Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Matkaluotto   
Matkaluotto ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Aasan Matkaluotto toteuttaa suomalaisten unelmia

Suomalaisella rahoitusyhtiöllä Aasa Oy:llä on kotitalouksille tarjolla vaivattomasti netin kautta haettava vakuudeton rahoitusratkaisu. Matkaluottoa on tarjolla 2000 eurosta aina 10 000 euroon asti ja lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Vuonna 2010 perustettu helsinkiläisyritys vakuuttaa noudattavansa toiminnassaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Yritykselle on tärkeää selvittää lainaa hakevan henkilön todellinen maksukyky aina mahdollisimman hyvin. Näin voidaan parhaiten ehkäistä rahoitustarpeessa olevien kuluttajien ylivelkaantumista.

Hae lainaa ❯❯

Matkaluoton tarjoamat lainat

Aasan ylläpitämä Matkaluotto myöntää asiakkailleen vakuudetonta lainaa 2000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Lainanhakijan ei tarvitse olla entuudestaan yrityksen asiakas.

Kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään, toimitetaan kuluttajasuojalain mukaiset lainaehdot. Henkilökohtaisesta lainasopimuksesta ilmenevät lainan määrän ohella lyhennystapa ja -aikataulu sekä lainan kokonaiskustannukset. Sopimuksen sisältö on mahdollista neuvotella asiakaskohtaisesti. Lainan korkokulut ovat yksilöllisiä, ja ne määrittyvät hakijan taloustilanteen mukaan jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Ajan tasalle päivitetyt lainaehdot ja hinnasto ovat luettavissa Matkaluoton verkkosivustolta.

Matkaluotto on 2000 - 10 000 euron laina, jolle lainanhakija voi valita 6 - 60 kuukauden takaisinmaksuajan.

Matkaluoton hakeminen onnistuu kätevästi niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Hakemuksen täyttämiseen asiakas tarvitsee nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset.

Matkaluottoa voi hakea vuorokauden ympäri. Aasa Oy:n hakemusjärjestelmä on avoinna vuoden jokaisena päivänä; hakemuksia käsitellään aina toimiston aukioloaikoina, eli arkisin kello 9 - 17.

Lainahakemus on suojattu vahvalla SSL-salaustekniikalla. Tämä merkitsee sitä, että matkaluoton hakeminen on todella turvallista. Asiakkaan antamat tiedot eivät joudu vääriin käsiin; kaikki lainahakemukset käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Aasalla on tarjolla asiakkailleen myös paljon hyödynnetty lainavakuutus, jolla voi vaivattomasti ja edullisesti suojata oman lainansa. Turvallisuutta tuovan Aasan lainavakuutuksen voi liittää lainaan jo lainaa haettaessa; suojan voi ottaa omalle lainalleen myös jälkikäteen. Vakuutuksella turvataan lainan takaisinmaksu myös lainansaajan mahdollisen kuolemantapauksen sattuessa.

Matkaluoton kustannukset

Matkaluoton hinnoittelu on luettavissa verkkosivustolta osoitteesta matkaluotto.fi.

Lainojen todellinen vuosikorko määräytyy kunkin lainasumman ja -ajan perusteella. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista kullekin Aasan lainanhakijalle toimitetaan ennakkotiedot, joista käyvät ilmi kunkin lainan vuosikorko sekä todelliset kulut.

Lainasopimuksesta ilmenevät vastaavasti lainan määrä, nimelliskorko, lyhennystapa ja -aikataulu, lainan järjestelymaksun määrä, mahdollinen tilinhoitomaksu ja muut palkkiot sekä lainan kokonaiskustannukset.

Lainojen kokonaiskustannuksista ilmenee Matkaluoton verkkosivustolta seuraavaa:

 • Korko (kiinteä koko laina-ajan): 9,9 - 24,90 %
 • Järjestelypalkkio alkaen 240 euroa
 • Tilinhoitomaksu alkaen 9 euroa kuukaudessa
 • Lainavakuutus alkaen 12 euroa kuukaudessa
 • Maksumuistutus postitse 5 euroa
 • Ylimääräiset korko- tai saldotodistukset 20 euroa.

