Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
LuottoRaha   
LuottoRaha ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

LuottoRaha - Luottoa nopeasti 50 - 2000 euroa

Luottoraha -palvelun tarjoaa C Finance Oy, joka suomalainen kulutusluottoja tarjoava yritys. C Finance Oy on toiminut pohjoismaissa jo vuodesta 2005. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingissä ja tarjoaa myös kulutusluottoja Ruotsissa nimillä Meddelandelån Sverige Ab ja FlexLimit.

Yritykselle on tärkeää, että luottoja tarjotaan vain maksukykyisille asiakkaille. Tästä kertoo tavoitteet joita ovat muun muassa halu kehittää nykyistä parempia keinoja asiakkaan maksukyvyn selvittämiseksi. Tästä syystä yrityksellä on käytössä Instantor -luottoanalyysi, joka auttaa selvittämään normaalia paremmin asiakkaan maksukykyä. Yritys toimii myös tiiviissä yhteistyössä viranomaisten sekä pankkien kanssa.

Tällä hetkellä Luottoraha tarjoaa ensimmäisen noston ilman nostokuluja. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja se koskee 50 - 1000 euron nostoja. Luottoa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Hae lainaa ❯❯

Avainasiat LuottoRahan luotosta

 • Todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28 %.
 • Jatkuva luotto, takaisin maksettu luotto siirtyy uudelleen käytettäväksi.
 • Aina 2000 euron luottosopimus.
 • Nostettavissa 50 - 2000 euroa kerralla.
 • Ei lainaa, ei myöskään kuluja, maksat vain käytetystä lainasta.
 • Ei piilokuluja.
 • Luottopäätös heti.
 • Kotimainen luotonantaja jo vuodesta 2005 alkaen.
 • Rahat heti tilille yleisimpiin pankkeihin, asiakaspalvelun ollessa auki.
 • Takaisinmaksu erissä tai kertamaksuna.

LuottoRaha kulutusluotto

LuottoRaha myöntää kulutusluottoa 50 eurosta 2000 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takaajia. Luottosopimus tehdään kuitenkin aina 2000 euroon asti. Nostoja voi tehdä pienissä erissä tai vaihtoehtoisesti voi nostaa kokonaan annetun luottosumman kerralla. Luotto on siis käytettävissä aina kun sitä tarvitsee, eikä nostokertojen määrällä ole rajoitusta. Myönnetyltä luotolta on helppo nostaa juuri sen verran rahaa, kun on tarvetta. Pienin mahdollinen nostosumma on 50 euroa.

LuottoRahan kulutusluotto on jatkuva ja toistaiseksi voimassa. Kun luottoa maksaa takaisin, se palautuu uudelleen käyttöön. Jatkuvalla luotolla on etuna kertalainaan verrattuna se, että ei tarvitse tehdä joka kerta uutta hakemusta, kun rahan tarve yllättää. LuottoRahan kulutusluotosta ei synny kuluja, jos luottoa ei käytä. Täten myönnetyn luoton voi huoletta pitää esimerkiksi varalla valmiina siihen asti, kunnes sille tulee käyttöä. Luottoa voi käyttää mihin tahansa itse haluaa, LuottoRaha ei kysy koskaan mihin rahaa tarvitset.

Luoton takaisinmaksu ja laskutus

Luoton takaisinmaksu onnistuu maksamalla käytetyn luoton kokonaan kerralla takaisin tai osissa. Osissa maksettaessa minimilyhennyksen suuruus on 14 % käytetystä luotosta. Minimilyhennys on kuitenkin aina vähintään 200 euroa, tai laskussa ilmoitettu pienempi summa, jos velkasaldo on alle 200 euroa.

Luoton käytöstä syntyneen laskun toimituksen voi valita itse joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Maksu hoituu Oma LuottoRaha -palvelussa tai laskulla. Luoton voi myös maksaa ennenaikaisesti kokonaan pois. Näin toimimalla säästää luonnollisesti luottokuluissa ja maksettu summa palautuu jälleen käytettäväksi, jos sille on tarvetta vielä tulevaisuudessa.

