Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Resurs Bank   

Resurs Bank tarjoaa kulutusluottoa 50 000 € asti

Resurs Bank on paljon enemmän kuin pelkkä pankki. Yritys on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen helppokäyttöisiä ja joustavia rahoitusratkaisuja. Kuluttajille suunnatusta laajasta rahoitusvalikoimasta löytyy erilaisia lainoja, luottokortteja ja osamaksuja.

Resurs Bankin kautta voi hakea lainaa 1000 - 50 000 euroa ja sen voi maksaa takaisin 1 - 12 vuoden maksuajalla. Maksuajan pituus riippuu lainasummasta.

Pankilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja yli neljänkymmenen vuoden kokemus rahoitusalasta. Resurs Bankin lainoihin et tarvitse vakuuksia etkä takaajia.

Hae lainaa ❯❯

Resurs Bankin laina lyhyesti

 • Voit hakea lainaa 1000 - 50 000 euroa
 • Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1 - 12 vuotta riippuen lainasummasta
 • Lainan kuukausittaiset tilinhoitokulut ovat 2 - 12,5 euroa
 • Nimelliskorko on 6,90 - 17,81 %
 • Todellinen vuosikorko on korkeintaan 20 %
 • Saat lainan ilman vakuuksia
 • Netissä tehtävän lainahakemuksen käsittely on nopeaa
 • Saat rahat tilillesi noin kolmen pankkipäivän kuluessa.

Kuka voi hakea lainaa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias
 • Hakijalla on oltava säännölliset työ- tai eläketulot
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Resurs Bankin laina

Resurs Bankin rahoituspalvelut tarjoavat nopeaa ja joustavaa rahoitusta elämän erilaisiin hankintoihin. Olipa kyseessä kodinkoneiden päivittäminen tai odottamaton rahantarve, lainan avulla voit toteuttaa suunnitelmasi joustavasti. Saat lainan tilillesi noin kolmessa pankkipäivässä.

Resurs Bank kuluttajille suunnatut palvelut kattavat niin monipuoliset luotto- ja lainapalvelut kuin maksukortitkin. Resurs Bankin tarjoamat lainat ja luotot ovat kilpailukykyisiä ja ne joustavat tarpeesi mukaan. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia ja saat rahat tilillesi noin kolmen pankkipäivän kuluessa. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot ja luottotietojesi tulee olla puhtaat.

Jos olet epävarma, mikä Resurs Bankin rahoitusratkaisuista sopisi parhaiten juuri sinulle, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Se auttaa sinua tarvittaessa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Kertaluonteinen kulutusluotto

Kertaluonteinen kulutusluotto on yksi suosituimmista Resurs Bankin tarjoamista rahoitustuotteista. Se on vakuudeton laina, jonka avulla voit rahoittaa suurempia hankintoja, kuten auton tai remontin. Resurs Bank myöntää kulutusluottoa 50 000 euroon saakka ja saat sille maksimissaan 12 vuoden takaisinmaksuajan. Lainan korkotaso määräytyy lainan määrän, takaisinmaksuajan ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Lainaa lyhennetään tasaerissä, eli tiedät mitä sinulta kuluu kuukaudessa lainanhoitokuluihin.

Lainan hakeminen onnistuu helposti verkossa, ja hakemuksen käsittely on nopeaa ja saat rahat tilillesi kolmessa pankkipäivässä. Et tarvitse vakuuksia etkä takauksia.

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 24-vuotias, sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan korko ja kuukausittainen lyhennyserä määräytyy lainasumman ja valitsemasi takaisinmaksuajan mukaan. Saat lainapäätöksen nopeasti ja Resurs Bankin kilpailukykyinen korko takaa, että saat rahoituksellesi edullisen hinnan.

Lainaesimerkki kulutusluotosta

Kertaluotto 15 000 €, 10 v, 120 maksuerää, 226,00 €/kk. Vuosikorko 11,66 %, todellinen vuosikorko 13,87 % sisältäen Euribor 3 kk 3,05 % (1.4.2023). Luottokulu enintään 12,50 €/kk. Maksettava yht. 27 123,00 €.

Yhdistä monta pientä lainaa yhdeksi

Kulutusluoton lisäksi Resurs Bank tarjoaa mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kun yhdistät useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, pienennät kuukausittaisia maksueriäsi ja lainan hoitaminen helpottuu.

Yhdistelmälainan hakeminen Resurs Bankilta tapahtuu samalla tavalla kuin kulutusluoton hakeminen. Täytä hakemus netissä ja kerro haluavasi yhdistää lainoja, kuten vaikka osamaksuja, luottokorttilainoja ja muita pieniä lainoja yhdeksi lainaksi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi kolmessa pankkipäivässä.

Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään,se on ilmaista ja Resurs Bank huolehtii lainojen yhdistämisestä puolestasi.

Miksi yhdistää lainat?

 • Monen pienen lainan sijaan sinulla on vain yksi laina
 • Yhdessä lainassa on pienemmät kustannukset
 • Keskittämällä lainat Resurs Bankiin, voit saada paremmat lainaehdot ja koron
 • Yksi laina, yhdet kulut
 • Lainan hakeminen ei sido mihinkään ja se on ilmaista
 • Henkilökohtainen korko määräytyy luottoriskin ja takaisinmaksukyvyn mukaan.

