Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Vippit   
Vippit ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Vippit tarjoaa 20 - 2000 € pikavippiä 1 - 3 kuukaudeksi

Vippit -lainapalvelua ylläpitää P2P Finland Oy. Kyseessä on pieni yritys, joka toimii lainatoiminnan välikätenä. Itse rahoitus tulee Virosta. P2P Finlandin palveluilla on ollut aikaisemmin kyseenalainen maine, sillä osalla asiakkaista on ollut vaikeuksia laskutuksen kanssa.

Vippit tarjoaa lainatuotteenaan 20 - 2000 euron pikavippiä, jossa on 30 - 90 vuorokautta maksuaikaa. Vipin voivat hakea kaikkia 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Käytä P2P Finland Oy:n palveluita varauksella

Koska P2P Finland Oy ei ole kovinkaan tunnettu yritys, suosittelemme hakemaan pienen pikavipin esimerkiksi Creditstarin palvelusta. Puhelut P2P Finlandin palveluun ovat erittäin kalliita (2,95 €/min + pvm), jolloin epäselvien asioiden selvittely voi maksaa enemmän kuin itse laina.

Jos kuitenkin päädyt ottamaan vipin Vippit -palvelusta, ole tarkkana laskujen kanssa. Laskut lähetetään sähköpostiisi ja roskapostisuodattimesi saattaa estää niiden saapumisen. Tarkista siis myös roskakorisi viestit!

Jos joudut olemaan yhteydessä yritykseen, käytä yhteydenottotapana sähköpostia. P2P Finland Oy:n sähköpostiosoite löytyy tämän sivun yhteystiedot -osiosta.

Hae lainaa ❯❯

Vippit pikavippi

Vippit -palvelun tuotteena on pikavippi 30 - 90 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea 20 - 2000 euroa ja se maksetaan takaisin 1 - 3 erässä.

Vippitin sivustolta löytyvästä laskurista näkee lainan kokonaiskustannukset lainasummittain.

Laskuri ei välttämättä tarjoa kaikkia hintatietoja ja sivustolta ei löydy erillistä hinnastoa. Kannattaa siis suhtautua Vippitin sivustolla annettuihin tietoihin varauksella.

Vippit hinnasto

Hintatiedot perustuvat Vippitin sivustolla annettuihin tietoihin. Kaikilla summilla lainanhoitokulu on 5 euroa ja tämän lisäksi peritään 20 % nimelliskorko. Alla on hintaesimerkkejä eri lainasummille:

Lainayritys
Laina
Maksu
Kulut
Erät
Laina-aika
Ikäraja
 
Vippit20 €25,33 €5,33 €11 kk18 vuottaHae lainaa!
Vippit50 €55,83 €5,83 €11 kk18 vuottaHae lainaa!
Vippit100 €106,67 €6,67 €11 kk18 vuottaHae lainaa!
Vippit150 €157,50 €7,50 €11 kk18 vuottaHae lainaa!
Vippit200 €211,00 €11,00 €22 kk18 vuottaHae lainaa!

Kuka voi hakea lainaa Vippit -palvelusta?

 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

Kuinka hakea lainaa Vippit -palvelusta?

Lainan hakeminen Vippit -palvelusta onnistuu kokonaisuudessaan heidän verkkosivustonsa kautta. Ensimmäisellä kerralla tulee rekisteröityä palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 1. Siirry Vippit -palvelun sivustolle
 2. Valitse etusivulta haluamasi lainasumma, jolloin näet lainan kulut
 3. Paina isoa Hae laina -painiketta
 4. Uutena asiakkaana joudut tekemään vahvan tunnistautumisen
 5. Tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen.

Hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen ja rahat maksetaan tilillesi kello 7 - 23 välisenä aikana.

Onko P2P Finland huijaus?

Keskustelupalstoilla on selkeästi havaittavissa, että käyttäjillä on ollut ongelmia P2P Finland Oy:n tarjoamien palveluiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että P2P Finland olisi huijaus. Palvelulla on myös käyttäjiä, joilla ei ole ollut ongelmia.

Suurimmat ongelmat ovat selkeästi laskutuksessa. Asiakkaat ovat saaneet muun muassa laskuja, jotka he ovat oletetusti maksaneet. Lisäksi laskuja on saattanut mennä roskapostiin, jolloin lasku on jäänyt huomaamatta ja näin on syntynyt viivästysmaksuja.

Vaikka näkemyksemme mukaan P2P Finlandin tarjoamat palvelut eivät ole huijauksia, suosittelemme käyttämään niitä varauksella. Epäselvyydet laskutuksen kanssa ja kalliit puheluhinnat ovat negatiivisia tekijöitä ja saattavat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Vippit ja P2P Finland asiakaspalvelu

Vippitin asiakaspalvelusta vastaa P2P Finland. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9 - 15. Lainahakemuksia käsitellään viikon jokaisena päivänä kello 7 - 23.

P2P Finland yhteystiedot

 • Yritys: P2P Finland Oy
 • Puhelin: 0600 922 42 (2,95 €/min + pvm)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@p2pfinland.fi
 • Postiosoite: PL 323, 00121 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Vippit lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,65 / 5 (17 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.