Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Northmill Bank   

Northmill Bank tarjoaa joustavaa lainaa jopa 5000 euroa

Northmill Bank on pohjoismainen ja innovatiivinen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa turvallisia ja elämän erilaisiin tilanteisiin sopivia rahoitusratkaisuja. Yksi keskeisimmistä yrityksen asiakkailleen tarjoamista tuotteista on joustoluotto, joka tarjoaa käyttöösi 500 - 5000 euron luoton täysin ilman vakuuksia.

Luottoa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt.

Vuonna 2006 perustettu Northmill tarjoaa erilaisia rahoituspalveluja, jotka tuovat joustavuutta ja helppoutta talouden hallintaan sekä erilaisiin rahoitustarpeisiin. Nopea hakuprosessi, kilpailukykyiset ehdot sekä vahva tietoturva tekevät Northmillistä luotettavan kumppanin. Ei siis ihme, että pankin rahoitustuotteisiin on luottanut jo yli 600 000 asiakasta Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Hae lainaa ❯❯

Northmill Bankin laina lyhyesti

 • Voit hakea lainaa 500 - 5000 euron luottorajalla
 • Lainan takaisinmaksuaika on joustava, mutta korkeintaan 5 vuotta
 • Minimilyhennys lainassa on 20 €/kk
 • Lainan kuukausittaiset tilinhoitokulut ovat 0 - 12,5 euroa
 • Nimelliskorko on 14,90 % + viitekorko
 • Saat lainan ilman vakuuksia
 • Netissä tehtävän lainahakemuksen käsittely on nopeaa
 • Rahat tilitetään arkisin kello 9 - 17 välillä
 • Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Lainatuotteena räätälöity joustoluotto

Northmillin Joustoluotto on joustava lainavaihtoehto, jonka avulla voit nostaa rahaa tilillesi aina tarpeen mukaan. Jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, jonka perusteella Northmill myöntää sinulle räätälöidyn luottorajan 500 - 5000 euron väliltä. Tämän luottorajan puitteissa voit käyttää kulutusluottoasi.

Sinulle vapautuu aina uudelleen käytettäväksi saldoa sitä mukaa, kun maksat lainaa takaisin.

Kuluja ainoastaan käytöstä

Jos et tee tai et ole tehnyt nostoja, et myöskään maksa lainasta kuluja etkä korkoja. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan ja joustavan rahoituksen ilman tarpeettomia kuluja. Samalla se antaa sinulle taloudellista joustoa ja turvaa. Maksuaikaa 5000 euron enimmäisluotolle on jopa viisi vuotta.

Lainan korko ja muut kulut

Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat korosta, joka on 14,90 prosenttia + korkolain mukainen viitekorko, sekä kuukausittaisesta tilinhoitokulusta. Tilinhoitomaksu riippuu luottorajasta ja se vaihtelee 0 - 12,50 €/kk välillä.

Lainan nostaminen tai sen hakeminen ei maksa mitään. Korkoja maksat vain nostamastasi lainasummasta.

Voit anoa kerran kalenterivuodessa maksuvapaata kuukautta ilman lisäkustannuksia. Kun olet maksanut lainasi kokonaan pois, et maksa siitä kuluja, vaikka jatkaisitkin edelleen Northmillin joustoluottoasiakkaana.

Yhteenveto kuluista

 • Nimelliskorko 14,90 % + viitekorko
 • Tilinhoitokulut 0 - 12,50 €/kk
 • Jos luottoa ei ole käytössä, mitään kuluja ei ole.

Northmill Joustoluoton lainaesimerkkejä

Lainayritys
Laina
Maksu
Kulut
Erät
Laina-aika
Ikäraja
 
Northmill500 €510 €10 €11 kk20 vuottaHae lainaa!
Northmill600 €612 €12 €11 kk20 vuottaHae lainaa!
Northmill700 €714 €14 €11 kk20 vuottaHae lainaa!
Northmill800 €816 €16 €11 kk20 vuottaHae lainaa!
Northmill900 €918 €18 €11 kk20 vuottaHae lainaa!
Northmill1000 €1141 €141 €121 v20 vuottaHae lainaa!
Northmill2000 €2283 €283 €121 v20 vuottaHae lainaa!
Northmill3000 €3424 €424 €121 v20 vuottaHae lainaa!
Northmill4000 €4565 €565 €121 v20 vuottaHae lainaa!
Northmill5000 €5676 €676 €121 v20 vuottaHae lainaa!

Lainapalvelu on aina avoinna

Northmillin lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Voit täyttää lainahakemuksen netissä silloin kun haluat ja lähettää sen sähköisesti Northmillin käsiteltäväksi.

Saat alustavan lainapäätöksen heti sähköisen tunnistautumisen jälkeen. Tunnistautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Hakemuksia käsitellään ja nostot maksetaan arkisin kello 9 - 17.

Kuka voi hakea Northmill Joustoluottoa?

 • Hakijan tulee olla yli 20-vuotias
 • Hakijalla on oltava säännölliset tulot
 • Hakijan luottotietojen tulee olla moitteettomat.

Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, joka ratkaisee myönnettävän kulutusluoton määrän. Luottoa myönnetään 500 - 5000 euroon ja pisimmillään lainan takaisinmaksu on viisi vuotta. Et tarvitse lainaan vakuuksia.

