Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Ege Finance   
Ege Finance ei toistaiseksi myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Ege tarjoaa pikavippiä 50 - 150 € kuukaudeksi

Ege Finance Oy:n lainapalvelu Ege myöntää pientä pikavippiä ilman vakuuksia ja takaajia. Ege Finance Oy on toiminut rahoitusalalla Suomessa vuodesta 2009 lähtien, mutta pääosin muiden lainapalveluiden kautta.

Egelle on erityisen tärkeää tyytyväiset kanta-asiakkaat. Kanta-asiakkailleen yritys tarjoaa muun muassa kampanjoita ja etuja, joita ei välttämättä Egen nettisivuilla mainosteta kaikille.

Yritys toimii vastuullisena luotonantajana ja pyrkii aina varmistamaan hakijan maksukyvyn huolella. Egen toimisto sijaitsee Helsingissä.

Hae lainaa ❯❯

Ege lainapalvelu

Ege lainapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 - 150 euron summan, luottokelpoisille 20 - 70 vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset tulot. Egen lainat ovat kertaluontoisia kulutusluottoja, joiden takaisinmaksuaika on aina yksi kuukausi.

Lainoissa on aina sama todellinen vuosikorko, joka on 20 %. Todellisen vuosikoron lisäksi peritään avauspalkkio, joka on 5 euroa.

Koska Egelle on tärkeää pitkäaikaiset asiakkaat, voi alkuperäinen luottoraja nousta hyvän maksukäyttäytymisen myötä. Tämä tarkoittaa, että lainan takaisinmaksu hoidetaan ajallaan. Tarjolla on myös muita etuja, sekä kampanjoita vain kanta-asiakkaille.

Ege hinnasto

Egen lainojen kulut ovat todella helposti nähtävissä, sillä ennen lainan hakemista kulut näkee Egen etusivulla olevasta hinnastosta.

Egen sivustolla on myös erikseen hinnasto, johon on selkeästi listattu kaikki mahdolliset lisäkulut. Alla Egen lainahinnasto kuluineen ja maksuaikoineen:

Lainayritys
Laina
Maksu
Kulut
Erät
Laina-aika
Ikäraja
 
Ege Finance50 €55,83 €5,83130 pv20 vuottaHae lainaa!
Ege Finance100 €106,67 €6,67130 pv20 vuottaHae lainaa!
Ege Finance150 €157,50 €7,50130 pv20 vuottaHae lainaa!

Kulut on laskettu olettaen, että kaikki maksut suoritetaan eräpäivään mennessä ja asiakas ei käytä mitään maksullisia lisäpalveluita.

Kaikki ajantasaiset kulut ja lainasummat ovat nähtävillä Egen nettisivuilta kuukausieriä myöten, joten yllättäviä maksuja tai piilokuluja ei tule ja oma talous pysyy hallinnassa.

Lisäpalveluiden hinnasto

 • Eräpäivän siirto 14 vuorokaudella: 5 €
 • Verkkopalvelussa suoritettavat maksut: 2 €
 • Ylimääräisen suorituksen palvelumaksu: 5 €
 • Ege Express -palvelu: 15 €
 • Viitteettömän suorituksen selvitysmaksu: 3 €
 • Saldotodistus: 5 €
 • Maksullinen puhelinpalvelunumero 0600 15858: 1,20 €/min.

Kenelle Ege myöntää lainaa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, kuitenkin enintään 70-vuotias.
 • Raha-asiat hoidettu moitteettomasti, luottokelpoinen henkilö.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Vakuuksia tai takaajia ei hakemiseen tarvita, mutta Ege voi kysyä uusilta asiakkailta pankkitiliotteita.

Lainan hylkäysperusteita

Yleisimmät hylkäysperusteet Egellä ovat maksuhäiriömerkintä, puutteellisilla tai väärillä tiedoilla täytetty hakemus, jo avoin laina yritykselle tai edellisten lainojen takaisinmaksuongelmat.

