» 
 » 
   

Kaikki pikavipit 2019 20.6.2019

Vertailustamme löydät miltei kaikki pikavipit, jotka toimivat Suomen markkinoilla. Tällä hetkellä voit vertailla yli 40 lainapalvelun lainoja ja erilaisia lainoja vertailussamme on yli 2000 kappaletta. Lainasummia voit vertailla aina 100 eurosta 50 000 euroon asti.

Alta löydät listan kaikkien pikavippien TOP5 suosituimmat tällä hetkellä. Listalla olevien palveluiden suosio johtuu eri tekijöistä. Jotkin palvelut ovat suosittuja edullisuuden takia, joistain palveluista taas pikavipit saa matalammilla vaatimuksilla ja joissain palveluissa takaisinmaksu onnistuu joustavammin. Lista päivitetään kuukausittain ajantasaisen lainadatan perusteella.

Jos haluat tutustua lähiaikoina markkinoille tulleisiin lainapalveluihin, siirry lukemaan Uudet pikavipit -artikkeli. Artikkeliin lisätään uusimmat pikavipit niiden tullessa markkinoille ja uusin esittely on aina ensimmäisenä. Vuoden 2019 aikana on esitelty yksi uusi lainapalvelu, joka on Oivalaina. Täydellisen listan uusista palveluista löydät yllä mainitusta artikkelista.

Suosituimmat pikavipit vuonna 2019

Ferratum Joustava on kaikille asiakkaille tarkoitettu tililuotto, jolta voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan aina 2000 euroon asti. Joustava -tilin voi avata ilmaiseksi ja maksat ainoastaan, jos sinun tarvitsee tehdä nostoja tililtä.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla kokonaan tai minimierissä. Minimierän suuruus määräytyy asiakaskohtaisesti ja tämän suuruus on 4,0 - 13,5 % jäljellä olevasta lainasta. Minimilyhennyserä on kuitenkin aina vähintään 20 €/kk.

Uusille asiakkaille Ferratum Joustava on täysin koroton ja kuluton ensimmäisen noston osalta. Tämä tarkoittaa, että yhden noston saa kuluitta käyttöönsä 30 vuorokaudeksi.

Myös vanhojen asiakkaiden kannattaa tarkistaa nykyinen korkoprosenttinsa, sillä Ferratum muutti korkohinnoittelunsa henkilökohtaiseksi. Osa vanhoista asiakkaista saa siis lainaa edullisempaan hintaan. Oman korkoprosentin tarkistaminen ei maksa mitään.

Siirry palveluun >>

Viikinkilaina on joustoluottoa tarjoava palvelu, jota ylläpitää Top Finance Oy. Palvelun kautta on mahdollista hakea joustoluotto 2000 € nostorajalla ja ensimmäiselle nostolle saa jopa 44 vuorokautta korkovapaata maksuaikaa. Viikinkilainalta lainapäätöksen saa nopeasti, jopa viidessä minuutissa.

Viikinkilainalla on kiinteä hinnasto; nimelliskorko on 7,5 %/kk ja nostopalkkio 15 % lainasummasta. Tilin avaaminen on ilmaista ja käyttämättömästä luotosta ei synny kuluja.

Viikinkilainan kaikki pikavipit ovat vakuudettomia. Tilin avaaminen on nopeaa ja ilmaista. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 21 vuotta täyttäneet henkilöt.

Siirry palveluun >>

Credit24 on muuttanut hinnoitteluaan kilpailijoita selkeämmäksi ja tämä on nostanut palvelun suosiota. Selkeän hinnoittelun lisäksi lainojen korot ovat kilpailukykyiset. Lainassa ei ole mitään ylimääräisiä hallinnointikuluja, vaan kulut koostuvat ainoastaan korosta. Lainaa voi hakea 100 - 4000 € jopa 36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Lisäksi uusille asiakkaille ensimmäinen kuukausi on täysin koroton ja kuluton. Lisätietoa Credit24:n tarjouksesta löydät Koroton pikavippi -artikkelistamme.

Palvelusta voi hakea pikavipin kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot sekä puhdas luottohistoria.

Siirry palveluun >>

Haenyt.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit helposti kilpailuttaa useamman lainapalvelun yhdellä hakemuksella. Saat haettavasta lainasummasta riippuen tarjouksen jopa 20 eri palvelusta. Lisäksi lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Myös aikaisempien lainojen yhdistäminen onnistuu palvelun kautta helposti.

