Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Creditstar   
Creditstar ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Creditstar

Creditstar Finland Oy on osa Credistar Groupia, joka on kansainvälinen verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva organisaatio. Creditstar Group on toiminut kuluttajamarkkinoilla jo vuodesta 2006, mutta Suomen markkinoilla toimintaa on ollut lyhyemmän aikaa.

Creditstar tarjoaa ainoastaan nykyisille asiakkailleen 2000 € joustoluottoa, jossa laina-aika on 30 vuorokaudesta 12 kuukauteen. Kuluja syntyy tehdessäsi nostoja luottotililtä.

Huomioithan, että Creditstar ei enää myönnä lainaa uusille asiakkaille. Suosittelemme Creditstarin sijaan tutustumaan esimerkiksi Haenyt.fi -palveluun.

Creditstar -luottotili

Creditstar tarjoaa asiakkailleen luottotilin, jonka nostoraja on maksimissaan 2000 €. Nostoja voi tehdä aina 50 eurosta 2000 euroon. Laina-aika on pisimmillään 12 kuukautta ja lainan kokonaiskustannukset riippuvat nostetusta summasta sekä takaisinmaksuajasta.

Lainaa voi maksaa takaisin joko minimilyhennyserissä tai vaihtoehtoisesti sen voi maksaa takaisin suuremmissa erissä, tai jopa kerralla pois. Tällöin lainakulut ovat luonnollisesti pienemmät. Ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu ilmoittamalla Creditstarin asiakaspalveluun halustasi maksaa luottosumma takaisin ennenaikaisesti, jonka jälkeen voit maksaa loppulainan asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaan takaisin.

Creditstar hinnasto

Creditstar -luottotilin hinta koostuu useiden joustoluottojen tapaan nostoprovisiosta sekä nimellisestä vuosikorosta. Nostoprovisio Creditstarilla on 6 % nostetusta summasta ja nimellinen vuosikorko on 68 %. Todellinen vuosikorko koostuu siis laina-ajasta sekä lainan määrästä.

Creditstarin sivustolta löytyvän lainalaskurin mukaan pienin todellinen vuosikorko on 4 kuukauden lainoilla. Tällöin todellinen vuosikorko on 70,62 %. Suurin todellinen vuosikorko taas on 30 vuorokauden lainoilla, jolloin korkoa kertyy 121,63 %.

Creditstar lainaesimerkki

Kun asiakas nostaa 2000 € lainan kerralla ja maksaa tämän minimierissä takaisin, on lainan takaisinmaksuaika 12 kuukautta. Tällöin kokonaisuudessaan on maksattava takaisin 2970,13 €. Summa koostuu

 • 6 % nostoprovisiosta = 120 €
 • lainatusta pääomasta = 2000 €
 • korkokuluista = 850,13 €

Lainaa lyhennetään kuukausittaisten tasaerien mukaisesti, jolloin esimerkin mukaisessa lainassa maksuerät ovat 12 x 247,52 €.

Kuka voi hakea lainaa Creditstarilta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla ollut Suomen kansalainen tai vaihtoehtoisesti hakijalla on oltava oleskelulupa Suomessa
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka kattavat menot sekä lainan maksun

Kuinka hakea lainaa Creditstarilta?

Ennen ensimmäisen lainan hakemista uuden asiakkaan tulee luoda ilmainen tili Creditstarille. Tämä onnistuu seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Creditstarin sivustolle
 2. Valitse etusivulta haluamasi nostoraja sekä suunnittelemasi maksukausi
 3. Paina isoa Hae -painiketta, jonka jälkeen luo käyttäjätili
 4. Käyttäjätilin luomiseen vaaditaan kaikki lomakkeen tiedot, täytä nämä ja luo tili
 5. Tilin luonnin yhteydessä sinun tulee suorittaa tunnistautuminen, joka tapahtuu joko verkkopankin tai mobiilivarmenteen avulla

Tilin luotuasi voit täyttää lainahakemuksen. Lainahakemuksen jälkeen Creditstar tarkistaa luottokelpoisuutesi ja hyväksyttyään lainan maksaa rahat tilillesi. Luottokelpoisuus tarkistetaan jokaisen noston osalta erikseen. Lainahakemuksia käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, mutta hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Creditstar asiakaspalvelu

Creditstar asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä klo 9 - 21. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään seuraavana aamuna.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 425 99688.

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Creditstar lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

2,00 / 5 (12 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.