» 
 » 
   

Vivus.fi

Vivus on 4Finance Oy:n tarjoama lainapalvelu. 4Finance Oy on osa 4Finance konsernia, joka tarjoaa pikavippiä monessa eri maassa, muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä, Virossa ja Iso-Britanniassa. Vivus on ehkä yksi tunnetuimmista pikavippiä tarjoavista brändeistä Suomessa.

Vivus myöntää 10 - 2010 euron lainoja kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili. Jotta Vivukselta voi hakea lainaa, tulee lainanhakijan rekisteröityä Vivuksen lainanhakupalveluun.

Hae lainaa >>

Uusille asiakkaille myönnettävä pikavippi

Vivus myöntää uusille asiakkailleen korkeintaan 400 euron lainan. Ensimmäinen laina on Vivuksella koroton ja kuluton. Lainatessasi siis 400 euroa, maksat 400 euroa takaisin. Ensimmäisellä lainalla on 30 päivää takaisinmaksuaikaa.

Jos ensimmäisen lainan maksaa takaisin ongelmitta ja ajallaan, on mahdollista hakea suurempaa lainaa.

Vanhoille asiakkaille myönnettävä laina

Vanhoille asiakkaille Vivus myöntää aina 2010 euron lainan ja kyseinen laina 30 vuorokauden maksuajalla kustantaa asiakkaalle 2311 euroa. Maksuaikaa voi pidentää maksamalla Vivukselle komission, joka määräytyy asiakkaan henkilökohtaisen sopimuksen mukaan. Jos lainan maksaa 30 päivässä takaisin, kuluja syntyy siis 301 euroa jokaisesta lainasta.

Näin haet Vivus -lainaa

Kaksi ensimmäistä lainaa tulee hakea verkon kautta, mutta myöhemmin lainaa voi nostaa myös matkapuhelimella. Ensilaina on maksimissaan 400 euroa.

  1. Valitse Vivuksen sivustolta, kuinka paljon lainaa haluat hakea ja paina hae lainaa painiketta
  2. Hae lainaa painikkeen kautta siirryt profiilin luontiin, jossa syötät tietosi järjestelmään
  3. Seuraavaksi tunnistaudut pankkitunnuksilla
  4. Tunnistautumisen jälkeen Vivus tarkistaa luottotietosi
  5. Jos luottotiedot ja lainanhakijan muut tiedot ovat kunnossa, rahat siirretään tilillesi
  6. Muista maksaa laina takaisin 30 vuorokauden sisällä.

Eräpäivän siirto

Vivuksen tarjoamilla lainoilla ei ole osamaksumahdollisuutta, vaan ne maksetaan kerralla takaisin. Takaisinmaksuaikaa Vivus tarjoaa 30 vuorokautta, mutta eräpäivää voi kuitenkin siirtää joko 14 tai 30 vuorokautta. Eräpäiväsiirron hinta riippuu lainasummasta ja hinnat näkee omasta laskusta tai kirjautumalla Vivuksen palveluun.

Eräpäivän siirto tehdään tilisiirrolla. Mene omaan verkkopankkiisi ja tee uusi maksu. Eräpäivän siirron maksutiedot löydät laskustasi tai omasta profiilistasi Vivuksen palvelusta. Jotta eräpäivänsiirto onnistuu, tulee maksaa oikean suuruinen, laskussa ilmoitettu, summa ja tehdä maksu yhtenä tilisiirtona. Maksu tulee suorittaa viimeistään alkuperäisen laskun eräpäivänä.

Kun olet maksanut ylimääräisen maksun eräpäivän siirrosta, odota että Vivus vahvistaa eräpäivän siirron. Vahvistus siirrosta tulee sähköpostiisi 1-2 arkipäivän sisällä.

Vivus asiakaspalvelu

Vivuksen asiakaspalvelu on avoinna

  • ma-pe klo 7 - 23.
  • la klo 10 - 18.
  • su klo 10 - 14.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0600 550 750 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@vivus.fi.

Hae lainaa >>

Arvostele yritys

Onko sinulla kokemuksia yrityksestä Vivus? Anna tähtiarvio yrityksestä:

4,19 / 5 (16 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.