Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
VertaaEnsin   

VertaaEnsin - Luotettavaa lainanvälitystä kuluttajille

Helsingistä käsin toimiva VertaaEnsin -lainanvälityspalvelu on osa CompareEuropeGroup -konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan, Portugaliin ja Belgiaan.

VertaaEnsin -lainanvälityspalvelu on toimintansa aikana auttanut jo useita suomalaisia lainanhakijoita löytämään itselleen sopivimman lainan verkkopalvelunsa kautta. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten luotettavien ja tunnettujen rahoituslaitosten sekä luotonmyöntäjien kanssa.

Palvelun kautta kaikki täysi-ikäiset suomalaiset voivat kilpailuttaa 500 - 60 000 euron lainat. Maksuaikaa lainalle voi hakea aina 6 kuukaudesta 15 vuoteen asti.

Hae lainaa ❯❯

VertaaEnsin -lainanvälittäjän tarjoamat palvelut

VertaaEnsin -lainanvälityspalvelun kautta voi hakea lainapääomaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Verkkopalvelun välityksellä lainan hakeminen on hakijalle täysin ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido asiakasta vielä mihinkään päätökseen.

Täyttämällä ja lähettämällä verkkohakemuksensa VertaaEnsin -lainapalvelun kautta lainanhakija saa arvioitavakseen useamman luotonmyöntäjän lainatarjouksen, joista hakija voi vapaasti valita juuri hänen tarpeisiinsa parhaiten sopivan lainavaihtoehdon. Nopeimmillaan edullisimmat lainatarjoukset lainanhakija saa arvioitavakseen jo samana päivänä, kun hakemus on lähetetty.

Lainaesimerkit

VertaaEnsin -verkkosivustolla on laskuri, josta ohessa poimittu muutamia esimerkkejä lainoista:

Esimerkiksi 5000 euron arvoiselle lainapääomalle on arvioitu 112 euron suuruinen kuukausierä 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Tällöin lainan kokonaiskustannukset ovat 6720 euroa, eli kuluja syntyy 1720 euroa.

Täytettyään lainahakemuksensa verkkopalvelussa hakija voi kätevästi arvioida, kuinka paljon rahan lainaaminen tulisi hänelle todellisuudessa maksamaan.

Kun palvelun asiakas hakee 10 000 euron arvoista lainapääomaa 5 vuoden takaisinmaksuajalla, lainan takaisinmaksuerän suuruudeksi on arvioitu 216 euroa kuukaudessa. Tällöin kokonaiskustannukset ovat 12 960 euroa, eli kuluja syntyy 2960 euroa.

Esimerkit ovat alustavia arvioita

Huomionarvoista lainanhakijan kannalta on se, että VertaaEnsin -palvelun verkkosivustolla olevat hintaesimerkit ovat alustavia arvioita. Eri luotonmyöntäjien lopulliset lainatarjoukset asiakas saa nähtäväkseen täytettyään hakemuksensa lainanvälityspalvelun kautta.

Lainatarjous on maksuton

VertaaEnsin -lainanvälityspalvelun kautta asiakas voi hakea tarvitsemaansa lainaa maksutta, nopeasti sekä ilman vakuuksia tai takaajia. VertaaEnsin kilpailuttaa eri luotonmyöntäjien tarjoamat lainatarjoukset asiakkaansa puolesta. Lainanvälityspalvelun kautta voi hakea vaivattomasti esimerkiksi autolainaa.

Lainaa tarvitsevalla hakijalla on mahdollisuus myös yhdistää aiemmat luottonsa yhdeksi ainoaksi lainaksi. Näin ollen lainansaaja voi säästää selvää rahaa lainanhoitokuluissaan.

Palvelun välittämien lainojen kustannukset

Lainan hakeminen VertaaEnsin -verkkopalvelun välityksellä on täysin maksutonta, eikä hakemuksen lähettäminen vielä sido asiakasta mihinkään lopulliseen päätökseen.

Lainojen kustannukset riippuvat täysin lainapalveluiden antamista lainatarjouksista ja VertaaEnsin ei näihin pysty vaikuttamaan. Lainatarjoukset taas riippuvat hakijan henkilökohtaisesta taloudesta. Oman tarjouksen saa vaivattomasti tekemällä ilmaisen hakemuksen VertaaEnsin -palvelun kautta.

Kuka voi hakea VertaaEnsin -palvelun välittämiä lainoja?

VertaaEnsin ilmoittaa verkkosivustollaan haettavien lainojen hakukriteerit seuraavasti:

  • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Hakijalla on oltava säännölliset tulot
  • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa
  • Hakijalla ei saa olla luottotiedoissaan julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Näin haet lainaa VertaaEnsin -verkkopalvelun kautta

VertaaEnsin -palvelun välityksellä lainanhakija saa arvioitavakseen yhdellä lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia, jotka lainanvälityspalvelu on kilpailuttanut asiakkaansa puolesta.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen onnistuu helposti ja hyvin nopeasti verkossa. Aluksi hakija valitsee tarvitsemansa lainan suuruuden (esimerkiksi 15 000 euroa) ja sen jälkeen lainansa takaisinmaksuajan (1 - 15 vuotta). Verkkohakemukseen tarvitaan lisäksi hakijan omat henkilö- ja yhteystiedot sekä tiedot hakijan työsuhteesta ja asumismuodosta.

Täytettyään ja lähetettyään hakulomakkeensa VertaaEnsin -lainapalvelun kautta lainanhakija saa mahdollisuuden vertailla eri luotonmyöntäjien lainatarjouksia reaaliajassa ja valita vaihtoehdoista omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan.

VertaaEnsin tekee tiivistä yhteistyötä monien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Näin ollen lainanvälityspalvelu pyrkii kilpailuttamalla aina hankkimaan asiakkaalleen edullisimman lainan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. Palvelun päämääränä on tarjota lainanhakijoille nopeasti, helposti ja mahdollisimman edullisesti saatavaa lainaa.

Maksuttoman lainahakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa vielä mihinkään päätökseen.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät lainansaajan tilille?

Koska VertaaEnsin -lainanvälityspalvelua asiakkailleen tarjoama Vertaa Ensin Suomi Oy ei itse myönnä lainoja, lainanvälittäjä ei voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lainapääoma siirtyy lainansaajan pankkitilille.

Kun lainanhakija on täyttänyt ja lähettänyt hakemuksensa lainanvälityspalvelun kautta, eri luotonantajien antamat lainatarjoukset voidaan toimittaa lainanhakijalle usein jo saman päivän kuluessa.

Palvelun yhteistyökumppanit pyrkivät tekemään oman alustavan luottopäätöksensä muutaman minuutin sisällä hakemuksen saapumisesta.

Riippuen siitä, minkä lainanmyöntäjän hakija on valinnut, sovittu luottopääoma maksetaan lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille joko samana päivänä tai muutaman arkipäivän kuluessa.

VertaaEnsin -asiakaspalvelu

Lainanvälityspalveluyritys ilmoittaa verkkosivustollaan vastaavansa asiakkaidensa yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian asiakaspalvelunsa aukioloaikoina. Tietoturvasyistä VertaaEnsin -palvelu ei voi antaa avoimeen lainahakemukseen liittyviä asiakaskohtaisia tietoja sähköpostitse.

Vertaa Ensin Suomi Oy:n asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaisin kello 10 - 17.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkosivuston lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen VertaaEnsin lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (4 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.