Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Bank Norwegian   

Bank Norwegian Finland

Bank Norwegian ryhtyi vuonna 2015 tarjoamaan kuluttajalainoja Suomessa. Nimellä Bank Norwegian AS toimiva yhtiö on tarjonnut lainoja muissa pohjoismaissa jo aikaisemmin. Nykyään Bank Norwegian on osa Nordax Bankia.

Käytännössä Bank Norwegian on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki, jonka tehtävä on tarjota talletus- ja lainatuotteita Internetissä. Bank Norwegianin tarkoituksena ei siis tulevaisuudessakaan ole tarjota kivijalkapalvelua, vaan toiminta tapahtuu Internetissä.

Hae lainaa ❯❯

Bank Norwegian Finlandin lainatuotteet

Bank Norwegian tarjoaa vuotuista kulutusluottoa, jonka lainamäärä on 1000 - 60 000 €. Laina-aika voi olla pisimmillään jopa 15 vuotta. Vuotuisella kulutusluotolla tarkoitetaan, että laina-aika on aina tasavuosi. Laina-aika valitaan hakuprosessin yhteydessä ja laina-ajan mukaan määräytyvät myös kuukausierien suuruus. Toki lainan voi maksaa aina haettua maksuaikaa nopeammin pois ilman lisäkustannuksia.

Lainatuote on vakuudeton, eli et tarvitse henkilö- tai omaisuustakauksia lainan saamiseksi. Bank Norwegian kuitenkin vaatii todisteet vakituisista tuloista, jotta laina voidaan myöntää.

Sivustoltamme löytyvä lainavertailu tarjoaa tiedon myös Bank Norwegianin lainahinnoista.

Bank Norwegian hinnasto

Bank Norwegianin lainojen hinnat koostuvat perustamismaksusta, kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta ja korosta. Peustamismaksu on lainasummasta riippuen 0 €, 45 € tai 95 €. Tilinhoitomaksu on 3 € tai 5 €/kk ja korko määräytyy henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat todennäköisesti ikä, tulot ja oletetut menot. Lisäksi on todennäköistä, että korkoon vaikuttaa se, tuleeko lainaa käyttämään muiden lainojen yhdistämiseen vai esimerkiksi remonttiin. Joka tapauksessa Bank Norwegian korko on maltillinen, sillä sivuston mukaan se on 5,99 - 18,99 % välillä. Huomioithan kuitenkin, että korko ei ole todellinen vuosikorko, eli se ei sisällä tilinhoito- ja perustamismaksuja.

Bank Norwegian Finlandin lainaa voi hakea ilmaiseksi. Voit siis tehdä hakemuksen ja saat tarkan tiedon korkoprosentistasi, ennen kuin päätät hyväksyä lainan.

Yhteenveto hinnastosta

 • Perustamismaksu 0 €, 45 € tai 90 €
 • Tilinhoitomaksu 3 € tai 5 € kuukaudessa
 • Nimelliskorko 5,99 - 18,99 %
 • Todellinen vuosikorko korkeintaan 28,98 %.

Bank Norwegian lainaesimerkki

Bank Norwegian tarjoamista lainoista ei ole mahdollista antaa tarkkaa lainaesimerkkiä, sillä lainan kustannukset riippuvat paljon henkilökohtaisesta korosta. Henkilökohtainen korko päätetään luottokartoituksen jälkeen.

Oletetaan, että laina on 10 000 € ja haluttu takaisinmaksuaika 5 vuotta. Lainan esimerkkikorko on 8,88 %, jolloin todellinen vuosikorko, perustamiskulut ja tilinhoitomaksut sisältäen, on 10,37 %. Tällöin lainan kokonaiskustannukseksi tulee 12 720 €, eli kuluja syntyy 2720 €. Kuukausittaisten maksuerien suuruus on noin 270 €/kk.

Bank Norwegian lainalaskuri

Bank Norwegian lainalaskuria ei valitettasti Bank Norwegianin sivustolla ole tarjota. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että lainalaskurin tulos vaihtelee henkilöittäin. Lainatarjous nimittäin rippuu hyvin paljon hakijasta ja nimelliskorko vaihtelee aina 5,99 prosentista 18,99 prosenttiin.

Sivustomme lainalaskuri auttaa arvioimaan Bank Norwegianin lainan kulut. Syötä lainalaskuriin seuraavat tiedot:

 • Perustamismaksu
  • 1000 - 2999 € lainoissa 0 €
  • 3000 - 4099 € lainoissa 45 €
  • 4100 - 60 000 € lainoissa 90 €
 • Tilinhoitomaksu
  • 1000 - 1699 € lainoissa 3 €/kk
  • 1700 - 60 000 € lainoissa 5 €/kk

Nimelliskoron voit valita 5,99 - 18,99 % väliltä, riippuen omasta taloudellisesta tilanteesta sekä lainasummasta; mitä parempi oma taloudellinen tilanne on ja mitä suurempaa lainaa hakee, sitä pienemmän koron Bank Norwegian normaalisti tarjoaa.

Tarkan lainahinnan saat ainoastaan jättämällä hakemuksen. Hakemus ei sido ottamaan lainaa, joten hakemus on lainalaskuria varmempi tapa tarkistaa oman lainan hinta.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta täyttänyt.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijan tulee olla ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka kattavat menot sekä lainan maksun.

Kuinka hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan Internetin välityksellä. Lainan hakeminen etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Bank Norwegianin sivustolle ja valitse lainaosio
 2. Syötä haluamasi lainasumma 1000 - 60 000 € väliltä ja syötä henkilötietosi ja siirry eteenpäin
 3. Kerro siviilisäätysi, lasten määrä, asumismuoto, työsuhteen tilanne, tulotiedot sekä kaikki tiedot mahdollisista muista veloista
 4. Siirry seuraavaan vaiheeseen ja hyväksy lainaehdot. Lainaehdot hyväksymällä annat Bank Norwegian AS:lle luvan tarkistaa luottotietosi sekä antamiesi tietojen oikeellisuuden. Prosessissa hyödynnetään muun muassa Suomen Asiakastieto Oy:n henkilötietojärjestelmää
 5. Kun olet hyväksynyt ehdot, siirry eteenpäin ja odota luottopäätöstä. Bank Norwegian saattaa pyytää tarkentavia tietoja ennen luottopäätöstä.

Bank Norwegian Finland asiakaspalvelu

Bank Norwegianin suomenkielinen asiakaspalvelu on apunasi arkisin klo 11 - 17.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 07 532 66 200. Sähköisesti yhtiöön voi olla yhteydessä sivustolta löytyvän lomakkeen avulla.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Bank Norwegian lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,73 / 5 (56 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.