Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Suomilimiitti   
Suomilimiitti ei enää myönnä luottoja.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Suomilimiitti

Suomilimiitti.fi tarjoaa uusille asiakkailleen kulutonta ensilainaa, joka on yksi markkinoiden suurimmista. Lainaa voi hakea Suomilimiitiltä kuluttomasti jopa 2000 euroa. Tarjous on voimassa kaikille uusille Suomilimiitin asiakkaille, jos laina maksetaan takaisin lainanottokuukautta seuraavan kuun loppuun mennessä takaisin. Toisin sanoen 2000 euron lainalle on mahdollista saada miltei 2 kuukautta korotonta maksuaikaa, jos lainaa haetaan alkukuusta.

Hae lainaa ❯❯

Suomilimiitin hinnoittelu

Vanhoille asiakkaille hinnoittelu on selkeä. Lainan voi maksaa joko kerralla pois tai vaihtoehtoisesti erissä. Jos laina maksetaan kerralla pois, kulut ovat 15 % lainasummasta. Eli lainan ollessa 2000 euroa kulut ovat 150 euroa. Jos laina maksetaan kerralla pois, tulee se maksaa Suomilimiitille lainanottokuukautta seuraavan kuun loppuun mennessä takaisin.

Toinen Suomilimiitin tarjoama vaihtoehto on lainan lyhentäminen erittäin, eli osamaksu. Osamaksulla maksettaessa minimilyhennys on 20 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa ja enintään 300 euroa. Maksettaessa osamaksulla, lasketaan minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle pääomalle 8,9 % kuukausittainen korko. Suomilimiitin sivustolta löytyy selkeä laskuri lainan takaisinmaksusta osamaksulla.

Kenelle Suomilimiitti lainaa?

Suomilimiitti tarjoaa lainaa kaikille vähintään 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lainaa hakeva ilmoittaa lainahakemuksessa suomalaisen pankkitilin, jolle tapahtuvat nostot ohjataan sekä suomalaisen matkapuhelinnumeron, jonka avulla nostoja voi suorittaa. Muutoksia näihin tietoihin on mahdollista tehdä Suomilimiitin asiakastilin kautta verkossa.

Miten Suomilimiitin lainaa haetaan?

Uuden asiakkaan tulee aina rekisteröityä ja tunnistautua Suomilimiitin verkkopalvelussa. Tämän jälkeen lainan haku onnistuu esimerkiksi tekstiviestin avulla. Tekstiviesti maksaa 0 euroa.

Näin lainanhaku etenee:

 1. Rekisteröidy Suomilimiitin sivuston kautta
 2. Tunnistaudu verkkopankissa
 3. Määritä kuinka paljon lainaa haluat
 4. Jätä lainahakemus
 5. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit nostaa lainaa tilillesi esimerkiksi puhelimella
  • Lähetä viesti SL SUMMA PIN-KOODI numeroon 173172.
  • Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi Suomilimiitin järjestelmään.
  • Tämän jälkeen saat vahvistuspyyntöviestin, johon vastaat VAHVISTAN. Tämänkin viestin hinta on 0 euroa
  • Viestisi jälkeen Suomilimiitti siirtää rahat tilillesi muutamassa minuutissa palvelun aukioloaikoina.

Suomilimiitin asiakaspalvelu

Suomilimiitin asiakaspalvelu on avoinna

 • ma-su klo 8 - 22.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Suomilimiitti lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,43 / 5 (46 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.