Lainahakemus voidaan myös hylätä Egen oman riskianalyysin perusteella, vaikkei hakijalla maksuhäiriöitä olisikaan. Luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä, sekä henkilötiedot väestörekisteristä.

Näin haet Egeltä lainaa

Hakeminen tehdään kokonaisuudessaan netissä, Egen sivustolla. Hakemusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä vain muutaman minuutin aikaa tietojen täyttämiseen. Jos haet suurta ensilainaa, saattaa yritys pyytää 3 kuukauden pankkitiliotteita varmistuakseen hakijan maksukyvystä.

Hakemuksessa kysytään henkilötiedot sekä hakijan talouteen liittyviä kysymyksiä. Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

 1. Siirry Ege.fi -sivustolle.
 2. Valitse tarvitsemasi lainasumma, tarkista kulut ja maksusuunnitelma, klikkaa kohdasta "Luo uusi tili", josta pääset täyttämään lainahakemuksen.
 3. Täytä lainahakemus huolellisesti ja tutustu lainaehtoihin ja hyväksy ne. Klikkaa "Seuraava" ja pääset tunnistautumaan palveluun.
 4. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksilla.

Kun hyväksyt lainaehdot ja hakemus on lähetetty, saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen päätöksen saat Egen asiakaspalvelun ollessa auki, eli arkisin kello 9 - 17 välisenä aikana.

Viikonloppuna ja arki-iltoina tehdyt hakemukset käsitellään siis heti seuraavana arkipäivänä. Käsittelyn jälkeen rahat siirretään maksatukseen.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Lopullisesti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille kolmen pankkipäivän kuluessa. Eli nopein vaihtoehto Ege ei ole, ellei halua maksaa lisäpalvelusta.

Lainapäätöksiä tehdään vain arkisin kello 9 - 17. Jos teet hakemuksen esimerkiksi lauantaina tai arkena illalla, saat alustavan päätöksen heti ja hakemus hyväksytään lopullisesti seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen lainasumma siirtyy maksettavaksi asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Ege Express -lisäpalvelu

Ege tarjoaa lisäpalveluna myös nopeaa siirtoa. Lisäpalvelun nimi on Express -palvelu ja asiakkaat voivat tilata sen Egen itsepalvelun kautta tai tekstiviestillä. Ege Express -palvelua käytettäessä rahat siirtyvät tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa.

Express -palvelun hinta on 15 €, eli lisäkulua tulee 10 - 30 % nostettavasta lainasummasta.

Ege pikavippi lyhyesti

 • Lainan kulut nähtävissä ennen hakemuksen täyttämistä.
 • Selkeä hinnasto.
 • Todellinen vuosikorko aina 20 %.
 • Avauspalkkio 5 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 1 kuukausi.
 • Lainasumma 50 - 150 euroa.
 • Laskut sähköpostiin.
 • Rahat tilillä nopeasti.
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9 - 17.
 • Hakeminen mahdollista 24/7.

Ege asiakaspalvelu

Egen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimella 0600 - 15858 (1,20 €/min) sekä sähköpostitse. Sähköpostiosoite on info@ege.fi. Yrityksellä on myös käyntiosoite Helsingissä osoitteessa Bulevardi 7. Yrityksen nettisivuilla on muutamia yleisimpiä kysymyksiä lueteltu, vastauksineen alasivulla "Miten Ege toimii". Sivustolta löytyy myös lainaehdot sekä tietoa Egen kanta-asiakuudesta.

Egen asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 9 - 17 välisenä aikana. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on suljettu.

Yhteystiedot

 • Yritys: Ege Finance Oy
 • Sivusto: www.ege.fi
 • Puhelin: 0600 - 15858
 • Sähköposti: info@ege.fi
 • Osoite: Bulevardi 7, 00120 Helsinki

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Ege Finance lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (24 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.