Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Koroton pikavippi   

Koroton pikavippi 17.12.2021

Korottomat lainat miltei poistuivat markkinoilta vuoden 2019 loppupuolella, kun pikavippilakiin tehtiin kiristyksiä. Aika ajoin joillakin palveluilla kuitenkin on korottomia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää.

Tällä hetkellä yksi lainapalvelu tarjoaa korotonta pikavippiä. Koroton ja kuluton laina on mahdollista saada Monefit -palvelusta.

Paljonko on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Paljonko pikavippiä ilman korkoa saa riippuu tarjouksesta. Monefit tarjoaa 100 - 1000 euron kuluttoman pikavipin asiakkaiden käyttöönsä. Jos tarve on isommalle lainalle, sivustomme lainavertailu on apuna lainanhaussa.

Alle on koottu tarkemmat tiedot Monefitin korottomasta lainasta.

Monefit

Monefit tarjoaa sekä uusille että vanhoille asiakkailleen korottoman pikavipin 3 kuukaudeksi. Lainaa voi hakea 100 - 1000 euroa ja tuotteen nimi on Monefit SPLIT.

Laina maksetaan takaisin kolmessa samansuuruisessa erässä, kuukauden välein. Jos siis lainaa esimerkiksi 900 euroa, takaisinmaksuerät ovat 300 euroa + 300 euroa + 300 euroa. Mitään kuluja lainalle ei tule.

Sekä uudet että vanhat asiakkaat voivat hyödyntää tarjouksen kerran vuodessa.

Jos Monefitin luottoa haluaa hyödyntää tarjouksen jälkeen, kulut koostuvat 20 % nimelliskorosta sekä päiväkohtaisesta tilinhoitopalkkiosta, joka on 0,01 % lainasummasta.

Monefit palvelee kaikkia 18 vuotta täyttäneitä suomalaisia, joilla on säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Hakijalla ei siis saa olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun ❯❯

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se maksaa ajoissa takaisin. Kuluja tulee, jos 3 kuukauden maksuaika ylitetään tai lainaa ei lyhennä eräpäivien mukaisesti.

Monefitin luotossa on se hyvä puoli, että perushinnoittelultakaan se ei ole kallis vaihtoehto. Jos korotonta lainaa ei voi lyhentää sovittuina eräpäivinä, kannattaa olla yhteydessä Monefitin asiakaspalveluun ja neuvotella uusi maksusuunnitelma.

Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, saa myös tulevaisuudessa helpommin uutta ja mahdollisesti isompaa lainaa Monefitiltä.

Anna arviosi

Löysitkö Koroton pikavippi -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,08 / 5 (102 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.