Palvelu on suosittu, koska se on ilmainen ja lainatarjoukset saa nopeasti yhdellä hakemuksella. Saatavat tarjoukset eivät sido hakijaa ottamaan lainaa. Lisäksi lainat ovat hinnoiltaan kilpailukykyiset. Palvelun kautta voi kilpailuttaa 500 - 50 000 € lainat ja laina-ajaksi voi valita 1 - 15 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

TV:stäkin tuttu Saldo.com tarjoaa nopean pikavipin suomalaiseen arkeen. Asiakaskokemuksien mukaan palvelu toimii hyvin ja hinnoittelu on joustavaa. Palvelusta voi hakea joko joustoluottoa tai kulutusluottoa. Lainatuotteesta riippuen lainasumma voi olla 100 - 10 000 € ja takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada jopa 41 kuukautta ja takaisinmaksuerät palvelussa ovat alkaen 49 €/kk.

Kulutusluotto, tuotenimeltään SaldoLaina, on suuruudeltaan 1000 - 10 000 € ja siinä on kiinteä laina-aika. Kulutusluoton laina-aika määräytyy halutun kuukausierän mukaan. Hakemuksen yhteydessä valitaan lainasumma sekä haluttu kuukausierä, jonka jälkeen palvelu ilmoitta erien määrän sekä laina-ajan.

Joustoluotto, tuotenimeltään SaldoLimiitti, on tilinomainen luotto joko 500 tai 2000 € luottorajalla. SaldoLimiitiltä voi tehdä nostoja aina 100 eurosta ylöspäin, myönnettyyn luottorajaan asti. Joustoluottoa voi lyhentää minimierissä, kerralla tai kaikkea siltä väliltä.

Tällä hetkellä Saldo tarjoaa ensimmäisen SaldoLimiitin ilman nostokuluja Tuntitilin käyttäjille. Edun saa käyttöönsä alennuskoodilla TUNTITILI lainahakemuksen yhteydessä. Koodi on voimassa 30.8.2019 asti ja käytössä kerran asiakasta kohden.

Lainaa Saldolta voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, jotka ovat hoitaneet taloutensa mallikkaasti. Tunnistautua voi joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Siirry palveluun >>

Kaikki pikavipit - Yleistä

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 500 € laina ja keskimääräinen laina-aika on hieman yli 30 päivää.

Vuonna 2013 pikavipeistä väitettyjä ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla, joka määräsi vuotuiseksi enimmäiskoroksi 50 %. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta.

Kaikki pikavipit lyhyesti

Esittelyjä lainoja tarjoavista yrityksistä löydät täältä.

Yritysesittelyissä ja lainavertailuissa esittelemämme pikavipit koostuvat monista eri lainatuotteista. Erilaisia lainatuotteita ovat pikavipit, joustoluotot, kulutusluotot ja vertaislainat. Pikavipeillä tarkoitetaan yleisesti nopeasti myönnettäviä lainoja, joustoluotot ovat tilityyppisiä lainoja, joista voi nostaa rahaa tiettyyn luottorajaan asti joustavalla takaisinmaksuajalla, kulutusluotot ovat suurempia lainoja kiinteällä takaisinmaksuajalla ja vertaislainat ovat lainoja, joissa raha lainataan muilta kuluttajilta.

Pikavipit Suomessa

Väkilukuun suhteutettuna eniten pikavippejä haetaan Uudellamaalla. Uudenmaan osuus on 13,6 % kaikista hakemuksista. Toiseksi eniten pikavippiä haetaan Pirkanmaalla, jossa hakemusten osuus kaikista on 11,7 %. Kolmatta sijaa pitää Päijät-Häme 6,8 % osuudella ja neljättä Varsinais-Suomi 6,6 % osuudella.

Seuraavilla sijoilla ovat Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Kanta-Häme sekä Keski-Suomi. Näiden osuus on kullakin 5,6 prosentista 5,2 prosenttiin.

Alla on lueteltuna kaikkien maakuntien, väkilukuun suhteutetut, osuudet lainahakemuksista. Lisäksi kuvassa esiintyy kaupunkialueet, joissa tehdään eniten hakemuksia. Luvut perustuvat yhteistyökumppaneilta saatuun, anonyymiin hakijadataan ajalta Q2/2016. Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.

Pikavipit Suomessa

Varo joitain toimijoita

Vaikka lakia on kiristetty, löytyy markkinoilta edelleen epäluotettavia toimijoita. Jotkut toimijat esimerkiksi ilmoittavat korkokulut erittäin pieniksi, mutta vaativat lainalle yritystakauksen. Takaus voidaan ostaa "toiselta" yritykseltä (joka todellisuudessa on sama kuin lainaajayritys), jolloin voidaan erikseen laskuttaa lainan takauksesta. Tällöin laina ei ylitä koron osalta lain määräämää maksimikorkoa, vaan kulut tulevat takauksesta, joka on "erillinen", mutta vaadittu palvelu.

Epämääräiset toimijat on pyritty karsimaan pois Tuntitilin pikavippivertailusta, mutta ilmoitathan ylläpidolle epäilyttävistä yrityksistä. Vertailuun pyritään lisäämään kaikki pikavipit, jotka ovat luotettavia.

Arvostele artikkeli

Oliko Kaikki pikavipit -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,08 / 5 (26 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.