» 
   

Lainatarjoukset, vinkit ja artikkelit

Oletko hakemassa kenties ensimmäistä lainaa netistä? On paljon asioita, joita kannattaa huomioida haettaessa lainaa netistä. Kun osaat varoa epämääräisiä lainaajia, on lainanhaku netistä erittäin turvallista. Ensikertalaiselle tarjolla on jopa ilmaisia ensilainoja.

Tutustu alla oleviin artikkeleihin ennen kuin haet lainaa netistä. Tällöin lainaat netistä turvallisesti!

Joustoluotto eli tililuotto 19.10.2016

Vuonna 2013 Suomeen tuli laki, jonka mukaan alle 2000 € lainoille saa asettaa maksimissaan 51 % vuotuisen koron. Lakimuutos pakotti pikavippiyritykset joko lopettamaan toimintansa tai muokkaamaan tuotevalikoimiaan. Tästä syntyi joustoluotto.

Joustoluotolla on monta nimeä, kuten esimerkiksi joustolimiitti, luottotili ja tililuotto, jotka kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Tunnetuimmat näistä termeistä ovat joustoluotto ja tililuotto. Tässä artikkelissa esitellään 18 joustoluottoa tarjoavaa palvelua.

Lue lisää >>

Uudet pikavipit 14.10.2016

Uudet pikavipit -artikkelista löydät jatkossa kaikki uusimmat lainapalvelut ja yritykset niiden takana. Listaa tullaan päivittämään sitä mukaa, kun uusia pikavippijä tulee markkinoille.

Tällä hetkellä kaikki uudet pikavippipalvelut keskittyvät tarjoamaan isompia, yli 1000 € lainoja ja suurin osa on joustoluottotyyppisiä lainaratkaisuja, joista voi nostaa tarvitsemansa summan aina 10 eurosta ylöspäin.

Lue lisää >>

Yrityslaina 11.10.2016

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit myöntävät tällä hetkellä huonosti yrityslainoja tai vaihtoehtoisesti vakuudet lainoilla täytyy olla kunnossa. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nykyään entistä helpompaa, sillä yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja lainan voi hakea nopeasti verkkohakemuksella.

Vakuudeton yrityslaina voi olla suuruudeltaan aina tuhannesta eurosta jopa miljoonaan euroon ja laina-aikaa voi saada useammaksi vuodeksi.

Lue lisää >>

Kaikki pikavipit 6.9.2016

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 200 € laina ja keskimääräinen laina-aika on hieman yli 30 päivää.

Vuonna 2013 pikavipeistä väitettyjä ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla, joka määräsi vuotuiseksi enimmäiskoroksi 50 %. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta.

Lue lisää >>

Pikavippi sunnuntaina 5.8.2016

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä.

Artikkelissa on listattuna kaikki yritykset, jotka myöntävät lainoja viikon jokaisena päivänä, myös lauantaina ja sunnuntaina. Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Lue lisää >>

Pikavippi ilman korkoa 25.4.2016

Tällä hetkellä pikavippi ilman korkoa on mahdollista saada viideltä lainantarjoajalta: Suomilimiitti.filtä, Vivukselta, Limiitti.filtä, Ferratumilta ja Eurolimiitiltä. Mikään yrityksistä ei kuitenkaan tarjoa pikavippiä ilman korkoa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on vain uusille asiakkaille. Suurimman korottoman pikavipin, 1000 € tarjoaa Suomilimiitti. Suomilimiitillä on myös pisin laina-aika.

Lue lisää >>

Veronpalautus ennakkoon 2.1.2016

Jos veronmaksaja on ilmoittanut verottajalle tilinumeronsa, maksetaan vuoden 2015 veronpalautukset tilille 28.11.2016. On kuitenkin mahdollista saada veronpalautus ennakkoon. Seuraamalla artikkelin ohjeita, saat veronpalautuksen käyttöön kuluttomasti jo yli kuukautta aikaisemmin.

Jos tarvitset veronpalautuksen heti käyttöön, onnistuu sekin, mutta tällöin joutuu maksamaan pienet lainakulut.

Lue lisää >>

Pikavippi 24h 20.10.2015

Lain mukaan pikavippiä ei saa myöntää kuin klo 7 - 23 välisenä aikana. Vaikka laki näin määrääkin, käytännössä pikavippiä on mahdollista nostaa tilille 24h vuorokaudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pikavippi olla kuitenkin myönnettynä etukäteen.

Jos siis luet tämän artikkelin yöllä, et saa lainaa tänä yönä, ellei sinulla ole myönnettyä joustoluottoa käytössäsi.

Lue lisää >>

Pikavippiä haettu vähemmän vuonna 2014 11.9.2014

Vuoden 2014 huhti-kesäkuun aikana uusia pikavippejä myönnettiin kotitalouksille yhteensä 108 909 kappaletta ja niiden kokonaisarvo oli 43 miljoonaa euroa. Vuoden 2013 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna uusia lainoja myönnettiin 59 prosenttia vähemmän. Lisäksi uusien pikavippien määrä väheni vuoden ensimmäiseen neljännekseen nähden 2 prosenttia.

Lue lisää >>