» 
 » 
   

Koroton pikavippi 16.11.2017

Tällä hetkellä koroton pikavippi on mahdollista saada viideltä lainantarjoajalta: Eurolimiitiltä, Ferratumilta, Limiitti.filtä, Suomilimiitiltä ja Vivukselta. Mikään yrityksistä ei kuitenkaan tarjoa pikavippiä ilman korkoa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on uusille asiakkaille.

Laina-ajat ovat pääsääntöisesti 30 vuorokautta, mutta Suomilimiitin pikavippi ilman korkoa -tarjous on voimassa aina seuraavan kuun loppuun asti. Suomilimiitin poikkeuksellisen pitkän laina-ajan hyödynnät parhaiten, kun haet lainaa alkukuusta. Tällöin voit saada Suomilimiitiltä korotonta maksuaikaa jopa yli 60 vuorokautta.

Paljonko on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Paljonko pikavippiä ilman korkoa saa riippuu yrityksestä. Summat vaihtelevat 10 - 2000 euron välillä. Suurimman korottoman pikavipin tarjoaa tällä hetkellä Suomilimiitti ja Ferratum. Alla listattuna tarkemmat tiedot korottomista pikavipeistä.

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä yhtä markkinoiden suurinta ensilainaa ilman kuluja. Suomilimiitiltä on mahdollista saada jopa 2000 € kuluton pikavippi. Kuluton ja koroton laina tulee maksaa takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä, muussa tapauksessa lainalle asetetaan korko.

Suomilimiitin tuote on luottotilityyppinen joustoluotto. Tämä tarkoittaa, että Suomilimiitti myöntää luoton 2000 € nostorajalla ja kuluja syntyy vasta, kun teet nostoja. Voit siis hakea 2000 € tililuoton ja tehdessäsi tältä tililuotolta ensimmäisen maksimissaan 2000 € noston, on laina koroton ja kuluton, jos maksat nostetun summan takaisin ensi kuun loppuun mennessä.

Jos korotonta lainaa ei huomioida, hinnoiltaan Suomilimiitti on lainantarjoajien keskikastissa.

Suomilimiitin korotonta pikavippiä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset. Palvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 8 - 22.

Siirry palveluun >>

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin 30 vuorokaudeksi. Korotonta pikavippiä voi saada Ferratumilta aina 2000 euroon asti. Kuluttoman ja korottoman pikavipin laina-aika on 30 vuorokautta, jonka jälkeen lainan kulut ovat hinnaston mukaiset. Kuluttoman jakson jälkeen nimellinen vuosikorko on 103,42 %.

Myös vanhoille asiakkaille on aika ajoin pikavippitarjouksia. Tällä hetkellä alennuskoodilla FERRA04 asiakkaat saavat Ferratum Joustavan nostokuluista 50 % alennuksen aina 1000 euroon asti. Tarjous on voimassa 30.4.2018 asti ja koodi on käytettävissä kerran asiakasta kohden.

Ferratum Joustavaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Ferratumin toinen lainatuote on nimeltään Plus. Plus-lainaa voivat hakea 25 vuotta täyttäneet suomalaiset. Plus-laina on kulutusluotto kiinteällä 1 - 3 vuoden takaisinmaksuajalla ja se on suuruudeltaan 2050 - 5000 euroa.

Siirry palveluun >>

Vivuksen pikavippi ilman korkoa on suuruudeltaan 50 - 400 euroa ja tarjous on voimassa vain henkilöille, jotka eivät aikaisemmin ole kyseisestä yrityksestä pikavippiä hakeneet. Uusien asiakkaiden tulee maksaa pikavippi takaisin 30 vuorokauden sisällä, jotta se olisi koroton ja kuluton. Vivukselta haettu ensimmäinen laina on aina maksimissaan 400 €. Kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin, voi heiltä hakea lainaa aina 2100 euroon asti.

Suuremmissa lainoissa Vivuksen kulut eivät ole halvimmasta päästä, mutta kilpailukykyiset monen toimijan kanssa. Vivuksen korotonta pikavippiä voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Eurolimiitti on lainapalvelu, joka avattiin huhtikuussa 2016. Sen lainatuotteena on joustoluotto 3000 € nostorajalla. Eurolimiitti perii lainoistaan 15 % nostopalkkion ja tämän lisäksi 5,99 % kuukausikorkoa, joka on joustoluotoissa kilpailukykyinen. Lisäksi ensimmäinen kuukausi on aina koroton.

