Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
SweepBank   

SweepBank tarjoaa ilmaista lainaa jopa 8000 euron rajalla

SweepBankin sähköinen luottokortti nostaa arjen asioiden hoitamisen aivan uudelle tasolle. SweepBankin Mastercard -luottokortti ladataan SweepBank sovellukseen ja se kulkee aina mukana. Kortti toimii niin netissä kuin yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaa ja sen hakeminen käy minuuteissa.

Kortille myönnetään jopa 8000 luottoraja. Myönnettävän luottorajan suuruus riippuu hakijan tuloista. Korttia voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt.

Suurin etu kortissa on, että se tarjoaa ostoksille jopa 60 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Jos ostoksen maksaa korttilaskun ensimmäiseen eräpäivään mennessä, luotolla ei ole mitään kuluja.

Hae lainaa ❯❯

Helppoa shoppailua ja pankkiasioiden hoitoa

SweepBank on uuden ajan pankki, joka toimii puhelimessa. Pankin takana on vahva joukko pitkän linjan finanssialan osaajia. He ovat pitkällisen kehitystyön tuloksena luoneet virtuaalisen pankin, joka on nopea, toimiva ja ennen kaikkea luotettava.

SweepBankin asiakkaana hoidat kaikki pankkiasiasi, myös luottokorttiostot, kännykkään ladattavalla sovelluksella. Maksat siis ostoksesi ja laskusi puhelimella, pankkitapahtumia voit seurata mobiilisovelluksesta. Luottokortilla voit maksamisen lisäksi myös nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta tilillesi rahaa.

Henkilökohtainen luottotarjous minuuteissa

SweepBank myöntää luottokortille luottoa aina 8000 euroon asti. Korttia hakiessasi saat henkilökohtaisen tarjouksen, joka sisältää luottorajan, kiinteän vuosikoron ja vähimmäislyhennysten määrän.

Jos hyväksyt tarjouksen, korttisi on käytössä heti, kun olet aktivoinut sen sovelluksessa. Aikaa kortin hakemiseen, luottopäätöksen saamiseen, sen hyväksymiseen ja kortin aktivoimiseen menee vain muutama minuutti.

Aloita luottokortin hakeminen

SweepBankin virtuaalinen luottokortti on nopea hakea ja helppo käyttää. Voit hakea luottokorttia, jos olet yli 20-vuotias, omaat säännölliset tulot ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Luottoa kortille myönnetään jopa 8000 euroa.

Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa ja sen jälkeen kortti on aktivointia vaille käyttövalmis. Luottokortissa on 19,90 prosentin kiinteä nimelliskorko. Kortissa ei ole vuosimaksua eikä kuukausittaisia maksuja.

Miten luottokorttia haetaan?

SweepBank Mastercardin hakeminen tapahtuu helposti palvelun nettisivujen kautta ja voit hakea sitä silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Hakemus on nopea täyttää. Siinä kysytään tulot, työtilanne, työsuhteen laatu ja työpaikka. Näiden lisäksi sinun tulee selvittää nykyisten lainojesi määrä ja muut kuukausittaiset menot.

Näiden pohjalta SweepBankissa lasketaan sinulle henkilökohtainen tarjous, joka sisältää luottorajan, kiinteän vuosikoron ja vähimmäislyhennysten määrän. Aikaa tähän kuluu vain pari minuuttia ja sen jälkeen luottokorttisi on käyttövalmis. Luottokortissa ei ole vuosimaksua eikä kuukausittaisia maksuja.

Muista, että voit aina maksaa koko luoton aikaisemmin pois.

Aloita luottopäätöksen hakemisella

 1. Hae luottokorttia SweepBankin sivuston kautta
 2. Täytä hakemuksessa kysytyt tiedot
 3. Odota pari minuuttia ja saat luottopäätöksen.

Kun olet saanut luottopäätöksen, voit aktivoida kortin SweepBank -sovelluksessa.

Aktivoi luottokortti

 1. Lataa SweepBank sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play-kaupasta.
 2. Täytä sovelluksessa kysytyt tiedot ja tunnistaudu pankkitunnuksilla.
 3. Aktivoi luottokortti.

Kuka voi hakea SweepBankin luottokorttia?

Voit hakea SweepBank virtuaalista luottokorttia, jos

 • olet vähintään 20-vuotias
 • sinulla on vähintään neljä kuukautta kestänyt jatkuva työsuhde
 • säännölliset kuukausitulosi ovat vähintään 1600 euroa
 • omaat hyvät luottotiedot.

Miksi valitsisit SweepBankin luottokortin?

