» 
 » 
   

Pikavippi 24h 20.10.2015

Lain mukaan pikavippiä ei saa myöntää kuin klo 7 - 23 välisenä aikana. Vaikka laki näin määrääkin, käytännössä pikavippiä on mahdollista nostaa tilille 24h vuorokaudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pikavippi olla kuitenkin myönnettynä etukäteen.

Jos siis luet tätä artikkelia yöllä, et saa lainaa tänä yönä, ellei sinulla ole myönnettyä joustoluottoa käytössäsi.

Miten saada pikavippi yöllä?

Jotta saisit pikavipin yöllä, tulee sinun hakea joustoluottoa joltain sitä tarjoavalta yritykseltä. Joustoluotto hieman poikkeaa pikavipistä, sillä käytännössä kyseessä on luottotili, jolta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan.

Kuten muitakin lainoja, joustoluottoa voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta se myönnetään lainayrityksen toimesta vasta yrityksen aukioloaikoina, yleensä klo 7 - 23 välillä. Kun joustoluotto on sinulle myönnetty, voit tehdä tililtä nostoja omalle tilillesi viikon ja vuorokauden jokaisena hetkenä.

Jos tiedät, että sinulla saattaa olla yllättäviä lainatarpeita ilta/yöaikaan, kannattaa joustoluottoa hakea ennakkoon. Ennakkoon hakeminen on järkevää, sillä hakemuksen tekeminen ja myönteinen lainahakemus ovat ilmaisia. Kuluja syntyy vasta, kun teet nostoja joustoluottotililtä omalle tilillesi.

Koska joustoluoton hakeminen on ilmaista, kannattaa hakemus tehdä useampaan yritykseen ennakkoon. Tällöin rahat ovat käytettävissäsi heti, kun niitä tarvitset.

Mistä pikavippi 24h / 7?

Jotta saat pikavipin milloin sitä tarvitset, tulee sinun avata joustoluottotili alla esitellyistä lainayrityksistä. Osa näistä yrityksistä on auki myös lauantaina ja sunnuntaina.

Credit24

Credit24:n tarjoama joustoluotto on nimeltään Joustolimiitti. Yritys on luokitellut Joustolimiitit kuuteen eri suuruusluokkaan: Joustolimiitti Small, Basic, Bronze, Silver, Gold ja Platinum. Pienin Joustolimiitti Small tarjoaa 250 euron luottorajan ja suurin Platinum 3000 euron luottorajan käyttöösi. Mitä pienemmän joustoluoton valitset, sitä helpommin se myönnetään. Tuntitilin tietojen mukaan uusien asiakkaiden ei ole mahdollista saada Platinum -tasoa, vaan aluksi pitää hakea alle 1000 € tiliä. Maksuaikaa Credit24:n lainoilla on 6 - 24 kuukautta. Takaisinmaksuaika on joustava, eli se määräytyy sen mukaan, kuinka suurissa erissä maksat lainaa takaisin. Nostoprovisio on Joustoliimiittituotteesta riippuen 4,95 - 9,95 % ja todellinen vuosikorko 34,19 - 49,95 %. Credit24 ei veloita ensimmäisestä nostosta nostoprovisiota, vaan se veloitetaan toisesta nostosta lähtien.

Credit24 myöntää joustoluottoa 19 vuotta täyttäneille, raha-asiansa hyvin hoitaneille yksityishenkilöille, joilla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, asuu vakituisesti Suomessa ja omaa suomalaisen pankkitilin ja jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Avaa tili >>

Ferratum

Ferratum Joustava on maksimisuuruudeltaan 2000 euron tili luotolla. Kun luotto on kerran myönnetty, on se käytettävissä 24h vuorokaudessa aina määritettyyn ylärajaan asti. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta hakemukset käsitellään Ferratumin aukioloaikoina. Nostoprovisio Ferratumilla on 0 € ja nimellinen vuosikorko on välillä 39,57 - 155,86 % ja korkoprosentti määräytyy asiakaskohtaisesti.

