Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Taskulaina   
Taskulaina ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Taskulaina on 300 euron joustoluotto

Taskulaina on suomalaisen Euro24 Finance Oy:n lainatuote, joka on tarkoitettu arjen pieniin menoihin. Yritys on palvellut jo yli 100 000 suomalaista laina-asioissa ja se on vakiintunut toimija Suomen lainamarkkinoilla. Taskulaina lupaa toimittaa luottopäätöksen välittömästi.

Taskulaina on edullinen ja uuden korkolain mukaan hinnoiteltu laina, jota voi hakea 300 euron luottorajalla. Jatkuva luottotili on aina käytettävissä omaan luottorajaan asti.

Taskulainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa ❯❯

Taskulainan lainatuote

Taskulaina tarjoaa asiakkailleen joustoluoton, jonka luottoraja on suuruudeltaan 600 euroa. Omalta luottotililtä voi tehdä 100 - 300 euron nostoja kuitenkin niin, ettei 300 euron kokonaisluottoraja ylity.

Laina-aika on pisimmillään 4 kuukautta ja tämän maksuajan saa 250 - 300 euron nostoille.

150 - 200 euron summille maksuaikaa saa korkeintaan 3 kuukautta ja tätä pienemmille summille maksuaikaa on tarjolla korkeintaan 2 kuukautta.

Lainan voi maksaa pois joko Taskulainan sivustolta löytyvän laskurin mukaisissa minimierissä, tai vaihtoehtoisesti lainaa voi lyhentää myös nopeammin, jolloin kulut ja laina-aika lyhenevät. Ajantasaisen lainasaldon näkee suoraan Taskulaina Onlinesta.

Luottosopimus on voimassa toistaiseksi, eli lisänostot ovat mahdollisia aina jäljellä olevaan saldoon asti.

Taskulainan hinnasto

Taskulainan hinnasto on uuden korkolain mukainen ja kulut koostuvat avausmaksusta sekä henkilökohtaisesta korosta. Mahdollisia lisäpalveluita Taskulaina ei ole listannut sivustollaan ja todelliset kulut ovat nähtävillä luottosopimuksen yhteydessä.

Nimellinen vuosikorko on Taskulainan lainoissa 20 %.

Nimelliskoron lisäksi Taskulaina perii avaus- eli nostomaksun. Avausmaksu on suuruudeltaan 5 euroa ja se peritään jokaisesta nostosta. Nostoja voi tehdä 300 euron luottorajaan asti. Kun lainaa lyhentää, on kyseinen raha aina nostettavissa uudelleen.

Taskulainan hinta koostuu siis seuraavista tekijöistä:

 • Nimelliskorko: 20 %
 • Avausmaksu: 5 euroa.

Lainahinnastossa ei ole otettu huomioon mahdollisia lisäpalveluita, joita Taskulaina tarjoaa asiakkailleen.

Lisäpalveluiden hinnat

 • Rahat heti tilille: 79 euroa
 • Liikasuoritusten selvittely: 10 euroa
 • Virheellisten tietojen selvittely: 10 euroa
 • Maksumuistutus: 5 euroa.

Lainaesimerkki

Kun asiakas nostaa 300 euron lainan kerralla ja maksaa tämän minimierissä takaisin, on lainan takaisinmaksuaika 4 kuukautta. Tällöin kokonaisuudessaan on maksattava takaisin 320,18 euroa. Summa koostuu 300 euron lainapääomasta, 20 % nimellisestä vuosikorosta sekä 5 euron avausmaksusta.

Todellinen vuosikorko on tällöin 36,96 %.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Taskulaina maksaa lainan tilille noin 2 - 3 arkivuorokauden sisällä. Taskulaina tarjoaa kuitenkin asiakkailleen lisäpalvelua, jonka avulla rahat on mahdollista saada heti tilille. Lisäpalvelun hinta on 79 euroa, eli se nostaa lainakustannuksia huomattavasti.

Lisäpalvelu on kuitenkin kätevä niille, jotka tarvitsevat rahan heti käyttöönsä.

Kuka voi hakea Taskulainaa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt.
 • Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Lainaa myönnetään ilman vakuuksia, joten tällaisia ei hakijan tarvitse tarjota.

Kuinka Taskulaina haetaan?

Taskulainan hakeminen on helppoa ja se onnistuu kokonaan netissä, laitteella kuin laitteella. Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 1. Siirry Taskulainan sivustolle
 2. Etusivulla voit tarkastella laskurilla hinnastoa
 3. Paina isoa Hae lainaa -painiketta
 4. Tunnistaudu palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 5. Syötä henkilökotaiset yhteys- ja tulotiedot palveluun
 6. Täytettyäsi tarvittavat tiedot, lähetä hakemus.

Luottopäätöksen saat joko heti tai joissain tapauksissa Taskulaina ilmoittaa päätöksestä tekstiviestitse.

Taskulaina kokemuksia

Taskulaina on pikavippi, jonka hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Lainasumman pienuudesta johtuen Taskulaina on tehnyt hakemusprosessin yksinkertaiseksi ja se on mukava täyttää. Tunnistautumisen jälkeen palvelulle annettiin hieman tietoja hakijasta, jonka jälkeen hakemus lähti käsittelyyn. Myönteinen lainapäätös ilmoitettiin heti hakemuksen jälkeen.

Lainapäätöksen jälkeen Taskulaina tarjosi mahdollisuutta nostaa rahat heti tilille 79 euron lisähintaan. Vaihtoehtoisesti lainanmaksua tuli odottaa 2 - 3 vuorokautta.

Taskulainaa on helppo käyttää ja se on hyvä vaihtoehto, jos lainantarve on 300 euroa tai alle.

Taskulainan asiakaspalvelu

Taskulainan asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 16 välisenä aikana ja asiakaspalveluun saa yhteyden joko soittamalla numeroon 030 603 5777 tai käyttämällä sivustolta löytyvää Chatia.

Soittamisen ja Chatin lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä milloin vain lähettämällä viestiä sähköpostiin asiakaspalvelu@taskulaina.fi.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Taskulaina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,75 / 5 (12 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.