Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Saldo.com   

Saldo Bank tarjoaa kulutus- ja joustoluottoa

Vuonna 2019 perustettu Saldo Bank on suomalainen luotonantaja ja neopankki eli pankki, jonka palvelut ovat pääosin verkossa. Kotimainen luotottaja panostaa oman finanssiteknologian kehittämiseen luomalla automatisoituja rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat entistä nopeammin ja paremmin asiakkaiden arjen tarpeisiin.

Saldo Bank keskittyy oman finanssiteknologian kehittämiseen, luomalla muun muassa automatisoituja rahoitusratkaisuja. Nämä ratkaisut on suunniteltu vastaamaan entistä nopeammin ja paremmin asiakkaiden arkipäivän tarpeisiin.

Tällä hetkellä voit hakea pankista 1000 - 10 000 euron kulutusluottoa sekä luottokortin tavoin toimivaa joustavaa tililuottoa 2000 euron nostorajalla nopeasti ja ilman turhaa paperisotaa. Et tarvitse kumpaankaan vaihtoehtoon myöskään vakuuksia etkä takaajia.

Lainahakemuksen voivat tehdä kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Jos olet kiinnostunut säästämisestä, voit myös tallettaa minimissään 1000 euroa pankin määräaikaistilille ja saada siitä tavallista säästötiliä korkeampaa korkoa.

Hae lainaa ❯❯

Joustava tililuotto

Saldo Bankin suosituin tuote yksityisille asiakkaille on joustava tililuotto. Joustoluottoa myönnetään 2000 euroon asti.

Luotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti: maksat korkoja ainoastaan käyttämästäsi lainasummasta ja jos et ole nostanut rahaa, et myöskään maksa kuluja.

Parempi kuin luottokortti

Miksi joustoluotto sitten on luottokorttia parempi vaihtoehto? Se johtuu siitä, että kortin hakeminen ja saaminen pankista vie useamman pankkipäivän. Joustoluotto taas on heti käytössä.

Joustava tililuotto on eräänlainen pankkimaailman ikiliikkuja. Kun maksat velkaa takaisin, se on jälleen käytettävissäsi. Lainalla ei myöskään ole määrättyä takaisinmaksuaikaa.

Joustoluoton saldoa voit käyttää mihin vain, kun taas luottokortin käyttö on rajoitettu korttiostoksiin.

Saldo Bankin joustoluotto tiivistetysti

 • Maksimissaan 2000 euron suuruinen vakuudeton ja jatkuva luotto.
 • Luoton nimelliskorko koostuu 15 prosentin marginaalista + viitekorosta.
 • Lainahakemus täytetään verkossa ja sen voi tehdä 24/7.
 • Saat juuri sinun tilanteeseesi räätälöidyn edullisen lainatarjouksen.
 • Lainahakemuksen yhteydessä voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan.
 • Takaisinmaksuaika vaihtelee 3 - 30 kuukauteen ja se riippuu luoton määrästä.
 • Luoton avaamisesta ei peritä maksua.
 • Lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa niin usein kuin haluaa tai tarvitsee.
 • Lainapäätös tulee viidessä minuutissa.
 • Lainanhakuprosessi on nopea, vaivaton ja paperiton.
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia.

Joustoluotossa maksat kuluja vain käytön mukaan

Voit siirtää luotolta omalle tilillesi pieniä tai suurempia summia aina tarpeen vaatiessa. Niinä kuukausina, kun et tee tililtä nostoja tai saldoa ei ole käytössä, et myöskään maksa kuluja. Joustoluoton paras puoli onkin juuri siinä, että voit käyttää lainaa juuri silloin kun tarvitset.

Kenelle joustoluottoa myönnetään?

Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias ja hoidettava taloutensa moitteettomasti.

Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä, kun Saldo Bankin sähköinen lainapalvelu arvioi hakijan maksukyvyn.

Saldo Bank ei vaadi lainaan vakuuksia tai omaisuuden panttausta. Tulojen ei tarvitse olla suuria ja myös työttömät voivat saada lainaa.

