Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Lainaamo   
Lainaamo ei enää myönnä luottoja uusille asiakkaille.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Lainaamo - suomalaisten toteuttama rahoitusyhtiö suomalaisasiakkaille

Lainaamo Oy on kotimainen erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia kulutusluottoja suomalaisille yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat aina vakuudettomia luottoja, joita on tarjolla 500 eurosta aina 15 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Liiketoimintansa aikana Lainaamo Oy on palvellut jo yli 70 000 suomalaista heidän yksilöllisissä rahoitustarpeissaan. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti kotimainen rahoitusyhtiö kertoo varmistavansa jokaisen asiakkaansa maksukyvyn huolellisesti, ennen kuin luotonantaja myöntää lainansa lopullisesti.

Helsinkiläisyhtiö on nykyisin Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoava Fellow Finance tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden hakea yrityslainaa tai laskurahoitusta.

Hae lainaa ❯❯

Lainaamon tarjoamat lainat

Lainaamon kautta luottoa tarvitseva yksityishenkilö voi hakea lainapääomaa enintään 15 000 euroa. Suomalaisen rahoitusyhtiön tarjoama joustava laina sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten kulutusluotoksi, remonttilainaksi tai vaikkapa kalliiden pienlainojen yhdistämiseen.

Vakuudetonta kertaluottoa suomalaisasiakas voi hakea vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajia Lainaamon verkkopalvelun kautta osoitteesta: www.lainaamo.fi.

Lainaamon myöntämällä luottopääomalla asiakas voi rahoittaa esimerkiksi kotinsa, kesämökkinsä tai sijoitusasuntonsa remontin. Remonttilainaa voi hakea enintään 15 000 euroa jopa kymmeneksi vuodeksi - ilman vakuuksia, takaajia tai muita velvoitteita.

Rahoitusyhtiön tarjoaman matkalainan ansiosta asiakkaan ei tarvitse murehtia matkansa rahoituksesta lomansa aikana. Matkalainaansa luotonantaja tarjoaa asiakkailleen joustavuutta: hänellä on mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia tai hakea lisälainaa kolmen takaisinmaksuerän jälkeen.

Kulutusluottojen kustannukset

Lainaamon tarjoamaa luottopääomaa suomalaisyhtiön asiakas voi saada 9 - 18 prosentin korolla - kyseisestä lainamäärästä ja -ajasta sekä yrityksen tekemästä asiakkaan luottokelpoisuusarviosta riippuen.

Lainan korkotasoon vaikuttavat lainanhakijan antamat hakemustiedot ja hänen takaisinmaksukykynsä. Lainakoron lisäksi kulutusluotosta veloitetaan yrityksen määrittämä avauspalkkio sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Lainaamon vakuudetonta kulutusluottoa yrityksen asiakkaat voivat hakea 500 eurosta aina 15 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu tapahtuu aina kiinteissä tasaerissä.

Lainaamon verkkosivustolta löytyvän lainalaskurin avulla lainanhakijat voivat arvioida tarvitsemansa luoton koron ja kuukausierän määrän.

Esimerkki Lainaamo -lainasta

Esimerkkitapauksena kerrotun keittiöremonttilainan laina-aika on kahdesta vuodesta kymmeneen vuoteen asti. Luottopääoman takaisinmaksu hoituu tasaerinä, joiden suuruuden lainansaaja voi päättää itse 26 eurosta alkaen. Halutessaan luotonsaaja voi lyhentää lainaansa myös nopeammalla aikataululla tai maksaa sen kokonaisuudessaan pois. Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa itselleen joustavasti myös lyhennysvapaita kuukausia. Lainaan liittyvä luotonsaajan henkilökohtainen, viidestä prosentista alkava korko määräytyy kullekin lainansaajalle yksilöllisesti tehdyn luottokelpoisuusarvion perusteella.

Lainaamon asiakkailleen tarjoama kulutusluotto on nopea tapa hankkia luottoa väliaikaiseen rahoitustarpeeseen. Pikalainoihinsa rahoitusyhtiö on määritellyt maksuajaksi kahdesta jopa kymmeneen vuoteen asti. Lainansaaja voi tarpeensa mukaan päättää itse luottonsa takaisinmaksuerien suuruudesta sekä takaisinmaksuajasta.

Rahoitusyhtiö tarjoaa lainanhakijoilleen mahdollisuutta myös useamman pikavipin, tililuoton tai kulutusluoton yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lainaamon rahoitusasiantuntijat laativat asiakkailleen yksilöllisen tarjouksen kyseisten pienlainojen yhdistämisestä, kun asiakas on toimittanut nykyisten luottojensa viimeiset laskut Lainaamon verkko-osoitteeseen. Mikäli asiakas hyväksyy Lainaamon tekemän tarjouksen, rahoitusyhtiö hoitaa asiakkaansa vanhojen pienlainojen takaisinmaksun hänen puolestaan ilmaiseksi.

Kuka voi hakea lainoja?

