Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit   

Lainatarjoukset, vinkit ja artikkelit

Oletko hakemassa kenties ensimmäistä lainaa netistä? On paljon asioita, joita kannattaa huomioida haettaessa lainaa netistä. Kun osaat varoa epämääräisiä lainaajia, on lainanhaku turvallista. Ensikertalaiselle tarjolla on jopa ilmaisia ensilainoja ja tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tutustu alla oleviin artikkeleihin ennen kuin haet lainaa netistä. Tällöin lainaat netistä turvallisesti.

Pikavippi sunnuntaina 19.4.2024

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivisin, mutta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä.

Artikkelissa on listattuna kaikki yritykset, jotka myöntävät lainoja viikon jokaisena päivänä, myös lauantaina ja sunnuntaina. Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille tai pyhäpäivälle, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Lue lisää ❯❯

Joustoluotto vaihtoehtona pikavipille 9.4.2024

Vuonna 2013 Suomeen tuli laki, jonka mukaan alle 2000 € lainoille saa asettaa maksimissaan 51 % vuotuisen koron. Kyseinen laki on jo muuttunut tiukemmaksi, mutta lain tuloksena syntyi pikavipin rinnalle uusi tuote; joustoluotto.

Joustoluotolla on monta nimeä, kuten esimerkiksi joustolimiitti, luottotili ja tililuotto, jotka kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Tunnetuimmat näistä termeistä ovat joustoluotto ja tililuotto. Tässä artikkelissa esitellään 4 joustoluottoa tarjoavaa palvelua.

Lue lisää ❯❯

Veronpalautus ennakkoon 13.2.2024

Jos veronmaksaja on ilmoittanut verottajalle tilinumeronsa, maksetaan veronpalautukset viime vuodelta tilille heinä-joulukuussa 2024. On kuitenkin mahdollista saada veronpalautus ennakkoon pienillä kuluilla. Seuraamalla artikkelin ohjeita, saat veronpalautuksen edullisesti käyttöösi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Jos siis tarvitset veronpalautukset aikaisemmin käyttöösi, onnistuu se pienten lainakulujen avulla.

Lue lisää ❯❯

Kaikki pikavipit 9.1.2024

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 500 € laina ja keskimääräinen laina-aika on noin 6 kuukautta.

Vuonna 2019 ja 2023 pikavipeistä aiheutuneita ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla. Laki rajoittaa vahvasti nimelliskorkoa ja näin ollen toiminnan kannattavuutta. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta. Katso tästä artikkelista lainapalvelut, jotka ovat kaikista suosituimpia juuri nyt.

Lue lisää ❯❯

Luottokorttivertailu - Löydä ilmainen luottokortti 2.10.2023

Ilmainen luottokortti tarkoittaa luottokorttia, jolla ei ole vuosi- tai kuukausimaksuja ja joiden hakeminen ei maksa mitään. Koron lisäksi kortteihin liittyy usein erilaisia sivukuluja, kuten tilinhoitopalkkio ja käteisnostokulut, mitkä nostavat kortin käytön todellista hintaa.

Laatimamme luottokorttivertailu sisältää ilmaiset luottokortit ja vertailu helpottaa löytämään omiin tarpeisiin sopivan, ilmaisen luottokortin.

Lue lisää ❯❯

Uudet pikavipit 24.8.2023

Uudet pikavipit -artikkelista löydät kaikki uusimmat lainapalvelut ja yritykset niiden takana. Listaa tullaan päivittämään sitä mukaan, kun uusia palveluita tulee markkinoille.

Tällä hetkellä kaikki uudet pikavippipalvelut keskittyvät tarjoamaan isompia, yli 1000 € lainoja ja suurin osa on kulutusluottotyyppisiä lainaratkaisuja, joissa on kiinteä lainasumma ja laina-aika. Lisäksi pikavippien kilpailutuspalvelut ovat yleistyneet markkinoilla.

Lue lisää ❯❯

Yrityslainavertailu 19.2.2024

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit myöntävät tällä hetkellä huonosti yrityslainoja tai vaihtoehtoisesti vakuudet lainoilla täytyy olla kunnossa. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nykyään entistä helpompaa, sillä yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja lainan voi hakea nopeasti verkkohakemuksella.

Vakuudeton yrityslaina voi olla suuruudeltaan aina 1000 eurosta jopa miljooniin euroihin ja laina-aikaa voi saada useammaksi vuodeksi. Yrityslaina -artikkelista löytyy kattava yrityslainavertailu ja lisäksi esittelemme eri rahoitusvaihtoehdot yrityksille. Myös erilaiset tarjouskampanjat on esillä artikkelissa.

Lue lisää ❯❯

Koroton pikavippi 26.8.2022

Tällä hetkellä koroton pikavippi on käytännössä mahdollista saada kahden lainapalvelun kautta. Lainapalvelut ovat nimeltään SweepBank ja Bank Norwegian. Palveluilla on nimittäin tarjolla luottokortti, jossa on korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Korotonta lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Lue lisää ❯❯

Lainojen yhdistäminen 13.8.2021

Usean lainan lyhentäminen samanaikaisesti tulee yleensä kalliimmaksi kuin yhden suuremman lainan hoitaminen. Monen lainan lyhentäminen on työlästä ja vaikeuttaa raha-asioiden hallintaa ja suunnittelua, kun saman kuukauden aikana joutuu maksamaan useita erilaisia lainalaskuja.

Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi säästää rahaa ja tuo helpotusta talouden hallintaan. Katso vinkkimme lainojen yhdistämiseen ja säästä kuluissa.

Lue lisää ❯❯

Kulutusluotto 11.5.2020

Kulutusluotto on kiinteällä laina-ajalla ja lainasummalla oleva laina. Termin alle luetaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka lainanhakija on ottanut kulutustarkoitukseen. Näitä ovat kulutusluoton ohella: käyttölaina, käyttöluotto, kertalaina sekä kertaluotto.

Kulutusluotto on yleensä 1 - 15 vuoden laina, jonka suuruus on tyypillisesti 500 - 60 000 euroa. Kulutusluotto on tarkoitettu kattamaan lainanhakijan akuutteja rahoitustarpeita, kuten esimerkiksi erilaisten kulutushyödykkeiden ja palveluiden hankintaa joustavasti ja nopeasti.

Lue lisää ❯❯

Pikavippi 24h / 7 26.11.2019

Lain mukaan pikavippiä ei saa myöntää kuin kello 7 - 23 välisenä aikana. Vaikka laki näin määrääkin, käytännössä pikavippiä on mahdollista nostaa tilille 24h vuorokaudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pikavippi olla kuitenkin myönnettynä etukäteen.

Jos siis luet tämän artikkelin yöllä, et saa lainaa tänä yönä, ellei sinulla ole myönnettyä joustoluottoa käytössäsi. Artikkelin avulla voit kuitenkin varautua mahdollisesti jatkossa tulevaan, yölliseen rahantarpeeseen.

Lue lisää ❯❯
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.