Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
OK Money   
OK Money ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

OK Money - rahoitusratkaisuja jo yli vuosikymmenen

OK Money Finland Oy on perustettu vuonna 2005 tarjomaan lainapalveluja suomalaisasiakkailleen. OK Moneyn lainatuote on 2100 euron suuruinen joustoluotto, jota lyhennetään tasaerissä. Nostoja voi tehdä 50 - 2100 euron väliltä. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.

Rahoitusalan yritys on toiminut alusta alkaen osana suomalaista Risicum Capital Oy:tä. Yrityskaupan myötä yrityksen nimi muutettiin sittemmin Aurajoki Nordic Oy:ksi. Suomalaisyritys kuuluu nykyisin kansainväliseen lainapalvelukonserniin, joka toimii yhdeksässä maassa ja työllistää noin 5000 henkeä.

Suomalainen rahoitusyhtiö vakuuttaa pyrkivänsä toiminnassaan avoimuuteen, asiakkaidensa arvostamiseen ja vastuullisuuteen.

Yritys tarjoaa lainapalveluitaan suomalaisille yksityisasiakkaille, joiden taloudellinen tilanne mahdollistaa lainan takaisinmaksun. Jokaisen lainanhakijan luottokelpoisuus varmistetaan yrityksen omista ja Suomen Asiakastiedon rekistereistä. Luotonannossa noudatetaan ECRC:n määrittelemiä kriteereitä.

Hae lainaa ❯❯

Yrityksen tarjoamat lainat

OK Money on vuodesta 2005 alkaen myöntänyt lainoja sadoilletuhansille suomalaisille. Rahoitusyhtiö on halunnut panostaa ennen kaikkea asiakastyytyväisyyteen. Tästä osoituksena on se, että OK Money on ollut Suomen Taloustutkimuksen Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot -tutkimuksen voittaja vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

Vuonna 2015 OK Money loi palvelutarjontaansa uuden tuotteen palvellakseen entistä paremmin uusia ja vanhoja asiakkaitaan. Perinteisten pikalainojen ja pikavippien poistuttua lainamarkkinoilta lakimuutoksen myötä kesäkuussa 2013 erilaiset limiittilainat yleistyivät kovaan tahtiin.

OK Moneyn vastaus kysyntään oli OK Limiitti, joka oli lainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen limiittilaina. Kyseisessä lainatuotteessa luottopäätös on aina 2100 euroa. Tästä lainasummasta lainansaaja voi siirtää rahaa omalle tililleen kätevästi juuri kulloinkin tarvitsemansa summan - ilman nostorajoituksia.

Lainan nostamiseen ei lisätä avaus- tai nostopalkkiota. Kiinteä kuukausittainen 130 euron takaisinmaksuerä helpottaa asiakkaiden taloudenpidon suunnittelua.

OK Limiitti

 • 2100 euron laina
 • Lainasumma pysyy aina lainaehtojen mukaisena
 • Tasaeräinen lyhennys: 130 euroa kuukaudessa
 • Avoin ja selkeä takaisinmaksuohjelma
 • Ei avausmaksuja tai nostopalkkioita
 • Rahat nopeasti tilille jopa samana päivänä, kun lainaa on haettu
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %
 • Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko on 70,47 %.

OK Limiitin lisäksi OK Money tarjoaa suomalaisille asiakkailleen kehittämäänsä Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu -maksupalveluaan, joka mahdollistaa kuluttajille verkkokauppaostosten suorittamisen vaivattomasti laskulla ja osamaksulla.

OK Money -lainojen kustannukset

Kotimaisen rahoitusyhtiön lainojen hinnoittelu on luettavissa OK Moneyn verkkosivustolta osoitteesta: www.okmoney.fi. Sivustolta löytyy myös lainan takaisinmaksua selkeyttävä lainalaskuri, josta kaikkien lainojen kulut näkyvät helposti ja avoimesti.

OK Moneyn asiakkailleen tarjoaman luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 prosenttia. Luotonantaja ei peri antamastaan lainasta erillistä avausmaksua eikä nostopalkkiota lainansaajan tarvitsemista nostoista lainamäärän kokonaissummasta. Lainasumma pysyy joka tapauksessa aina lainaehtojen mukaisena.

Lainansaaja voi valita lainan takaisinmaksun eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Asiakas maksaa kerran kuukaudessa lähetettävästä takaisinmaksuerästä vähintään laskusta ilmenevän lyhennyksen tai halutessaan sitä suuremman summan. Mikäli lainansaaja haluaa maksaa lainansa kokonaisuudessaan pois, häntä pyydetään ottamaan aina yhteyttä OK Moneyn asiakaspalveluun.

OK Money -limiitin hinnasto

 • Kuukausikorko: 4,08 prosenttia kuukaudessa
 • Todellinen vuosikorko: 70,47 prosenttia
 • Vuotuinen nimelliskorko: 49 prosenttia
 • Nostopalkkio: 0 prosenttia
 • Lyhennyserä: 130 euroa kuukaudessa
 • Laskutuslisä: 6,90 euroa
 • Maksumuistutuskulu: 5 euroa
 • Viivästyskorko: 7,5 prosenttia.

