Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Easycredit   
Easycredit on nykyään Northmill Joustoluotto.

Northmillin tarjoama joustoluotto myönnetään 500 - 5000 € luottorajalla ja lainatuotetta voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.

Easycredit.fi lainaa pitkällä maksuajalla 100 - 5000 euroa

Easycredit palvelu on Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, yritys on osa suurempaa ruotsalaista Northmill AB yhtiötä. Northmill AB:lla on pohjoismaissa yli 10 vuoden kokemus laina- ja rahoitusalalla.

Pohjoismaissa yrityksellä on jo yli 200 000 asiakasta. Easycredit on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2006 alkaen, joten mistään uudesta toimijasta ei ole kyse, vaan kyseessä on luotettava ja vakavarainen yritys. Suomessa Easycredit tarjoaa vakuudettomia lainoja pitkillä maksuajoilla 500 eurosta jopa 5000 euroon asti.

Northmill tarjoaa Suomessa myös Credigo -palvelun.

Hae lainaa ❯❯

Easycredit laina

Easycredit tarjoaa vakuudetonta, kertaluontoista lainaa 500 euron ja 5000 euron väliltä. Lainan hakemiseen ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Myöskään mitään liitteitä ei tarvitse lähettää, eli lainan hakeminen on näin ollen todella nopeaa ja vaivatonta.

Easycredit tarjoaa lainoihin pitkät takaisinmaksuajat, jotka mahdollistavat pienemmät kuukausierät. Pienempien kuukausierien ansiosta myös pienituloisempikin voi saada normaalia suuremman lainan.

Takaisin voi maksaa myös suurempaa summaa kuukausittain, tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Tällä tavalla säästää lainan korkokuluissa. Lainan voi myös maksaa kokonaan kerralla takaisin. Ylimääräinen lyhennys ennen laskun muodostumista vähentää suoraan lainan pääomaa.

Laina-ajat Easycreditin lainoissa

Easycredit lainan takaisinmaksuajat määräytyvät lainasumman mukaan. 500 - 900 euron lainalle saa 2 - 3 vuoden maksuajan, 1000 - 1500 euron lainoille maksuaika on maksimissaan 5 vuotta ja tätä suuremmille lainasummille voit saada maksuaikaa 2 - 10 vuotta.

Tarkemmat tiedot maksuajoista löytyvät Easycreditin nettisivuilla olevasta lainalaskurista, jossa voit muuttaa tarvitsemaasi lainasummaa ja samalla päivittyvät myös lainan maksuaika sekä kululaskelma.

Lainalaskuri apuna

Lainalaskurin käyttö mahdollistaa lainan kulujen arvioimisen ennakkoon todella helposti.

Lainalaskurin kulut perustuvat oletukseen, että takaisinmaksuun käytetään annettua täyttä takaisinmaksuaikaa ja että maksut maksetaan eräpäivään mennessä.

Lainan hakeminen on maksutonta.

Easycredit lainoissa on myös huomioitu rahoitusalan lakimuutos, eli lainojen todelliset vuosikorot eivät ylitä lain määrittämää pienlainojen korkokattoa.

Easycredit lainojen kulut

Lainojen kulut ovat todella helposti nähtävistä joko Easycreditin sivuston etusivun lainalaskurista tai sivuilta löytyvästä hinnastosta. Myös sivustomme lainavertailu listaa kaikki Easycreditin lainasummat vertailussaan.

Lainan kulut koostuvat kiinteästä nimelliskorosta, joka on 19,95 prosenttia, sekä lainakohtaisesta tilinhoitomaksusta. Alla muutama esimerkki:

Easycredit hinnasto

Kuten kuvasta näkee, ovat lainojen kuukausierät todella pienet, joten mahdollisuus ongelmiin lainan takaisinmaksussa ovat pienemmät kuin yleensä pikalainoissa. Näin vältytään myös mahdolliselta lainan takaisin maksamiselta toisella lainalla.

