» 
 » 
   

Koroton pikavippi 1.10.2019

Tällä hetkellä koroton pikavippi on mahdollista saada kolmen lainapalvelun kautta. Lainapalvelut ovat Blue Finance, Credit24 ja Ferratum. Mikään palveluista ei kuitenkaan tarjoa pikavippiä ilman korkoa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on ainoastaan uusille asiakkaille.

Korottomat laina-ajat ovat kaikissa palveluissa 30 vuorokautta ja tarkka laskutuspäivä selviää hakemuksen yhteydessä.

Paljonko on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Paljonko pikavippiä ilman korkoa saa riippuu yrityksestä. Summat vaihtelevat 10 - 4000 euron välillä. Suurimman korottoman pikavipin tarjoaa tällä hetkellä Credit24, jos alennuskoodeja ei huomioida. Alla listattuna tarkemmat tiedot korottomista pikavipeistä.

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin 30 vuorokaudeksi. Korotonta pikavippiä voi saada Ferratumilta aina 2000 euroon asti. Kuluttoman ja korottoman pikavipin laina-aika on 30 vuorokautta, jonka jälkeen lainan kulut ovat hinnaston mukaiset.

Kuluttoman jakson jälkeen nimellinen vuosikorko on 20,00 % ja mitään muita kuluja lainalle ei tule.

Myös vanhoille asiakkaille on aika ajoin pikavippitarjouksia, mutta tällä hetkellä Ferratumilla ei ole heille aktiivista tarjouskampanjaa.

Ferratum Joustavaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäriömerkintöjä. Ensimmäinen laina maksetaan kello 7 - 23 välillä ja lisänostoja voi tehdä Ferratumilla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Siirry palveluun >>

Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin kuukaudeksi. Korotonta pikavippiä voi saada Credit24:lta myönnetyn luottorajan mukaan. Myönnettävä luottoraja on 100 - 4000 € ja luottoraja riippuu täysin hakijan taloudellisesta tilanteesta. Oman luottorajan saa selville tekemällä ilmaisen hakemuksen.

Vaikka Credit24 tarjoaa korotonta pikavippiä uusille asiakkailleen, täysin kuluton se ei ole. Credit24 veloittaa myös korottomalta jaksolta tilinhoitopalkkion, joka on 0,75 - 12 €. Tilinhoitomaksu määräytyy nostettavan pikavippisumman mukaan. Suuresta kulusta ei kuitenkaan ole kyse.

Korottoman pikavipin jälkeen lainan muut kulut ovat hinnaston mukaiset. Korottoman jakson jälkeen lainaan lisätään tilinhoitomaksun lisäksi nimellinen vuosikorko, joka on 19,92 %.

Credit24:n luottoa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäriömerkintöjä.

Siirry palveluun >>

Blue Financen ei normaalisti tarjoa uusille asiakkaille etuja, vaan koroton pikavippi on saatavilla ainoastaan alennuskoodilla. Tuotteena Blue Financella on joustoluotto korkeintaan 5000 € luottorajalla.

Blue Financen joustoluottotililtä voi tehdä nostoja oman luottorajansa puitteissa. Kulut joustoluotossa koostuvat nimelliskorosta ja tilinhoitopalkkiosta. Erillistä nostopalkkioita tuotteessa ei ole.

Rajoitetun ajan joustoluotto on ilmainen alennuskoodilla TUNTITILI, jolla uudet asiakkaat saavat jopa 5000 € joustoluoton kuluitta kuukaudeksi. Saamamme koodi on voimassa toistaiseksi, joten muista hyödyntää se. Tarkemmat ohjeet koodin käyttämiseen löydät Blue Finance -yritysesittelystämme.

Blue Financen joustoluottotarjous on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Kuluttoman jakson jälkeen nimelliskorko Blue Financella on 20,00 % ja tilinhoitopalkkio 3,65 % lainasummasta vuodessa.

Lainaa Blue Financelta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

HUOM! Blue Financen lainapalvelussa on esiintynyt teknisiä ongelmia. Jos pikavipin tarvitsee nopeasti käyttöönsä, suosittelemme hyödyntämään joko Ferratumin tai Credit24:n edun.

Siirry palveluun >>

Korottomien lainatarjouksien erot

Yllä esitellyt lainatarjoukset poikkeavat hieman toisistaan. Käytännössä suurimmat erot tulevat lainanmyöntöhetkellä ikärajasta sekä luottosummasta. Lainatuote ja laina-aika kaikissa palveluissa on tarjouksen osalta sama; 30 vuorokautta.

Tarjouksen jälkeen lainatuotteet poikkeavat hieman toisistaan hinnoittelun osalta. Ferratumilla ei ole muita kuluja kuin nimelliskorko 20 %, kun taas Credit24 veloittaa 0,75 - 12 € tilinhoitopalkkion käytössä olevasta luotosta. Nimelliskorko taas on Credit24:n osalta hieman pienempi; 19,92 %. Blue Financella hinnasto on kallein, sillä se veloittaa 20 % nimelliskoron lisäksi lainasta 3,65 % tilinhoitopalkkion vuositasolla.

Myös minimilyhennyserien osalta palveluissa on eroavaisuuksia. Ferratumilla on alhaisin minimilyhennyserä; 3 % jäljellä olevasta lainasaldosta tai vähintään 20 € riippuen siitä, kumpi on isompi. Blue Financella maksettavan vähimmäiskuukausierän suuruus on 8,5 % asiakkaan luottotilinkokonaisvelasta, kuitenkin vähintään 50 € tai loppuvelka kokonaisuudessaan. Jos 8,5 % maksuerä jää alle 50 €, on maksuerä tällöin 50 €. Jos loppuvelkaa on alle 50 €, maksuerä on loppuvelka kokonaisuudessaan. Credit24 ei tarkasti ilmoita minimierän suuruutta, mutta erien koon voi arvioida sivustolta löytyvän laskurin avulla.

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se maksaa ajoissa takaisin. Kuluja tulee, jos ensimmäinen eräpäivä ylitetään. Joustoluotoissa on se hyvä puoli, että takaisinmaksusuunnitelmassa voi tehdä muutoksia oman maksukykynsä mukaan. Jos nostaa esimerkiksi 1000 € lainan, voi tämän maksaa takaisin joko kerralla tai minimierissä. Tämä antaa jouston mahdollisuuden, jos ei kerralla pystykään maksamaan lainaa takaisin.

Esimerkiksi Ferratumilla minimikuukausierä 1000 € lainassa on 30 €. Ferratumin takaisinmaksupolitiikka onkin lainatarjouksista joustavin.

Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, saa myös tulevaisuudessa helpommin uutta ja mahdollisesti isompaa lainaa kyseisestä yrityksestä.

Arvostele artikkeli

Oliko Koroton pikavippi -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,09 / 5 (92 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.