Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Tonnilaina   
Tonnilaina ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Tonnilaina on 1000 euron laina ilman vakuuksia

Tonnilaina -palvelun tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö Aasa Oy. Tonnilaina -palvelun tuote on 1000 euron laina kiinteällä, 19 kuukauden maksuajalla. Tonnilainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vuonna 2010 perustettu hyvämaineinen helsinkiläisyritys vakuuttaa noudattavansa toiminnassaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Turvalliseen lainapalveluun panostava rahoitusyhtiö kertoo pitävänsä asiakkaidensa yksityisyydestä hyvää huolta. Aasa Oy ei jaa asiakkaidensa tietoja pankkien tai muiden konsernin ulkopuolisten rahoitusyhtiöiden kanssa.

Yritykselle on tärkeää selvittää lainaa hakevan henkilön todellinen maksukyky aina mahdollisimman hyvin. Näin voidaan parhaiten ehkäistä rahoitustarpeessa olevien kuluttajien ylivelkaantumista.

Hae lainaa ❯❯

Aasan tarjoama Tonnilaina

Kotimaisen rahoitusyhtiön kehittämä lainatuote Tonnilaina on räätälöity nopeasti lainaa tarvitseville henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti ja haluavat lainallaan joustoa arkeensa tai pääomaa yllättäviin menoihinsa.

Tonnilaina -palvelun kautta lainanhakija voi saada tuhannen euron arvoisen lainasumman, jonka laina-ajaksi on sovittu 19 kuukautta. Halutessaan lainan saanut henkilö voi maksaa lainansa takaisin myös etuajassa ilman lisäkustannuksia.

Kyseinen lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen helppoutta ja läpinäkyvyyttä. Koko lainasumma siirtyy lainansaajan pankkitilille heti, kun myönteinen lainapäätös on tehty ja asiakas on allekirjoittanut virallisen lainasopimuksen.

Tonnilainan kustannukset

Tonnilainan hinnoittelu on luettavissa verkkosivustolta osoitteesta: www.tonnilaina.fi.

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista kullekin Aasan lainanhakijalle toimitetaan ennakkotiedot, joista käyvät ilmi kunkin lainan vuosikorko sekä todelliset kulut. Lainasopimuksesta ilmenevät vastaavasti lainan määrä, nimelliskorko, lyhennystapa ja -aikataulu, lainan järjestelymaksun määrä, mahdollinen tilinhoitomaksu ja muut palkkiot sekä lainan kokonaiskustannukset.

Tonnilainan kustannukset koostuvat seuraavanlaisesti:

 • Korko (kiinteä koko laina-ajan): 9 prosenttia
 • Lainan järjestelypalkkio: 295 euroa
 • Tilinhoitomaksu: 0 euroa
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu: 0 euroa
 • Lainan maksuaikataulun muuttaminen siten, että laina-aika pitenee: 20/30/50 euroa
 • Maksumuistutus postitse: á 5 euroa
 • Kirjallinen ilmoitus erääntyneestä saatavasta: á 18/24 euroa
 • Kirjallinen lainan irtisanomisilmoitus: á 24 euroa.

Muut kulut:

 • Korko- tai saldotodistus kerran vuodessa: 0 euroa
 • Ylimääräiset korko- tai saldotodistukset: 20 euroa
 • Asiakkaan muuttuneen yhteystiedon hankkiminen: 9 euroa/kpl.

Tuhannen euron kertaluoton luottosopimuksen kesto on 19 kuukautta. Maksuerän määrä on 52,63 euroa kuukautta kohden. Tonnilainan järjestelypalkkio on 295 euroa; luotosta ei peritä lainkaan tilinhoitomaksua.

Kyseisen lainasumman nimelliskorko on yhdeksän prosenttia ja todellinen vuosikorko 49,94 prosenttia. Korko ei muutu, mikäli laina maksetaan takaisin myöhässä.

Tonnilainan kokonaiskustannuksiksi määräytyy 1369,93 euroa. Summa koostuu 369,93 euron kuluista ja 1000 euron lainapääomasta.

Kuka voi hakea Tonnilainaa?

Aasa myöntää kyseistä lainaa sellaisille henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Tonnilaina -verkkopalvelussa Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Aasan tarjoamia luottoja haetaan kätevästi netin välityksellä. Lainahakemuksen voi tehdä joustavasti mihin vuorokauden aikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Nopean verkkopalvelun ansiosta lainan hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Luotonantaja ei edellytä lainanhakijaltaan myöskään takaajaa.

