Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Pikavippi 24h   

Pikavippi 24h / 726.11.2019

Lain mukaan pikavippiä ei saa myöntää kuin kello 7 - 23 välisenä aikana. Vaikka laki näin määrääkin, käytännössä pikavippiä on mahdollista nostaa tilille 24h vuorokaudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pikavippi olla kuitenkin myönnettynä etukäteen.

Jos siis luet tätä artikkelia yöllä, et saa lainaa tänä yönä, ellei sinulla ole myönnettyä joustoluottoa käytössäsi.

Miten saada pikavippi yöllä?

Jotta saisit pikavipin yöllä, tulee sinun hakea joustoluottoa joltain sitä tarjoavalta yritykseltä. Joustoluotto hieman poikkeaa pikavipistä, sillä käytännössä kyseessä on luottotili, jolta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan.

Kuten muitakin lainoja, joustoluottoa voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta se myönnetään lainayrityksen toimesta vasta yrityksen aukioloaikoina, yleensä kello 7 - 23 välillä. Kun joustoluotto on sinulle myönnetty, voit tehdä tililtä nostoja omalle tilillesi viikon ja vuorokauden jokaisena hetkenä.

Jos tiedät, että sinulla saattaa olla yllättäviä lainatarpeita ilta/yöaikaan, kannattaa joustoluottoa hakea ennakkoon. Ennakkoon hakeminen on järkevää, sillä hakemuksen tekeminen ja myönteinen lainahakemus ovat ilmaisia. Kuluja syntyy vasta, kun teet nostoja joustoluottotililtä omalle tilillesi.

Koska joustoluoton hakeminen on ilmaista, kannattaa hakemus tehdä useampaan yritykseen ennakkoon. Tällöin rahat ovat käytettävissäsi heti, kun niitä tarvitset.

Mistä pikavippi 24h / 7?

Jotta saat pikavipin tarvitsemallasi hetkellä, tulee sinun avata joustoluottotili Ferratumilta ja tehdä ensimmäinen nosto arkipäivänä kello 9 - 17 välisenä aikana. Ferratum on auki myös lauantaina ja sunnuntaina.

Ferratum

Ferratum Joustava on maksimisuuruudeltaan 4000 euron tili luotolla. Kun luotto on kerran myönnetty, on se käytettävissä 24h vuorokaudessa aina määritettyyn ylärajaan asti. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta hakemukset käsitellään Ferratumin aukioloaikoina. Nostoprovisio Ferratumilla on 0 euroa ja nimellinen vuosikorko on aina 15 % + viitekorko. Nimellisen vuosikoron lisäksi Ferratum perii tilinhoitopalkkion, joka on 0 - 12 euroa kuukaudessa.

Luoton voi maksaa takaisin joko kerralla tai minimilyhennyksin. Ferratumin minimilyhennys on 3 % jäljellä olevasta kokonaisluotosta. Minimilyhennyserä on aina kuitenkin vähintään 40 euroa kuukaudessa.

Tyypilliselle asiakkaalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 28,58 % ja esimerkiksi 4000 euron luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4555,67 euroa olettaen, että asiakas maksaa sen takaisin 12 kuukausierässä.

Ferratum voi myöntää Joustava -luoton Suomessa asuville, 22 vuotta täyttäneille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Luoton hakemisen edellytyksenä ovat myös toimiva sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili.

Avaa tili ❯❯

Anna arviosi

Löysitkö Pikavippi 24h -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

3,92 / 5 (12 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.