Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Luotottaja   
Luotottaja ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Luotottajan limiittilainoja arjen rahoitustarpeisiin

Vertaislaina Oy:n Luotottaja -lainapalvelu tarjoaa suomalaisille kuluttaja-asiakkailleen vakuudettomia limiittilainoja arkisiin rahoitustarpeisiin sekä suurempiinkin hankintoihin. Luotottajan tarjoamaa limiittilainaa tarvitseva asiakas voi hakea luottoa nopean ja vaivattoman verkkopalvelun kautta. Täyttämällä ja lähettämällä yhden lainahakemuksen Luotottajan asiakas voi siirtää tarvitsemaansa luottopääomaa omalle pankkitililleen reaaliajassa - saamansa limiitin puitteissa.

Luotottaja tarjoaa uusille asiakkailleen Peruslimiitti -nimistä, 800 - 2000 euron kulutusluottoa, 2 - 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet suomalaiset. Vanhojen asiakkaiden on mahdollista saada jopa 5000 euron Etulimiitti 4 vuoden takaisinmaksuajalla.

Vertaislaina Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Suomalainen rahoitusyhtiö noudattaa toiminnassaan Suomen lakia sekä kuluttajaviranomaisten säännöksiä ja suosituksia.

HUOM! Vertaislaina Oy ei tällä hetkellä myönnä lainaa uusille asiakkaille. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Bondora -vertaislainaan.

Luotottajan tarjoamat lainat

Luotottajan tarjoamat lainat myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia. Ennen lopullista lainapäätöstään luotonmyöntäjä selvittää hakijan luottohistorian ja arvioi asiakkaansa tulevaisuuden maksukyvyn. Myönteisen lainapäätöksen saadakseen hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

Luotottajan 800 - 5000 euron arvoisten limiittiluottojen laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Lainan takaisinmaksuaika määräytyy lainanhakijan tarpeiden mukaan. Kiinteää ja yksilöllistä lainakorkoa aletaan laskea siitä päivästä alkaen, kun limiittilaina on maksettu lainansaajan pankkitilille.

Limiittilainat soveltuvat arjen yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai lomamatkaan. Limiittilainan avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevat lainat ja muut kulutusluotot.

Peruslimiitti ja Etulimiitti

Luotottajan Peruslimiitti on 2000 euron arvoinen laina, jonka voi saada 24 - 36 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on niin sanottu annuiteettilaina, jossa jokainen kuukausittainen maksuerä on yhtä suuri. Kun lainansaaja tekee uuden noston omalta limiitiltään, nostojen kuukausierät lasketaan yhteen ja lainanottaja maksaa luottoaan takaisin yhdellä kuukausittaisella maksuerällä.

Kun lainansaaja on maksanut Peruslimiittiä aikataulun mukaisesti, hän voi hakea limiittinsä nostoa. Etulimiitin myötä asiakas saa käyttöönsä 4000 - 5000 euron suuruisen lainapääoman. Etulimiitissä laina-ajat ovat jopa neljä vuotta. Lainansaaja voi tällöin hyödyntää myös lyhennysvapaita kuukausia, jolloin hän maksaa vain limiittinsä koron ja tilinhoitopalkkion.

Luotottajan laina sopii moneen tarkoitukseen

Luotottajan vakuudeton kulutusluotto sopii suomalaisille kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustaminen, lomamatka, auton korjaus sekä jo olemassa olevien lainojen takaisinmaksu.

Esimerkiksi remontti- tai matkalainaksi myönnettäviä Peruslimiittejä on tarjolla 2000 euroon asti ja Etulimiittejä aina 5000 euroon asti. Vakuudetonta limiittilainaa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Luottopääomaa lainansaaja voi nostaa tarpeensa mukaan joustavasti - myönnetyn limiitin puitteissa.

Luotottajan tarjoaman yhdistelylainan avulla lainansaaja voi maksaa olemassa olevat korkeakorkoiset lainansa pois. Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa, sillä kuukausierät ja tilinhoitomaksut alenevat, kun monen pienlainan maksaminen korvataan yhdellä lainalla. Samalla taloudenpito muodostuu helpommin hallittavaksi, kun lainanottaja maksaa vain yhtä lainaa takaisin kuukausittain.

Luotottajan lainojen kustannukset

Suomalaisen rahoitusyhtiön tarjoamien lainojen hinnoittelu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. Luotottajan limiittilainojen lainasummaan lisättävä järjestelypalkkio on 15 prosenttia. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on puolestaan 0,5 prosenttia nostetusta lainasummasta. Korko ja käsittelymaksut sisältyvät kuukausittaiseen maksuerään ja ne on maksettava sovitun eräpäivän mukaisesti.