Kotimaisen rahoitusyhtiön verkkosivuilla esillä oleva esimerkkilaskelma koskee kuukausierissä takaisinmaksettavaa kertaluottoa. Aasan tyypillisen 2000 euron, 24 kuukauden matkaluoton todellinen vuosikorko on 42,60 %. Kyseisen kertaluoton nimelliskorko on 9,9 prosenttia, järjestelypalkkio 392 euroa ja tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa. Kuukausittaisen maksuerän suuruus on 83,33 euroa ja 2000 euron lainan kokonaiskustannukset ovat 2814,73 euroa sisältäen lainapääoman ja kulut.

Kuka voi hakea Matkaluottoa?

Aasa myöntää lainaa sellaisille henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat verkkopalvelussa Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Aasan tarjoamia luottoja haetaan kätevästi netin välityksellä. Lainahakemuksen voi tehdä joustavasti mihin vuorokauden aikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Nopean verkkopalvelun ansiosta lainan hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Lainanhakija saa Aasan laina-asiantuntijan tekemän lainapäätöksen välittömästi, ja mikäli hakemus hyväksytään, sopimuksen mukainen lainasumma voi olla lainanhakijan pankkitilillä jo seuraavana päivänä.

Vaivattomasti verkkohakemuksen kautta haettavia matkaluottoja Aasalla on tarjottavanaan 2000 eurosta jopa 10 000 euroon. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Luotonantaja ei edellytä lainanhakijaltaan myöskään takaajaa. Myönteisen lainapäätöksen saadakseen hakijan on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Hakija on vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijalla on oltava säännölliset työ- tai eläketulot (työsuhde voi olla myös määräaikainen).

Näin haet Matkaluottoa

Aasan tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja luottoa tarvitseva voi hakea kätevästi ja joustavasti verkkohakemuksella tai soittamalla suoraan rahoitusyhtiön asiakaspalvelunumeroon. Yrityksen laina-asiantuntijat ottavat vastaan asiakkaidensa verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Perille saapuneet lainahakemukset käsitellään mahdollisimman ripeästi asiakaspalvelussa toimistoaikana.

Lainan hakemiseen riittää, että lainanhakija täyttää hakemuksensa verkkopalvelussa asianmukaisesti. Aasa-lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai liitedokumentteja. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, jolla on vakituinen osoite Suomessa.

Vaivattomasti verkossa milloin tahansa täytettävään lainahakemukseen tarvitaan seuraavat tiedot:

 • Hakijan puhelinnumero
 • Hakijan toimiva sähköpostiosoite
 • Hakijan ajantasaiset yhteystiedot
 • Hakijan pankkitilin tiedot
 • Lainahakemukseen asiakkaalta pyydetään lisäksi tietoja lainanhakijan työsuhteesta tai muista säännöllisistä tulonlähteistä.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hakemuksen saavuttua perille se käsitellään viipymättä ja luottamuksellisesti. Päätös lainan saamisesta tehdään mahdollisimman nopeasti: jopa saman päivän kuluessa, jolloin lainaa on haettu.

Mikäli lainapäätös on myönteinen, asiakkaalle toimitetaan lainasopimus allekirjoitettavaksi. Kun lainanhakija on hyväksynyt lainasopimuksen ehdot, lainasumma siirtyy asiakkaan pankkitilille hyödynnettäväksi lainansaajan parhaaksi katsomalla tavalla.

Aasa Oy ei rajoita millään tavoin sitä, mihin kukin asiakas matkaluottonsa käyttää. Suomalainen rahoitusyhtiö haluaa kuitenkin kannustaa asiakkaitaan vastuulliseen taloudenpitoon. Aasa toivoo asiakkaidensa käyttävän yhtiön heille myöntämiään lainoja mahdollisimman vastuullisesti ja niin, että luotonsaajat onnistuvat taloudenpidossaan vastedeskin.

Aasan myöntämän matkaluoton luotonsaaja maksaa takaisin kuukausierissä 6 - 60 kuukauden kuluessa. Lainan koroista koituvat lisämaksut pysyvät kohtuullisina, mikäli lainansaaja suorittaa lainan maksuerät sovitusti ja oikea-aikaisesti.

Aasan asiakkailleen räätälöimien omien sivujen kautta lainanhakijalle tarjoutuu mahdollisuus hallinnoida ja tarkastella omia lainojaan.

Aasan asiakaspalvelu

Aasa Oy:n laina-asiantuntijat ovat aina valmiita vastaamaan asiakkaidensa lainaan liittyviin tiedusteluihin ja kysymyksiin chatin, sähköpostin tai puhelinpalvelun välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 17.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Matkaluotto lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

2,00 / 5 (1 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.