Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Lainake   

Lainake.fi - Lainaa jopa 60 000 euroa parhaaseen hintaan

Lainake.fi -verkkopalvelun missiona on löytää lainaa hakeville asiakkailleen aina edullisin ja sopivin lainavaihtoehto verkkopalvelujen laajasta tarjonnasta. Lainanvälittäjä on selvästi onnistunut tärkeässä tehtävässään: verkkopalvelun kautta kymmenet tuhannet suomalaisasiakkaat ovat löytäneet akuuttiin tarpeeseensa juuri heille sopivimman lainan.

Lainake.fi kilpailuttaa asiakkaidensa hakemat lainat yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Yhteistyökumppaneina ovat ainoastaan tunnetut ja luotettaviksi todetut rahoitusyhtiöt ja muut lainanvälityspalvelut. Lainanhakija voi kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 60 000 euroon asti.

Asiakkaiden kannalta lainanvälittäjän verkkopalvelua on turvallista käyttää: lainanhakijan henkilökohtaisia tietoja käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti. Kukin lainahakemus välitetään käyttäen vahvaa salausta, joka estää tietojen kaappauksen.

Täysin kotimaisen Lainake.fi -palvelun tarjoajan vakuuttavuudesta ja vakavaraisuudesta kertoo se, että yritykselle on myönnetty Suomessa korkein AAA-luottoluokitus.

Palvelun kautta lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Hae lainaa ❯❯

Lainanvälityspalvelu kilpailuttaa lainat

Kilpailutettu laina on aina edullisin laina. Lainan kilpailuttaminen useilla eri pankeilla on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää. Lainake.fi on kehitetty helpottamaan lainanhakuprosessia: verkkopalvelu kilpailuttaa asiakkaidensa hakeman lainan heidän puolestaan yli 25 pankin kesken. Kun asiakas täyttää lainahakemuksensa lainanvälityspalvelun kautta, hakuprosessi on paljon nopeampaa. Samalla voidaan varmistua siitä, että hakija saa juuri hänen tarpeisiinsa sopivan lainatarjouksen kilpailukykyisillä lainaehdoilla.

Lainake.fi -palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Lainahakemuksen jättäminen kyseisen verkkopalvelun kautta ei sido hakijaa mihinkään. Asiakas voi vapaasti jättää lainahakemuksensa Lainake.fi -palvelun kautta ja tutustua saamiinsa lainatarjouksiin rauhassa ilman sitoumuksia; hakijan ei tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjousta.

Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella

Asiakkaan lähettämä lainahakemus välitetään samalla kertaa useammalle rahoitusyhtiölle. Näin ollen hakijalla on mahdollisuus saada tarvitsemansa laina erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hakijan vastaanottamat pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat, kuin jos hän olisi hakenut lainaa suoraan kyseisiltä rahoitusyhtiöiltä.

Lainake.fi -palvelun kautta asiakas voi saada lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 60 000 euroon asti. Pankit ottavat lainahakemuksen käsittelyssä huomioon lainanhakijan kokonaistilanteen ja tekevät sen perusteella päätöksen myönnettävän lainasumman suuruudesta.

Kun lainaa tarvitseva on lähettänyt hakemuksensa verkkopalvelun kautta ja rahoitusyhtiöt ovat tehneet oman luottopäätöksensä, hakija saa vertailtavakseen juuri hänelle yksilöidyt lainatarjoukset sähköpostiinsa.

Säästöä tilinhoitomaksuissa

Useat erilliset lainat, mahdolliset kulutusluotot ja pikavipit, koituvat usein kalliiksi, koska lainansaaja joutuu maksamaan kaikista lainoistaan erikseen tilinhoitomaksut korkokulujen lisäksi. Järkevintä ja taloudellisesti kannattavaa on tällöin yhdistää useammat vanhat lainat yhdeksi lainaksi. Kun lainansaajalla on vain yksi laina lyhennettävänä, säästöä kertyy huomattavasti lainanhoito- ja korkokuluissa. Myös oma taloudenpito helpottuu, kun muistettavana on vain yksi kuukausierä ja eräpäivä.

Lainake.fi -palvelussa asiakas voi valita, kuinka paljon hän haluaa haettavasta lainasummasta käyttää vanhojen lainojensa poismaksuun.

