Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Euroloan   
Euroloan ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Euroloan - Lainaa/luottoa 100 - 10.000 €

Euroloan on vuodesta 2007 asti toiminut, kotimainen rahoitusyhtiö. Euroloan uskoo suomalaiseen osaamiseen ja sillä onkin kaikki toiminnot Suomessa. Euroloan tarjoaa asiakkailleen kaikenkokoisia lainoja 100 - 10.000 euron väliltä, moneen elämäntilanteeseen. Lainaa voi käyttää esimerkiksi autolainana tai remonttilainana.

Lainapalvelujen lisäksi yrityksellä on ympäri vuorokautinen asiakaspalvelu, sekä jokaiselle asiakkaalle oma my.euroloan tili netissä, jossa voit asioida myös 24h vuorokaudessa.

Euroloanilla on tällä hetkellä viivettä lainanmyönnössä ja suosittelemme etsimään vaihtoehtoisen lainan lainavertailusta.

Euroloan lainatuotteet

Euroloanilta löytyy kattava valikoiva lainoja ja luottoja, lainan hakeminen onnistuu kätevästi netissä olevalla hakemuksella. Hakeminen on aina ilmaista ja nopeaa. Sinun ei tarvitse lähettää liitteitä mihinkään, kuten pankkilainoissa, jolloin hakemisprosessi on huomattavasti nopeampaa kuin pankkilainoissa.

Euroloanilta saat lainapäätöksen jopa minuuteissa. Kuluja syntyy vasta kun käyttää saamaansa lainaa, ei siis turhia kuukausimaksuja ja piilokuluja. Vaihtoehtoja on muutama:

Pikalaina

Saatavana 100 - 500 euron summalla, hakemus on normaalia nopeampi sekä lyhyempi, luottopäätöksen saa heti. Hakemuksen voi tehdä 24h vuorokaudessa, mutta ensimmäisen noston voi tehdä klo 07.00 - 23.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot onnistuvat myös yöllä. Pikalainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 50%.

Joustoluotto/luottotili

Kun äkillinen rahatarve yllättää, pesukone hajosi, tarvitset auton remonttiin lainaa, remontoit kotiasi tai tarvitset vaikkapa rahoitusta rentouttavaan lomamatkaan, Euroloanin luotot ja lainapalvelut tuovat helpotusta asiaan nopeasti. Luottoa ja lainaa voi hakea jopa 10.000 euroon asti, ilman vakuuksia ja takaajia. Luotto ja lainapalvelu ovat jatkuvia ja toistaiseksi voimassaolevia. Nostettavan summan voi itse määrittää, koko luottosummaa ei tarvitse siis nostaa heti. Luoton ja lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti kokonaan netissä Euroloanin sivuilla, ilman liitteitä ja päätöksen saa heti.

Luottoa ja lainoja voit käyttää kuten luottokorttia, luotto on käytettävissä netissä aina kun sitä tarvitsee, omalla my.euroloan sivulta, ja maksat vain käyttämästäsi osuudesta kuluja. Voit maksaa takaisin erissä tai voit maksaa myös kokonaan käyttämäsi summan takaisin, näin säästät luottokuluissa. Maksettu summa vapautuu käyttöön my.euroloan palveluun, josta se on taas uudelleen nostettavissa. Luottoja ja lainoja voi myös käyttää omien laskujen maksamiseen my.euroloan palvelun kautta.

Luottopäätöksen voi hakea vaikka varmuudeksi etukäteen, näin ei akuutti rahantarve pääse yllättämään. Kuluja ei siis synny hakemuksesta, eikä valmiista luottopäätöksestäkään. Hakeminen ja luottopäätös ovat siis täysin ilmaisia.

Luoton ja lainojen todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, 4,9 % - 50 %, keskimäärin 14,9 %. Lyhennyserien määrä on 3 - 36kk, lainasummasta riippuen. Hae luottopäätös valmiiksi!

Laskujen maksaminen luotolla

Jos laskuja alkaa erääntymään ja rahatilanne on hetkellisesti huono, Euroloan tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden maksaa laskuja suoraan my.euroloan -palvelun kautta. Laskujen maksu on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Kirjautumalla my.euroloan palveluun omilla tunnuksilla löytää painikkeen "Maksa laskuja". Syöttämällä laskun tiedot ja hyväksymällä, erääntyvä lasku on nopeasti hoidettu, ilman luoton siirtämistä omalle tilille. Laskupalvelun maksut ovat samat kuin luotoissa. Lasku maksetaan siis käyttäen luoton saldoa. Palvelun saamiseksi tulee olla hyväksyttä luottopäätös Euroloanilta.