Rahoitusyhtiön verkkosivuilla oleva esimerkkilaina koskee tyypillistä 1600 euron nostettua luottoa. Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus on esimerkkilainan osalta 2458,44 euroa, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.

Luottolimiitin laina-aika on maksimissaan 31 kuukautta.

Kuka voi hakea OK Money -lainoja?

OK Money tarjoaa suomalaisasiakkailleen räätälöimiä lainapalvelujaan tietyin kriteerein. Myönteisen lainapäätöksen saadakseen lainanhakijan on oltava vakituisesti Suomessa asuva, 20-75-vuotias luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Asiakkaan on varmistettava henkilöllisyytensä rahoitusyhtiön tarjoamilla vaihtoehdoilla sekä kyettävä antamaan luotettavan selvityksen omista tuloistaan.

Suomen lain vaatimusten mukaan OK Money varmistaa luottopäätöstä tehdessään, että lainanhakijan luottokelpoisuus on kaikilta osin kunnossa. Yritys ei myönnä lainaa henkilölle, jolla on entuudestaan maksuhäiriömerkintä. Suomalaisten pankkien tavoin myös suomalainen rahoitusyhtiö haluaa varmistua siitä, että jokainen yrityksen asiakas selviytyy lainasopimuksen mukaisesti lainan kuluista ja takaisinmaksueristä.

Mitä dokumentteja tarvitaan?

Lainmukaisen luottoselvityksen tehdäkseen OK Money pyytää lainanhakijaa lähettämään kopion palkkakuitistaan tai vaihtoehtoisesti tiliotteensa viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjien osalta pyydetään verotuspäätöksen ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Lainanhakijan tulojen selvittämiseksi voidaan tapauskohtaisesti hyödyntää myös esimerkiksi hakijan julkisia verotietoja, kun yrityksen laina-asiantuntija tekee lainapäätöksensä kulloisenkin hakijan osalta.

Huomionarvoista lainanhakijan kannalta on, että mikäli OK Moneyn asiakas hyödyntää rahoitusyhtiön tarjoamaa turvallista ja ilmaista Instantor-työkalua hakemuksensa yhteydessä, hänen ei tarvitse lähettää tulojensa selvitystä erikseen.

Näin haet OK Limiitti -lainaa

OK Moneyn asiakkailleen tarjoaman limiittilainan hakeminen on tehty helpoksi. Luottoa tarvitseva voi täyttää lainahakemuksensa kätevästi rahoitusyhtiön verkkosivuston lainapalvelun välityksellä. Järjestelmään tunnistaudutaan ja kirjaudutaan lainanhakijan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Lainahakemuksessa hakija antaa vastauksensa omaan talouteensa liittyviin kysymyksiin ja vahvistaa tietonsa hyödyntämällä OK Moneyn turvallista Instantor-työkalua hyväksyen samalla lainan ehdot.

OK Limiitti on aina 2100 euron arvoinen lainasumma, mutta lainansaaja voi halutessaan tehdä tarvitsemiaan nostoja niin verkkopalvelun kautta kuin tekstiviestilläkin. Koko lainasumman voi nostaa tililleen yhdellä kertaa tai tehdä nostoja kulloinkin tarvitsemansa määrän miniminoston ollessa 50 euroa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Kun lainanhakija on hyväksynyt hakemuksensa yhteydessä OK Limiitin lainaehdot, hän saa alustavan pikalainapäätöksen saman tien. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainasumma siirtyy asiakkaan tilille OK Moneyn asiakaspalvelun aukioloaikoina ma - pe kello 7 - 22 ja la - su kello 9 - 21 tai välittömästi, kun lainanhakija on antanut luotettavan selvityksensä tuloistaan.

2100 euron arvoisen lainasumman nostot siirretään lainansaajan tilille aina rahoitusyhtiön aukioloaikoina, mikäli asiakkaan ilmoittama tili on jossain seuraavista pankeista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai Paikallisosuuspankit.

Kuluttajansuojalaki mahdollistaa myönnetyn lainahakemuksen peruutuksen 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

OK Money asiakaspalvelu

OK Money ilmoittaa verkkosivustollaan ottavansa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään asianmukaisesti rahoitusyhtiön asiakaspalvelun aukioloaikoina ma - pe kello 7 - 22 ja la - su kello 9 - 21.

Suomalaisen rahoitusyhtiön verkkosivuilta löytyvään Usein kysytyt kysymykset -osioon on koottu lainanhakuun liittyviä keskeisimpiä asioita ja vastauksia hakijoiden tyypillisimpiin kysymyksiin.

Yhteystiedot

 • Yritys: Aurajoki Nordic Oy
 • Sivusto: www.okmoney.fi
 • Puhelin: 0200 55511
 • Fax: 020 764 1442
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@okmoney.fi
 • Osoite: Yliopistonkatu 29 B A, 20100 Turku
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen OK Money lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,00 / 5 (1 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.