LuottoRahan kulutusluoton hinta

Kuluja syntyy vain käytetystä luotosta. Nostettaessa luottoa tilille tulee nostoprovisio, joka on 14 % nostettavasta summasta. LuottoRahan luoton nimelliskorko on 48 % ja kuluttuajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28 %. Kaikki kulut ovat nähtävissä etukäteen, joten piilokuluja ei ole.

LuottoRahan nettisivuilla on kätevä luottolaskuri, jolla saa helposti laskettua luoton todelliset kustannukset etukäteen. Syöttämällä nostosumman, eräpäivän sekä valitsemalla takaisinmaksun joko minimierissä tai itse valitsemalla tasaerällä osissa, lainanhakija saa helposti tietoonsa luoton erät ja kulut. Tasaerän on oltava kuitenkin minimissään 14 % käytetystä velkasaldosta tai vähintään 200 euroa / kuukausi.

Instantor luottoanalyysi

LuottoRaha käyttää hakemuksen lisäksi Instantor -luottoanalyysia. Instantor on palvelu, joka arvioi hakijan luottokelpoisuutta analysoimalla verkossa hakijan nettipankin tilitapahtumia. Instantorista hyötyy siis molemmat, hakija sekä luotonantaja. Luotonantaja saa vakuuden itselleen hakijan maksukyvystä sekä hakija saa omien tilitapahtumiensa perusteella realistisen kuvan omasta maksukyvystään. Instantor -palvelu on automaattinen sekä turvallinen käyttää.

Kuka voi hakea LuottoRahan kulutusluottoa?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Hakijalle tulee olla matkapuhelinliittymä sekä sähköposti

Näin haet luottoa LuottoRahalta

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi, sillä toisin kuin pankkilainoissa, ei lainan hakemiseen tarvitse lähettää mitään liitteitä, riittää kun tunnistautuu omilla pankkitunnuksilla ja täyttää kysymyksiin vastaukset. Luottopäätöstä ei tarvitse myöskään odottaa päiviä, sen saa heti tietojen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta, Lainan hakeminen etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry LuottoRaha -sivustolle
 2. Klikkaa kohdasta "Hae luottoa nyt" ja pääset tunnistautumaan hakemusta varten
 3. Täytä luottohakemus huolella ja hyväksy luottoehdot
 4. Syötä verkkopankkitunnuksesi Instantor -palveluun.

Saat luottopäätöksen muutaman minuutin kuluessa tekstiviestillä, jonka jälkeen voit nostaa luottoa tilillesi 50 - 2000 euroa. Saat vahvistuksen rahojen siirtymisestä tilille tekstiviestitse.

Kuluja ei synny kuin luoton käytöstä, joten hyväksytystä luottopäätöksen jälkeen ei synny vielä mitään kuluja. Näin ollen luoton voi rauhassa pitää valmiina ja nostaa rahaa silloin, kun sitä itse tarvitsee. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat myös henkilökohtaisen PIN-koodin tekstiviestillä. PIN-koodilla voit jatkossa kirjautua Oma LuottoRaha -palveluun ilman pankkitunnuksia.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Seuraavissa pankeissa oleville tileille rahat siirtyvät heti: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, S-Pankki, LähiTapiola sekä Handelsbanken.

Muihin pankkeihin rahansiirto kestää 1 - 2 pankkipäivää.

Luottopäätöksiä tehdään arkisin kello 8.30 - 23, lauantaisin kello 10.30 - 18 ja sunnuntaisin kello 13.30 - 17. Näiden käsittelyaikojen ulkopuolella tehdyt hakemukset viivästyttävät rahojen saantia seuraavaan päivään.

LuottoRahan asiakaspalvelu

LuottoRahan Oma LuottoRaha -palvelussa voi omalla PIN-koodilla tarkistella kätevästi omia tietoja, muuttaa omia yhteystietoja, tarkastella laskuja sekä muuttaa vaikkapa maksuaikataulua.  Nettisivuilla on myös helposti saatavilla asiakaspalvelija chatin muodossa, jolloin saat välittömästi yhteyden asiakaspalveluun.

Asiantuntevan asiakaspalvelun tavoittaa aukioloaikojen mukaan:

 • Arkisin 09.00 - 22.00
 • Lauantaisin 11.00 - 18.00
 • Sunnuntaisin 14.00 - 17.00

Yhteystiedot:

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen LuottoRaha lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.