Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
NetistäLainaa   
NetistäLainaa ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

NetistäLainaa - Joustoluottoa 100 - 2250 € nostorajalla

NetistäLainaa -palvelun tarjoaa Top Finance Oy, joka on vakavarainen ja kasvava rahoitusyhtiö. Top Finance Oy on toiminut vuodesta 2010 lähtien ja se tarjoaa rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä kotimaisille yrityksille. Top Financella on käytössään lähes täysin automatisoitu luottopäätösjärjestelmä.

NetistäLainaa -palvelu on tarkoitettu vain yksityishenkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta. Yritys on rekisteröity aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Hae lainaa ❯❯

NetistäLainaa joustoluotto

NetistäLainaa tarjoaa joustoluottoa 2250 euroon asti. Joustoluotto on vapaasti käytössä, eli rahaa saa nostettua, milloin sitä itse tarvitsee ja summan voi päättää itse. Ensimmäisen noston minimisumma on kuitenkin 100 euroa, jonka jälkeen rahaa voi nostaa vapaasti annetun luoton puitteissa. Voit nostaa heti koko luoton summan tai vain osan siitä.

Luottosopimus on jatkuva, eli takaisin maksettu luotto siirtyy taas käytettäväksi uudelleen. Luoton hakeminen ja päätöksen hyväksyminen ovat täysin kuluttomia, kuluja syntyy vasta kun luottoa käyttää. Luottoa voi maksaa takaisin kerralla tai tasaerissä, mahdollisuus on myös maksaa kuukausierä osamaksuna, minimilyhennyksenä. Luoton takaisinmaksuaika on 1 - 34 kuukautta ja käytetystä luotosta tulee lasku kuukausittain. NetistäLainaa -joustoluotto on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto.

Maksimi kuukausierä on 250 euroa ja minimi 50 euroa, ellei luoton saldo ole pienempi, jolloin maksun määrä on avoimena oleva saldo. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 12,5 % avoimesta saldosta. NetistäLainaa -joustoluoton todellinen vuosikorko 2250 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla, tasaerillä on 117,18 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki kulut.

Esimerkkinä 200 euron laina, joka maksetaan kuukaudessa kerralla takaisin: Luoton määrä 200 euroa josta maksat takaisin yhteensä 234 euroa. Kuluina ovat nostoprovisio 25 euroa (12,5 %) sekä tilinhoitomaksu yhdeltä kuukaudelta 9 euroa.

NetistäLainaa joustoluotossa ei ole piilokuluja, vaan kulut ovat nähtävissä palvelun nettisivuilla olevan laskurin avulla. Sivustolta löytyy myös hinnasto, josta selviää kaikki mahdolliset kulut. Keskimääräinen nimelliskoroton maksuaika on 40 päivää. Lainan voi maksaa kokonaan pois myös ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Vaihtoehtoisesti lainasta voi maksaa isompaa kuukausierää. Tämä on järkevää, sillä näin toimimalla säästää lainasta aiheutuvissa kuluissa. Kun laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, siirtyy se taas käytettäväksi uudelleen.

Toisin kuin kertalainoissa, takaisinmaksun jälkeen ei tarvitse tehdä uutta hakemusta ja odottaa luottopäätöstä, vaan luotto on käytettävissä heti uudelleen. Luoton voi pitää huoletta avoimena ilman kuluja ja käyttää sitä taas, kun sitä tarvitsee. Näin ollen arjen yllättävät kulut ovat helposti maksettavissa ilman paniikkia ja odottelua.

 • Toistaiseksi jatkuva joustoluotto.
 • Luottoraja 2250 €.
 • Lainan takaisinmaksuaika 1 - 34 kk.
 • Todellinen vuosikorko 2250 € luotolle 12 kk tasaerissä on 117,18 %.
 • Hakeminen ja lainasopimuksen tekeminen täysin ilmaista.
 • Lainapäätös samana päivänä.
 • Nostoprovisio enintään 12,5 % sekä kuukausikorko 5,95 % jäljellä olevalla saldolle.
 • Tilinhoitomaksu 9 €/kk.
 • Ei piilokuluja.
 • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 40 päivää.
 • Maksu kerralla tai tasaerissä 50 - 250 €.
 • Kuluja vain käytetystä luotosta.

Kuka voi hakea NetistäLainaa joustoluottoa?

 • Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset.
 • Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

Näin haet luottoa NetistäLainaa -palvelusta

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi etkä tarvitse hakemukseen mitään liitteitä. Lisäksi takaajia tarvita, riittää kun tunnistautuu omilla pankkitunnuksilla ja täyttää lainahakemuksen huolellisesti.

 1. Siirry NetistäLainaa.fi -sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta liukuvasta summasta hakemasi lainan määrä, klikkaa ”Tee lainahakemus”.
 3. Täytä hakemus huolella ja varaa pankkitunnuksesi valmiiksi tunnistautumista varten, liitteitä et tarvitse.
 4. Tarkista hakemus ja lue ehdot
 5. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.

Saat luottopäätöksen samana päivänä tekstiviestillä, jonka jälkeen pääset kirjautumaan NetistäLainaa Online-palveluun, jossa voit tehdä ensimmäisen noston. Noston voit tehdä myös tekstiviestillä. Ennen nostoa ei vielä kuluja synny ja lainapäätöksen voi myös peruuttaa 14 päivän kuluessa. Kuluja syntyy vain käytetystä lainasta, joten päätöksen hyväksyminen ei maksa mitään, kuluja kertyy siis vasta ensimmäisen noston jälkeen.

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voi tehdä ensimmäisen noston, minimissään 100 euroa.  Rahat siirtyvät hakemuksessa annetulle pankkitilille samana päivänä, jos tili on seuraavissa pankeissa: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, S-Pankki ja POP.

Muihin pankkeihin rahansiirto kestää kauemmin, yleensä 1-2 arkipäivää.

Tekstiviestinosto

Lainaa voit nostaa tilillesi myös tekstiviestillä. Palvelu on todella helppo ja nopea, eikä vaadi siis nettiyhteyttä tai kirjautumista. Voit nostaa luottotililtäsi rahaa yksinkertaisesti lähettämällä tekstiviestin:

 • "TF NOSTO SUMMA" numeroon 16350.
 • Esimerkiksi "TF NOSTO 500".

Nostettava summa siirtyy tilille saman päivän aikana ja saat vahvistuksen tekstiviestillä, kun rahat ovat tililläsi käytettävissä. Nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Minimi käteisnosto on ensimmäisessä nostossa 100 euroa, seuraavien nostojen summan voi itse päättää oman tarpeen mukaan. Tekstiviestinosto tulee tehdä samasta puhelinnumerosta, joka on ilmoitettu lainahakemuksessa. Kaverin tai perheenjäsenen puhelimesta ei siis rahojen nostaminen onnistu.

NetistäLainaa asiakaspalvelu

NetistäLainaa lainapalvelu on auki 24h vuorokaudessa, hakemuksen voi lähettää milloin vain, mutta hakemuksia käsitellään viikon jokaisena päivänä kello 8 - 22 välisenä aikana.

Online -palvelu on auki 24h vuorokaudessa. Palvelussa voi itse hallinnoida omia laskuja, asiakastietoja, tehdä nostoja ja tarkastella lainan tietoja sekä paljon muuta. Kirjautuminen tapahtuu NetistäLainaa -sivujen kautta.

NetistäLainaa yhteystiedot:

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen NetistäLainaa lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,50 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.