Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Ostosraha   
Ostosraha ei markkinoi enää luottojaan uusille asiakkaille.

Pikavippivertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Ostosraha - Nopea 400 - 3000 € kulutusluotto

Ostosraha -palvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy, joka on vuonna 2005 perustettu alansa kasvava ja vakavarainen suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Yhtiö tarjoaa monipuolisia kuluttajaluottopalveluita sekä lasku- ja osamaksuratkaisuja verkkokaupoille. OPR-Vakuuden muita tuotteita ovat muun muassa ulkomailla toimiva EverydayPlus ja yrityslainossa OPR-Vakuus tarjoaa Yritysluotto -palvelun. Yhtiön toimisto Suomessa sijaitsee Helsingissä. OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Ostosraha on yksityisille henkilöille tarkoitettu nopea laina hieman suurempiin hankintoihin, 12 - 36 kuukauden maksuajalla. Lainaa voi saada 3000 euroon asti.

Hae lainaa ❯❯

Ostosraha kulutusluotto

Ostosraha myöntää kulutusluottoa yksityisille, harkittuihin hankintoihin 400 eurosta 3000 euroon saakka, 12 - 36 kuukauden maksuajalla.

Lainaa voi hakea mihin sitä itse tarvitsee, matkaan, elektroniikkaan tai vaikkapa kodin remontoimiseen. Hakemiseen ei tarvita takaajia, eikä myöskään vakuuksia. Lainaa voi hakea 24h vuorokaudessa ja hakeminen tapahtuu kokonaan netissä. Hakemuksia käsitellään joka päivä kello 8 - 22 välisenä aikana.

Lainaan on mahdollista hakea myöhemmin korotusta. Korotus on mahdollista, kun maksueriä on maksanut moitteetta 6 kpl tai 30 % annetun lainan summasta. Korotuksen hakeminen tapahtuu myös kokonaan netissä ja päätöksen korotukseen saa 15 minuutissa.

Ostosraha kulutusluoton hinta

Hinnoittelu on tehty kuluttajalle selkeäksi ja läpinäkyväksi. Ostosraha -sivustolla on lainalaskuri, jolla voi helposti laskea lainan kuukausierän määrän eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla. Laskuri toimii liu'uttamalla lainasummaa sekä maksuaikaa halutuksi. Laskuri näyttää kuukausierän suuruuden sekä lainan takaisinmaksettavan kokonaissumman, joka sisältää kaikki korot ja kulut. Täten yllätyksiä ei tule kulujen suhteen.

Ostorahan kulutusluoton nimelliskorko on kiinteä 19,9 % ja se pysyy samana koko laina-ajan. Luoton todellinen vuosikorko 2000 euron lainalle 36 kuukauden maksuajalla on 28,9 %, jolloin kuukausieräksi muodostuu 80,23 euroa ja takaisinmaksettava summa on lopulta 2888,11 euroa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Normaalisti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille heti, jos asiakkaan pankki on joku seuraavista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki sekä Handelsbanken.

S-Pankkiin rahojen siirto ei ole täysin viiveetöntä. S-Pankin tileille maksuja Ostosraha tekee päivittäin noin kello 8, 11, 14, 18 ja 22.

Muihin pankkeihin rahansiirto kestää 1 - 2 arkipäivää.

Tilisiirtoja tehdään päivittäin kello 8 - 22, joten esimerkiksi yöllä tehty lainahakemus ei siirry heti maksuun, vaan kello 8 alkaen.

Ostosrahan joustava takaisinmaksu

Jos rahatilanne hetkellisesti muuttuu tiukemmaksi, voi hyödyntää Ostosrahan takaisinmaksun joustavia vaihtoehtoja. Erilaisia joustomahdollisuuksia ovat eräpäivän siirto/maksusopimus ja maksuvapaat kuukaudet.

Eräpäivän siirto ja maksusopimus

Voit tehdä maksusopimuksen jo erääntyneeseen laskuun valitsemalla uuden eräpäivän tai jakaa laskun summan osiin. Vaihtoehtoisesti voit valita sekä eräpäivän siirron, että laskun summan jakamisen osiin.

Maksusopimuksia ei voi olla useita samanaikaisesti. Maksusopimuksen voi tehdä OPR-Online -palvelussa, jonne tunnukset saa lainahakemuksen jälkeen tai olemalla yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun.

Maksuvapaa kuukausi

Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada 1 - 3 kappaletta. Maksuvapaata kuukautta ei kuitenkaan myönnetä erääntyneisiin laskuihin tai jo laskutettuun laskuun. Eli maksuvapaan pyyntö on tehtävä ennen seuraavan laskun muodostumista.

Maksuvapaasta kuukaudesta Ostosraha perii 5 euron järjestelykulun sekä korkokulut kyseiseltä ajalta. Maksuvapaata kuukautta voi hakea itse OPR-Online -palvelussa, jonne tunnukset saa lainahakemuksen jälkeen tai olemalla yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun.

Kuka voi hakea Ostosrahan kulutusluottoa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Hakijalle tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero

Näin haet lainaa Ostosrahalta

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi, sillä koko prosessi onnistuu netissä. Lisäksi lainan hakemiseen ei tarvita liitteitä, vaan tunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla sekä lainahakemuksen täyttäminen riittää.

Luottopäätöstä ei tarvitse myöskään odottaa päiviä, vaan sen saa noin vartin kuluessa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta:

 1. Siirry Ostosraha -sivustolle
 2. Klikkaa kohdasta "Hae lainaa tästä"
 3. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 4. Täytä luottohakemus huolella ja hyväksy luottoehdot.

Saat lainapäätöksen noin vartin kuluessa tekstiviestillä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan hakemuksessa ilmoitetulle tilille heti, kello 8 - 22 välisenä aikana.

Avainasiat Ostorahan luotosta

 • Lainaa 400 - 3000 euroa.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.
 • Lainapäätös vartissa.
 • Takaisinmaksuaika 12 - 36 kuukautta.
 • Kiinteä 19,9 % nimelliskorko.
 • Maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain.
 • 21 vuotta täyttäneille.
 • Ei piilokuluja.
 • Kotimainen luotonantaja jo vuodesta 2005 alkaen.
 • Rahat heti tilille yleisimpiin pankkeihin, kello 08 - 22 välillä.
 • Mahdollisuus hakea maksuvapaata kuukautta.

Ostosrahan asiakaspalvelu

Ostosrahan lainapalvelu on avoinna 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, eli lainahakemuksia voi lähettää milloin vain. Hakemukset käsitellään kuitenkin kello 8 - 22 välisenä aikana. Asiakaspalvelun tavoittaa seuraavasti:

Laskutustiedustelut ja maksusopimukset

 • Puhelin: 020 741 2040
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi
 • Arkisin kello 8 - 21
 • Lauantaisin kello 10 - 14

Ostosraha asiakaspalvelu

Ostosrahan asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse joka päivä kello 8 - 22 välisenä aikana.

Käytettävissä on myös OPR-Online -palvelu, jonne voi kirjautua vuorokauden ympäri. OPR-Online -palvelussa voi tarkastella omia laskuja, lainan tietoja, tehdä maksusopimuksen sekä hakea maksuvapaata kuukautta. OPR-Onlineen pääsee kirjautumalla Ostosraha -sivuston kautta. Tunnukset palveluun saa ensimmäisen lainahakemuksen jälkeen. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai PIN -koodilla, jonka voi luoda OPR-Onlinessa.

Osoite: OPR-Vakuus Oy/Ostosraha asiakaspalvelu, Lautarhankatu 8 B, 00580 Helsinki.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Ostosraha lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,33 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.