» 
 » 
   

Koroton pikavippi 22.11.2018

Tällä hetkellä koroton pikavippi on mahdollista saada seitsemästä lainapalvelusta: Blue Financelta, Credit24:lta, Ege Financelta, Rahapalvelusta, Risicumilta, Suomilimiitiltä ja Vivukselta. Mikään yrityksistä ei kuitenkaan tarjoa pikavippiä ilman korkoa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on uusille asiakkaille.

Laina-ajat ovat pääsääntöisesti 14 - 30 vuorokautta, mutta Suomilimiitin pikavippi ilman korkoa -tarjous on voimassa aina seuraavan kuun loppuun asti. Suomilimiitin pitkän laina-ajan hyödynnät parhaiten, kun haet lainaa alkukuusta. Tällöin voit saada Suomilimiitiltä korotonta maksuaikaa jopa yli 60 vuorokautta. Lisäksi Ege Financen tarjouksen maksuaika on 2 kuukautta.

Paljonko on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Paljonko pikavippiä ilman korkoa saa riippuu yrityksestä. Summat vaihtelevat 10 - 2000 euron välillä. Suurimman korottoman pikavipin tarjoaa tällä hetkellä Suomilimiitti. Alla listattuna tarkemmat tiedot korottomista pikavipeistä.

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä yhtä markkinoiden suurinta ensilainaa ilman kuluja. Suomilimiitiltä on mahdollista saada jopa 2000 € kuluton pikavippi. Kuluton ja koroton laina tulee maksaa takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä, muussa tapauksessa lainalle asetetaan korko.

Suomilimiitin tuote on luottotilityyppinen joustoluotto. Tämä tarkoittaa, että Suomilimiitti myöntää luoton 2000 € nostorajalla ja kuluja syntyy vasta, kun teet nostoja. Voit siis hakea 2000 € tililuoton ja tehdessäsi tältä tililuotolta ensimmäisen maksimissaan 2000 € noston, on laina koroton ja kuluton, jos maksat nostetun summan takaisin ensi kuun loppuun mennessä.

Jos korotonta lainaa ei huomioida, hinnoiltaan Suomilimiitti on lainantarjoajien keskikastissa.

Suomilimiitin korotonta pikavippiä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset. Palvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 8 - 22.

Siirry palveluun >>

Ege Financen lainatuotteena on selkeästi hinnoiteltu pikavippi, kiinteällä 2 - 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea aina 100 eurosta 2800 euroon asti. Egen lainoissa ei ole nimelliskorkoa, vaan kulut koostuvat aina pelkästään nostopalkkiosta. Lainan nostopalkkio on lainasummasta riippuen 0 - 654,20 €.

Uusille asiakkailleen Ege tarjoaa 200 € pikavipin täysin kuluitta. Kuluton ja koroton pikavippi maksetaan takaisin kahdessa 100 € erässä, eli maksuaikaa on 2 kuukautta. Edun saa käyttöönsä valitsemalla 200 € pikavipin Egen lainavalitsimesta.

Egen sivustolta löytyvästä laskurista näkee selkeästi lainojen kokonaiskustannukset sekä kuukausierät. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin kuukaudeksi. Korotonta pikavippiä voi saada Credit24:lta myönnetyn luottorajan mukaan. Myönnettävä luottoraja on 100 - 4000 € ja luottoraja riippuu täysin hakijan taloudellisesta tilanteesta. Oman luottorajan saa selville tekemällä ilmaisen hakemuksen.

Kuluttoman ja korottoman pikavipin jälkeen lainan kulut ovat hinnaston mukaiset. Kuluttoman jakson jälkeen nimellinen vuosikorko on lainasummasta riippuen 40,56 - 95,4 %.

Credit24 tarjoaa myös Rahapalvelu -nimisen lainapalvelun. Koska uuden asiakkaan lainaehdot ovat molemmissa palveluissa samat, ei Rahapalvelua ole erikseen tässä artikkelissa esitelty. Jotta uuden asiakkaan edun voi hyödyntää, ei hakijalla saa olla aikaisempaa asiakkuutta kummassakaan palvelussa.

Credit24:n luottoa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Vivuksen pikavippi ilman korkoa on suuruudeltaan 50 - 400 euroa ja tarjous on voimassa vain henkilöille, jotka eivät aikaisemmin ole kyseisestä yrityksestä pikavippiä hakeneet. Uusien asiakkaiden tulee maksaa pikavippi takaisin 30 vuorokauden sisällä, jotta se olisi koroton ja kuluton. Vivukselta haettu ensimmäinen laina on aina maksimissaan 400 €. Kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin, voi heiltä hakea lainaa aina 2100 euroon asti.