Euroloan lainan/luoton peruskulut

 • Tilinhoitomaksu lainakuukausilta 0 - 7,90 €.
 • Lainan nimelliskorko 0 - 12 %.
 • Lainan todellinen vuosikorko 4,9 - 50 %.
 • Viitekorko 0,5 %.
 • Luoton nosto pankkitilille / Laskun maksu luottotililtä 3,90 € + 0 - 19,5 %.
 • Ei kiinteitä kuukausi tai vuosimaksuja.

Tekstiviestinosto

Lainaa voit nostaa tilillesi myös tekstiviestillä, palvelu on todella helppo ja nopea, ei vaadi siis nettiyhteyttä eikä tarvitse kirjautua minnekään. Voit nostaa luottotililtäsi rahaa, vaikkapa kassajonossa yksinkertaisesti lähettämällä maksuttoman tekstiviestin:

 1. Lähetä "E SUMMA" numeroon 16209. Esimerkiksi "E 500"
 2. Saat paluuviestinä viestinä vahvistuspyynnön: "Vahvista nosto"
 3. Lähetä maksuton viesti "E SALASANA" numeroon 16209. Salasana on sama jolla kirjaudutaan my.euroloan -palveluun.
 4. Nostettava summa siirtyy nyt "heti nostona" tilille.

Palvelu toimii vain samalla puhelinnumerolla kuin Euroloanille on ilmoitettu luottohakemuksessa, eli tuttavan puhelimella nosto ei onnistu.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

 • Nordea, Osuuspankki, Danske Bank: Heti.
 • Aktia ja säästöpankit: noin 30min viiveellä arkisin 08.00  - 18.30 välisenä aikana. Muina aikoina, seuraavana arkipäivänä.
 • S-Pankki, POP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja muut: Nosto siirtyy 1-2 arkipäivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa Euroloanilta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja omata vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Näin haet lainaa Euroloanilta

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi, toisin kuin pankkilainoissa, ei lainan hakemiseen tarvitse lähettää mitään liitteitä, riittää kun tunnistautuu omilla pankkitunnuksilla ja täyttää kysymyksiin vastaukset. Luottopäätöstä ei tarvitse myöskään odottaa päiviä, sen saa heti tietojen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta, Lainan hakeminen etenee seuraavanlaisesti:

 1. Siirry Euroloanin sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta liukuvasta summasta hakemasi lainan määrä
 3. Täytä hakemus huolella ja varaa pankkitunnuksesi valmiiksi tunnistautumista varten, liitteitä et tarvitse
 4. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.

Saat lainatarjouksen heti, jonka jälkeen pääset kirjautumaan omalle my.euroloan sivulle, josta voit tehdä noston ympäri vuorokauden, kun itse haluat. Kuluja maksat vain käytetystä lainasta, joten lainatarjouksen hyväksyminen ei aiheuta kuluja. Voit siis pitää myönnettyä lainaasi valmiina kun sitä eniten tarvitset.

Avainasiat Euroloanin lainoista ja luotoista

 • Käytössä 24h vuorokaudessa
 • Vuosikorko alkaen 4,9 %
 • Henkilökohtainen hinnoittelu, hae lainatarjous ja katso oma korkosi.
 • Ei lainaa, ei myöskään kuluja, maksat vain käytetystä lainasta.
 • Kotimainen luotonantajana jo vuodesta 2007
 • Ei piilokuluja.
 • Lainapäätös heti.
 • Rahat heti tilille, myös tekstiviestillä.

Euroloan asiakaspalvelu

Euroloanin asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Euroloanin nettisivuilla on myös chat mahdollisuus asiakaspalvelijan kanssa, chat on käytettävissä klo 08.00 - 22.00 välisenä aikana. Euroloanin nettisivuilta löytyy myös katttava usein kysyttyä osio, johon on kerätty eniten kysymyksiä herättäneet asiat.

 • Puhelin: 010 2171 011
 • Sähköpostiposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Euroloan lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.