Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Creditstar   

Creditstar

Creditstar Finland Oy on osa Credistar Groupia, joka on kansainvälinen verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva organisaatio. Creditstar Group on toiminut kuluttajamarkkinoilla jo vuodesta 2006, mutta Suomen markkinoilla toimintaa on ollut lyhyemmän aikaa.

Creditstar tarjoaa joustoluottoa 2000 € luottorajalla ja joustoluoton laina-aika on 30 vuorokaudesta 12 kuukauteen.

Erillisiä nostokuluja palvelussa ei ole, vaan kulut perustuvat kuukausittaiseen tilinhoitomaksuun ja nimelliskorkoon.

Hae lainaa ❯❯

Creditstar -luottotili

Creditstar tarjoaa asiakkailleen luottotilin, jonka nostoraja on maksimissaan 2000 €. Nostoja voi tehdä aina 50 eurosta 2000 euroon. Laina-aika on pisimmillään 12 kuukautta ja lainan kokonaiskustannukset riippuvat nostetusta summasta sekä takaisinmaksuajasta.

Lainaa voi maksaa takaisin joko minimilyhennyserissä tai vaihtoehtoisesti sen voi maksaa takaisin suuremmissa erissä, tai jopa kerralla pois. Tällöin lainakulut ovat luonnollisesti pienemmät. Ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu ilmoittamalla Creditstarin asiakaspalveluun halustasi maksaa luottosumma takaisin ennenaikaisesti, jonka jälkeen voit maksaa loppulainan asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaan takaisin.

Creditstar hinnasto

Creditstar -luottotilin hinta koostuu uuden korkolain mukaisesti nimellisestä vuosikorosta sekä tilinhoitopalkkiosta.

Nimellinen vuosikorko on 14,99 %. Nimelliskoron lisäksi peritään tilinhoitomaksu, joka on lainasumman mukaan 0,01 % päivässä.

Lisäksi Creditstar tarjoaa asiakkailleen Premium -lisäpalvelua, jolla on mahdollista saada nosto tililleen reaaliajassa. Premium -lisäpalvelun hinta on noin 50 % vuodessa käytössä olevan luoton määrästä. Hinta on selkeästi nähtävillä hakemusta tehdessä.

Creditstarin sivustolta löytyvvien ehtojen mukaan luoton todellinen vuosikorko on 23,86 %, kun luoton määrä on 2000,00 €, laina-aika 12 kuukautta ja luotto nostetaan kerralla kokonaan.

Creditstar lainaesimerkki

Kun asiakas nostaa 2000 € lainan kerralla ja maksaa tämän minimierissä takaisin, on lainan takaisinmaksuaika 12 kuukautta. Tällöin kokonaisuudessaan on maksattava takaisin 2238,12 €. Summa koostuu

 • 14,99 % nimelliskorosta
 • lainatusta pääomasta = 2000 €
 • tilinhoitopalkkiosta.

Laskelmassa ei ole otettu huomioon vapaaehtoisen Premium-lisäpalvelupaketin hintoja.

Kuka voi hakea lainaa Creditstarilta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla ollut Suomen kansalainen tai vaihtoehtoisesti hakijalla on oltava oleskelulupa Suomessa
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka kattavat menot sekä lainan maksun

Kuinka hakea lainaa Creditstarilta?

Ennen ensimmäisen lainan hakemista uuden asiakkaan tulee luoda ilmainen tili Creditstarille. Tämä onnistuu seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Creditstarin sivustolle
 2. Valitse etusivulta haluamasi nostoraja sekä suunnittelemasi maksukausi
 3. Paina isoa Hae -painiketta, jonka jälkeen luo käyttäjätili
 4. Käyttäjätilin luomiseen vaaditaan kaikki lomakkeen tiedot, täytä nämä ja luo tili
 5. Tilin luonnin yhteydessä sinun tulee suorittaa tunnistautuminen, joka tapahtuu joko verkkopankin tai mobiilivarmenteen avulla

Tilin luotuasi voit täyttää lainahakemuksen. Lainahakemuksen jälkeen Creditstar tarkistaa luottokelpoisuutesi ja hyväksyttyään lainan maksaa rahat tilillesi. Luottokelpoisuus tarkistetaan jokaisen noston osalta erikseen. Lainahakemuksia käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, mutta hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Creditstar asiakaspalvelu

Creditstar asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä klo 9 - 21. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään seuraavana aamuna.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 425 99688.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Creditstar lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,24 / 5 (50 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.