Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Viikinkilaina   
Viikinkilaina ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Viikinkilaina - 2000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Viikinkilaina tarjoaa lainaa arjen yllättäviin rahoitustarpeisiin 100 eurosta 2000 euroon asti ilman vakuuksia. Viikinkilaina on joustava ja jatkuva laina, johon saa tarvittaessa jopa 37 kuukauden ajan takaisinmaksulle. Takaisinmaksuaika riippuu lainattavasta summasta ja lyhennyserien suuruudesta.

Laina voidaan myöntää Suomessa asuville, vähintään 21-vuotiaille ja luottokelpoisille henkilöille.

Lainan myöntää suomalainen luotonantaja Top Finance Oy, joka on toiminut alalla useita vuosia.

Hae lainaa ❯❯

Viikinkilainan tarjoamat lainapalvelut

Viikinkilainan palvelusta voi hakea lainaa 100 - 2000 euron suuruisen summan. Lainan voi nostaa joko kerralla kokonaan tai useammissa pienemmissä erissä. Lainarahan voi siirtää omalle tilille kätevästi Viikinkilainan-sivustolla tai tekstiviestillä. Ensimmäiselle nostolle on mahdollista saada jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa.

Viikinlaina voi myöntää asiakkaalle käyttöön enintään 2000 euron luoton. Viikinkilainan joustoluotto on jatkuva luotto, joka on lainanantajan myöntämään luottorajaan asti asiakkaan käytettävissä. Asiakkaalla on mahdollisuus päättää itse milloin hän lainaa nostaa ja nostojen suuuruuden lainanantajan myöntämän luottorajan puitteissa.

Nostettavat lainasummat

Ensimmäisen noston on oltava vähintään 100 euroa. Sen jälkeen asiakas voi nostaa rahaa tililleen tarvitsemansa määrän sen luottorajan puitteissa, minkä Viikinkilaina on myöntänyt. Asiakas voi käyttää uudelleen takaisin maksamansa osuuden lainasta.

Uuden noston voi tehdä suoraan ilman, että asiakas tekee uuden luottohakemuksen. Joustavan luoton ansiosta asiakkaat voivat tarvittaessa reagoida nopeastikin arjen yllätäviin menoihin ja äkillisiin hankintoihin.

Viikinkilainan myöntämä laina on tyypiltään joustoluotto.

Kenelle Viikinkilaina lainaa?

Viikinkilainaa voivat hakea kaikki Suomessa asuvat, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita ja joiden luottotiedot ovat moitteettomat. Viikinkilaina edellyttää, että lainansaajalla on Suomessa vakituinen osoite, suomalainen henkilötunnus ja pankkitili. Luotonmyöntäjä tarkistaa lainaa hakevalta luottotiedot ja iän.

Maksuhäiriömerkintä estää luoton myöntämisen. Vakuuksia ei lainan saamiseksi tarvita.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan www.viikinkilaina.fi -sivustolla. Etusivulla asiakas valitsee lainasumman ja täyttää sen jälkeen henkilötiedot sekä tietoja asumisesta, koulutuksesta, työstä ja tuloistaan sekä antaa myöntymyksensä luottotietojen selvittämiseen.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen asiakas saa alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisenkin lainapäätöksen nopeasti, jo viiden minuutin kuluttua lainan hakemisesta. Sen jälkeen asiakas voi nostaa lainaa haluamansa summan lainanantajan myöntämän luottorajan puitteissa.

Viikinkilainan myöntämänä asiakas saa käyttöönsä jopa 2000 euron luottorajan. Nostoja voi tehdä puhelimella tai Viikinkilainan sivustolla silloin, kun asiakas tarvitsee rahaa.

Näin lainanhaku etenee

Viikinkilainan sivustolla esitellään kulutusluoton hakeminen seuraavasti:

 1. Valitse haluamasi lainasumma sivulla www.viikinkilaina.fi
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 3. Täytä yhteystiedot huolellisesti
 4. Varmista, että olet kirjannut sekä tulo- että menotietodot oikein
 5. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen lopussa
 6. Lopullisen lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa sähköpostilla tai tekstiviestillä
 7. Jos lainahakemus on hyväksytty, saat rahat tilille jopa 15 minuutissa

Jatkossa luottoa voi nostaa tekstiviestillä tai Viikinkilainan sivuston kautta lainanantajan myöntämän luottorajan puitteissa.

Miten nopeasti rahat saa tililleen?

Viikinkilainan voi saada nopeasti ja helposti. Asiakas saa lainapäätöksen 5 minuutin sisällä lainan hakemisesta.

