» 
   

Lainatarjoukset, vinkit ja artikkelit

Oletko hakemassa kenties ensimmäistä lainaa netistä? On paljon asioita, joita kannattaa huomioida haettaessa lainaa netistä. Kun osaat varoa epämääräisiä lainaajia, on lainanhaku turvallista. Ensikertalaiselle tarjolla on jopa ilmaisia ensilainoja ja tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tutustu alla oleviin artikkeleihin ennen kuin haet lainaa netistä. Tällöin lainaat netistä turvallisesti!

Veronpalautus ennakkoon 12.12.2018

Jos veronmaksaja on ilmoittanut verottajalle tilinumeronsa, maksetaan vuoden 2018 veronpalautukset tilille elo-marraskuussa 2019. On kuitenkin mahdollista saada veronpalautus ennakkoon. Seuraamalla artikkelin ohjeita, saat veronpalautuksen käyttöön kuluttomasti jo yli kuukautta aikaisemmin.

Jos tarvitset veronpalautuksen ennen aikaisemmin käyttöön, onnistuu sekin, mutta tällöin joudut maksamaan pienet lainakulut.

Lue lisää >>

Pikavippi ilman korkoa 22.11.2018

Tällä hetkellä pikavippi ilman korkoa on mahdollista saada seitsemältä lainapalvelulta: Blue Financelta, Credit24:lta, Ege Financelta, Rahapalvelulta, Risicumilta, Suomilimiitiltä ja Vivukselta. Mikään yrityksistä ei kuitenkaan tarjoa korotonta lainaa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on vain uusille asiakkaille.

Suurimman korottoman lainan, 2000 € tarjoavat Ferratum ja Suomilimiitti. Suomilimiitillä ja Ege Financella on pisimmät laina-ajat.

Lue lisää >>

Yrityslaina 21.11.2018

Tiukasta taloustilanteesta johtuen pankit myöntävät tällä hetkellä huonosti yrityslainoja tai vaihtoehtoisesti vakuudet lainoilla täytyy olla kunnossa. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nykyään entistä helpompaa, sillä yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja lainan voi hakea nopeasti verkkohakemuksella.

Vakuudeton yrityslaina voi olla suuruudeltaan aina tuhannesta eurosta jopa viiteen miljoonaan euroon ja laina-aikaa voi saada useammaksi vuodeksi. Yrityslaina -artikkelissa esittelemme kattavasti eri lainavaihtoehdot yrityksille.

Lue lisää >>

Pikavippi sunnuntaina 31.10.2018

Miltei kaikki lainantarjoajat myöntävät lainoja arkipäivien lisäksi myös lauantaina, mutta sunnuntaina pikavippiä myöntävät vain osa yrityksistä.

Artikkelissa on listattuna kaikki yritykset, jotka myöntävät lainoja viikon jokaisena päivänä, myös lauantaina ja sunnuntaina. Jos rahan tarve osuu siis yllättäen sunnuntaille, kannattaa lainahakemus tehdä näihin yrityksiin.

Lue lisää >>

Kulutusluotto 5.10.2018

Kulutusluotto on kiinteällä laina-ajalla ja lainasummalla oleva laina. Termin alle luetaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka lainanhakija on ottanut kulutustarkoitukseen. Näitä ovat kulutusluoton ohella: käyttölaina, käyttöluotto, kertalaina sekä kertaluotto.

Kulutusluotto on yleensä 1 - 15 vuoden laina, jonka suuruus on tyypillisesti 1000 - 60 000 euroa. Kulutusluotto on tarkoitettu kattamaan lainanhakijan akuutteja rahoitustarpeita, kuten esimerkiksi erilaisten kulutushyödykkeiden ja palveluiden hankintaa joustavasti ja nopeasti. Tätä nykyä kaikkiaan 20 lainapalvelua tarjoava rahoitusalan yritys tarjoaa lainatuotteenaan kulutusluottoa. Esittelemme Kulutusluotto -artikkelissa nämä 18 palvelua tarkemmin.

Lue lisää >>

Joustoluotto eli tililuotto 24.9.2018

Vuonna 2013 Suomeen tuli laki, jonka mukaan alle 2000 € lainoille saa asettaa maksimissaan 51 % vuotuisen koron. Lakimuutos pakotti pikavippiyritykset joko lopettamaan toimintansa tai muokkaamaan tuotevalikoimiaan. Tästä syntyi joustoluotto.

Joustoluotolla on monta nimeä, kuten esimerkiksi joustolimiitti, luottotili ja tililuotto, jotka kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Tunnetuimmat näistä termeistä ovat joustoluotto ja tililuotto. Tässä artikkelissa esitellään 22 joustoluottoa tarjoavaa palvelua.

Lue lisää >>

Uudet pikavipit 18.5.2018

Uudet pikavipit -artikkelista löydät kaikki uusimmat lainapalvelut ja yritykset niiden takana. Listaa tullaan päivittämään sitä mukaan, kun uusia palveluita tulee markkinoille.

Tällä hetkellä kaikki uudet pikavippipalvelut keskittyvät tarjoamaan isompia, yli 1000 € lainoja ja suurin osa on joustoluottotyyppisiä lainaratkaisuja, joista voi nostaa tarvitsemansa summan aina 10 eurosta ylöspäin.

Lue lisää >>

Kulutusluotto 21.2.2018

Kulutusluotto on kiinteällä laina-ajalla ja lainasummalla oleva laina. Termin alle luetaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka lainanhakija on ottanut kulutustarkoitukseen. Näitä ovat kulutusluoton ohella: käyttölaina, käyttöluotto, kertalaina sekä kertaluotto.

Kulutusluotto on yleensä 1 - 15 vuoden laina, jonka suuruus on tyypillisesti 1000 - 60 000 euroa. Kulutusluotto on tarkoitettu kattamaan lainanhakijan akuutteja rahoitustarpeita, kuten esimerkiksi erilaisten kulutushyödykkeiden ja palveluiden hankintaa joustavasti ja nopeasti. Tätä nykyä kaikkiaan 18 lainapalvelua tarjoava rahoitusalan yritys tarjoaa lainatuotteenaan kulutusluottoa. Esittelemme Kulutusluotto -artikkelissa nämä 18 palvelua tarkemmin.

Lue lisää >>

Kaikki pikavipit 16.2.2018

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 500 € laina ja keskimääräinen laina-aika on noin 6 kuukautta.

Vuonna 2013 pikavipeistä väitettyjä ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla, joka määräsi vuotuiseksi enimmäiskoroksi 50 %. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta.

Lue lisää >>

Pikavippi 24h 20.10.2015

Lain mukaan pikavippiä ei saa myöntää kuin klo 7 - 23 välisenä aikana. Vaikka laki näin määrääkin, käytännössä pikavippiä on mahdollista nostaa tilille 24h vuorokaudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pikavippi olla kuitenkin myönnettynä etukäteen.

Jos siis luet tämän artikkelin yöllä, et saa lainaa tänä yönä, ellei sinulla ole myönnettyä joustoluottoa käytössäsi.

Lue lisää >>

Pikavippiä haettu vähemmän vuonna 2014 11.9.2014

Vuoden 2014 huhti-kesäkuun aikana uusia pikavippejä myönnettiin kotitalouksille yhteensä 108 909 kappaletta ja niiden kokonaisarvo oli 43 miljoonaa euroa. Vuoden 2013 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna uusia lainoja myönnettiin 59 prosenttia vähemmän. Lisäksi uusien pikavippien määrä väheni vuoden ensimmäiseen neljännekseen nähden 2 prosenttia.

Lue lisää >>
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.