Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Laina   
Laina -palvelu ei toistaiseksi myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Laina -palvelusta kulutusluottoa 4000 - 10 000 €

Laina -palvelun tarjoaa Aurajoki Nordic Oy (ennen DFC Nordic Oy), joka työllistää Suomessa noin 50 henkilöä.

Konserniin kuuluu Suomessa muun muassa Risicum, iKassa sekä Helsingin Pantti. Yritys on siis merkittävä tekijä kuluttajille suunnatuissa luottopalveluissa Suomessa.

Palvelusta on mahdollista hakea 4000 - 10 000 euron lainaa. Lainatuotteena on kulutusluotto. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Hae lainaa ❯❯

Lainan lainapalvelut

Laina -palvelu tarjoaa päätuotteenaan Kertalainaa, eli kulutusluottoa.

Kertalaina eli kulutusluotto

Kertalaina maksetaan kokonaan kerralla lainanhakijan tilille. Kertalaina sopii hyvin kertaluontoisiin hankintoihin. Kertalainaa on mahdollista hakea 500 euron välein 4000 - 10 000 euron väliltä. Kertalaina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, vaihtoehtoina on 36, 48, 60 ja 72 kuukauden maksuaika. Lopullinen takaisinmaksuaika riippuu kuitenkin lainan summasta. Kertalainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 28,33 %.

Lainan sivustolla on kätevä lainataulukko, josta selviää selkeästi Kertalainan kulut. Aluksi valitaan liukurilla haluttu lainasumma sekä maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee lainan kulut automaattisesti alempana näkyvään kohtaan "Kertalainan tiedot". Nämä laskurin näyttämät kulut sisältävät kaikki kulut joita laina tulee sisältämään, joten lainanhakijan ei tarvitse miettiä tuleeko jotain lisäkuluja vielä päälle.

Kertalaina on selkeästi hinnoiteltu eikä sisällä piilokuluja.

Kuka voi hakea lainaa?

 • Hakijan tulee olla 20 - 75 -vuotias.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtainen puhelinnumero.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

Näin haet lainaa Laina -palvelusta

Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa ja lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi.

 1. Siirry Laina.fi -sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta liukuvasta summasta hakemasi lainan määrä, lainatuote sekä takaisinmaksuaika, tämän jälkeen klikkaa "Hae lainaa".
 3. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla valitsemalla aluksi pankkisi.
 4. Täytä hakemus huolella
 5. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.

Saat alustavan luottopäätöksen heti. Lainahakemuksia käsitellään Laina -palvelun asiakaspalvelun ollessa auki, maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21. Lopullisen lainapäätöksen saa toimittamalla tarvittavan liitteen, joka on kopio palkkakuitista tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista.

Valittavissa on myös Instantor-palvelu, joka tekee automaattiselvityksen verkkopankkisi avulla. Liitteen voi lähettää ottamalla kuvan tositteesta ja lähettämällä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi. Liitteen voi myös ladata suoraan Laina -palveluun.  

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voi tehdä ensimmäisen noston. Rahojen siirtoja tehdään ilmoitetulle tilille asiakaspalvelun ollessa auki. Lainan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21.

Asiakaspalvelun aukioloaikoina tehdyt nostot siirtyvät välittömästi seuraaviin pankkeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-Pankki. Muihin pankkeihin on mahdollinen siirtoviive 1 - 2 pankkipäivää.

Lainan asiakaspalvelu

Lainan lainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Hakemuksen voi lähettää siis milloin vain, mutta niitä käsitellään maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21 välisenä aikana.

Online -palvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelussa voi itse hallinnoida omia laskuja, asiakastietoja, tehdä nostoja ja tarkastella lainan tietoja sekä paljon muuta. Kirjautuminen tapahtuu Laina.fi -verkkosivun kautta.

Laina -palvelun yhteystiedot

Puhelin: 0200 30033 (pvm/mpm), avoinna asiakaspalvelun aukioloaikoina.
Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi

Postiosoite:

Aurajoki Nordic Oy
PL 710
20101 Turku
Y-tunnus 1998514-5

Käyntiosoite Turku:

Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku
Puhelinvaihde: 020 764 1440

Käyntiosoite Helsinki:

Aurajoki Nordic Oy
Helsinginkatu 1
00500 Helsinki
Puhelinvaihde: 020 764 1535

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Laina lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.