Etusivu » 
Lainatarjoukset ja vinkit » 
Koroton pikavippi   

Koroton pikavippi 1.10.2019

Tällä hetkellä koroton pikavippi on mahdollista saada kahden lainapalvelun kautta. Lainapalvelut ovat Blue Finance ja Ferratum. Mikään palveluista ei kuitenkaan tarjoa pikavippiä ilman korkoa vanhoille asiakkaille, vaan tarjous on ainoastaan uusille asiakkaille.

Korottomat tai kuluttomat laina-ajat ovat palvelusta riippuen 14 - 30 vuorokautta ja tarkka laskutuspäivä selviää hakemuksen yhteydessä.

Paljonko on mahdollista saada pikavippiä ilman korkoa?

Paljonko pikavippiä ilman korkoa saa riippuu yrityksestä. Summat vaihtelevat 10 - 5000 euron välillä. Suurimman korottoman pikavipin tarjoaa tällä Blue Finance alennuskoodillaan. Alla listattuna tarkemmat tiedot korottomista pikavipeistä.

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin 14 vuorokaudeksi. Korotonta pikavippiä voi saada Ferratumilta aina 4000 euroon asti. Kuluttoman ja korottoman pikavipin laina-aika on 14 vuorokautta, jonka jälkeen lainan kulut ovat hinnaston mukaiset.

Käytännössä kyse on 14 vuorokauden peruutusoikeudesta, jota Ferratum markkinoi uusille asiakkailleen. Tämän avulla tuotetta voi testata riskittömästi 14 vuorokautta, mutta jos pikavippiä ei peru tänä aikana, asetetaan sille normaalit kulut.

Jos pikavippiä ei peru kuluttoman jakson aikana, nimellinen vuosikorko on 19,97 % ja tilinhoitopalkkio on 12 €/kk. Mitään muita kuluja lainalle ei tule.

Myös vanhoille asiakkaille on aika ajoin pikavippitarjouksia, mutta tällä hetkellä Ferratumilla ei ole heille aktiivista tarjouskampanjaa.

Ferratum Joustavaa voivat hakea kaikki 25 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäriömerkintöjä. Ensimmäinen laina maksetaan kello 7 - 23 välillä ja lisänostoja voi tehdä Ferratumilla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Siirry palveluun ❯❯

Blue Financen ei normaalisti tarjoa uusille asiakkaille etuja, vaan koroton pikavippi on saatavilla ainoastaan alennuskoodilla. Tuotteena Blue Financella on joustoluotto korkeintaan 5000 € luottorajalla.

Blue Financen joustoluottotililtä voi tehdä nostoja oman luottorajansa puitteissa. Kulut joustoluotossa koostuvat nimelliskorosta ja tilinhoitopalkkiosta. Erillistä nostopalkkioita tuotteessa ei ole.

Rajoitetun ajan joustoluotto on ilmainen alennuskoodilla TUNTITILI, jolla uudet asiakkaat saavat jopa 5000 € joustoluoton kuluitta kuukaudeksi. Saamamme koodi on voimassa toistaiseksi, joten muista hyödyntää se. Tarkemmat ohjeet koodin käyttämiseen löydät Blue Finance -yritysesittelystämme.

Blue Financen joustoluottotarjous on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Kuluttoman jakson jälkeen nimelliskorko Blue Financella on 20,00 % ja tilinhoitopalkkio 3,65 % lainasummasta vuodessa.

Lainaa Blue Financelta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

Siirry palveluun ❯❯

Korottomien lainatarjouksien erot

Yllä esitellyt lainatarjoukset poikkeavat hieman toisistaan. Käytännössä suurimmat erot tulevat lainanmyöntöhetkellä ikärajasta, luottosummasta sekä maksuajasta. Lainatuote kaikissa palveluissa on tarjouksen osalta sama; joustoluotto.

Tarjouksen jälkeen lainatuotteet poikkeavat hieman toisistaan hinnoittelun osalta. Ferratumilla nimelliskorko on aina 19,97 % ja tilinhoitopalkkio 12 €, jos luottoa on käytössä. Blue Financella hinnasto on kallein, sillä se veloittaa 20 % nimelliskoron lisäksi lainasta 3,65 % tilinhoitopalkkion vuositasolla.

Myös minimilyhennyserien osalta palveluissa on eroavaisuuksia. Ferratumilla on alhaisin minimilyhennyserä; 3 % jäljellä olevasta lainasaldosta tai vähintään 40 € riippuen siitä, kumpi on isompi. Blue Financella maksettavan vähimmäiskuukausierän suuruus on 8,5 % asiakkaan luottotilinkokonaisvelasta, kuitenkin vähintään 50 € tai loppuvelka kokonaisuudessaan. Jos 8,5 % maksuerä jää alle 50 €, on maksuerä tällöin 50 €. Jos loppuvelkaa on alle 50 €, maksuerä on loppuvelka kokonaisuudessaan.

Maksa koroton pikavippi ajoissa takaisin

Jotta pikavippi olisi koroton ja kuluton, tulee se maksaa ajoissa takaisin. Kuluja tulee, jos 14 vuorokauden peruutusoikeuaika ylitetään. Joustoluotoissa on se hyvä puoli, että takaisinmaksusuunnitelmassa voi tehdä muutoksia oman maksukykynsä mukaan. Jos nostaa esimerkiksi 1000 € lainan, voi tämän maksaa takaisin joko kerralla tai minimierissä. Tämä antaa jouston mahdollisuuden, jos ei kerralla pystykään maksamaan lainaa takaisin.

Esimerkiksi Ferratumilla minimikuukausierä 1000 € lainassa on 40 €. Ferratumin takaisinmaksupolitiikka onkin lainatarjouksista joustavin.

Kun korottoman pikavipin maksaa ajoissa takaisin, saa myös tulevaisuudessa helpommin uutta ja mahdollisesti isompaa lainaa kyseisestä yrityksestä.

Anna arviosi

Löysitkö Koroton pikavippi -artikkelista sinulle sopivan tuotteen? Anna tähtiarvio:

4,08 / 5 (100 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.