Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Vivusjousto   
Vivusjousto ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Vivusjousto - Joustoluottoa 2000 tai 3000 euron luottorajalla

Suomalainen rahoitusyhtiö Vivus aloitti liiketoimintansa keväällä 2009 SMScredit -nimellä. Kaksi vuotta myöhemmin yrityksen tarjoaman lainatuotteen korvasi Vivus samalla, kun rahoituskonsernin yritykset yhdenmukaistivat lainatuotteidensa nimet. Vivus kuuluu nykyisin Helsingistä käsin toimivaan 4finance-konserniin, jolla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa.

4finance Oy on pienlainayhtiö, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia. Rahoitusalan yritys on sitoutunut pitkäaikaiseen ja molempia hyödyttävään yhteistyöhön jokaisen asiakkaansa kanssa. Vastuuntuntoisena luotonantajana 4finance Oy haluaa toimia mahdollisimman avoimesti kaikkien luotonhakija-asiakkaidensa kanssa. Yhtiö panostaa liiketoiminnassaan ja digitaalisissa ratkaisuissaan innovatiivisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.

4finance Oy:n asiakkailleen kehittämä Vivusjousto toimi kuin virtuaalinen luottokortti, jolta luotonsaaja voi nostaa tarvitsemansa rahasumman henkilökohtaiseen luottorajaansa asti.

Vivusjousto tarjosi asiakkailleen joustoluoton joko 2000 euron tai 3000 euron luottorajalla. Lainaa pystyivät hakea kaikki 25 vuotta täyttäneet suomalaiset.

4finance Oy päätti lopettaa Vivusjousto tuotteensa 3.5.2019. Tarjoamamme lainavertailu auttaa löytämään korvaavan tuotteen.

Vivusjouston lainapalvelu

Alla olevat tiedot ovat ajalta ennen palvelun lopettamista.

Vivusjousto -lainapalvelu tarjoaa lainaa tarvitseville asiakkailleen luottopääomaa jopa 3000 euroon asti. Virtuaalisen luottokortin tavoin toimiva lainapääoma on luotonsaajan hyödynnettävissä koko ajan.

Vivusjouston luottoraja on 2000 tai 3000 euron arvoinen. Esimerkiksi, jos asiakkaan henkilökohtainen luottoraja on 2000 euroa ja hän nostaa luottotililtään sadan euron arvoisen summan, luotonsaajalla on vielä käytössään 1900 euroa.

Vivusjousto -palvelun tarjoama luottosopimus on voimassa toistaiseksi. Vivusjousto -luoton takaisinmaksuaika on 1 - 65 kuukautta. Luotonsaaja maksaa hänelle myönnettyä lainapääomaa takaisin kuukausittain vähintään minimierän, joka koostuu viiden prosentin suuruisesta lainapääoman lyhennyksestä sekä kunkin laskutuskauden aikana kertyneestä korosta.

Luotonsaajalla on mahdollisuus maksaa lainaansa takaisin myös minimikuukausierää suuremman summan. Tällöin hänelle kertyy säästöä luottopääomansa korkokuluissa.

Kaikkien 4finance Oy:n tarjoamien lainatuotteiden kohdalla luotonsaaja voi halutessaan asettaa itselleen omaehtoisen lainakiellon. Huomionarvoista on, että lainakieltoa ei voi jälkikäteen peruuttaa ja kielto astuu voimaan välittömästi.

Vivusjousto -lainapalvelun tarjoamien luottojen kustannukset

Vivusjousto on jatkuva luotto, jonka luottoraja, vuosikorko ja todellinen vuosikorko määräytyvät aina asiakaskohtaisesti. Myönnetty luottopääoma on asiakkaan hyödynnettävissä oman luottorajansa puitteissa ilman uutta lainahakemusta. Luottopääoman kuukausittainen takaisinmaksu vapauttaa luottoa uudelleen luotonsaajan käyttöön.

Kuukausittainen takaisinmaksulasku toimitetaan luotonsaajan sähköpostiin aina 14 päivää ennen eräpäivää. Lisäksi asiakasta muistutetaan lähestyvästä eräpäivästä sekä sähköpostilla että tekstiviestillä.

Vivusjousto -lainapalvelun asiakas voi nostaa omalta henkilökohtaiselta luottotililtään tarvitsemansa summan luottorajansa puitteissa. Haluttu nostosumma maksetaan luotonsaajan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi. Nostetulle luottopääomalle lasketaan korkoa päivittäin.

