» 
 » 
   

Kaikki pikavipit 2019 16.2.2018

Vertailustamme löydät miltei kaikki pikavipit, jotka toimivat Suomen markkinoilla. Tällä hetkellä voit vertailla yli 40 lainapalvelun lainoja ja erilaisia lainoja vertailussamme on yli 2000 kappaletta. Lainasummia voit vertailla aina 100 eurosta 50000 euroon asti.

Alta löydät listan kaikkien pikavippien TOP5 suosituimmat tällä hetkellä. Listalla olevien palveluiden suosio johtuu eri tekijöistä. Jotkin palvelut ovat suosittuja edullisuuden takia, joistain palveluista taas pikavipit saa matalammilla vaatimuksilla ja joissain palveluissa takaisinmaksu onnistuu joustavammin. Lista päivitetään kuukausittain ajantasaisen lainadatan perusteella.

Jos haluat tutustua lähiaikoina markkinoille tulleisiin lainapalveluihin, siirry lukemaan Uudet pikavipit -artikkeli. Artikkeliin lisätään uusimmat pikavipit niiden tullessa markkinoille ja uusin esittely on aina ensimmäisenä. Vuoden 2018 aikana on esitelty viisi uutta lainapalvelua, joita ovat esimerkiksi Lainake, Instabank ja Vivusjousto. Täydellisen listan uusista palveluista löydät yllä mainitusta artikkelista.

Suosituimmat pikavipit vuonna 2019

Bank Norwegian on suosittu lainapalvelu, koska lainojen myöntämisprosentti on kilpailijoihin nähden korkea. Lisäksi Bank Norwegian tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta vakuudetonta lainaa. Tyypiltään Bank Norwegianin tarjoama laina on kulutusluotto, eli lainalla on kiinteä takaisinmaksuaika, jonka perusteella määräytyy kuukausierä. Kuukausierän saat selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen.

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Laina-ajaksi voi valita 1 - 15 vuotta ja halutessaan lainan voi maksaa nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Lainan saamiseksi et tarvitse mitään vakuuksia ja hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Ferratum Joustava on kaikille asiakkaille tarkoitettu tililuotto, jolta voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan aina 2000 euroon asti. Joustava -tilin voi avata ilmaiseksi ja maksat ainoastaan, jos sinun tarvitsee tehdä nostoja tililtä. Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla kokonaan tai minimierissä. Minimierän suuruus on 10 % jäljellä olevasta lainasta tai 100 €/kk, jos jäljellä oleva laina on 1000 € tai alle.

Uusille asiakkaille Ferratum Joustava on täysin koroton ja kuluton ensimmäisen noston osalta. Tämä tarkoittaa, että yhden noston saa kuluitta käyttöönsä 30 vuorokaudeksi.

Vanhat asiakkaat saavat alennuskoodilla FER2019 Ferratum Joustavan nostokuluista 50 % alennuksen aina 1000 euroon asti. Tarjous on voimassa 28.2.2019 asti ja koodi on käytettävissä kerran asiakasta kohden.

Haenyt.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit helposti kilpailuttaa useamman lainapalvelun yhdellä hakemuksella. Saat haettavasta lainasummasta riippuen tarjouksen jopa 20 eri palvelusta. Lisäksi lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Myös aikaisempien lainojen yhdistäminen onnistuu palvelun kautta helposti.

Palvelu on suosittu, koska se on ilmainen ja lainatarjoukset saa nopeasti yhdellä hakemuksella. Saatavat tarjoukset eivät sido hakijaa ottamaan lainaa. Lisäksi lainat ovat hinnoiltaan kilpailukykyiset. Palvelun kautta voi kilpailuttaa 500 - 50 000 € lainat ja laina-ajaksi voi valita 1 - 15 vuotta. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vivus on monelle tuttu pikavippitarjoaja ja se on myös hyvin suosittu. Vivus tarjoaa 50 - 400 € pikavipit 30 vuorokaudeksi ilman kuluja. Palvelu onkin suosittu uusien asiakkaiden kohdalla, sillä ensimmäisen vipin myöntämisprosentti on korkea.

Vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada lainaa 2010 euroa. Vivukselta voivat pikavipin hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt.

