Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Yhteislaina   
Yhteislaina ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Yhteislaina - Jopa 6000 € lainaa

Yhteislaina on Halinon lainapalvelu. Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n tuottama lainapalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 1987. Suomalaisille TF Bank AB on tarjonnut rahoituspalveluita vuodesta 1999. Yhteislaina on osa Halinon lainapalvelua ja laina on tarkoitettu 2 henkilön yhdessä haettavaksi. Yhteislainaa on mahdollista hakea 100 - 6000 € jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla.

Alta voit siirtyä Halinon palveluun hakemaan Yhteislainaa.

Hae lainaa ❯❯

Yhteislainan saa helpommin

Koska yhteislainan takana on 2 henkilöä, saa sen helpommin ja usein myös edullisempaan hintaan kuin yhdelle henkilölle tarkoitetun lainan. Lainanhaku tapahtuu helposti yhdellä lomakkeella, johon täytetään lainanhakijoiden tiedot tuloineen. Alustavan lainapäätöksen saa välittömästi netistä.

Yhteislaina sopii parhaiten esimerkiksi pariskunnalle, jolla on tarvetta nopealle käyttölainalle edullisin lainakustannuksin.

Näin Yhteislaina -palvelu toimii

 1. Valitse summa, jonka haluatte lainata. Lainaa voi hakea yhdessä 100 - 6000 €
 2. Valitse laina-aika lainallenne. Laina-aika valitaan tasavuosissa 1 - 5 vuoden väliltä
 3. Täytä hakemukseen molempien yhteishakijoiden tiedot
 4. Kun olet tarkasti täyttänyt hakemuksen tiedot ja lähettänyt lomakkeen, saat heti alustavan päätöksen
 5. Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin, molemmat hyväksyvät lainan verkkopankkitunnuksin
 6. Kun laina on hyväksytty molempien hakijoiden toimesta, rahat siirretään ilmoittamallenne tilille samana päivänä.

Kenelle Yhteislaina myönnetään?

Jotta Yhteislaina myönnetään, tulee vähintään seuraavien ehtojen täyttyä:

 • Olet yli 22 vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Yhteislaina -palvelun hinnoittelu

Yhteislaina -palvelussa on selkeä hinnoittelu. Ajantasaisen hinnan lainalle näet palvelun sivustolla, valitsemalla lainasumman ja laina-ajan. Hintaan ei lisätä ylimääräisiä kuluja, vaan maksat kuukausierän hintalaskurin mukaisesti. Alla esimerkkejä lainoista:

 • 6000 € laina 1 vuoden takaisinmaksuajalla maksaa yhteensä 576 €/kk, eli kokonaisuudessaan 6912 €. Kuluja muodostuu siis 912 € yhden vuoden ajalta.
 • 6000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla maksaa yhteensä 182 €/kk, eli kokonaisuudessaan 10920 €. Kuluja muodostuu siis 4920 € viiden vuoden ajalta.
 • Yhteislainan asiakaspalvelu

  Yhteislainan, eli Halinon asiakaspalvelu on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8 - 16. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0206 90191 ja sähköpostiosoite info@halino.fi.

  Hae lainaa ❯❯

  Arvostele yrityksen lainatuote

  Onko sinulla kokemuksia yrityksen Yhteislaina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

  4,67 / 5 (3 ääntä)
  Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.