Vivusjousto -lainapalvelun verkkosivustolla on esillä esimerkkitapaus tyypillisestä 2000 euron arvoisesta luotosta. Kun 2000 euron arvoisen luoton takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, luottokustannukset ovat yhteensä 1020 euroa ja takaisinmaksettava summa kaikkiaan 3020 euroa. Vivusjouston vuosikorko on tällöin 102 prosenttia ja todellinen vuosikorko 166,17 prosenttia.

Mikäli luotonsaaja nostaa 2000 euron arvoiselta luottotililtään 100 euroa, hän voi maksaa nostamansa summan takaisin seitsemässä minimikuukausierässä. Kuusi ensimmäistä kuukausierää ovat suuruudeltaan 20 euroa ja viimeinen kuukausierä 8,77 euroa.

Luotonsaaja voi maksaa lainapääomansa takaisin myös kahdessa 54,33 euron suuruisessa erässä. Korkokuluja säästyy myös silloin, kun luotonsaaja maksaa lainapääomaansa takaisin minimikuukausierää suuremman summan.

Kuka voi hakea Vivusjousto -lainapalvelun tarjoamia luottoja?

Suomalainen rahoitusyhtiö 4finance Oy ilmoittaa verkkosivustollaan myöntävänsä Vivusjousto-lainatuotettaan yksityishenkilöille, jotka ovat täyttäneet 25 vuotta ja joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä käytössään suomalainen pankkitili.

Luotonhakijan henkilöllisyyden luotonmyöntäjä varmistaa TUPAS-tunnistautumisen kautta. Myönteisen luottopäätöksen saadakseen lainanhakijalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriöhäiriömerkintää.

Näin haet Vivusjoustoa

2000 tai 3000 euron arvoista Vivusjoustoa lainaa tarvitseva voi hakea nopeasti ja vaivattomasti Vivusjousto -verkkopalvelun kautta. Luottopäätöksen saadakseen hakijan tulee luoda oma Vivusjousto-tili täyttämällä verkkohakemukseen henkilötietonsa, yhteystietonsa sekä pankkitilitietonsa.

Tunnistautuminen lainapalveluun tapahtuu turvallisesti ja vaivattomasti TUPAS-palvelun välityksellä. Vivusjousto-luottotilin avaaminen ei maksa luotonhakijalle mitään.

Kun lainanhakija on saanut hyväksytyn luottopäätöksen, hän voi vapaasti hyödyntää henkilökohtaista luottotiliään milloin vain - oman luottorajansa puitteissa.

Luotonsaaja voi kirjautua omaan Vivusjousto-profiiliinsa klikkaamalla verkkosivuston oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu -nappia. Kirjautumiseen asiakas tarvitsee sähköpostiosoitteen, jolla hän on rekisteröitynyt lainapalveluun sekä henkilökohtaisen salasanan.

Henkilökohtaisen profiilinsa kautta asiakas voi kätevästi hallinnoida luottotiliään, tarkistaa lainansa takaisinmaksutiedot tai hakea halutessaan uutta lainapääomaa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen sovitun lainapääoman nostot siirtyvät lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille normaalisti 15 minuutin kuluessa, kun luotonsaaja tekee nostonsa Vivusjousto -lainapalvelun aukioloaikoina. S-pankin, POP-pankin ja Ålandsbankenin pankkitileille rahat siirtyvät yhden tai kahden pankkipäivän kuluessa.

Vivusjousto -lainapalvelun asiakaspalvelu

Mikäli asiakkaalla ilmenee kysyttävää luoton hakemisen yksityiskohtiin liittyen, hän voi ottaa yhteyttä luotonantajan laina-asiantuntijoihin joko puhelimitse numeroon: 0600 418 751 tai sähköpostitse.

Vivusjousto -verkkopalvelussa asiakas voi hyödyntää myös kätevää chatia tarvitsemansa lisäinformaation hankkimiseksi.

Helsingistä käsin toimivan rahoitusyhtiön asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 - 18 ja lauantaisin kello 10 - 16.

Verkkosivustolla on esillä myös Usein kysytyt kysymykset -osio, josta on helposti löydettävissä kootut vastaukset luotonhakijaa askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

  • Yritys: 4finance Oy
  • Puhelin: 0600 418 751
  • Osoite: Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki
  • Y-tunnus: 2257545-4

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Vivusjousto lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (5 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.