Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Bondora   

Bondora - Lainaa luotettavasti vuodesta 2009

Vuonna 2009 Virossa perustettu luotonantajayritys Bondora toimii Viron lisäksi Suomessa ja Espanjassa. Asiakkaiden kuluttajan oikeuksia valvoo Viron Finanssivalvonta. Bondora AS:n Suomen sivuliike kuuluu Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Lainaa Bondoran kautta voi hakea 500 - 10 000 euroa. Lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt.

Laina-asiakkaita Bondoralla on ollut vajaan kymmenen toimintavuotensa aikana kaikkiaan yli 320 000. Lainoja yritys on myöntänyt tähän mennessä miltei 144 miljoonalla eurolla.

Bondoran tarkoituksena on auttaa kaikkia lainaa tarvitsevia asiakkaitaan mahdollisimman luotettavasti. Luotonantajan mielestä kaikilla tulee olla mahdollisuus nopeasti saatavaan lainaan kohtuullisilla koroilla. Yrityksen päämääränä on toimia luotonannossaan avoimesti, rehdisti ja selkeästi. Lainaa tarvitsevalle asiakkaalle on tarjolla useita eri lainatarjouksia, joista hän voi vapaasti valita omaan tarpeeseensa sopivimman.

Hae lainaa ❯❯

Bondoran tarjoamat lainapalvelut

Bondoran lainat ovat yksityishenkilön menoihin tarkoitettuja lainoja ilman vakuuksia. Yksityishenkilöt voivat hakea vakuudetonta lainaa Bondoran verkkopalvelun kautta 500 eurosta aina 10 000 euroon asti.

Laina-aika voi olla enintään viisi vuotta. Myönnetyn lainan todellinen vuosikorko on 19,90 - 65,23 prosenttia - riippuen yksilöllisistä olosuhteista sekä haettavasta luotosta.

Nopea lainanhakuprosessi

Pankeilla on yleensä varsin tiukat ehdot lainojensa suhteen ja pankkien lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Bondoran hyödyntämän nykyaikaisen teknologian myötä yritys on halunnut tehdä lainan hakemisesta asiakkailleen mahdollisimman helppoa.

Bondora vakuuttaa olevansa luotonannossaan nopeampi kuin yksikään pankki. Sujuvasti toimivan järjestelmänsä ansiosta asiakkaille voidaan tarjota hetkessä juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa lainaa.

Yksilöllinen lainatarjous

Kullekin lainanhakijalle lasketaan asiakkaan luottohistorian ja henkilökohtaisten tietojen pohjalta paras mahdollinen korkoprosentti. Yksilölliseen lainatarjoukseen ei sisälly minkäänlaisia piilokuluja.

Päämääränä on varmistaa, että jokainen lainanhakija voi saada hakemansa lainapääoman ja kykenee maksamaan lainansa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Nopea ja turvallinen

Bondoran tarjoamaa lainaa voi hakea ympäri vuorokauden; nopeasti täytettävän lainahakemuksen voi lähettää verkkopalvelun välityksellä missä ja milloin vain. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakijalle lähetetään alustava lainatarjous välittömästi.

Lainanhakuprosessi on turvallista ja luottamuksellista: lainanhakijan lähettämät tiedot tallennetaan korkea turvatason palvelimille.

Lainansaaja voi itse täysin vapaasti päättää, mihin tarkoitukseen hän lainansa käyttää. Useimmat Bondoran asiakkaat hyödyntävät luotonantajalta saamansa lainan oman kodin rakentamiseen tai asuntonsa remontoimiseen. Myönnettyä lainapääomaa voi hyödyntää esimerkiksi oman yritystoiminnan aloittamiseen, matkustamiseen, opintojensa rahoittamiseen, kotinsa sisustamiseen tai vaikka terveydenhoitokulujensa kattamiseen.

Bondoran lainan avulla voi myös maksaa takaisin mahdollisesti aiemmin kertyneitä pikalainoja. Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on hyvä vaihtoehto, kun lainanhakija haluaa selkeyttää omaa lainatilannettaan. Lainojen yhdistämisen etuna on yleensä korkojen ja muiden lainakulujen aleneminen, koska lainojen yhdistämisen jälkeen lainansaaja maksaa kuluja vain yhdestä lainasta.

Bondoran tarjoamien lainojen kustannukset

Lainojen hinnoittelu on luettavissa yrityksen verkkosivustolta osoitteesta www.bondora.fi.

Myönnettyä Bondora-lainaa maksetaan takaisin kiinteinä kuukausimaksuina sovitun aikataulun mukaisesti. Kuukausittaiset maksut vähennetään automaattisesti asiakkaan henkilökohtaiselta Bondora-tililtä ilmoitettuna eräpäivänä.

