» 
 » 
   

Laina.fi - Kulutusluottoa 600 - 5000 € ja joustoluottoa jopa 5000 €

Laina.fi -palvelun tarjoaa Aurajoki Nordic Oy (ennen DFC Nordic Oy), joka työllistää Suomessa noin 50 henkilöä.

Konserniin kuuluu Suomessa muun muassa Risicum, iKassa sekä Helsingin Pantti. Yritys on siis merkittävä tekijä kuluttajille suunnatuissa luottopalveluissa Suomessa.

Palvelusta on mahdollista hakea 50 - 5000 euron lainaa. Lainatuotteina ovat joustoluotto sekä kulutusluotto. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Hae lainaa >>

Laina.fi lainapalvelut

Laina.fi tarjoaa kahta erilaista lainatuotetta: Käyttölaina ja Kertalaina. Käyttölaina on joustoluotto ja Kertalaina on kulutusluotto.

Käyttölaina eli joustoluotto

Käyttölaina on joustava laina, joka sopii joustavaksi luotoksi esimerkiksi yllättäviin menoihin tai vaikka varakassaksi äkilliseen rahan tarpeeseen. Käyttölainassa luottopäätös tehdään aina vähintään 2100 euron lainalle. Laina.fi palvelusta on kuitenkin mahdollista saada myös 3000, 4000 tai 5000 euron luottopäätös. Nostoja voi tehdä 50 - 5000 euron väliltä oman tarpeen ja myönnetyn luottorajan mukaan.

Käyttölainan kustannukset koostuvat nostopalkkiosta, korosta sekä tietenkin nostetun summan lyhennyksestä. Jos Käyttölainaa ei nosta ollenkaan, ei myöskään synny kuluja. Vain käytetystä lainapääomasta syntyy kuluja, joten myönnettyä luottorajaa voi huoletta pitää vararahastona äkilliseen rahan tarpeeseen. Käyttölaina on jatkuva laina, joten takaisinmaksettu lainapääoma siirtyy jälleen käytettäväksi uudelleen. Tämä tarkoittaa, ettei lainaajan tarvitse hakea uutta lainapäätöstä takaisinmaksun jälkeen, jos ylimääräiselle rahalle tulisi jälleen käyttöä.

Käyttölainaa maksetaan takaisin kuukausittain 10 % käytetystä luottopääoman määrästä, kuitenkin vähintään 50 euroa kuukaudessa. Nostopalkkiota peritään 12,5 % nostettavan luoton määrästä. Lainalle todellinen vuosikorko on maksimissaan 77,16 %. Laina-aika riippuu lainatusta summasta, mutta korkeintaan se voi olla 52 kuukautta. Eräpäiväksi voi valita joko kuun 15. tai 30. päivän.

Laina.fi tarjoaa myös mahdollisuutta kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen 12 kuukauden aikana. Lyhennysvapaan edellytyksenä on, että asiakas on lyhentänyt lainaansa ainakin kolme kertaa. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksetaan vain lainan kulut ja korot.

Kertalaina eli kulutusluotto

Kertalaina eroaa Käyttölainasta siten, että se maksetaan kokonaan kerralla lainanhakijan tilille. Kertalaina sopii hyvin kertaluontoisiin hankintoihin. Kertalainaa on mahdollista hakea sadan euron välein 600 - 5000 euron väliltä. Kertalaina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, vaihtoehtoina on 12, 24, 36, 48 ja 60 kuukauden maksuaika. Lopullinen takaisinmaksuaika riippuu kuitenkin lainan summasta. Kertalainan nostopalkkio on 9,25 % nostettavasta summasta ja lainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,8 %.

Laina.fi -sivustolla on kätevä lainataulukko, josta selviää selkeästi Kertalainan kulut. Aluksi valitaan liukurilla haluttu lainasumma sekä maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee lainan kulut automaattisesti alempana näkyvään kohtaan "Kertalainan tiedot". Nämä laskurin näyttämät kulut sisältävät kaikki kulut joita laina tulee sisältämään, joten lainanhakijan ei tarvitse miettiä tuleeko jotain lisäkuluja vielä päälle.

Kertalaina on selkeästi hinnoiteltu eikä sisällä piilokuluja.