Kotimaisen erityisrahoitusyrityksen tarjoamia lainoja voi hakea vähintään 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva yksityishenkilö, jolla on hallussaan suomalainen pankkitili sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lainanhakijalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä saadakseen hakemansa lainan.

Lainaamo Oy edellyttää lainaansa hakevalta asiakkaaltaan ennen muuta sitä, että hän on hoitanut raha-asiansa aiemminkin mallikkaasti. Rahoitusyhtiö ilmoittaa myöntävänsä luottoa tällä hetkellä vain työssä käyville yksityishenkilöille.

Myönteisen lainapäätöksen saadakseen Lainaamo edellyttää lainanhakijaltaan seuraavia kriteereitä:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias Suomessa asuva ja työssä käyvä yksityishenkilö
  • Hakijalla on oltava suomalainen pankkitili sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kullekin lainanhakijalle laaditaan aina henkilökohtainen luottoluokitus, jonka mukaan määräytyy yksilöllinen lainatarjous. Lainakorko on aina kiinteä: viidestä prosentista alkaen.

Mitä liitteitä tarvitaan?

Palkansaaja-asiakkaaltaan Lainaamo edellyttää lainahakemukseen liitettävää kopiota hakijan palkkatodistuksesta. Eläkeläisiä pyydetään toimittamaan kopio eläkepäätöksestä. Yrittäjien osalta tarvitaan kopio verotuspäätöksestä.

Tarvittavat liitetiedot lainanhakija voi lähettää joko

  • sähköpostilla osoitteeseen: lainahakemus@lainaamo.fi
  • selkeänä kuvana numeroon: 040 860 1001 tai
  • postitse osoitteeseen: Lainaamo Oy, Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki.

Liitteiden lähettäminen onnistuu myös sähköisesti hakemuksen yhteydessä.

Lainaamo lähettää lainansaajalle viestin, kun hänen antamansa tiedot on tarkistettu ja lainahakemus on hyväksytty lopullisesti.

Näin haet lainaa

Lainaamon lainapalvelusta yrityksen asiakas voi hakea kulutusluottoa vaivattomasti verkkohakemuksella. Verkkohakemus nopeuttaa ja helpottaa luoton hakemista. Lainaamon verkkopalvelun kautta lainaa tarvitsevan on helppo tehdä ja lähettää luottohakemuksensa vaikka kotoa käsin juuri silloin, kun hänelle parhaiten sopii. Nopeasti täytettävän verkkohakemuksen ansiosta rahoitusyhtiö kertoo voivansa tarjota luottopääomaa edullisesti - ilman ylimääräisiä kustannuksia tuottavaa lukuisten asiakaspalvelijoiden konttoriverkostoa.

Kun lainanhakija on täyttänyt ja lähettänyt kulutusluottohakemuksensa, asiakas saa Lainaamon laina-asiantuntijan tekemän yksilöllisen lainatarjouksen välittömästi. Lainaamo kehottaa lainanhakijaansa olemaan huolellinen hakemustaan täyttäessään, sillä yksilöllinen lainatarjous määräytyy aina kunkin lainanhakijan hakemukseensa täyttämien tietojen perusteella.

Kulutusluottoa Lainaamon asiakkaan kannattaa hakea yhdessä oman puolisonsa kanssa. Näin ollen lainahakemukseen saa varmemmin myönteisen luottopäätöksen ja jopa paremmilla lainaehdoilla.

Kun lainanhakija on hyväksynyt rahoitusyhtiön lähettämän lainatarjouksen ja -päätöksen, palkansaaja-asiakkaan tulee sen jälkeen lähettää Lainaamon asiakaspalveluun kopio viimeisimmästä palkkalaskelmastaan tai eläkkeensaaja-asiakkaan kohdalla kopio omasta eläkepäätöksestään. Liitetietojen toimittamisen jälkeen sovittu kulutusluottopääoma maksetaan lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Sen jälkeen, kun Lainaamo Oy:n lainanhakija on hyväksynyt rahoitusyhtiön tarjoaman lainan ja luotonantaja on varmentanut asiakkaansa tulotiedot, sovittu luottopääoma maksetaan lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille arkisin Lainaamon asiakaspalvelun aukioloaikana. Normaalisti lainapääoma siirtyy lainansaajan käyttöön saman päivän kuluessa, kun hyväksytty lainapäätös on tehty ja hakija on hyväksynyt lainaehdot.

Lainaamon asiakaspalvelu

Helsingistä käsin toimivan rahoitusyhtiön asiakaspalvelu palvelee suomalaisia yksityishenkilöasiakkaitaan puhelimitse ja sähköpostin välityksellä arkipäivisin kello 9 - 17.

Lainaamon verkkopalvelu on avoinna mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä. Rahoitusyhtiön verkkosivustolta löytyy vastaukset lainanhakijoiden useimmin esittämiin kysymyksiin.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Lainaamo lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

2,75 / 5 (4 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.