Henkilöllisyytesi varmistetaan lainahakemuksen yhteydessä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksen tehtyäsi, saat Northmilliltä saman tien hakemukseesi perustuvan alustavan luottorajan.

Laina on käytettävissäsi heti, kun saat lainapäätöksen. Rahat siirtyvät tilillesi Northmilliltä aukioloaikojen puitteissa, arkisin kello 9 - 17. Danske Bankin tilille rahat siirtyvät heti, muiden pankkien tilille rahat siirtyvät muutaman tunnin kuluessa, viimeistään seuraavana arkiaamuna.

Miksi Northmill Joustoluotto on hyvä valinta?

Northmillin Joustoluotto tuo joustavuutta niin elämän yllättäviin kuin suunniteltuihinkin taloudellisiin tilanteisiin. Laina on selkeästi hinnoiteltu ja sen hallinnointi Omat sivut -osiossa on helppoa.

Joustoluoton avulla voit nostaa tarvitsemasi summan tilillesi silloin, kun tarve sitä vaatii. Luotto antaa sinulle mahdollisuuden selviytyä yllättävistä menoista, kuten eläinlääkärin laskuista, auton korjauksista tai vaikka uuden tietokoneen hankinnasta, ilman sen suurempaa stressiä.

Voit hakea Northmillin Joustoluottoa jopa 5000 euroon saakka. Lainahakemuksen yhteydessä sinulle määritetään henkilökohtainen luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa lainasta haluamasi summan tilillesi. Ja koska maksat luotosta kuluja vain silloin kun teet nostoja, saat pidettyä turhat kulut kurissa. Lainan hakeminen tai nostaminen ei maksa mitään.

Nopea ja helppo hakuprosessi

Yksi Northmillin Joustoluoton eduista on sen nopea ja helppo hakuprosessi. Voit hakea luottoa netissä silloin, kun sinulle sopii. Et tarvitse lainaan vakuuksia ja saat päätöksen lainahakemuksen lähetettyäsi. Rahat siirtyvät tilillesi Northmillin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Lainahakemuksen tekemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sähköistä tunnistautumista varten.

Kilpailukykyiset ehdot

Netti on täynnä erilaisia luottoja, ja siksi on tärkeää, että vertailet eri joustoluottojen ominaisuuksia, ehtoja ja kustannuksia ennen päätöksen tekemistä. Näin varmistat, että saat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Northmillin Joustoluotto tarjoaa kaikille asiakkailleen kilpailukykyisiä ehtoja, joissa korostuvat joustavuus, nopeus, läpinäkyvyys ja yksilöllisyys. Pankki panostaa vahvasti myös tietoturvaan ja noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä. Tämä lisää asiakkaiden luottamusta yritykseen. Kaikki nämä tekijät yhdessä erottavat Northmillin monista muista markkinoilla olevista rahoitusvaihtoehdoista. Northmillin Joustoluottoon onkin luottanut jo pitkälle yli 600 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Jos valitset Northmill Joustoluoton, saat joustavuutta ja taloudellista turvaa elämäsi eri vaiheisiin.

Ei piilotettuja kustannuksia

Joustoluotto on loistava puskuri ja stressitön vararahasto erilaisiin elämänvaiheisiin. Voit maksaa lainaa takaisin omassa tahdissasi ja vapauttaa samalla lisää pääomaa lainaan. Kuluja syntyy ainoastaan käytössä olevasta luotosta. Jos luottoa ei ole käytössä, mitään kuluja ei ole.

Voit anoa yhden maksuvapaan kuukauden vuodessa. Kyseisenä kuukautena et lyhennä lainaa etkä maksa korkoja. Maksuvapaa kuukausi ei myöskään aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

Tietoturva ja luotettavuus

Northmill Bank panostaa vahvasti tietoturvaan ja asiakkaidensa luottamukseen. Yritys noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä varmistaakseen, että asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot ovat aina turvassa. Voit siis luottaa siihen, että Northmill käsittelee henkilötietojasi huolellisesti ja vastuullisesti.

Laskun kerran kuukaudessa

Laskutus eli luoton lyhennys tapahtuu jokaisen kuukauden 14. päivä. Lasku tulee sähköpostiisi.

Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa, eli pääsääntöisesti lasku erääntyy kuun 28. päivä.

Jos kuukauden 14. päivä osuu viikonlopulle, saat laskun sähköpostiosoitteeseesi seuraavana arkipäivänä. Voit anoa kerran vuodessa itsellesi maksuvapaan kuukauden.

Omat sivut apuna

Oman talouden hallinnointi onnistuu helposti Northmillin Omat sivut -palvelussa. Voit siellä seurata lainasi tilannetta ja tehdä tarvittavia muutoksia.

Tuliko hylky?

Välillä lainahakemus hylätään. Yleisimmät syyt hylkäämiseen ovat voimassa oleva maksuhäiriömerkintä, puutteelliset osoitetiedot tai olemassa oleva avoin laina Northmilliltä. Northmillin lainahakemukselle tekemä riskiarvio voi myös estää lainahakemuksen hyväksymisen.

Northmill asiakaspalvelu

Jos haluat tietää enemmän Northmillin tuotteista ja palveluista, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Se on avoinna arkisin kello 9 - 17. Northmillin sivuilta löytyy myös chatti, jossa saat apua asiakaspalvelijalta reaaliaikaisesti.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Northmill Bank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,33 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.