Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
MyLender   

MyLender - Vakuudeton kulutusluotto mutkattomasti

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka johtoajatuksena on tarjota kotitalouksien arkea helpottavia rahoituspalveluja luotettavasti ja nopeasti verkkopalvelunsa välityksellä. Yhtiö tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja aina 30 000 euroon saakka.

Rahoitusyhtiöllä on tarjottavanaan kolme erilaista lainatuotetta: Omaraha, Omalaina sekä Yhdistelylaina.

Lainoja myönnetään 26 vuotta täyttäneille suomalaisille.

Nopea ja mutkaton lainapalvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen. Lainaa voi hakea silloin, kun se kullekin asiakkaalle parhaiten sopii. Myös Online-palvelu on avoinna 24/7.

Lainanhakija saa alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen - ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä.

Suomalaisen rahoitusyhtiön ovat perustaneet kokeneet rahoitusalan toimijat. Yhtiön perustajien mielestä asiakkaan tulee voida itse päättää milloin ja missä hän rahoituspalveluita päättää hakea tai raha-asioitaan hoitaa.

Helsingistä käsin toimiva My Lender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin.

Hae lainaa ❯❯

My Lenderin tarjoamat lainapalvelut

MyLender-laina on vakuudeton kulutusluotto, jota rahoitusyhtiön asiakas voi hakea nopeasti ja kätevästi 500 - 30 000 euroa. Lainaan on tarjolla jopa 12 vuoden laina-aika sekä kullekin hakijalle parhaiten sopiva kuukausierä. MyLender Lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Suomalaisyhtiöllä on olemassa kolme erilaista lainatuotetta: Omaraha, Omalaina ja Yhdistelylaina. MyLender-lainaa pääomaa tarvitseva voi hakea helposti täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen rahoitusyhtiön verkkopalvelussa.

Alustavan lainapäätöksen hakija saa saman tien. Kun hakija on allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillaan ja lähettänyt tarvittavat hakemusliitteet, luotonantaja tekee lopullisen lainapäätöksensä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen luottopääoma maksetaan asiakkaan tilille mahdollisimman pikaisesti.

Omaraha pieneen rahantarpeeseen

Omaraha on tarkoitettu pieneen tilapäiseen rahantarpeeseen. Lainapääomaa voi hakea 500 - 1 900 euroa ja kyseisen lainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 12 kuukautta.

Omalaina on isompi kulutusluotto

Omalaina on tarkoitettu suurempaan rahantarpeeseen: lainaa voi hakea 2 000 - 30 000 euroa. Asiakas voi valita lainan takaisinmaksuajan itselleen parhaiten sopivaksi. Pisimmillään takaisinmaksuaika on 12 vuotta. Lainaa voi lyhentää nopeamminkin ilman ylimääräisiä kuluja.

Yhdistelylainan avulla yhdistät vanhat lainat

Yhdistelylainan ansiosta asiakas voi kätevästi yhdistää jo olemassa olevat kulutusluottonsa järkeväksi kokonaisuudeksi. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainanmyöntäjä maksaa asiakkaansa puolesta pois muut hänelle kertyneet kulutusluotot. Yhdistelylainalla asiakas maksaa vain yhtä kuukausierää. Näin ollen hänelle kertyy merkittävästi säästöä lainanhoitokuluissaan.

Kun asiakas on hoitanut hänelle myönnettyä MyLender-lainaa sopimuksen mukaisesti, hänelle tarjoutuu mahdollisuus myöhemmin hakea lainasumman korotusta rahoitusyhtiön verkkopalvelun kautta.

MyLenderin asiakkailla on käytössään myös MyLender Online -verkkopalvelu, jonka välityksellä lainansaaja voi hoitaa raha-asiansa vaivattomasti silloin, kun hänelle parhaiten sopii.

MyLender Online palvelee 24/7. Verkkopalvelun kautta asiakas voi

 • korottaa nykyistä lainaansa
 • tehdä haluamansa noston tililleen
 • ottaa tarvittaessa lyhennysvapaan kuukauden
 • pienentää nykyistä kuukausieräänsä
 • muuttaa takaisinmaksun eräpäivää ja
 • tarkistaa lainan ajantasaiset tiedot ja tulevat maksuerät.