Kilpailutettujen lainojen kustannukset

Lainake.fi -lainanvälityspalvelun lainojen maksuaika on 1 - 15 vuotta ja lainan voi halutessaan maksaa takaisin ennenaikaisesti. Kyseisten lainojen todellinen vuosikorko on vähintään 4,5 ja enintään 38 prosenttia. Yleisesti ottaen lainojen nimelliskorko on 8 - 20 prosenttia. Myönnetystä lainasta saatetaan veloittaa myös muita kuluja, kuten esimerkiksi avaus- ja tilinhoitomaksuja. Lainan todellinen vuosikorko muodostuu nimelliskorosta sekä muista lainaan liittyvistä kuluista.

Lainan lyhennys tapahtuu kuukausittain, ja laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan voi halutessaan maksaa kokonaan pois tai vaihtoehtoisesti lyhentää sitä sovittua nopeammin. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut luotonsaajan käytössä.

Lainake.fi -palvelulla ei ole vaikutusvaltaa luotonmyöntöprosessiin eikä pankkien tarjoamiin korkoihin. Pankit käsittelevät kunkin lainahakemuksen itsenäisesti ja määrittävät koron tapauskohtaisesti perustuen riskinarviointiin. Korkoon vaikuttavat muun muassa lainanhakijan tulot, työtilanne sekä se, haetaanko lainaa jonkin muun henkilön kanssa.

Esimerkki lainakustannuksista

Lainake.fi -verkkosivustolla oleva esimerkkilaskelma koskee 10 000 euron arvoista lainaa viiden vuoden maksuajalla. Takaisinmaksettava kokonaissumma on tällöin 1 322,74 euroa. Kuluja muodostuu 1 322,74 euroa ja todellinen vuosikorko on 5,12 prosenttia.

Kun lainanhakija täyttää hakemuksensa ja lähettää sen verkkopalvelun kautta, hän saa selville kunkin lainantarjoajan tarkat lainaehdot, kuten muun muassa lainan nimelliskoron ja muut perittävät kulut.

Näin haet lainaa

Lainahakemuksen jättäminen Lainake.fi -palvelun kautta ei sido hakijaa mihinkään, ja lainan kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin maksutonta.

Aluksi lainanhakija täyttää hakemuksensa verkkopalvelussa valitsemalla haluamansa lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan.

Kun hakija on täyttänyt lainahakemukseensa kaikki tarvittavat tiedot, alkaa pankkien ja muiden luotonmyöntäjien kilpailu kyseistä lainahakemusta koskien. Lainanhakijalle lasketaan kilpailukykyiset lainatarjoukset.

Kun hakija on vastaanottanut pankkien lainatarjoukset, hän voi vapaasti valita niistä itselleen sopivimman tarjouksen. Mikäli hakija on vain halunnut tutustua eri lainavaihtoehtoihin maksutta, hän voi vapaasti olla hyväksymättä niistä yhtäkään.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Lainake.fi -palvelusta on mahdollista hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa hakemuksen toisessa lomakevaiheessa valitsemalla valintaruudun: "Haen lainaa yhteishakijan kanssa".

Huomionarvoista on, että lainan hakeminen yhteishakijan kanssa yleensä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa ja madaltaa samalla myös haetun lainan korkoa. Yhteishakija on tyypillisesti hakijan puoliso tai perheenjäsen, joka vastaa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Se, kuinka nopeasti myönnetty lainasumma siirtyy asiakkaan tilille, riippuu pankista, jonka hakija valitsee lainatarjousten joukosta.

Useimmat pankit maksavat myöntämänsä lainan saman päivän aikana, jo muutaman tunnin sisällä, mutta joidenkin rahoituslaitosten osalta lainan maksu asiakkaan pankkitilille voi kestää muutaman arkipäivän. Vaikuttavana tekijänä on lainasumman suuruus: pienemmät lainasummat on mahdollista saada tililleen nopeammin kuin suuret lainat.

Asiakaspalvelu

Mikäli asiakas ei löytänyt kaipaamansa vastausta kysymykseensä Lainake.fi -verkkosivustolta, hän voi aina olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun. Lainanvälityspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@lainake.fi.

Asiakkaiden yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä; kaikkiin yhteydenottoihin pyritään vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Lainake lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,50 / 5 (4 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.