Lainanhakija saa Aasan laina-asiantuntijan tekemän lainapäätöksen välittömästi, ja mikäli hakemus hyväksytään, sopimuksen mukainen lainasumma voi olla lainanhakijan pankkitilillä jo seuraavana päivänä.

Myönteisen lainapäätöksen saadakseen Tonnilainan hakijan on kuitenkin täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Hakija on vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Näin haet Tonnilainaa Aasalta

Aasa Oy:n suomalaisasiakkailleen tarjoamaa tuhannen euron lainaa voi hakea helposti ja joustavasti verkkohakemuksella osoitteesta: www.tonnilaina.fi.

Kun asiakas on täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksensa netin välityksellä, luotonantaja käsittelee asiakkaan hakemuksen ja tekee luottopäätöksensä mahdollisimman nopeasti. Mikäli hakemus hyväksytään, lainansaajalle lähetetään Tonnilainan sopimusehdot ja luottosopimus kätevästi asiakkaan sähköpostiin.

Lainanhakijan hyväksyttyä sopimusehdot ja allekirjoitettua luottosopimuksen TUPAS-verkkopankkitunnuksillaan Aasa Oy maksaa tuhannen euron arvoisen lainasumman luotonsaajan ilmoittamalle pankkitilille.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät asiakkaan tilille?

Hakemuksen saavuttua perille se käsitellään viipymättä ja luottamuksellisesti. Päätös lainan saamisesta tehdään mahdollisimman nopeasti: jopa saman päivän kuluessa, jolloin lainaa on haettu.

Mikäli lainapäätös on myönteinen, asiakkaalle toimitetaan lainasopimus allekirjoitettavaksi. Kun lainanhakija on hyväksynyt lainasopimuksen ehdot, koko tuhannen euron lainasumma siirtyy asiakkaan pankkitilille hyödynnettäväksi lainansaajan parhaaksi katsomalla tavalla.

Aasa Oy ei rajoita millään tavoin sitä, mihin kukin asiakas tuhannen euron lainansa käyttää. Suomalainen rahoitusyhtiö haluaa kuitenkin kannustaa asiakkaitaan vastuulliseen taloudenpitoon. Aasa toivoo asiakkaidensa käyttävän yhtiön heille myöntämiään lainoja mahdollisimman vastuullisesti ja niin, että luotonsaajat onnistuvat taloudenpidossaan vastedeskin.

Tonnilainan peruutusoikeus

Tonnilainan peruminen on tehty Aasan asiakkaalle helpoksi, mikäli lainanhakija jostain syystä päättääkin perua hakemansa lainan. Luotonantajalle riittää, että lainansaaja ilmoittaa Aasan asiakaspalveluun halunsa peruuttaa lainan ja sen, minä päivänä hän aikoo lainasummansa palauttaa luotonantajalle.

Peruutusilmoituksen voi tehdä postitse ja/tai sähköpostitse. Lainan peruuttamisesta on ilmoitettava rahoitusyhtiön asiakaspalveluun 18 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen solmimisesta.

Suomalainen rahoitusyhtiö noudattaa asiakkaansa mahdollisen lainan peruutuksen osalta Suomen lainsäädäntöä.

Kuluttajansuojalaki antaa kuluttajalle oikeuden perua etämyynnin kautta tehty lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Etämyynnillä laissa tarkoitetaan lainasopimuksia, jotka on tehty esimerkiksi verkkohakemuksen tai puhelinmyynnin välityksellä.

Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee kuitenkin maksaa luotonantajalle korvauksena peruutuksesta lainan todellisen vuosikoron mukainen korko ajalta, jolloin laina on ollut kuluttajan käytössä. Palkkiomaksuja ei kuluttajalta lain mukaan saa periä.

Tonnilainan asiakaspalvelu

Aasa Oy:n laina-asiantuntijat ovat aina valmiita vastaamaan asiakkaidensa lainaan liittyviin tiedusteluihin ja kysymyksiin chatin, sähköpostin tai puhelinpalvelun välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 17. Aasan omalla verkkosivustolla osoitteessa www.aasa.fi on esillä myös asiakkaiden välittämiä kokemuksia yrityksestä luotonantajana sekä kiteytettyjä vastauksia lainanhakijaa askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

 • Yritys: Aasa Oy
 • Sivusto: www.tonnilaina.fi
 • Puhelin: 0600 04045
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi
 • Osoite: Hiomotie 19, 00380 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Tonnilaina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

2,50 / 5 (4 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.