Suuremmissa lainoissa Vivuksen kulut eivät ole halvimmasta päästä, mutta kilpailukykyiset monen toimijan kanssa. Vivuksen korotonta pikavippiä voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Blue Financen tarjoama koroton pikavippi on 100 - 300 € ja laina-aika on 14 vuorokautta. Pikavippiä on mahdollista hakea 100 - 700 €, mutta tarjous koskee ainoastaan 100 - 300 € summia. Pikavipin lisäksi Blue Finance tarjoaa joustoluottoa.

Blue Financen joustoluotto on tarkoitettu kaikille asiakkaille, sekä uusille että vanhoille. Normaalihinnoiltaan Blue Finance on Suomilimiitin tasolla, eli ei halvin vaihtoehto, muttei myöskään kallein. Lainaa Blue Financelta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Risicumilla on kaksi lainatuotetta: Kertalaina ja Joustolaina. Kertalaina on 500 - 1000 € laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla ja Joustolaina taas 100 - 5000 € laina joustavalla takaisinmaksuajalla. Risicumin tarjoama uuden asiakkaan etu koskee Joustolainatuotetta.

Uudet Joustolaina-asiakkaat saavat täysin kuluttomat ja korottomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan. Laina on kuluton aina 300 euroon asti, jos lainan maksaa takaisin kokonaisuudessaan viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä. Korotonta maksuaikaa tulee täten 14 - 47 vuorokautta.

Risicumin tarjouksen voivat hyödyntää kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Siirry palveluun >>

Korottomien lainatarjouksien erot

Yllä esitellyt lainatarjoukset poikkeavat hieman toisistaan. Käytännössä tarjouksia on kahdentyyppisiä: Blue Finance, Ege Finance ja Vivus tarjoavat uusille asiakkaille korotonta lainaa omana erillisenä tuotteenaan, kun taas Credit24, Risicum ja Suomilimitti tarjoavat korottoman lainan osana päätuotettaan.

Jos lainan pystyy maksamaan kokonaisuudessaan pois eräpäivänä, ei kuluttajalle ole väliä minkä lainatarjouksista valitsee. Tilanne on toinen, jos lainaa ei pystykään maksamaan kokonaisuudessaan pois eräpäivänä. Jos tällainen riski on olemassa, kannattaa lainatarjouksista valita joko Credit24:n, Risicumin tai Suomilimiitin lainatarjous. Näissä vaihtoehdoissa lainaa ei ole välttämätöntä maksaa kokonaan pois eräpäivään mennessä, vaan laina jatkuu tämän jälkeen automaattisesti joustoluottona. Joustoluottoa voit lyhentää esimerkiksi lainapalvelun ilmoittamissa minimierissä. Korkokuluja näissä lainavaihtoehdoissa syntyy lainatarjousajan jälkeen.

Blue Financen, Ege Financen ja Vivuksen tapauksissa eräpäivä on kiinteä, eli jos et pysty maksamaan lainaa kokonaisuudessaan pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä, joudut neuvottelemaan lainalle jatkoa. Lainan maksusuunnitelman muutoksista peritään yleensä hinnaston mukainen lisähinta.

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se ehdottomasti maksaa ajoissa takaisin. Kulut nousevat heti, jos eräpäivä ylitetään. Pikavipin lisäksi tulee muistutusmaksut, joka tarkoittaa käytännössä usean kymmenen euron lisäkustannuksia.

Joustoluotoissa on se hyvä puoli, että takaisinmaksusuunnitelmassa voi tehdä muutoksia oman maksukykynsä mukaan. Jos nostaa esimerkiksi 1000 € lainan, voi tämän maksaa takaisin joko kerralla tai minimierissä. Tämä antaa jouston mahdollisuuden, jos ei kerralla pystykään maksamaan lainaa takaisin. Esimerkiksi Suomilimiitillä minimikuukausierä 1000 € lainassa on 230 €.

Tulevaisuudessa pikavipit ilman korkoa saattavat lisääntyä, sillä tämä on hyvä tapa saada uusia asiakkaita. Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, saa myös tulevaisuudessa helpommin uutta ja mahdollisesti isompaa lainaa kyseisestä yrityksestä.

Arvostele artikkeli

Oliko Koroton pikavippi -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,14 / 5 (74 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.