Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Bluestep Bank   

Bluestep myöntää lainaa pankkia helpommin

Bluestep Bank on pankki, joka auttaa, kun muut pankit eivät siihen taivu. Bluestep pankki myöntää asuntolainaa tai asuntovakuudellista lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä, toinen puolisoista on työtön tai et ole vakituisessa työsuhteessa. Lainahakemuksen arvioinnissa huomioidaan koko taloudellisen tilanne. Tämä tarkoittaa myös epäsäännöllisten tulojen huomioimista.

Ruotsissa vuonna 2005 perustettu pankki rantautui vastikään Suomeen. Ruotsalaisuus näkyy pankin toiminnassa muun muassa asuntolainan takaisinmaksuajoissa. Naapurissa ne venyvät helposti kymmenien vuosien mittaisiksi. Bluestep Bankin asuntolainassakin lainan takaisinmaksun voi jakaa jopa 40 vuodelle. Tämä helpottaa etenkin ruuhkavuosina taloudellista taakkaa, ja lainan voi aina maksaa takaisin nopeammassa tahdissa.

Lainaa voi hakea jopa miljoonaan euroon asti, sillä oma asunto toimii lainan vakuutena.

Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, myös eläkeikäiset.

Bluestep Bankin toiminta on Finanssivalvonnan hyväksymää.

Hae lainaa ❯❯

Bluestep -laina lyhyesti

 • Lainan hakeminen tapahtuu nopeasti ja helposti verkossa.
 • Lainasumma voi olla 30 000 - 1 000 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika on jopa 40 vuotta.
 • Lainan omarahoitusosuus on 15 prosenttia. Tämän voi kattaa säästöillä tai lisävakuudella, esimerkiksi asunto-osakkeella tai kesämökillä.
 • Lainojen korko on noin 3 - 7 prosenttia. Korko on yksilöllinen. Siihen vaikuttaa muun muassa hakijan vakuus ja sen sijainti.
 • Ikä ei olen lainanhakemiselle este. Lainaa myönnetään täysi-ikäisille, mutta myös eläkeläisille. Eläkeikä vaikuttaa myönnettävän lainan määrään.
 • Lainanlyhennys tapahtuu kuukausittain joko e-laskuna, suoramaksuna tai paperilaskulla.
 • Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan. Mahdollinen maksuhäiriömerkintä ei ole este lainan saamiselle.

Asuntolainaa ilman luottotietoja

Bluestep poikkeaa perinteisistä luotonantajista, kuten pankeista siinä, että se myöntää lainaa myös henkilöille, joilla on maksuhäiriöitä. Lainaa myönnetään myös ilman vakituista työsuhdetta esimerkiksi freelancereille tai määräaikaisessa työsuhteessa työskenteleville. Tärkeintä lainan saamiseksi on kyky maksaa laina takaisin.

Jokaisesta lainanhakijasta tehdään henkilökohtainen ja perusteellinen arvio, jossa varmistetaan hakijan kyky lyhentää lainaa kuukausittain. Jokaisen lainanhakijan maksukykyä katsotaan kokonaisvaltaisesti, ei pelkän taloudellisen historian perusteella.

Asuntolainaa myönnetään jopa 40 vuodeksi. Lainasumma vaihtelee 30 000 - 1 000 000 euron välillä. Suuremmasta riskistä johtuen Bluestepin asuntolainan kustannukset ovat hieman perinteisiä pankkilainoja korkeammat. Korko on noin 3 - 7 prosenttia.

Lainan saaminen vaatii 15 prosentin omarahoitusosuuden. Sen voi kattaa joko säästöillä tai lisävakuudella.

Luotto maksetaan perinteisen asuntolainan tapaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Bluestepin asuntolainalaskurista näet arvion kuukausierän suuruudesta. Laskurin näyttämässä summassa on mukana korko ja lainanlyhennys. Lainan voi aina maksaa pois nopeammassa tahdissa.

Kenelle asuntolainaa myönnetään?

Bluestep asuntolainaa myönnetään 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on:

 • Epäsäännölliset tulot
 • Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa
 • Vaikeuksia saada lainaa pankista
 • Pätkätöitä tai lyhyitä työsuhteita
 • Lyhyt luottohistoria

Jokaisen lainanhakijan kohdalla arvioidaan koko taloudellinen tilanne ja siinä otetaan huomioon myös epäsäännölliset tulot ja pätkätyöt.

Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät eivät tarkoita, etteikö lainan myöntämiselle olisi perusteita, jos arvio muuten puoltaa lainan myöntämistä. Bluestepillä katsotaan kokonaisuutta ja tehdään lainapäätös sen perusteella.

