Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Rahapalvelu   
Rahapalvelu ei toistaiseksi myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Rahapalvelu tarjoaa kulutusluottoa 100 - 4000 euroa

Rahapalvelun tarjoaa IPF Digital Finland Oy, joka on yksityishenkilöiden kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö. IPF Digital Finland Oy on osa isompaa International Personal Finance Plc konsernia, joka on listautunut Lontoon pörssiin. Yrityksen toiminta on vakavaraista ja kasvavaa, toimintaa on 13 maassa.

IPF Digital Finland Oy on Suomessa palvellut jo satojatuhansia laina-asiakkaita ja sen tunnetuin lainapalvelu on Suomessa Credit24. IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisterissä.

Hae lainaa ❯❯

Rahapalvelun kulutusluotto

Rahapalvelu tarjoaa jatkuvaa luottoa 100 - 4000 euron luottorajalla. Tarjottava luottoraja määräytyy hakijan tietojen perusteella, eli luottoa myönnetään vastuullisesti luotonhakijan maksukyvyn mukaan. Luoton korko on myös henkilökohtainen, etukäteen saatavat hinnastot ovat siis alkaen hintoja. Omat kulut saa selville tekemällä ilmaisen luottohakemuksen Rahapalvelun sivustolla. Mitään kuluja ei hakemisesta synny. Luoton hyväksymisen jälkeen kuluja syntyy vain käytetystä luotosta.

Huom! Rahapalvelun luottoa ei voi hakea henkilöt, joilla on voimassa oleva Credit24 tili.

Rahapalvelun luottoa on joustava käyttää, nostat sen summan mitä tarvitset ja maksat takaisin 1 - 36 erässä. Koko luottosummaa ei siis tarvitse käyttää kerralla, nostat oman tarpeesi mukaan ja mahdollinen jäljelle jäävä luotto on nostettavissa myöhemmin. Voit maksaa takaisin minimilyhennyksen, koko luoton kerralla takaisin, tai minkä summan tahansa siltä väliltä. Takaisin maksettu luotto siirtyy jälleen käytettäväksi luottotilille.

Rahapalvelun asiakkaat käyttävät Credit24:n Online -palveluja. Online -palvelussa voi tarkastella luoton tapahtumia ja laskuja, muuttaa omia tietoja, hakea maksuvapaata, muuttaa eräpäivää sekä nostaa ja laskea luottorajaa. Näistä joustavista vaihtoehdoista löydät alta tarkempaa tietoa.

Maksuvapaa kuukausi

Rahapalvelussa on mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaasta kuukaudesta veloitetaan 5 euron palvelumaksu. Maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujen minimikuukausierään.

Maksuvapaa onnistuu, jos edellinen lasku on maksettu ajallaan takaisin. Rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana.

Eräpäivän valinta

Eräpäivän voi itse valita luottohakemusta tehdessä, tai jos eräpäivän siirto tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, voi sen tehdä vielä jälkeenpäin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 euroa, joka lisätään laskun minikuukausierään.

Eräpäivän siirto ei muuta jo olemassa olevan laskun eräpäivää. Laskujen tietoja voi tarkastella myös Credit24 Online-sivustolta.

Luottorajan korotus

Luottohakemuksen jälkeen saatua luottorajaa on mahdollista korottaa myöhemmin Credit24 Onlinen kautta. Luottorajan korotus on ilmainen.

Korotus tulee saatavaksi automaattisen luotonhallintajärjestelmän arvioinnin jälkeen, eli muun muassa hyvä maksukäyttäytyminen ja luottosuhteen kesto vaikuttavat tähän olennaisesti. Ajallaan maksetut laskut ja useamman kuukauden asiakkuus antavat mahdollisuuden luottorajan korotukseen.

Luottorajan korotuksen yhteydessä saa aina yhden noston ilman nostopalkkiota.

Luottorajan laskeminen

Luottorajaa voi myös laskea. Luottorajan laskeminen maksaa 20 euroa. Luottorajan laskeminen tapahtuu myös Credit24 Online-sivuilla.

Rahapalvelu hinnasto

Alta löydät tarkemman Rahapalvelun hinnaston. Huomioithan, että uudelle asiakkaalle ensimmäinen kuukausi on täysin kuluton.

 • Vuotuinen nimelliskorko: 19,92 %
 • Avausmaksu: 0 euroa
 • Tilinhoitomaksu/kk: 0,75 - 6 euroa
 • Nostopalkkio: 0 %
 • Todellinen vuosikorko: 29,97 %

Yleisimpiä muita mahdollisia kuluja ovat:

 • Eräpäivän valinta: 5 euroa
 • Luottorajan korotus: 0 euroa
 • Maksuvapaa kuukausi: 5 euroa
 • Eräpäivän muistutuspalvelu: 0 euroa
 • Maksumuistutus: 5 euroa

Kaikki mahdolliset kulut ja hinnasto löytyvät Rahapalvelun sivustolta.

Kuka voi hakea Rahapalvelun luottoa?

 • Hakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä osoite Suomessa
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtainen puhelinnumero
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot
 • Hakijalla ei saa olla voimassa olevaa Credit24 tiliä.

Näin teet luottohakemuksen

Rahapalvelun luottoa voi hakea ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Hakeminen tapahtuu täysin netissä, tarvitset vain omat verkkopankkitunnuksesi ja pääset täyttämään hakemusta. Luottohakemuksella varmistetaan luotonhakijan maksukyky ja henkilöllisyys sekä arvioidaan henkilökohtainen luottoraja sekä korko. Hakeminen ja on täysin ilmaista ja luottosopimuksesta ei koidu vielä mitään kuluja, vain käytetystä luotosta syntyy kuluja. Näin teet luottohakemuksen:

 1. Siirry Rahapalvelun sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta lainavalitsimesta maksuaika sekä luottosumma. Tämän jälkeen näet arvion kuukausierästä.
 3. Klikkaa tämän jälkeen Avaa luottohakemus.
 4. Valitse siirrettävä summa ja tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla valitsemalla aluksi pankkisi. Tunnistautumisen jälkeen siirryt hakemuslomakkeelle.
 5. Täytä hakemus huolella
 6. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.

Luottopäätöksen saat heti. Luottoa maksetaan tilille luottopalvelun ollessa auki, kello 8 - 22 välisenä aikana.

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen Rahapalvelun luoton käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Kirjautumalla Credit24 Online -palveluun sisään, voi nostaa haluamansa summan omalle pankkitilille nopeasti. Keskimääräinen siirtoaika on 15 minuuttia (kello 8 - 22 välisenä aikana).

Miksi valita Rahapalvelu?

 • Luotettava ja tunnettu toimija, jolla asiakastyytyväisyys on todella korkea.
 • Hinnoittelu on selkeää, ei piilokuluja.
 • Joustava takaisinmaksu, maksat vain käyttämästäsi luotosta 1 - 36 erässä.
 • Rahojen siirto nopeaa ja vaivatonta.
 • Hyvä Online-palvelu, jossa kattavasti esillä luoton tiedot, laskut ja paljon muuta tietoa.

Rahapalvelun asiakaspalvelu

Rahapalvelun asiakaspalvelu on sama kuin Credit24:n asiakaspalvelu. Credit24:n asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, joten palvelu on varmasti asiantuntevaa sekä nopeaa.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 17 ilmaisessa numerossa 0800 144 344. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse sekä netistä löytyvän Chatin kautta.

Luottopalvelu on avoinna joka päivä kello 8 - 22.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

 • Puhelin: 0800 144 344 (ilmainen)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Rahapalvelu lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,40 / 5 (5 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.