Luoton voi maksaa takaisin joko kerralla tai minimilyhennyksin. Myös minimilyhennys Ferratumilla on asiakaskohtainen ja se liikkuu välillä 4 - 13,5 % jäljellä olevasta kokonaisluotosta. Minimilyhennyserä on aina kuitenkin vähintään 20 €/kk.

Uusille asiakkaille Ferratum Joustava on oiva vaihtoehto, sillä uusi asiakas saa ensimmäisen noston koroitta ja kuluitta 30 vuorokaudeksi. Näin Ferratumin lainatuotetta on mahdollista kokeilla ilmaiseksi.

Ferratum voi myöntää Joustava -luoton Suomessa asuville, 21 vuotta täyttäneille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Luoton hakemisen edellytyksenä ovat myös toimiva sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili.

Avaa tili >>

Euroloan

Euroloan myöntää maksimissaan 5000 € luottotilin. Poikkeuksena muista joustoluottoa tarjoavista yrityksistä, Euroloanin luoton todellinen vuosikorko riippuu luotonhakijan kuukausituloista: mitä pienemmät tulot, sitä suurempi todellinen vuosikorko. Vuosikorko vaihtelee 9,9 - 39,9 % välillä. Luottotilin avaaminen on maksutonta ja nostoprovision suuruus riippuu nostosummasta. Maksuaikaa luotolla on 12 - 24 kuukautta, mutta luotto on myös mahdollista maksaa kerralla takaisin ilman ylimääräisiä kuluja.

Euroloan myöntää luottoa vähintään 20-vuotiaille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja joilla on suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Euroloan suorittaa lainanhakijoille arvion takaisinmaksukyvystä ja jos tulos on positiivinen, luotto myönnetään.

Avaa tili >>

Euro24

Euro24 Tililuotto on suuruudeltaan 2000 euroa, eli tililuotolta voi nostaa 100 - 2000 euroa tarpeen mukaan. Tililuottoa tulee lyhentää minimissään 20 % kuukaudessa ja pienin lyhennettävä summa on 100 €/kk. Tililuoton avaus on ilmainen, nostoprovisio on 18,9 % nostettavasta summasta ja kuukausikorko tililuotolla on 9,9 %. Tililuotto on haettavissa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tililuotto myönnetään 24 - 70 vuotiaille henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Lisäksi henkilöllä tulee olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta hyväksyttyjä tililuottoja maksetaan Euro24:n aukioloaikoina.

Avaa tili >>

Everyday

Everyday joustoluotto on 2000 euron luotto, jossa lainapäätös luvataan jopa 15 minuutissa. Nostetun joustoluoton voi maksaa takaisin joko kerralla seuraavan kuun loppuun mennessä tai joustavasti osissa. Jos joustoluotto maksetaan kerralla takaisin, luotosta ei aiheudu muita kuluja kuin 15 % nostoprovisio. Maksettaessa erissä, minimilyhennys on 20 % laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista ja kuluja tulee vasta nostettaessa rahaa luottotililtä. Joustoluottoa maksetaan tilille klo 8 - 22 välisenä aikana.

Everyday joustoluotto on tarkoitettu 21 - 75 vuotiaille suomalaisille, joilla on moitteettomasti hoidetut raha-asiat ja joilla on käytössään matkapuhelinliittymä.

Avaa tili >>

Risicum

Risicum Joustolaina on Risicumin luottotili, joka on suuruudeltaan 2050 €. Lainanhakijalle myönnetään siis 2050 € tili, jolta voi vapaasti nostaa rahaa aina ylärajaan asti. Maksat kuluja nostamastasi summasta. Noston voi maksaa takaisin kerralla tai erissä. Minimierämaksu on 10 % nostosta tai vähintään 50 €/kk. Jokaisesta nostosta veloitetaan nostoprovisio, joka on 12,5 % noston määrästä.

Risicumin luottotiliä voivat hakea 20 - 75 vuotiaat suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka Risicumin suorittaman arvion mukaan kykenee todennäköisesti maksamaan luoton takaisin.

Avaa tili >>

Arvostele artikkeli

Oliko Pikavippi 24h -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

3,70 / 5 (10 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.