Minkä verran omarahoitusta tarvitaan?

Bluestepin asuntolainalaskurista voit tarkistaa, kuinka suuren omarahoitusosuuden haluamasi laina vaatii. Omarahoituksen osuus muuttuu muuttamalla lainasummaa.

Asuntolainalaskurista näet myös, miten lainan määrä, korkotaso ja laina-aika vaikuttavat lainanlyhennyksen määrään.

Näet laskurista myös sen, kuinka paljon voit saada lainaa nykyisillä säästöillä tai lisävakuudella. Lisävakuutena voit käyttää esimerkiksi toista kiinteistöä tai kesämökkiä.

Lainaa ilman luottotietoja

Haluatko uusia saunan tai remontoida koko kodin vai haaveiletko purjeveneestä? Asuntolainojen lisäksi Bluestep tarjoaa asuntovakuudellisia lainoja. Lainan vakuutena toimii asuntosi, ja voit saada sitä vastaan lainaa jopa 85 prosenttia asunnon arvosta. Etu lainassa on, että se voidaan myöntää, vaikka hakijalla olisi maksuhäiriömerkintä.

Jos sinulle ei ole esimerkiksi remonttitarpeita, voit lainallasi maksaa pois kalliita kulutusluottoja, yhdistää lainoja eli maksaa vanhat lainat pois ja korvata ne yhdellä lainalla ja yksillä kuluilla. Esimerkiksi kulutusluotoissa on monesti korkeat korot ja kulut. Vaihtamalla ne asuntovakuudelliseen lainaan säästät helpotat taloudellista tilannettasi ja säästät kuluissa.

Bluestep myöntää asuntovakuudellista lainaa 30 000 eurosta ylöspäin ja summaan lasketaan aina mukaan nykyinen asuntolaina. Jos siis tarvitset esimerkiksi 10 000 euron lainan ja nykyinen asuntolainasi on 50 000 euroa, niin Bluestepiltä lainaamasi summa on 60 000 euroa. Nykyinen asuntolainasi otetaan siis Bluestepin nimiin ja lisäksi saat lisälainan.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 40 vuotta.

Käykö mikä asunto tahansa?

Ei. Asuntovakuudellisen lainan vakuudeksi soveltuu asunto, joka sijaitsee jollain neljästäkymmenestä Bluestep pankin hyväksymästä paikkakunnasta.

Jos vakuudeksi annetusta asunnosta on lainaa, on se siirrettävä Bluestepille. Pankin asiantuntijat tekevät arvion asunnosta, välittäjän tekemä arvioi ei kelpaa.

Yhdistä lainat ja säästä kuluissa

Monesta pienestä purosta kasvaa valtava joki. Sama logiikka on lainoissa. Pieni laina tuolla ja toinen täällä. Summat eivät ole isoja, mutta kun niitä tarkastelee tarkemmin, iso osa kuukausittaisista lyhennyksistä menee pelkkiin kuluihin. Siksi lainojen yhdistäminen kannattaa.

Hae siis lainaa Bluestepiltä ja maksa vanhat lainat pois.

Voit käyttää lainan vakuutena nykyistä asuntoasi ja saada sitä vastaan jopa 85 % asunnon arvosta.

Lainahakemuksen täytät nopeasti verkossa osoitteessa Bluestep.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja keskustella Bluestepin asiantuntijan kanssa sinulle parhaiten sopivasta lainasta, laina-ajasta ja summasta.

Yksi laina, yhdet kulut

Jos sinulla on asuntolaina ja siirrät sen Bluestep Bankille, pankki tekee sinulle kilpailukykyisen tarjouksen sekä asuntolainastasi että muista lainoistasi. Tee lainahakemus helposti netissä.

Bluestep Bank

Vuonna 2005 Ruotsiin perustettu Bluestep on Pohjoismaiden markkinajohtaja omassa segmentissään. Suomen ja Ruotsin lisäksi pankki toimii Norjassa. Se on myöntänyt tuhansia asuntolainoja ja tehnyt mahdolliseksi ensiasunnon ostaminen henkilöille, joilta tavallinen pankki on evännyt asuntolainan.

Bluestep asiakaspalvelu

Lainahakemuksen voit täyttää netissä, mutta jos haluat keskustella lainaan liittyvistä asioista, asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9 - 17 välisenä aikana. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Yhteystiedot

 • Yritys: Bluestep Bank AB
 • Sivusto: www.bluestep.fi
 • Puhelin: 09 3158 7600 (arkisin kello 9 - 17)
 • Osoite: Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Bluestep Bank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,10 / 5 (30 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.