Takaisinmaksun viivästyessä luotonsaajalta veloitetaan korkolain mukaista viivästyskorkoa. Lisäksi luotonsaaja on velvollinen maksamaan kohtuulliset perimiskulut.

Luotottajan myöntämien lainojen takaisinmaksuaika on 24 - 48 kuukautta ja korkein todellinen vuosikorko 64,64 prosenttia. Luoton todellinen vuosikorko riippuu nostettavasta määrästä ja takaisinmaksuerien määristä. Todellinen vuosikorko sisältää aina koron ja järjestelypalkkion. Todelliseen vuosikorkoon eivät puolestaan sisälly mahdollisista lainaan tehtävistä muutoksista aiheutuvat kustannukset.

Luotottajan verkkosivustolla on esimerkkitapaus, joka koskee vakuudetonta 2000 euron arvoista lainapääomaa. Laina-ajan ollessa 36 kuukautta maksuerän suuruudeksi tulee 102,31 euroa kuukaudessa. Kyseisen lainan järjestelypalkkio on 353 euron suuruinen. Tyypillisen limiittiluoton todellinen vuosikorko on tällöin 55,80 prosenttia ja takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 3683,16 euroa.

Kuka voi hakea Luotottajan lainoja?

Suomalainen rahoitusyhtiö Vertaislaina Oy edellyttää lainanhakijoiltaan yli 22 vuoden ikää, suomalaista sosiaaliturvatunnusta ja verkkopankkitunnuksia tunnistautumista varten, sekä riittäviä säännöllisiä tuloja myönnetyn lainan hoitamiseen.

Myönteisen lainapäätöksen saadakseen hakijan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Hakijan on oltava Suomessa vakituisesti asuva, vähintään 22-vuotias luonnollinen henkilö
  • Hakijalla on oltava kiinteä osoite ja pankkitili sekä verkkopankkitunnukset Suomessa
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot
  • Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Lainanhakijan verkkohakemuksessaan ilmoittamat tulot varmistetaan ennen lainan lopullista myöntämistä. Lainanhakijan luottokelpoisuus arvioidaan rahoitusyhtiön noudattamilla riskienhallintaperiaatteilla. Luotonantaja käyttää luottoa myöntäessään ja valvoessaan hakijan henkilöluottotietoja, jotka hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä.

Näin haet Luotottajan lainaa

Voidakseen tehdä lainahakemuksensa hakijan on oltava kirjautuneena Luotottaja -verkkopalvelussa. Rekisteröitymällä palveluun hakijalle luodaan oma asiakkuustili. Rekisteröityminen ei vielä sido hakijaa mihinkään, vaan hän voi itse päättää myöhemmin, haluaako hän ottaa tarjotun limiittilainan.

Lainahakemukseen tarvitaan hakijan henkilö- ja yhteystietojen lisäksi tiedot lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta sekä tiedot tuloista, asumismenoista ja muista lainoista.

Asiakkaan tulee liittää hakemukseensa alle kaksi kuukautta vanha palkkatodistus valokuvattuna tai skannattuna. Hakuprosessin lopuksi asiakasta pyydetään hyväksymään luotonantajan ilmoittamat käyttöehdot.

Myönnetty luottopääoma siirretään luotonsaajan pankkitilille välittömästi, kun hänen lainahakemuksensa on hyväksytty lopullisesti.

Huomionarvoista lainansaajan kannalta on se, että hänelle tarjottu laina voi olla pienempi kuin hänen hakemansa. Asiakas voi peruuttaa saamansa lainan vahvistamalla peruutuksen omalla asiakkuustilillään välittömästi, ennen kuin hän saa luotonantajan vahvistuksen lainan siirrosta.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät lainansaajan tilille?

Myönnetyn limiittilainan tilisiirrot lähtevät Nordeasta, joten luottopääoma on lainansaajan käytettävissä pankista riippuen yhden tai kahden pankkipäivän kuluessa. Luotottajan asiakas voi seurata lainahakemuksensa etenemistä kirjautumalla asiakkuustililleen.

Luotottajan asiakaspalvelu

Turvallisin tapa ottaa yhteyttä Luotottajan asiakaspalveluun on kirjautua sisään verkkopalveluun ja käyttää luotonantajan sisäistä postia viestiensä lähettämiseen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse 09 4289 0220.

Suomalaisen rahoitusyhtiön asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 10 - 16; muina ajankohtina asiakas voi jättää soittopyynnön.

Luotottajan verkkosivustolta löytyy lisäksi Usein kysytyt kysymykset -osio, jonka vastausten kautta asiakas saa lisätietoa lainan hakemisen yksityiskohdista.

Yhteystiedot

  • Yritys: Vertaislaina Oy
  • Puhelin: 09 4289 0220
  • Osoite: Kristiinankatu 5 B, 20100 Turku

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Luotottaja lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,83 / 5 (6 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.