Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Kaikki pikavipit   

Kaikki pikavipit 2020 26.5.2020

Vertailustamme löydät miltei kaikki pikavipit, jotka toimivat Suomen markkinoilla. Tällä hetkellä voit vertailla yli 30 lainapalvelun lainoja ja erilaisia lainoja vertailussamme on yli 2000 kappaletta. Lainasummia voit vertailla aina 100 eurosta 60 000 euroon asti.

Alta löydät listan kaikkien pikavippien TOP3 suosituimmat tällä hetkellä. Listalla olevien palveluiden suosio johtuu eri tekijöistä. Jotkin palvelut ovat suosittuja edullisuuden takia, joistain palveluista taas pikavipit saa matalammilla vaatimuksilla ja joissain palveluissa takaisinmaksu onnistuu joustavammin. Lista päivitetään kuukausittain ajantasaisen lainadatan perusteella.

Jos haluat tutustua lähiaikoina markkinoille tulleisiin lainapalveluihin, siirry lukemaan Uudet pikavipit -artikkeli. Artikkeliin lisätään uusimmat pikavipit niiden tullessa markkinoille ja uusin esittely on aina ensimmäisenä. Vuoden 2020 aikana muun muassa Creditstar uudisti palvelunsa ja vuoden 2019 aikana on esitelty kaksi uutta lainapalvelua. Palvelut ovat Oivalaina ja VertaaEnsin. Täydellisen listan uusista palveluista löydät yllä mainitusta artikkelista.

Suosituimmat pikavipit vuonna 2020

Ferratum Joustava on kaikille asiakkaille tarkoitettu tililuotto, jolta voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan aina 4000 euroon asti. Joustava -tilin voi avata ilmaiseksi ja maksat ainoastaan, jos sinun tarvitsee tehdä nostoja tililtä.

Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla kokonaan tai minimierissä. Minimierän suuruus on 3,0 % jäljellä olevasta lainasta. Minimilyhennyserä on kuitenkin aina vähintään 40 €/kk.

Ferratumista suositun tekee se, että tili myönnetään maltillisin kriteerein. Lisäksi korkokuluiltaan Ferratum on uuden hinnoittelun ansiosta edullinen vaihtoehto.

Vanhojen asiakkaiden kannattaa tarkistaa nykyinen korkoprosenttinsa, sillä Ferratum muutti korkohinnoittelunsa edullisemmaksi. Osa vanhoista asiakkaista saa siis lainaa edullisempaan hintaan. Uuden korkoprosentin tarkistaminen ei maksa mitään. Palvelua voivat käyttää kaikki 22 vuotta täyttäneet henkilöt.

Siirry palveluun ❯❯

Haenyt.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit helposti kilpailuttaa useamman lainapalvelun yhdellä hakemuksella. Haettavasta lainasummasta riippuen hakemus kilpailutetaan jopa yli 30 eri lainantarjoajan kesken. Lisäksi lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Myös aikaisempien lainojen yhdistäminen onnistuu palvelun kautta helposti.

Palvelu on suosittu, koska se on ilmainen ja lainatarjoukset saa nopeasti yhdellä hakemuksella. Tämä on suuri etu perinteisiin lainantarjoajiin nähden, sillä tänä päivänä on erittäin vaikeaa saada lainaa netistä.

Saatavat tarjoukset eivät sido hakijaa ottamaan lainaa. Lisäksi lainat ovat hinnoiltaan kilpailukykyiset.

Palvelun kautta voi kilpailuttaa 500 - 60 000 € lainat ja laina-ajaksi voi valita 1 - 15 vuotta. Myös yrityslaina on mahdollista kilpailuttaa palvelun kautta. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun ❯❯

Oivalaina on lainanhakijalle täysin ilmainen palvelu, jossa voi kilpailuttaa ja yhdistää lainoja 100 - 60 000 € väliltä. Palvelu kilpailuttaa lainat kaikissa yleisimmissä luottopalveluissa, jolloin lainanhakija säästää aikaa ja rahaa. Lainaa voi hakea 1 - 15 vuoden maksuajalla.

Oivalaina on suosittu, koska se on käytettävissä ympäri vuorokauden ja henkilökohtaisen hallintapaneelin kautta on helppo tarkastella omia lainatarjouksia. Lisäksi palvelun käyttäminen ei velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjouksia ja mitään kuluja palvelun käytöstä lainhakijalle ei tule.

Kilpailutuksen voivat tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet, joilla on moitteeton maksukäyttäytyminen ja säännölliset tulot. Hakemuksia käsitellään nopeasti, ympäri vuorokauden.

Siirry palveluun ❯❯

Kaikki pikavipit - Yleistä

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 500 € laina ja keskimääräinen laina-aika on hieman yli 30 päivää.

Vuonna 2013 pikavipeistä väitettyjä ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla, joka määräsi vuotuiseksi enimmäiskoroksi 50 %. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta.

Vuoden 2019 syyskuussa pikavippilaki kiristyi entisestään. Korkeimmaksi mahdolliseksi nimelliskoroksi asetettiin 20 % ja myös muihin kuluihin asetettiin rajoitteita. Osa lainapalveluista lakkasi myöntämästä lainaa uusille asiakkaille, ainakin toistaiseksi. Moni isompi lainapalvelu kuitenkin jatkaa toimintaansa muokaten tuotettaan vastaamaan uutta lakia. Sivustomme Yritykset -osiosta löytyy ajantasainen lista aktiivisista lainapalveluista.

Kaikki pikavipit lyhyesti

Yritysesittelyissä ja lainavertailuissa esittelemämme pikavipit koostuvat monista eri lainatuotteista. Erilaisia lainatuotteita ovat pikavipit, joustoluotot, kulutusluotot ja vertaislainat. Pikavipeillä tarkoitetaan yleisesti nopeasti myönnettäviä lainoja, joustoluotot ovat tilityyppisiä lainoja, joista voi nostaa rahaa tiettyyn luottorajaan asti joustavalla takaisinmaksuajalla, kulutusluotot ovat suurempia lainoja kiinteällä takaisinmaksuajalla ja vertaislainat ovat lainoja, joissa raha lainataan muilta kuluttajilta.

Pikavipit Suomessa

Väkilukuun suhteutettuna eniten pikavippejä haetaan Uudellamaalla. Uudenmaan osuus on 25,1 % kaikista hakemuksista. Toiseksi eniten pikavippiä haetaan Pirkanmaalla, jossa hakemusten osuus kaikista on 10,4 %. Kolmatta sijaa pitää Varsinais-Suomi 6,0 % osuudella ja neljättä Ahvenanmaa 5,6 % osuudella. Jaetulla viidennellä sijalla ovat Keski-Suomi ja Kymenlaakso 5,3 % osuudella.

Seuraavilla sijoilla ovat Kanta-Häme, Päijät-Häme, Lappi, Etelä-Karjala ja Pohjois-Karjala. Näiden osuus on kullakin 4,6 prosentista 3,9 prosenttiin.

Alla on lueteltuna kaikkien maakuntien, väkilukuun suhteutetut, osuudet lainahakemuksista. Lisäksi kuvassa esiintyy kaupunkialueet, joissa tehdään eniten hakemuksia. Luvut perustuvat yhteistyökumppaneilta saatuun, anonyymiin hakijadataan ajalta Q2/2019.

Pikavipit Suomessa Q2/2019

Kuvaa klikkaamalla se suurenee.

Anna arviosi

Löysitkö Kaikki pikavipit -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,14 / 5 (28 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.