Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Zmarta   

Zmarta välittää 1000 - 60 000 € lainoja

Helsingistä käsin operoiva Zmarta Suomi kertoo verkkosivustollaan auttavansa asiakkaitaan löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Lainanhakijan kannalta juuri hänelle parhaiten sopivan lainatarjouksen löytäminen ei ole aina kovinkaan helppoa. Vaikeutena on usein se, että luotonmyöntäjinä toimivilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on hyvinkin erilaisia vaatimuksia ja edellytyksiä lainan saamiseksi.

Zmartan tarjoaman välityspalvelun tarkoituksena on helpottaa lainojen kilpailuttamista ja vertailua. Zmartan välityksellä luottopääomaa akuuttiin tarpeeseensa hakeva voi saada vakuudetonta lainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Palvelua voivat käyttää 20 vuotta täyttäneet henkilöt.

Hae lainaa ❯❯

Maksuton lainatarjous

Maksuttoman verkkopalvelun ansiosta lainanhakija voi yhdellä hakemuksella saada arvioitavakseen usean eri luotonmyöntäjän lainatarjouksen. Zmarta tekee yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa.

Zmarta toimii lainanhakijan apuna etsimällä eri lainatarjousten joukosta juuri hänelle parhaiten sopivimmat vaihtoehdot. Lainanvälittäjäyrityksen päämääränä on verkkopalvelullaan tukea asiakkaidensa henkilökohtaista taloudenpitoa.

Huomionarvoista luotonhakijan kannalta on se, että Zmartan palvelun kautta asiakas voi myös yhdistää lainat ja luottokorttivelkansa yhdeksi ainoaksi lainaksi. Näin ollen lainanhakija voi saada hakemalleen luottopääomalle paremmat lainaehdot ja pienentää samalla kuukausittaisia lainanhoitokulujaan.

Zmartan lainapalvelu auttaa asiakkaitaan toteuttamaan erilaisia rahoitustarpeitaan. Näin ollen lainanhakija voi toteuttaa unelmansa esimerkiksi lomamatkasta, tehdä remontin kotiinsa, hankkia tarvitsemansa kodinkoneen tai vaikka hoitaa nopeasti erääntyvät laskunsa.

Zmartan välittämien lainojen kustannukset

Zmartan kehittämä verkkopalvelu on lainanhakija-asiakkailleen ilmainen. Vaivattoman ja nopean lainapalvelun tarkoituksena on varmistaa, että lainanhakijat saavat arvioitavakseen juuri heille edullisimmat lainatarjousvaihtoehdot. Zmarta haluaa välityspalvelullaan säästää asiakkaidensa aikaa etsimällä ja kilpailuttamalla sopivimmat lainatarjoukset heidän puolestaan. Kilpailukykyisimpien rahoitusratkaisujen valikoimisesta ja välittämisestä Zmarta ei veloita asiakkailtaan mitään. Oman palkkionsa yritys saa luotonantajilta; pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta.

Zmartan sivustolla olevan lainalaskurin avulla lainanhakija voi kätevästi laskea arvion hakemansa lainan kuukausierän suuruudesta. Halutessasi voit vertailla Zmartan laskurin tarjoamia tuloksia Tuntitilin lainalaskuriin.

Esimerkki Zmartan välittämästä lainasta

Esimerkkitapauksessa luottopääoma on 10 000 euroa ja laina-aika kuusi vuotta. Kyseisen lainan kuukausieräksi on arvioitu 183 euroa. Kuukausierään lisätään viiden euron suuruinen laskutuslisä. Lisäksi lainaan liittyy 49 euron arvoinen avausmaksu. Luoton nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %. Lainan kokonaiskustannuksiksi määräytyy näin ollen 13 567 euroa.

Huomionarvoista lainanhakijan kannalta on se, että kunkin lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjien ilmoittamien lainaehtojensa mukaisesti.

Luotonmyöntäjien lainoilleen tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99 - 38 prosentin ja laina-aika 1 - 15 vuoden välillä.

Kuka voi hakea Zmartan välittämiä lainoja?

  • Zmarta Suomi ilmoittaa verkkosivustollaan lainapalvelunsa kautta haettavien lainojen hakukriteerit:
  • Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias
  • Hakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Hakijalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Näin haet Zmartan välittämää lainaa

Vain muutamassa minuutissa täytettävään verkkohakemukseensa lainanhakija ilmoittaa hakemansa luottopääoman suuruuden, laina-ajan sekä lainansa käyttötarkoituksen. Hakemukseen täytetään lisäksi hakijan henkilötiedot, tiedot asumis- ja työpaikasta sekä nykyiset lainat ja luotot.