Credigo on pikavippiä tarjoava yritys, josta voi hakea 100 - 2500 € luottoa pidemmällä maksuajalla. Laina-ajan voi valita 6 kuukauden ja jopa 5 vuoden väliltä, riippuen lainattavasta summasta. Hinnoiltaan Credigo on kilpailukykyinen, varsinkin suuremmissa pikavippisummissa. Lisäksi Credigon hinnoittelu on selkeä ja lainan kokonaiskustannukset näkee jo lainaa haettaessa. Kaikki kustannukset koostuvat pelkästä kuukausikorosta, eli erillisiä laskutuslisiä ja tilinhoitopalkkioita ei peritä.

Pikavipin voi Credigolta hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on kotiosoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Credigo tarkistaa lainahakemukset arkipäivisin klo 9 - 17.30 välillä. Kun laina on hyväksytty, maksetaan se tilillesi.

Kaikki pikavipit - Yleistä

Kaikkia pikavippejä, varsinkin pieniä, yhdistää se, että lainapäätöksen saa nopeasti ja pikavippi tulee tilille jopa tunnissa. Suosituin summa kaikista pikavipeistä tänä päivänä on 500 € laina ja keskimääräinen laina-aika on hieman yli 30 päivää.

Vuonna 2013 pikavipeistä väitettyjä ongelmia pyrittiin vähentämään lain avulla, joka määräsi vuotuiseksi enimmäiskoroksi 50 %. Laki poistikin markkinoilta suuren osan pienemmistä toimijoista, mutta kaikki pikavipit eivät suinkaan kadonneet. Vakavaraisimmat toimijat uudistivat palvelupakettiaan niin, että toiminta pystyi jatkumaan kiristyneestä laista huolimatta.

Kaikki pikavipit lyhyesti

Esittelyjä lainoja tarjoavista yrityksistä löydät täältä.

Yritysesittelyissä ja lainavertailuissa esittelemämme pikavipit koostuvat monista eri lainatuotteista. Erilaisia lainatuotteita ovat pikavipit, joustoluotot, kulutusluotot ja vertaislainat. Pikavipeillä tarkoitetaan yleisesti nopeasti myönnettäviä lainoja, joustoluotot ovat tilityyppisiä lainoja, joista voi nostaa rahaa tiettyyn luottorajaan asti joustavalla takaisinmaksuajalla, kulutusluotot ovat suurempia lainoja kiinteällä takaisinmaksuajalla ja vertaislainat ovat lainoja, joissa raha lainataan muilta kuluttajilta.

Pikavipit Suomessa

Väkilukuun suhteutettuna eniten pikavippejä haetaan Uudellamaalla. Uudenmaan osuus on 13,6 % kaikista hakemuksista. Toiseksi eniten pikavippiä haetaan Pirkanmaalla, jossa hakemusten osuus kaikista on 11,7 %. Kolmatta sijaa pitää Päijät-Häme 6,8 % osuudella ja neljättä Varsinais-Suomi 6,6 % osuudella.

Seuraavilla sijoilla ovat Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Kanta-Häme sekä Keski-Suomi. Näiden osuus on kullakin 5,6 prosentista 5,2 prosenttiin.

Alla on lueteltuna kaikkien maakuntien, väkilukuun suhteutetut, osuudet lainahakemuksista. Lisäksi kuvassa esiintyy kaupunkialueet, joissa tehdään eniten hakemuksia. Luvut perustuvat yhteistyökumppaneilta saatuun, anonyymiin hakijadataan ajalta Q2/2016. Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.

Pikavipit Suomessa

Varo joitain toimijoita

Vaikka lakia on kiristetty, löytyy markkinoilta edelleen epäluotettavia toimijoita. Jotkut toimijat esimerkiksi ilmoittavat korkokulut erittäin pieniksi, mutta vaativat lainalle yritystakauksen. Takaus voidaan ostaa "toiselta" yritykseltä (joka todellisuudessa on sama kuin lainaajayritys), jolloin voidaan erikseen laskuttaa lainan takauksesta. Tällöin laina ei ylitä koron osalta lain määräämää maksimikorkoa, vaan kulut tulevat takauksesta, joka on "erillinen", mutta vaadittu palvelu.

Epämääräiset toimijat on pyritty karsimaan pois Tuntitilin pikavippivertailusta, mutta ilmoitathan ylläpidolle epäilyttävistä yrityksistä. Vertailuun pyritään lisäämään kaikki pikavipit, jotka ovat luotettavia.

Arvostele artikkeli

Oliko Kaikki pikavipit -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,08 / 5 (26 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.