Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Oivalaina   

Oivalaina kilpailuttaa 100 - 60 000 euron lainat netissä

Oivalaina on kotimainen palvelu, jolle on myönnetty korkein mahdollinen luottoluokitus. Oivalaina kilpailuttaa lainahakemuksen asiakkaan puolesta ilmaiseksi jopa 30 eri lainanantajalla. Koska Oivalaina kilpailuttaa lainat usealla lainantajalla, sen avulla voi säästää lainan kuluissa.

Lainaa Oivalainan kautta on mahdollista hakea 100 - 60 000 euroa ja maksuaikaa lainalle voi saada lainasummasta riippuen 1 - 15 vuotta.

Oivalainan palvelua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on vakituiset ja riittävät tulot.

Hae lainaa ❯❯

Oivalainan lainat

Olipa tarvittu laina sitten pieni tai suuri, on Oivalaina oivallinen työkalu lainojen kilpailuttamiseen. Oivalaina kilpailuttaa lainoja aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Kaikki kilpailutettavat lainat ovat vakuudettomia ja niitä voi hakea joko yhteishakijan kanssa tai yksin.

Lainasummasta riippuen maksuaikaa on mahdollista saada 1 - 15 vuotta.

Lopullinen maksuaika ja lainasumma riippuvat lainanmyöntäjien tekemistä tarjouksista. Joissain tapauksissa tarjottava laina voi olla haettua lainaa pienempi tai lyhyemmällä maksuajalla. Päätökseen vaikuttavat hakijan tulot, muut lainat sekä menot.

Näin haet Oivalainaa

Asiakas voi hakea Oivalainan helposti täyttämällä lainahakemuksen yrityksen nettisivuilla osoitteessa www.oivalaina.fi.

Hakija täyttää lainahakemukseen ensin lainasumman ja laina-ajan sekä hakijan nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Alkutietojen syöttämisen jälkeen avautuu varsinainen lainahakemus, johon hakija täyttää tarkemmat henkilötiedot ja tiedot muun muassa työsuhteesta, asumisesta, luottokorteista ja nykyisistä lainoista, joita voivat olla asuntolaina, kulutusluotot, auto- ja venelainat, pikalainat, luottokorttilainat, takaukset, elatusapu ja osamaksut.

Oivalainan myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli hakijalta ei edellytä vakuuksia tai takaajia.

Asiakas saa alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyään. Lopullisen lainapäätöksen asiakas saa yleensä tunnin sisällä myös siinä tapauksessa, että luotonantaja arvioi hakijan maksukykyä tarkemmin.

Miten nopeasti lainan saa?

Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen jättämisen jälkeen, joten asiakas pääsee välittömästi vertailemaan alustavia lainatarjouksia.

Osa luotonmyöntäjistä voi tarvita enemmän lisätietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Valitusta lainanantajasta riippuen laina maksetaan tilille 1 - 2 arkipäivän sisällä hakemuksen jättämisestä. Pienemmät lainasummat saatetaan maksaa jo saman päivän aikana. Lainoja ei makseta yöaikaan.

Kuka voi hakea Oivalainaa?

Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias ja hakijalla pitää olla suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla pitää olla lainan myöntämistä varten riittävät ja säännölliset tulot. Lainaa ei voida myöntää, jos hakijalla on luottohäiriömerkintä.

Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Se parantaa mahdollisuutta lainan saamiseen ja voi pienentää lisäksi lainakuluja. Yhteishakijan tiedot pitää täyttää hakemukseen. Oivalainan sivuilla kerrotaan, että useimmiten yhteishakija on hakijan puoliso.

Miten Oivalaina toimii?

Oivalaina kilpailuttaa lainan asiakkaan puolesta useilla eri luotonantajilla. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se vielä sido asiakasta mihinkään.

Oivalaina välittää asiakkaan tiedot suojatusti luotonantajille, jotka käsittelevät hakemuksen välittömästi. Asiakas saa alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisen lainapäätöksen yleensä viimeistään tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Oivalainan voi maksaa takaisin myös suunniteltua nopeammin, jos hakija niin haluaa. Asiakas sopii siitä suoraan luotonantajan kanssa. Lainan voi maksaa joko kerralla tai kasvattaa maksuerien suuruutta, mikä lyhentää laina-aikaa.

Myös maksuvapaat kuukaudet ovat mahdollisia.

Maksaako Oivalainan hakeminen?

Oivalainan hakeminen tai käyttäminen ei maksa mitään. Hakija ei myöskään ole velvoitettu ottamaan lainaa hakemusta jättäessään, jos esimerkiksi lainatarjoukset eivät ole sopivia tai hakija ei tarvitsekaan lainaa.

Oivalainan kautta saadut lainatarjoukset eivät myöskään ole korkojen tai muiden kulujen osalta yhtään kalliimpia, kuin tilanteessa, jossa hakija hakisi itse samansuuruisen lainan suoraan luotonantajalta. Koska Oivalaina kilpailuttaa lainahakemukset useilla luotonantajilla, kulut ovat pienemmät.

Mikä on Oivalainan korko?

Oivalaina kilpailuttaa lainahakemuksen useilla lainanantajilla, joista jokainen määrittää koron itsenäisesti. Asiakas saa henkilökohtaisen korkoprosenttinsa tietoonsa täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen Oivalainan sivuilla.

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa hakijan työtilanne, tulot ja se, hakeeko lainaa yksin vai yhdessä yhteishakijan kanssa.

Oivalaina ilmoittaa sivustollaan, että lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 - 38 prosentin välillä.

Esimerkki Oivalainan kautta myönnetystä lainasta

10 000 euron laina, jonka maksuaika on 5 vuotta: takaisinmaksettava määrä on 12 866,64 euroa. Lainakulujen osuus on siis 2866,64 euroa ja lainan todellinen vuosikorko esimerkkitapauksessa on 10,91 prosenttia.

Voiko lainoja yhdistää palvelun avulla?

Oivalainaa voi käyttää useampien lainojen yhdistämiseen, jos hakijalla on ennestään useita korkeakorkoisia lainoja. Esimerkiksi osamaksulainat, kulutusluotot tai pikavipit voi yhdistää yhdeksi lainaksi Oivalainan avulla.

Useiden korkeakorkoisten lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi kannattaa, koska sen jälkeen hakijan ei tarvitse maksaa muuta kuin yhtä lainaa. Yhden lainan maksaminen usean pienemmän lainan sijaan tuo merkittävästi säästöä koroissa ja lainakuluissa.

Oivalainan asiakaspalvelu

Oivalainan asiakaspalvelu palvelee sähköpostin välityksellä. Asiakaspalveluun saa yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@oivalaina.fi. Oivalaina pyrkii vastaamaan kaikkiin sähköpostilla lähetettyihin kysymyksiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Oivalaina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,25 / 5 (20 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.