Zmartan välityksellä lainapääomaa voidaan hakea 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Kun lainanhakija on täyttänyt hakemukseensa kaikki vaaditut tiedot ja lähettänyt sen lainapalveluun, Zmarta kilpailuttaa luotonmyöntäjien antamat lainatarjoukset asiakkaansa puolesta.

Kuinka nopeasti hakija saa lainatarjouksia?

Välittömästi sen jälkeen, kun lainanhakija on täyttänyt ja lähettänyt hakemuksensa Zmartan verkkopalvelussa, ryhtyy se etsimään hakijan tarpeisiin parhaiten sopivia rahoitusratkaisuja. Mikäli hakemus on lähetetty aamupäivästä, ensimmäiset lainatarjoukset asiakas voi saada jo saman päivän kuluessa.

Zmartan asiakaspalvelijat ottavat lainanhakijaan yhteyttä puhelimitse välittömästi, kun sopivia lainatarjouksia on löytynyt. Alustavat lainatarjoukset ovat asiakkaan arvioitavissa myös Zmartan OmaTili -verkkopalvelun kautta.

Lisätietoa Zmartasta

Zmartan yrityshistoria juontaa juurensa Manchesteriin ja vuoteen 1983. Yrityksen selkeänä visiona on alusta asti ollut se, että se haluaa olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Tähän tavoitteeseen päästäkseen yrityksen on täytynyt kehittää liiketoimintaansa koko ajan ja jalostaa palveluitaan entistä asiakasystävällisemmiksi.

Pohjoismaihin englantilaislähtöinen yritys rantautui vasta paljon myöhemmin. Toiminta pohjoismaisilla lainamarkkinoilla alkoi Ruotsista vuonna 1999. Aluksi Zmarta operoi nimellä Bolåneservice, kunnes vuonna 2003 yrityksen nimeksi vaihtui Freedom Finance. Pääkonttorin sijaintipaikaksi valikoitui Ängelholm Ruotsin Skånessa. Vähitellen Zmartan yritystoiminta laajentui Ruotsin lisäksi myös muihin Pohjoismaihin. Vuonna 2007 Zmarta aloitti Norjassa nimellä Centum. Suomessa Freedom Rahoitus otti ensiaskeleensa vuonna 2008.

Todella merkittävä hetki Freedom Financen yrityshistoriassa ajoittuu vuoteen 2013, jolloin sijoitusyhtiö H.I.G. Capital osti yrityksen liiketoiminnot. Freedom Finance halusi entisestään vahvistaa visiotaan olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla ja tähtäsi yhä laajempaan kansainvälistymiseen.

Jatkuvan kehitystyön tuloksena Freedom Finance lanseerasi Zmarta -tuotemerkin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa vuonna 2015. Saman vuoden lopussa näki päivänvalon Zmarta Group -niminen yritys, joka kokosi konsernin kaikki tuotemerkit yhteen.

Zmarta Group -konsernin vahva panostus kansainvälistymiseen ja kasvuun huomattiin laina- ja rahoitusmarkkinoilla sillä seurauksella, että lokakuussa 2016 mediayhtiö Bauer Media Group osti Zmarta Groupin, ja näin ollen saksalaisesta mediayhtiöstä tuli konsernin uusi omistaja.

Zmarta Group kertoo verkkosivustollaan, että yrityksen vahvimpana kivijalkana on edelleen sen henkilöstö. Ruotsin Ängelholmissa yrityksen palveluksessa työskentelee 200 kokenutta rahoitusalan asiantuntijaa ja Suomessa 30 alan asiantuntijaa. Zmarta ilmoittaa kehittävänsä palveluvalikoimaansa koko ajan tähdäten tulevaisuudessa entistä paremmaksi toimijaksi rahoitusmarkkinoilla. Uudistamisen ja kehitystyön päämääränä on tehdä yrityksen asiakkaiden elämä mahdollisimman helpoksi auttamalla ja opastamalla heitä rahoitusratkaisuissaan.

Zmartan asiakaspalvelu

Helsingistä käsin toimivan yrityksen asiakaspalvelu tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse numerossa 09 4241 4444 sekä chat-palvelunsa välityksellä. Chat on avoinna arkisin kello 9 - 16 välisenä aikana.

Zmarta Suomen asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin kello 8 - 19 sekä perjantaisin kello 8 - 17.

Verkkosivustolta löytyvän lomakkeen kautta asiakaspalveluun voi lähettää viestiä mihin aikaan tahansa.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Zmarta lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,67 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.