kautta saamiaan lainatarjouksia.

Kun lainanhakija on täyttänyt hakemuksensa tiedot ja lähettänyt sen verkkopalveluun, potentiaaliset luotonmyöntäjät alkavat kilpailla lainatarjouksillaan. Kilpailutuksen jälkeen Haenyt.fi -välityspalvelu lähettää kilpailukykyisimmät lainatarjoukset lainanhakijan sähköpostiin. Tämän jälkeen lainanhakija voi vapaasti ja maksuttomasti valita saamistaan lainatarjouksista itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Hänellä on toki oikeus myös olla hyväksymättä yhtäkään saamistaan tarjouksista.

Lainan hakeminen Haenyt.fi -palvelun kautta on kehitetty lainaa tarvitsevalle asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Maksuton luoton hakuprosessi käsittää vain kolme yksinkertaista vaihetta:

  1. Hakulomakkeen täytön Haenyt.fi -sivustolla.
  2. Kilpailutuksen jälkeen lainatarjousten vertailun.
  3. Päätöksen valita lainatarjousten joukosta itselleen sopivimman ja edullisimman - tai hylätä saadut tarjoukset.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Kun lainaa tarvitseva on täyttänyt lainahakemukseen vaadittavat tietonsa ja valinnut vaihtoehdoista itselleen sopivimman lainasumman ja -ajan, lainanhakija saa Haenyt.fi -palvelun välityksellä sähköpostiinsa ensimmäiset lainatarjoukset useimmiten jo tunnin sisällä. Joidenkin luotonmyöntäjien osalta lainatarjous saattaa tulla hieman pidemmällä aikataululla.

Riippuen siitä, minkä luotonmyöntäjän tarjouksen asiakas valitsee, lainapääoma maksetaan lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille joko samana päivänä, kun lainapäätös on tehty, tai muutaman arkipäivän kuluessa. Pienempien lainasummien osalta rahat on mahdollista saada tililleen nopeammin.

Asiakaspalvelu

Haenyt.fi -verkkopalvelu on lahtelaisyritys Holla Online Oy:n asiakkailleen räätälöimä, Suomen kattavin lainojen välityspalvelu. Holla Online Oy on vakavarainen suomalaisyritys, jolle on myönnetty korkein AAA -luottoluokitus.

Täysin kotimainen palveluntarjoaja tekee tiivistä yhteistyötä vain ja ainoastaan luotettavien ja tunnettujen luotonmyöntäjien, pankkien sekä muiden lainanvälityspalveluiden kanssa.

Haenyt.fi -palvelu on auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisasiakkaitaan säästämään lainakuluissaan löytämällä heille kilpailukykyisimmän lainavaihtoehdon laajasta lainatarjonnasta verkossa.

Parhaiten Haenyt.fi -palvelun asiakas saa yhteyden palveluntarjoajan asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@haenyt.fi. Asiakkaiden tiedusteluihin ja lainaa koskeviin kysymyksiin pyritään vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Verkkosivustolta löytyvän Usein kysyttyä -osion kautta lainaa hakevan asiakkaan on mahdollista saada kaipaamansa vastaukset moniin häntä askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Haenyt.fi lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,22 / 5 (9 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.