Luottokortti tuo turvaa ja joustavuutta

Yksi merkittävistä Resurs Bankin tarjoamista kuluttajapalveluista on Resursin luottokortti. Saat kortille jopa 3000 euroa luottoa, se on helppokäyttöinen ja turvallinen ja sillä voit maksaa maailman jokaisessa kolkassa, myös verkossa.

Korttiin sisältyy tekstiviestipalvelu, joka aktivoituu automaattisesti. Palvelussa Resurs Bank lähettää sinulle automaattisesti viestin kaikista yli 50 euron ostoksista. Näin tiedät, ettei korttiasi käytetä väärin ja kaikki kortilla tehdyt ostokset ovat sinun tekemiäsi.

Mitä enemmän käytät korttia, sitä enemmän tienaat, sillä Resursin luottokortilla kerrytät bonuspisteitä. Jokaista käyttämääsi euroa kohti saat 10 bonuspistettä ja kun sinulla on riittävästi pisteitä, voit vaihtaa pisteet Resurs Bankin Pisteshopissa esimerkiksi valikoituihin designtuotteisiin.

Joustoa maksuun

Kun saat laskun, voit päättää maksatko käyttämäsi luoton heti vai osissa omaan tahtiisi. Jos päätät maksaa luoton kerralla, sinulla on 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaika, vaihtoehtoisesti voi valita luotollesi kuuden kuukauden korottoman osamaksun tai voit lyhentää velkaasi joko 5 prosenttia tai 10 prosenttia velkasaldosta kuukaudessa.

Kortin kuukausimaksu 4,90 euroa veloitetaan vain, jos olet käyttänyt korttia ja tilillä on velkasaldoa.

Maksamalla laskun sinulle parhaiten sopivissa erissä tiedät aina seuraavan kuukausierän etukäteen.

Ilmainen matkavakuutus

Joustavuuden, lähes rajattomien maksupaikkojen ja bonuspisteiden lisäksi Resursin luottokorttia käyttämällä voit saada itsellesi ja mukana matkustaville perheenjäsenille luottokorttiin sisältyvän matkavakuutuksen. Tämä etu kuuluu sinulle automaattisesti, jos maksat vähintään puolet matkastasi Resursin luottokortilla.

Maksuvakuutus tuo turvaa tulevaisuuteen

Elämä on arvaamatonta. Mitä tahansa yllättävää saattaa tapahtua, joka hetkellisesti vaikeuttaa lainojen takaisinmaksua. Tällaisia yllättäviä tilanteita varten Resurs Bankilla on olemassa maksuvakuutus. Voit hakea maksuvakuutusta samaan aikaan lainan kanssa. Maksuvakuutus on saatavilla myös luottokortille ja osamaksulle.

Maksuvakuutus vakuuttaa lainan odottamattomien tilanteiden varalta. Se korvaa luoton korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajan. Tämä tuo turvaa, jos joudut esimerkiksi työttömäksi, sairauslomalle tai sairaalahoitoon.

Resurs luottokortti tiivistettynä

 • Voit hakea kortille maksimissaan 3000 euroa luottoa
 • Saat jokaisesta ostoksesta 10 bonuspistettä jokaista käyttämääsi euroa kohtaan
 • Voit maksaa luoton pois joko kerralla tai osissa
 • Saat tekstiviestin kaikista yli 50 euron ostoksista
 • Ilmainen matkavakuutus, kun maksat vähintään 50 prosenttia matkasta kortilla
 • Kuukausimaksu (4,90 €/kk) veloitetaan vain, jos kortilla on velkasaldoa.

Osamaksurahoitus isompien hankintojen varalle

Resurs Bankin osamaksurahoituksen avulla voit rahoittaa suuremmat hankinnat pienemmissä erissä. Olipa kyseessä uusi huonekalu, kodin remontti tai elektroniikkalaitteiden päivittäminen, osamaksurahoitus joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit valita osamaksurahoitukseen sopivan maksuajan, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Osamaksulla voit

 • Tehdä isompia hankintoja
 • Saada korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää
 • Valita takaisinmaksuun jonkun useista eri osamaksuvaihtoehdoista.

Tulevaisuuden pankki jo tänään

Resurs Bank haluaa pysyä askeleen edellä kilpailijoita ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tulevaisuuden tarpeita jo tänään. Rahoituslaitos kehittää parhaillaan Pohjoismaiden ensimmäistä täysin pilvipohjaista pankkijärjestelmää. Kun uusi järjestelmä on käytössä, pankki pystyy tarjoamaan uusia entistä käyttäjäystävällisempiä palveluista ja ratkaisuja niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Mobiilisovellus pitää sinut ajan tasalla

Perinteisten rahoitusvaihtoehtojen lisäksi Resurs Bank tarjoaa myös erilaisia mobiilimaksuratkaisuja, joiden avulla taloudellisen tilanteen seuraaminen ja laskujen maksaminen onnistuu helposti ja nopeasti suoraan puhelimella.

Resurs Bankin oman apin avulla voit seurata lainojasi, tarkastella maksutietoja, tehdä maksuja ja hallinnoida talouttasi missä ja milloin tahansa. Mobiilisovellus on saatavilla sekä iOS että Android laitteille ja sen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Mobiilisovelluksen tarjoamat palvelut ovat suojattuja ja turvallisia ja voit hoitaa rahoitusasioitasi luottavaisin mielin.

Resurs Bank asiakaspalvelu

Resurs Bankin asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Pankin asiakkaana voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse aina, kun sinulla on kysyttävää tai ongelmia. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8 - 17 välisenä aikana.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Resurs Bank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,00 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.