Bondoran asiakkaalla on aina mahdollisuus maksaa saamansa lainasumman etuajassa takaisin; siitä ei veloiteta lisämaksua.

Esimerkkilaskelma lainakuluista

Verkkosivustolla oleva esimerkkilaskelma koskee 4350 euron arvoista lainaa viiden vuoden maksuajalla. Kuukausierä on tällöin 95,63 euroa. Kyseisen esimerkkilaskelman todellinen vuosikorko on 19,65 prosenttia.

Kyseisen lainan osalta luotonsaajan maksettavaksi tuleva kokonaissumma on 5887,73 euroa. Takaisinmaksettava kokonaissumma sisältää korkokuluja yhteensä 1067,93 euroa sekä 319,80 euron suuruisen hallinnointimaksun. Kun lainasumma maksetaan takaisin, luotonantaja veloittaa lisäksi 150 euron arvoisen sopimusmaksun.

Huomionarvoista on se, että Bondoran lainanhakijoilleen tarjoama korkoprosentti vaihtelee lainoittain. Siksi on tärkeää, että lainanhakija perehtyy huolella lainapalvelun ehtoihin ja lainan myöntämisen edellytyksiin.

Kuka voi hakea lainoja?

Bondora ilmoittaa verkkosivustollaan lainan hakemisen kriteerit seuraavasti:

  • Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias yksityishenkilö.
  • Hakijan tulee olla palkallisessa työsuhteessa, josta maksettava palkka riittää kattamaan kaikki lainaan liittyvät kuukausittaiset kulut.
  • Hakijalla ei saa olla aiempia luottomerkintähäiriöitä, vararikkoa, velan takaisinmaksun laiminlyöntiä tai käynnissä olevaa ulosottotoimenpidettä.
  • Hakijalla ei saa olla historiaa uhkapeliriippuvuudesta.

Näin haet lainaa

Bondoran asiakkailleen tarjoamaa lainaa voi hakea verkkopalvelun kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainahakemuksia käsitellään seitsemän päivää viikossa, eli myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Bondoran laina-analyytikot tarjoavat asiakkailleen turvallisen lainanhaun: Bondoralle lähetetyt henkilökohtaiset tiedot ovat aina luottamuksellisia.

Verkkopalvelun kautta lähetettävä lainahakemus on ilmainen ja nopeasti täytettävä. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen asiakas täyttää hakemukseensa henkilötietonsa, valitsee omiin tarpeisiinsa sopivan ja maksukykyään vastaava lainasumman sekä lainan lyhennyksen aikataulun.

Kertaluonteinen henkilöllisyyden todentaminen vaaditaan ensimmäistä lainaa haettaessa.

Alustava tarjous muutamassa minuutissa

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakijalle lähetetään parin minuutin kuluttua alustava lainatarjous. Tämän jälkeen hakijalla on 72 tuntia aikaa tehdä oma lainapäätöksensä.

Mikäli hakija hyväksyy henkilökohtaisen lainatarjouksensa, hänen on varmennettava pankkitietonsa Trustly-palvelun kautta. Näin voidaan varmistua siitä, että myönnetty laina maksetaan oikealle tilille.

Tämän jälkeen hakija toimittaa tiliotteensa Instantor-palvelun kautta. Näin luotonantaja pystyy arvioimaan asiakkaalleen sopivimmat lainaehdot ja kenties jopa tarjoamaan vielä paremman lainatarjouksen.

Luottoanalyysi kestää noin vuorokauden, jonka jälkeen asiakkaalle lähetetään lopullinen lainatarjous. Alustava ja lopullinen lainatarjous voivat erota toisistaan. Lainanhakijan kannattaa tutustua lopulliseen lainatarjoukseen huolella, ennen kuin hän allekirjoittaa lainasopimuksensa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Lainasopimuksen hyväksymisen ja allekirjoittamisen jälkeen myönnetty lainasumma siirretään automaattisesti lainanhakijan ilmoittamalle pankkitilille. Pankkisiirron kesto on noin 3-5 arkipäivää pankista riippuen.

Bondoran asiakaspalvelu

Bondora ei tarjoa asiakastukea puhelimitse tai toimistossa. Verkkosivustollaan rahoitusyhtiö ilmoittaa haluavansa pitää palvelumaksunsa asiakkailleen mahdollisimman edullisina, ja siksi yrityksen asiakastuki palvelee ainoastaan verkossa.

Asiakastukeen voi lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bondora.fi. Asiakkaiden lähettämiin sähköpostiviesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti: yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Bondora palvelee laina-asiakkaitaan viidellä kielellä: englanniksi, suomeksi, viroksi, venäjäksi ja espanjaksi.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Bondora lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,71 / 5 (21 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.