Lainarahan voi nostaa helposti lähettämällä omalla puhelimellaan tekstiviestin tai vaihtoehtoisesti noston voi tehdä Viikinkilainan sivustolla.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen asiakas voi saada lainan tililleen 15 minuutissa. S-pankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin tileille rahat saa yhden pankkipäivän kuluesa. Muiden pankkien tilille rahat siirtyvät noin 15 minuutin kuluessa asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Lainan nostaminen

Asiakas voi nostaa lainan kerralla tai halutessaan myös pienemmissä erissä. Ensimmäinen noston pitää olla vähintään 100 euroa. Sen jälkeen asiakas voi nostaa tililleen tarvitsemansa rahamäärän lainanantajan myöntämän luottorajan puitteissa.

Laina noston voi tehdä kätevästi joko omalla puhelimellaan, lähettämällä tekstiviestin, tai Viikinkilainan sivustolla.

Lainan nostaminen tekstiviestillä

Myönnetyn lainan voi nostaa lähettämällä tekstiviestin VP SUMMA numeroon 16350, esimerkiksi VP 400. Asiakas voi nostaa tekstiviestillä luottoa tarpeensa mukaan 100 - 2000 euroa. Tekstiviesti on ilmainen.

Nostoviesti pitää lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka asiakas on antanut lainahakemuksen tehdessään. Asiakas saa vielä tekstiviestitse erillisen vahvistuksen, kun lainaraha on siirretty tilille.

Lainan kustannukset

Viikinkilaina myöntää enintään 2000 euron jatkuvan lainan. Viikinkilaina ei peri kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua, vaan asiakas maksaa sen mukaan, miten luottoa on käytössä. Lainasopimuksen tekemisestä ei peritä erillistä maksua.

Asiakas maksaa lainasta nostopalkkiota 15 prosenttia. Lainan nimelliskorko on 90 prosenttia. Lainan todellinen vuosikorko on vähintään 170,66 prosenttia ja korkeintaan 516,75 prosenttia.

Viikinkilainan sivustolla on esitelty esimerkki lainan takaisinmaksusta: Asiakas on nostaa yhdessä erässä 2000 euron luoton. Lainan todellinen, kulut huomioiva vuosikorkoo on 190,36 prosenttia. 2000 euron lainan arvioitu kokonaiskustannus on 3312,48 euroa, jos asiakas on nostanut sen yhdessä erässä ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa.

Esimerkkejä Viikinkilainan hinnoittelusta ja kustannuksista

Viikinkilainan joustoluoton yleinen hinnoittelu on seuraava:

 • Nostoprovisio on 15 prosenttia.
 • Jos asiakas käyttää lainan takaisinmaksamisessa osamaksuominaisuutta, lasketaan vähimmäislyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 7,5 prosenttia.
 • Minimilyhennys on 20 prosenttia laskun loppusummasta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa.
 • Laskutuspalkkio on 6 euroa kuukaudessa.

Esimerkki 500 euron lainan kustannuksista

 • Nostoprovisio 15 prosenttia.
 • Laskutuspalkkio 6 euroa kuukaudessa.
 • Kuukausikorko 7,5 prosenttia
 • 500 euron joustoluotto kertamaksuna takaisinmaksettuna 581 euroa.
 • 500 euron joustoluotto maksettuna takaisin 12 kuukausierässä: 1. erä 121 euroa. Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Lainan vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20 prosenttia laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa ja enintään 250 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 190,36 prosenttia.

Esimerkki 2000 euron lainan kustannuksista

 • Nostoprovisio 15 prosenttia.
 • Laskutuspalkkio 6 euroa kuukaudessa.
 • Kuukausikorko 7,5 prosenttia.
 • 2000 euron joustoluotto kertamaksuna takaisinmaksettuna 2306 euroa.
 • 2000 euron joustoluotto maksettuna takaisin 12 kuukausierässä: 1. erä 350 euroa. Seuraavat erät pienenenvät aina velkasaldon lyhentyessä. Lainan vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20 prosenttia laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa ja enintään 350 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 190,36 prosenttia.

Lainan maksaminen takaisin

Lainan maksuaika on vähintään kuukauden ja enintään 37 kuukautta, jos laina maksetaan takaisin pienimmissä mahdollisissa erissä. Asiakas saa laskun takaisinmaksua varten kerran kuukaudessa. Viikinkilainassa on osamaksuominaisuus, jolloin asiakas voi maksaa nostamastaan lainasta takaisin minimilyhennyksen.

Viikinkilainan asiakaspalvelu

Viikinkilainan asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 8 - 21 ja lauantaisin kello 9 - 17. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@topfinance.fi tai soittamalla numeroon 010 3255 791. Puhelun hinta on 9,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Viikinkilainan laskutukseen voi olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viikinkilaina@arvato.com tai soittamalla numeroon 020 7229 462.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Viikinkilaina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,00 / 5 (1 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.