Jos nämä asiat ovat kunnossa, täytyy lainan hakijalla vielä olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Esimerkki joustoluotosta

Esimerkiksi 1500 euron joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,08 prosenttia. Esimerkissä kuukausittaisen maksuerän suuruus muodostuu 19,5 prosentin nimelliskorosta ja kuukausittaisesta 4,56 euron lainanhoitokulusta.

Esimerkkilainan ja lainakustannusten yhteismäärä tässä tapauksessa on 1717,80 euroa, eli kuluja syntyy 217,80 euroa. Jos maksueriä on 12, on kunkin maksuerän suuruus 143,15 euroa kuukaudessa.

Kulutusluotto ilman paperisotaa

Välillä on tilanteita, kun elämä yllättää ja rahaa on saatava nopeasti. Saldo Bankin toinen tuote, kulutusluotto, on tarkoitettu juuri näihin hetkiin. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa ja saat päätöksen lainasta heti hakemuksen jätettyäsi.

Rahat voit nostaa tililtäsi lähes heti.

Lainan saamisen esteeksi ei Saldo Bankissa muodostu se, että sinulla ei ole tarjota lainaan vakuuksia. Saldon tarjoaman luoton saamiseen et tarvitse liitteitä, vakuuksia etkä takaajia.

Saldo Bankin kulutusluottoa voi hakea 10 000 euroon asti.

Saldo Bankin kulutusluotto tiivistetysti

 • Lainaa voi hakea 1000 - 10 000 euron välillä.
 • Lainahakemus täytetään verkossa ja voit tehdä sen koska tahansa.
 • Lainahakemuksen yhteydessä voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan jopa viidestä eri vaihtoehdosta.
 • Laina-aika vaihtelee 17 - 78 kuukauteen.
 • Kulutusluoton korot vaihtelevat 14,4 - 19 prosentin välillä.
 • Lainapäätös tulee viidessä minuutissa.
 • Lainanhakuprosessi on nopea, vaivaton ja paperiton.
 • Saat rahat tilillesi heti lainapäätöksen saatuasi.
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia.

Kenellä on mahdollisuus hakea Saldo Bankin kulutusluotto?

Kulutusluotossa on samat pelisäännöt kuin joustoluotossakin. Saldo Bank myöntää kulutusluottoja täysi-ikäisille ja taloudellisesti vastuullisille henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus, pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.

Sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, takaajia eikä muitakaan papereita eikä tulojesi tarvitse olla suuret, mutta luottotietojesi tulee olla kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti jokaisen lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Näin kulutusluoton määrä ja laina-aika vaikuttavat kuukausierään

Laina-ajan pituus vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen. Esimerkiksi jos lainasummasi on 3000 euroa, voit valita maksuajaksi 19 - 56 kuukautta. Kuukausittainen lyhennyserä vaihtelee 69 - 159 euron välillä.

Vastaavasti 8000 euron lainassa laina-aika voi olla 24 - 78 kuukautta, jolloin kuukausieräksi muodostuu 169 - 399 euroa.

Ketkä voivat hakea Saldo Bankin lainoja?

 • Olet täysi-ikäinen
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin
 • Sinulla on suomalainen henkilötunnus, pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Turvaa ja joustoa elämän yllättäviin tilanteisiin

Elämässä tulee yllätyksiä, joihin ei aina pysty varautumaan ennakolta. Tästä syystä Saldo Bank on halunnut tehdä sekä kulutusluoton että joustoluoton hakemisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Molempien tuotteiden lainaprosessi on nopea, täysin paperiton ja vakuudeton ja voit tehdä sen verkossa silloin kun haluat. Lainapäätöksen saat yleensä jo viidessä minuutissa ja rahat tilille saman tien.

