Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Morrow Bank   

Morrow Bank - Kulutusluottoa 1000 - 50 000 €

Morrow Bank on alun perin Norjasta lähtöisin oleva, joustavaa kulutusluottoa tarjoava palvelu. Suomessa palvelu avattiin helmikuussa 2017 nimellä Komlett Bank, mutta sittemmin palvelu muutti nimekseen Morrow Bank.

Lainatuotteenaan Morrow Bank tarjoaa 1000 - 50 000 euron joustavaa kulutusluottoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi lyhentää omaan tahtiin, minimilyhennyksen ollessa 0,56 % jäljellä olevasta lainasummasta. Tämän lisäksi joka kuussa tulee maksaa ainoastaan koron osuus sekä 3 - 8 euron kuukausittainen tilinhoitopalkkio.

Norjassa Morrow Bank on Bank Norwegianin ohella yksi suosituimmista kuluttajille suunnatuista lainapalveluista. Sillä on usean vuoden kokemus lainapalveluiden tarjoamisesta.

Hae lainaa ❯❯

Morrow Bank lainatuote

Lainatuotteenaan Morrow Bank tarjoaa joustavaa kulutusluottoa, jossa lainahakemuksen yhteydessä päätetään ainoastaan lainattava summa. Lainaa lyhennetään vähintään minimierissä, josta ilmoitetaan arvio hakemuksen yhteydessä. Lainan voi maksaa takaisin omaa tahtia, mutta mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä vähemmän syntyy kuluja.

Lainatuote on vakuudeton, eli lainan saamiseksi et tarvitse omaisuus- tai henkilötakauksia. Morrow Bank kuitenkin vaatii todisteet vakituisista tuloista, jotta laina voidaan myöntää.

Morrow Bank hinnasto

Lainan hinta Morrow Bankilla koostuu avausmaksusta, nimelliskorosta sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Nimelliskorko on hakijasta riippuen noin 8,5 - 15 % välillä ja avausmaksu on lainasummasta riippuen 0 - 49 euroa. Tilinhoitopalkkio on 3 - 8 €/kk ja tämäkin riippuu lainasummasta.

Todellinen vuosikorko tulee olemaan näistä luvuista laskettava kokonaiskorko.

Lainahakemuksen tekeminen Morrow Bankiin on ilmaista ja lainatarjousta ei tarvitse hyväksyä.

Lisäkuluja tulee, jos haluaa paperisen laskun, tai vaihtoehtoisesti muuttaa maksusuunnitelmaa. Paperinen lasku maksaa 8 €/kk ja muutos maksusuunnitelmaan 48 €/kk. Lisäksi Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen vakuutusta lainalle. Kyseiset palvelut ovat kuitenkin valinnaisia.

Lainan hinnasto

 • Nimelliskorko 8,5 - 15 %
 • Avausmaksu 0 - 49 €
 • Tilinhoitopalkkio 3 - 8 €
 • Nostopalkkio 0 €
 • Vuosimaksu 0 €
 • Sähköpostilasku 0 €.

Muut mahdolliset maksut

 • Maksumuistutus 5 €
 • Paparilasku (valinnainen) 8 €/kk
 • Lainan muutospalkkio 45 €
 • Lainaturvavakuutus (valinnainen) 0,3 % kuukauden lopussa käytössä olevasta luoton kokonaissaldosta.

Morrow Bank lainaesimerkki

Morrow Bankin tarjoamista lainoista ei ole mahdollista antaa tarkkaa lainaesimerkkiä, sillä lainan kustannukset riippuvat tarjottavasta nimelliskorosta. Nimelliskorkoon vaikuttavat muun muassa haettava lainasumma sekä lainanhakijan taloudellinen tilanne.

Oletetaan, että laina on 15 700 € ja haluttu takaisinmaksuaika 5 vuotta. Lainan esimerkkikorko on 12,3 %, jolloin todellinen vuosikorko, perustamiskulut 49 € ja tilinhoitomaksut 8 €/kk sisältäen, on 14,29 %. Tällöin lainan kokonaiskustannukseksi tulee 21 643 €, eli kuluja syntyy 5943 €.

Kuka voi hakea lainaa Morrow Bankilta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotka kattavat normaalit menot sekä lainan takaisinmaksun

Kuinka hakea lainaa Morrow Bankilta?

Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta. Lainan hakeminen etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Morrow Bank -sivustolle
 2. Täytä sivustolla olevaan hakemuslomakkeeseen tarvitsemasi lainan tiedot sekä henkilökohtaiset tietosi
 3. Valitse haluatko maksullisia lisäpalveluita, kuten vakuutuksen lainalle
 4. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. Lisäksi sinun tulee toimittaa tarvittavat liitteet Morrow Bankille. Jos haet lainaa 1000 - 2500 euron nostorajalla, riittää Morrow Bankille kuukauden palkkakuitti. Jos haet lainaa isommalla nostorajalla, tulee sinun toimittaa tarkemmat tulotiedot, kuten verotuspäätös tai vastaava. Tarkemmat tiedot tarvittavista liitteistä saat lainatarjouksen yhteydessä.

Morrow Bank asiakaspalvelu

Morrow Bankin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9 - 16 poislukien pyhäpäivät.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@morrowbank.fi ja puhelinnumero on 09 4245 2288.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Morrow Bank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,96 / 5 (75 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.