Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Fleksiluotto   
Fleksiluotto ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Fleksiluotto - 2100 € joustoluotto

Fleksiluotto (nykyisin Vivusjousto) on 4Finance Oy:n tarjoama uusi lainapalvelu, josta voi hakea 2100 € joustoluottoa. 4Finance Oy:n ehkä tunnetuin lainapalvelu on Vivus.

Fleksiluotto poikkeaa Vivuksesta takaisinmaksuajan suhteen. Vivuksessa kun on kiinteä laina-aika, Fleksiluotto tarjoaa joustoluottoa ilman kiinteää takaisinmaksuaikaa. Lainasta on maksettava takaisin aina minimilyhennys. Sivustolta ei selviä minimilyhennyksen prosentuaalista suuruutta, vaan sivustolta löytyy laskuri, jonka avulla näet lainan kustannukset kokonaisuudessaan, jos maksat sen takaisin minimierissä. Maksamalla lainaa pois minimieriä suuremmilla summilla, säästät lainakuluissa ja saat maksettua lainan pois nopeammin.

Koska Fleksiluotto on suuruudeltaan aina 2100 €, ei sitä sido pikavippilain mukainen korkokatto. Fleksiluotto ilmoittaa kuukausittaiseksi korkoprosentiksi 8,5 %, eli todellisuudessa vuotuinen korko on yli 100 %. Lisäksi peritään 11 % nostoprovisio. Fleksiluotto on kilpailijoiden joustoluottoihin nähden kustannuksiltaan keskitasoa.

Fleksiluoton hinnasto

Fleksiluotto -tilin avaaminen on ilmaista, kuten muillakin joustoluoton tarjoajilla. Kun tililtä nostaa haluamansa lainasumman, peritään tästä 11 % nostoprovisiota. Jos siis nostat kerralla koko 2100 €, maksat 231 € nostoprovision. Fleksiluotto on tosin niin uusi lainapalvelu, ettei ole varmuutta, saavatko uudet asiakkaat heti nostaa maksimisumman joustoluottoa.

Kun laina on nostettu, lasketaan tälle korkoa 8,5 % kuukaudessa. Vuotuinen korkoprosentti on siis yli 100 %. Sivustolla ei ilmoiteta todellista vuosikorkoa, vaan koron saa tietoonsa, kun on luonut tilin palveluun.

Fleksiluotto ei tarjoa esimerkkitietoa lainan euromääräisistä kustannuksista sivustollaan, eikä sitä tästä johtuen voida Tuntitilissä esittää.

Kuka voi hakea Fleksiluottoa?

Jotta voi hakea Fleksiluottoa, tulee seuraavien ehtojen täyttyä:

  • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
  • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt
  • Hakijalla tulee olla suomalainen kotiosoite
  • Hakijan tulee suorittaa tunnistautuminen sekä Tupasin että Instatorin kautta
  • Hakijalla tulee olla Suomalaisen pankin tili

Lisäksi 4Finance Oy:lla on oikeus jakaa lainanhakijoiden luottotietoja palveluidensa välillä, eli jos olet hakenut lainaa esimerkiksi Vivukselta, on tästä tieto myös Fleksiluotolla.

Kuinka Fleksiluottoa haetaan?

Fleksiluoton hakuprosessi on selkeä. Hakuprosessi on jaoteltu alla oleviin vaiheisiin:

  1. Luo Fleksiluotto -tili sivuston kautta täyttämällä henkilökohtaiset tietosi ja pankkitilisi
  2. Tunnistaudu sekä Tupas että Instator -palveluiden kautta
  3. Valitse takaisinmaksusuunnitelma sekä vahvista luottohakemus

"Haastavin" vaihe on Instator tunnistautuminen. Instatorille tulee sallia pääsy pankkitietoihisi. Instator tutkii tilitapahtumasi, jonka perusteella palvelu luottoluokittaa sinut. Jos elät tilitapahtumien perusteella tiukasti tai yli varojen, ei sinulle myönnetä lainaa.

Fleksiluotto kokemuksia

Koska lainapalvelu on varsin uusi, ei Fleksiluotto -kokemuksia vielä ole. Tuntitili tulee lisäämään kokemuksia Fleksiluotosta, kunhan palautetta palvelun toimivuudesta on saatavilla.

Fleksiluotto asiakaspalvelu

Fleksiluoton asiakas- ja lainapalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 - 17.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0600 418 751.

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Fleksiluotto lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

2,80 / 5 (10 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.