SweepBankin luottokortti tuo helppoutta ja joustavuutta elämään. Koska kortti on virtuaalinen, se kulkee aina mukanasi kännykässä. Eli kassalla sinun ei tarvitse enää etsiä oikeaa muovikorttia, vaan ostosten maksu hoituu kätevästi kännykällä.

Helppouden lisäksi luottokortti toimii myös melkein missä tahansa. Netin lisäksi voit tehdä ostoksia yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaa.

SweepBank Mastercard -luottokortti ei myöskään rasita lompakkoasi monelle kortille tyypillisillä maksuilla - tässä kortissa ei ole vuosimaksua eikä toistuvia kuukausimaksuja.

Yhteenvetona SweepBank myöntää luottoa jopa 8000 euroon saakka, kortissa on 19,90 prosentin kiinteä nimelliskorko, jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa ja ilmainen vastuuvakuutus. Tämä takaa, että olet turvassa mahdollisilta kortin väärinkäytöksiltä.

Jos käytät SweepBankin korttia johonkin muuhun, kuin ostosten maksamiseen, siitä saatetaan veloittaa lisämaksu. Esimerkiksi rahan nostamisesta pankkiautomaatilta tai rahan siirtämisestä kortilta tilille veloitetaan 2 prosentin maksu.

Mikä 60 päivän koroton maksuaika?

Tämä tarkoittaa aikaa, kun kortilla tehdyistä uusista ostoksista ei peritä korkoa. Koroton maksuaika toteutuu, jos maksat koko luottolaskusi pois viimeistään eräpäivään mennessä.

Luottokortin hyödyt tiivistettynä

 • Ei vuosimaksua eikä toistuvia kuukausimaksuja
 • 19,90 prosentin kiinteä nimelliskorko
 • 60 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ilmainen vastuuvakuutus
 • Voit nostaa luottokortilla käteistä pankkiautomaatista tai siirtää sovelluksen kautta rahaa tilillesi. Raha siirtyy tilillesi heti.
 • Kortti käy netissä ja yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaa
 • Jopa 8000 euron luottoraja
 • Voit maksaa luoton pois myös aikaisemmin
 • Virtuaalinen kortti on ekologinen vaihtoehto muovikortille
 • Virtuaalinen kortti kulkee aina mukanasi.

Mitä kortilla ostaminen kuluttoman jakson jälkeen maksaa?

Oheisesta esimerkistä näkee, mitä 1500 euron luotto 12 kuukauden takaisinmaksulla sekä kiinteän nimelliskoron että todellisen vuosikoron jälkeen maksaa.

 • Nimelliskorko 19,90 prosenttia, ja todellinen vuosikorko 21,82 prosenttia.
 • Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä (138,88 €/kk).
 • Kulujen osuudeksi muodostuu 166,56 € eli lainan kokonaiskustannukseksi muodostuu 1666,56 €.

Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan haluamasi lainasumman kulut. Aseta laskuriin haluamasi lainasumma ja -aika sekä nimelliskoroksi 19,90 prosenttia. Jätä laskurin muut kohdat tyhjiksi.

Alle on listattuna esimerkkikuluja eri lainasummille 6 kuukauden takaisinmaksuajalla:

Lainayritys
Laina
Maksu
Kulut
Erät
Laina-aika
Ikäraja
 
SweepBank500 €529 €29 €66 kk20 vuottaHae lainaa!
SweepBank600 €635 €35 €66 kk20 vuottaHae lainaa!
SweepBank700 €741 €41 €66 kk20 vuottaHae lainaa!
SweepBank800 €847 €47 €66 kk20 vuottaHae lainaa!
SweepBank900 €953 €53 €66 kk20 vuottaHae lainaa!
SweepBank1000 €1059 €59 €66 kk20 vuottaHae lainaa!

Muuttuiko elämäntilanteesi yllättäen?

Välillä elämä yllättää ja tilanteet muuttuvat. Jos huomaat, että sinun on vaikea hoitaa kuukausittaisia maksujasi, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti SweepBankin asiakaspalveluun. He etsivät yhdessä sinun kanssasi ratkaisun, joka tyydyttää molempia osapuolia.

SweepBank asiakaspalvelu

Oletko kiinnostunut SweepBankin Mastercard -luottokortista, mutta tarvitset apua jossain asiassa? Ota rohkeasti yhteyttä SweepBankin asiakaspalveluun. He auttavat sinua kaikissa luottoon, sen hakemiseen ja maksamiseen liittyvissä asioissa. Voit tarkistaa kelpoisuutesi SweepBankin kotisivuilla ennen kortin hakemista.

Lainahakemuksen voit täyttää netissä, mutta tarvittaessa asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9 - 17 välisenä aikana. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen SweepBank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,67 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.