Uudet asiakkaat saavat automaattisesti ensimmäisen 10 - 500 € noston täysin kuluitta 30 vuorokaudeksi. Tämä tarkoittaa, että uusien asiakkaiden ei tarvitse maksaa ensimmäiseltä kuukaudelta korkoa eikä 15 % nostopalkkiota. Maksat takaisin vain sen, mitä nostat. Jos laina-aika on pidempi, on ensimmäinen kuukausi silti kuluton, sillä korkoa maksat vasta toisesta kuukaudesta lähtien.

Korotonta lainaa Eurolimiitiltä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Limiitti.fin tarjoama koroton pikavippi on 50 - 300 € ja laina-aika on keskimäärin 30 vuorokautta. Kuten Vivuksella ja Suomilimiitillä, korottoman pikavipin etu koskee ainoastaan uusia asiakkaita. Myös Limiitti.fin lainatuote on joustoluotto.

Limiitti.fistä uusien asiakkaiden on mahdollista saada jopa 2000 euron joustoluotto, mutta tämä ei ole enää korotonta. Hinnoiltaan Limiitti.fi on Suomilimiitin tasolla, eli ei halvin vaihtoehto, muttei myöskään kallein. Lainaa Limiitiltä voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry palveluun >>

Korottomien lainatarjouksien erot

Yllä esitellyt lainatarjoukset poikkeavat hieman toisistaan. Käytännössä tarjouksia on kahdentyyppisiä: Vivus tarjoaa uusille asiakkaille korotonta lainaa omana erillisenä tuotteenaan, kun taas Eurolimiitti, Ferratum, Limiitti ja Suomilimitti tarjoavat korottoman lainan osana päätuotettaan.

Jos lainan pystyy maksamaan kokonaisuudessaan pois eräpäivänä, ei kuluttajalle ole väliä minkä lainatarjouksista valitsee. Tilanne on toinen, jos lainaa ei pystykään maksamaan kokonaisuudessaan pois eräpäivänä. Jos tällainen riski on olemassa, kannattaa lainatarjouksista valita joko Eurolimiitin, Ferratumin, Limiitti.fin tai Suomilimitin lainatarjous. Näissä vaihtoehdoissa lainaa ei ole välttämätöntä maksaa kokonaan pois eräpäivään mennessä, vaan laina jatkuu tämän jälkeen automaattisesti joustoluottona. Joustoluottoa voit lyhentää esimerkiksi lainapalvelun ilmoittamissa minimierissä. Korkokuluja näissä lainavaihtoehdoissa syntyy lainatarjousajan jälkeen.

Vivuksen tapauksissa eräpäivä on kiinteä, eli jos et pysty maksamaan lainaa kokonaisuudessaan pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä, joudut neuvottelemaan lainalle jatkoa. Lainan maksusuunnitelman muutoksista peritään yleensä hinnaston mukainen lisähinta.

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se ehdottomasti maksaa ajoissa takaisin. Kulut nousevat heti, jos eräpäivä ylitetään. Pikavipin lisäksi tulee muistutusmaksut, joka tarkoittaa käytännössä usean kymmenen euron lisäkustannuksia.

Joustoluotoissa on se hyvä puoli, että takaisinmaksusuunnitelmassa voi tehdä muutoksia oman maksukykynsä mukaan. Jos nostaa esimerkiksi 1000 € lainan, voi tämän maksaa takaisin joko kerralla tai minimierissä. Tämä antaa jouston mahdollisuuden, jos ei kerralla pystykään maksamaan lainaa takaisin. Esimerkiksi Suomilimiitillä minimikuukausierä 1000 € lainassa on 230 € ja Ferratumilla 1000 € lainassa 100 €.

Tulevaisuudessa pikavipit ilman korkoa saattavat lisääntyä, sillä tämä on hyvä tapa saada uusia asiakkaita. Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, saa myös tulevaisuudessa helpommin uutta ja mahdollisesti isompaa lainaa kyseisestä yrityksestä.

Arvostele artikkeli

Oliko Koroton pikavippi -artikkelista sinulle hyötyä? Anna tähtiarvio artikkelista:

4,17 / 5 (60 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.