Easycredit lainojen todellinen vuosikorko on aina alle 30 prosenttia. Vuosikorko on nähtävissä jokaiselle lainasummalle jo ennen lainahakemusta, joten piilokuluja ei ole.

Kuka voi hakea Easycredit -lainaa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, kuitenkin enintään 70 vuotias.
 • Raha-asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti, luottokelpoinen henkilö.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
 • Lainaa voi hakea myös prepaid liittymällä, tunnistautuminen hoituu verkkopankkitunnuksilla.

Yleisimmät hylkäysperusteet: Maksuhäiriömerkintä, puutteellinen hakemus sekä jo avoin laina yritykselle, mukaan lukien Credigo. Hakemus kannattaa siis täyttää huolellisesti.

Miten lainaa haetaan Easycreditiltä?

Lainan hakeminen on todella helppoa ja hakeminen tapahtuu kokonaan netissä. Liitteitä ei tarvitse lähettää mihinkään, joten hakeminen on myös nopeaa. Lainapalvelu on auki viikon jokaisena päivänä kellon ympäri, mutta hakemuksia käsitellään sekä maksetaan arkisin kello 9 - 20 ja viikonloppuisin kello 10 - 18 välisenä aikana.

Näin haet lainaa

 1. Siirry Easycredit.fi -sivustolle
 2. Valitse oma rahoitustarpeesi etusivun lainalaskurista, tarkasta kulut ja klikkaa kohdasta "Hae ilmaiseksi". Lainasummaa voit vielä muuttaa seuraavassa vaiheessa.
 3. Täyty lainahakemus huolellisesti ja klikkaa "Hae nyt".
 4. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen lainapäätöksen saat tekstiviestillä hakemuksessa antamaasi puhelinnumeroon, kun lainahakemus on kokonaisuudessaan käsitelty.

Lainoja maksetaan vain asiakaspalvelun ollessa auki: Arkisin kello 9 - 20 sekä viikonloppuisin kello 10 - 18. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille noin 15 minuutissa. Lainapäätöksiä tehdään arkisin kello 9 - 20 ja viikonloppuisin kello 10 - 18. Jos teet hakemuksen esimerkiksi sunnuntaina, saat alustavan päätöksen heti ja hakemus hyväksytään maanantaina, jonka jälkeen rahat siirtyvät ilmoitetulle tilille.

Miksi valita Easycredit laina?

 • Pitkät takaisinmaksuajat.
 • Pienet kuukausierät.
 • Ensimmäinen kuukausi mahdollista ottaa maksuvapaaksi.
 • Maltilliset korot, todellinen vuosikorko aina maksimissaan 29,35 %.
 • Ei piilokuluja, lainan kulut nähtävissä jo ennen hakemuksen täyttämistä.
 • Laina siirtyy nopeasti tilille hyväksymisen jälkeen.
 • Ei tarvitse liitteitä hakemuksen yhteydessä.

Easycredit.fi asiakaspalvelu

Easycreditin asiakaspalvelijoihin voi olla yhteydessä sähköpostilla, sivustolta löytyvän Chatin avulla sekä puhelimitse. Nettisivuilta löytyy myös palautelomake, jonka kautta voi olla yhteydessä Easycredit asiakaspalveluun.

Sivustolta löytyy myös todella kattava usein kysytyt kysymykset osio, johon on listattu kattavasti kysymyksiä ja niihin selkeät vastaukset. Hyväksytyn lainapäätöksen saatua voi myös asioida Easycreditin omat sivut osiolla, jossa voi esimerkiksi hallinnoida laskuja ja katsoa lainan saldoa.

Easycredit asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 9 - 20 ja viikonloppuisin kello 10 - 18.

Yhteystiedot

 • Yritys: Northmill Oy
 • Sivusto: www.easycredit.fi
 • Puhelin: 09 3158 5983
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@easycredit.fi
 • Osoite: Bulevardi 14, 00120 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Easycredit lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,67 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.