Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Koroton pikavippi   

Koroton pikavippi 26.8.2022

Ennen vuoden 2019 lakimuutosta koroton pikavippi oli monen lainantarjoajan tarjoama etu uusille asiakkaille. Uusille asiakkaille tarjottiin esimerkiksi 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa lainalle. Koroton laina oli oiva tapa saada palvelulle uusia asiakkaita.

Kun korkokatto kiristyi vuoden 2019 syksyllä, lainojen marginaalit pienenivät niin paljon, että kuluton ja koroton laina ei ollut enää lainantarjoajille järkevä tapa uusasiakashankinnassa.

Paljonko on mahdollista saada korotonta pikavippiä?

Vaikka nimellisesti korottomat pikavipit poistuivat markkinoilta, koroton laina on edelleen mahdollista saada. Tämä onnistuu SweepBankin tai Bank Norwegianin tarjoaman luottokortin avulla. Molempien palveluiden luottokortti on täysin kuluton, jos käytössä olevan luoton maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Riippuen palvelusta, kortille on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja ja korotonta maksuaikaa on tarjolla aina 60 vuorokauteen asti.

Alle on koottu tarkemmat tiedot SweepBankin sekä Bank Norwegianin vaihtoehdosta korottomalle pikavipille. Suosittelemme tällä hetkellä SweepBankin luottokorttia, sillä siinä on matalammat myöntökriteerit sekä pidempi kuluton jakso.

SweepBank

Kuluttomista lainavaihtoehdoista SweepBank on parempi, sillä se tarjoaa jopa 60 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Kun käytössä olleen saldon maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, mitään kuluja ei synny.

Kuluttomuuden lisäksi luoton saa heti käyttöönsä, koska kyseessä on virtuaalinen luottokortti. Kun ole saanut netin kautta luottopäätöksen, lataat ainoastaan SweepBankin sovelluksen puhelimeesi ja aktivoit luottokortin.

Jos käytössä ollutta luottoa ei saa maksettua kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä, jäljelle jääneelle osuudelle vuotuinen nimelliskorko on 19 %. SweepBank -yritysesittelystämme löydät esimerkkilaskelmia korollisille lainoille.

Itse luottokortti on täysin kuluton; siinä ei ole kuukausi eikä vuosimaksua.

SweepBank tarjoaa asiakkailleen luottorajaa aina 8000 euroon asti. Myönnettävä luottoraja riippuu hakijan tuloista; mitä paremmat tulot, sitä korkeamman luottorajan voi saada.

Jotta luottokorttia voisi SweepBankilta hakea, tulee seuraavien kriteerien täyttyä:

Siirry palveluun ❯❯

Bank Norwegian

Hakemalla Bank Norwegian -luottokortin hakija saa käyttöönsä henkilökohtaisen luottorajan. Luottoraja riippuu hakijan tuloista ja enimmillään se voi olla 10 000 euroa.

Jos käytössä olevan lainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, mitään kuluja ei tule. Ensimmäinen eräpäivä riippuu noston ajankohdasta. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa on 30 - 45 vuorokautta.

Itse luottokortti on täysin kuluton; siinä ei ole kuukausi eikä vuosimaksua.

Jos lainaa ei maksa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, jäljelle jääneelle osuudelle nimelliskorko on 19 % vuodessa. Todellinen vuosikorko tällöin on 20,75 %. Esimerkiksi 1500 euron luotolle, joka maksetaan takaisin 12 erässä, kulujen osuus on 168 euroa.

Kortin käyttö, mukaan lukien nostot pankkiautomaatilta, on Suomessa ilmaista. Myös ulkomailla nostot ovat ilmaisia, mutta mahdollisesta valuuttamuunnoksesta veloitetaan 1,75 %. Täydellinen hinnasto löytyy Bank Norwegianin sivustolta.

Korttia ja korotonta lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Siirry palveluun ❯❯

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se maksaa ajoissa takaisin. Kuluja tulee, jos 30 - 60 vuorokauden maksuaika ylitetään tai lainaa ei lyhennä eräpäivien mukaisesti.

Sekä SweepBankin että Bank Norwegianin luotoissa on se hyvä puoli, että perushinnoittelultakaan ne eivät ole kalliita vaihtoehtoja. Jos korotonta lainaa ei voi lyhentää sovittuina eräpäivinä, jäljelle jääneelle osuudelle lasketaan 19 % nimelliskorko.

Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, eräpäivä nollaantuu ja luottoa voi nostaa uudelleen käyttöönsä.

Anna arviosi

Löysitkö Koroton pikavippi -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,08 / 5 (107 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.