Nopea lainapäätös ja mahdollisuus saada rahat tilille heti lainapäätöksen jälkeen tuo turvaa elämään. Näiden rahoitustuotteiden ansiosta saat lisää joustoa ja varmuutta taloudellisten tilanteiden ja odottamattomien menojen hoitamiseen.

Molemmat Saldo Bankin lainatuotteet taipuvat erilaisiin elämäntilanteisiin ja löydät niistä juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun, olipa kyse sitten suuremmasta hankinnasta, odottamattomista kuluista tai muista elämän yllätyksistä.

Joustoluotto mahdollistaa joustavan rahoituksen erilaisiin tarpeisiin, kun taas kulutusluotto on kiinteämääräinen laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu säännöllisissä erissä.

Minkälaisiin tilanteisiin joustoluotto ja kulutusluotto sopivat?

Saldo Bankin lainatuotteet auttavat kattamaan odottamattomat menot, kuten auton korjaukset tai lääkärikulut, sekä suunnittelemattomat ja yllättävät menot, kuten vaikka uuden kodinkoneen hankinnan tai kodin kunnostuksen.

Ne voivat myös auttaa tasapainottamaan taloutta odottamattomien menojen tai laskujen yllättäessä antamalla lisäjoustoa seuraavaan palkkapäivään.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että luoton ottaminen edellyttää aina vastuullista taloudenhoitoa ja harkintaa. Lainaa tulisi käyttää vain tarpeeseen, ja lainasumman tulisi aina olla sellainen, johon on varaa takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.

Harkitsetko säästämistä?

Saldo Bankin määräaikaistalletus on turvallinen ja tehokas tapa kasvattaa säästöjä. Määräaikaisen säästämisen aloittaminen on helppoa, sillä minimitalletussumma on vain 1000 euroa ja pankki maksaa määräaikaistilille talletetulle rahalle jopa 4 prosentin koron.

Voit avata talletustilin ja tehdä talletuksen muutamassa minuutissa, vaikka et olisi ennestään Saldo Bankin asiakas.

Voit tallettaa rahat jopa kahdeksi vuodeksi, minimitalletusaika on 6 kuukautta.

Kun talletusaika päättyy, sinulla on mahdollisuus valita, haluatko tallettaa rahat uudelleen vai siirtää ne pankkitilillesi.

Määräaikaisen säästötilin avaaminen ja ylläpito on maksutonta. Sinun ei myöskään tarvitse erikseen sulkea tiliä talletusajan päättyessä.

Määräaikaistalletukset ovat talletussuojan piirissä. Tämä tarkoittaa sitä, että talletuksesi on suojattu, jos pankki esimerkiksi ajautuu konkurssiin.

Turvallinen tapa sijoittaa

Määräaikaistalletus on turvallinen tapa sijoittaa lyhyellä aikavälillä, sillä tiedät mikä tilin korko on koko talletuksen ajan. Ennen kuin talletat rahat tilille, sitoudut tiettyyn korkoon - se ei muutu, vaikka yleinen korkotaso laskisi. Määräaikaistilin korko on yleensä aina säästötiliä tai käyttötiliä korkeampi.

Tietoja määräaikaistalletuksesta

 • Voit tallettaa määräaikaistilille 1000 eurosta aina 100 000 euroon saakka.
 • Määräaikaistalletustilillä voi olla enintään 200 000 euroa.
 • Talletusaika voi vaihdella 6 - 24 kuukauden välillä.
 • Tilin avaaminen ja ylläpito on maksutonta.
 • Kertynyt korko maksetaan talletuksen eräpäivää seuraavana pankkipäivänä.
 • Talletus tehdään euroissa.
Avaa säästötili ❯❯

Asiakaspalvelu

Saldo Bank toimii pelkästään verkossa ja heillä ei ole konttoria, mutta voit olla puhelimitse sekä sähköpostitse yhteydessä pankin ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja kysyä joko luotoista tai määräaikaistalletuksista.

Saldo Bankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin kello 8 - 18 ja lauantaisin kello 10 - 17.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Saldo.com lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,79 / 5 (19 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.