Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Koroton pikavippi   

Koroton pikavippi 19.5.2022

Ennen vuoden 2019 lakimuutosta koroton pikavippi oli monen lainantarjoajan tarjoama etu uusille asiakkaille. Uusille asiakkaille tarjottiin esimerkiksi 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa lainalle. Koroton laina oli oiva tapa saada palvelulle uusia asiakkaita.

Kun korkokatto kiristyi vuoden 2019 syksyllä, lainojen marginaalit pienenivät niin paljon, että kuluton ja koroton laina ei ollut enää lainantarjoajille järkevä tapa uusasiakashankinnassa.

Paljonko on mahdollista saada korotonta pikavippiä?

Vaikka nimellisesti korottomat pikavipit poistuivat markkinoilta, koroton laina on edelleen mahdollista saada. Tämä onnistuu Bank Norwegianin tarjoaman luottokortin avulla. Luottokortti on täysin kuluton, jos käytössä olevan luoton maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Kortille on mahdollista saada 10 000 euron luottoraja ja korotonta maksuaikaa on tarjolla jopa 45 vuorokautta.

Alle on koottu tarkemmat tiedot Bank Norwegianin vaihtoehdosta korottomalle pikavipille.

Bank Norwegian

Hakemalla Bank Norwegian -luottokortin hakija saa käyttöönsä henkilökohtaisen luottorajan. Luottoraja riippuu hakijan tuloista ja enimmillään se voi olla 10 000 euroa.

Jos käytössä olevan lainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, mitään kuluja ei tule. Ensimmäinen eräpäivä riippuu noston ajankohdasta. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa on 30 - 45 vuorokautta.

Itse luottokortti on täysin kuluton; siinä ei ole kuukausi eikä vuosimaksua.

Jos lainaa ei maksa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, jäljelle jääneelle osuudelle nimelliskorko on 19,90 % vuodessa. Todellinen vuosikorko tällöin on 21,92 %. Esimerkiksi 1500 euron luotolle, joka maksetaan takaisin 12 erässä, kulujen osuus on 168 euroa.

Kortin käyttö, mukaan lukien nostot pankkiautomaatilta, on Suomessa ilmaista. Myös ulkomailla nostot ovat ilmaisia, mutta mahdollisesta valuuttamuunnoksesta veloitetaan 1,75 %. Täydellinen hinnasto löytyy Bank Norwegianin sivustolta.

Korttia ja korotonta lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Siirry palveluun ❯❯

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se maksaa ajoissa takaisin. Kuluja tulee, jos 30 - 45 vuorokauden maksuaika ylitetään tai lainaa ei lyhennä eräpäivien mukaisesti.

Bank Norwegianin luotossa on se hyvä puoli, että perushinnoittelultakaan se ei ole kallis vaihtoehto. Jos korotonta lainaa ei voi lyhentää sovittuina eräpäivinä, jäljelle jääneelle osuudelle lasketaan 19,90 % nimelliskorko.

Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, eräpäivä nollaantuu ja luottoa voi nostaa uudelleen käyttöön.

Anna arviosi

Löysitkö Koroton pikavippi -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,10 / 5 (105 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.