MyLender-lainojen kustannukset

MyLender-lainojen kuukausierä muodostuu lainanlyhennyksestä, korosta, avausmaksusta ja tilinhoitomaksusta.

Rahoitusyhtiön verkkosivuilta löytyy helppokäyttöinen lainalaskuri sekä lainojen hinnasto, jotka helpottavat lainanhakijan valintapäätöstä.

Esimerkkitapauksessa lainasumma on 15 000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika 12 vuotta. MyLender-lainan avausmaksu on tällöin 199 euroa ja tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on esimerkkilainan osalta 18,9 prosenttia.

MyLender hinnasto

MyLender hinnasto

Kuka voi hakea MyLender-lainoja?

Suomalainen rahoitusyhtiö ilmoittaa verkkosivustollaan lainan hakemisen perusvaatimukset seuraavasti:

 • Hakijan on oltava vähintään 26-vuotias
 • Hakijan tulee asua pysyvästi Suomessa
 • Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
 • Hakijan on oltava työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen; hänen bruttotulonsa on oltava vähintään 1000 euroa kuukaudessa.

Kun asiakas on hoitanut hänelle myönnettyä MyLender-lainaa hyvin, lainaan voi hakea tarvittaessa korotusta. Rahoitusyhtiön asiakaspalvelusta ollaan lainansaajaan yhteydessä, kun tämä mahdollisuus aktivoituu.

Mikäli lainansaajalle ilmaantuu tarve yhdistää olemassa olevaan lainaan muita hankkimiaan kulutusluottoja, My Lender Oy kehottaa häntä ottamaan yhteyttä rahoitusyhtiön asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Näin haet lainaa

MyLender-lainaa voi hakea nopeasti ja mutkattomasti verkkopalvelun välityksellä. Lainaa hakeakseen henkilön on oltava vähintään 26-vuotias ja Suomessa pysyvästi asuva yksityishenkilö. Hakijan on voitava todistaa, että hän on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalta vaaditaan myös vähintään 1000 euron suuruisia kuukausituloja (ennen veroja).

Mikäli lainaa tarvitseva asiakas täyttää ja lähettää hakemuksensa yhdessä puolisonsa kanssa, myönteisen lainapäätöksen saaminen on varmempaa.

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakija saa rahoitusyhtiön tekemän alustavan lainapäätöksen heti.

Lainapäätöksen yhteydessä hakijan sähköpostiin lähetetään kyseistä lainaa koskevat toimintaohjeet.

Tämän jälkeen hakija allekirjoittaa lainasopimuksensa verkkopankkitunnuksillaan.

Lopullisen lainapäätöksen tekemiseksi My Lender Oy tarvitsee nähtäväkseen lainanhakijan viimeisimmän palkkalaskelman sekä veroilmoituksen erittelyosan.

Mitä dokumentteja tarvitaan?

MyLender-lainan saamiseksi hakijan tulee liittää verkkohakemukseensa seuraavat liitedokumentit:

 • Kopio viimeisimmästä veroilmoituksen erittelyosasta
 • Kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä.

Yrittäjien osalta hakemukseen tarvitaan liitedokumentiksi palkkalaskelman sijaan viimeisin tilinpäätös, josta selviää yrityksen tuloslaskelma ja tase.

Tarvittavat liitteet lainanhakija voi lähettää hänelle itselleen parhaiten sopivalla tavalla:

 • Kuvana sähköpostiviestissä olevasta linkistä
 • Multimediaviestillä numeroon 16130 (viestin alkuun on lisättävä sana: LIITE)
 • Sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: lainahakemus@mylender.fi
 • Postilla osoitteeseen: PL 149, 00131 Helsinki.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

My Lender Oy ilmoittaa verkkosivustollaan maksavansa myönnetyn lainasumman asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saman päivän aikana, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat hakemusliitteet on vastaanotettu.

My Lender Oy:n asiakaspalvelu

Suomalaisen rahoitusyhtiön asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä tarpeen niin vaatiessa joko puhelimitse numeroon: 010 323 7200 tai sähköpostitse osoitteeseen: lainahakemus@mylender.fi.

My Lender Oy:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 17.

Verkkosivustolta löytyy myös Usein kysyttyä -osio, josta on luettavissa vastaukset lainanhakijoiden esittämiin yleisimpiin kysymyksiin koskien muun muassa lainanhakuprosessia.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen MyLender lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,84 / 5 (25 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.