Kuka voi hakea Laina.fi lainaa?

 • Hakijan tulee olla 20-75 vuotias.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtainen puhelinnumero.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

Näin haet lainaa Laina.fi -palvelusta

Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa ja lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi.

 1. Siirry Laina.fi -sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta liukuvasta summasta hakemasi lainan määrä, lainatuote sekä takaisinmaksuaika, tämän jälkeen klikkaa "Hae lainaa".
 3. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla valitsemalla aluksi pankkisi.
 4. Täytä hakemus huolella
 5. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.

Saat alustavan luottopäätöksen heti. Lainahakemuksia käsitellään Laina.fi -palvelun asiakaspalvelun ollessa auki, maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21. Lopullisen lainapäätöksen saa toimittamalla tarvittavan liitteen, joka on kopio palkkakuitista tai vastaava tosite säännöllisistä tuloista.

Valittavissa on myös Instantor-palvelu, joka tekee automaattiselvityksen verkkopankkisi avulla. Liitteen voi lähettää ottamalla kuvan tositteesta ja lähettämällä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi. Liitteen voi myös ladata suoraan Laina.fi -palveluun.  

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voi tehdä ensimmäisen noston. Rahojen siirtoja tehdään ilmoitetulle tilille asiakaspalvelun ollessa auki. Laina.fi asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21.

Asiakaspalvelun aukioloaikoina tehdyt nostot siirtyvät välittömästi seuraaviin pankkeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-Pankki. Muihin pankkeihin on mahdollinen siirtoviive 1-2 pankkipäivää.

Miten rahaa nostetaan Laina.fi -palvelusta?

Ensimmäisen noston määrän voi valita jo lainahakemuksen yhteydessä, jolloin rahat siirtyvät tilille heti kun lainapäätös ja tuloselvitys on hyväksytty. Nostoja voi tehdä myöhemmin Online-palvelussa, mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä.

Tekstiviestinosto

 • "NOSTO SUMMA PINKOODI" numeroon 16450.
 • Esimerkiksi "NOSTO 500 XXXX"

Lainahakemuksessa pyydetään luomaan nelinumeroinen PIN-koodi, joka syötetään tässä summan perään. Tekstiviestistä ei veloiteta lisämaksua, vain operaattorin oma hinta tekstiviestille. Rahat siirtyvät asiakaspalvelun aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21.

Online-palvelu

Kirjaudu sisään puhelinnumerolla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla joka luodaan lainahakemuksessa, kirjautuminen onnistuu myös verkkopankkitunnuksilla. Valitse nostettava summa ja lähetä siirtopyyntö. Rahat siirtyvät tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Mobiilisovellus

Lataa sovellus Google Play kaupasta, kirjaudu sisään puhelinnumerolla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka luodaan lainahakemuksessa. Valitse nostettava summa ja lähetä siirtopyyntö. Rahat siirtyvät tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina. Sovellus on tällä hetkellä ladattavissa Android-puhelimeen.

Laina.fi asiakaspalvelu

Laina.fi lainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Hakemuksen voi lähettää siis milloin vain, mutta niitä käsitellään maanantaista perjantaihin kello 7 - 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9 - 21 välisenä aikana.

Online -palvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelussa voi itse hallinnoida omia laskuja, asiakastietoja, tehdä nostoja ja tarkastella lainan tietoja sekä paljon muuta. Kirjautuminen tapahtuu Laina.fi -verkkosivun kautta.

Laina.fi yhteystiedot

Puhelin: 0200 30033 (pvm/mpm), avoinna asiakaspalvelun aukioloaikoina.
Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi

Postiosoite:

Aurajoki Nordic Oy
PL 710
20101 Turku
Y-tunnus 1998514-5

Käyntiosoite Turku:

Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku
Puhelinvaihde: 020 764 1440

Käyntiosoite Helsinki:

Aurajoki Nordic Oy
Helsinginkatu 1
00500 Helsinki
Puhelinvaihde: 020 764 1535

Hae lainaa >>

Arvostele yritys

Onko sinulla kokemuksia yrityksestä Laina.fi? Anna tähtiarvio yrityksestä:

4,00 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.