Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Ekstraluotto   
Ekstraluotto ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Ekstraluotto - 2100 € tililuotto

Ekstraluotto on WHT-Yhtiöt Oy:n tarjoama lainapalvelu, jonka kautta on mahdollista avata 100 - 2100 € tililuotto. Ekstraluotto on tarjonnut lainoja noin neljän vuoden ajan. Tililuottoa on mahdollista hakea kaikkien 21 vuotta täyttäneiden, raha-asiansa hyvin hoitaneiden suomalaisten, joilla on pankkitunnukset tunnistautumista varten.

Ekstraluotto.fi:n laina on tilityyppinen luotto, josta voi tehdä nostoja tarpeensa mukaan aina 2100 € maksimirajaan asti. Voit lukea tarkempaa tietoa tililuotosta täältä.

Hae lainaa ❯❯

Ekstraluotto.fi lainatuotteet ja hinnat

Ekstraluotto hinnastoEkstraluotto.fi tililuoton hinnoittelu on selkeä ja sivustolta löytyvän laskurin avulla näkee tarkasti, kuinka kustannukset syntyvät. Edullisimmillaan lainan saa, jos sen maksaa takaisin kokonaisuudessaan ensimmäisenä eräpäivänä. Tällöin lainasta ei tarvitse maksaa korkoa, ainoastaan nostoprovisio 19 %.

Tililuotto on aina suuruudeltaan 2100 €, mutta kuluja joutuu maksamaan ainoastaan nostetusta summasta. Jos siis nostat 2100 € tililtä 1000 €, maksat tästä 19 % nostoprovision ja koron maksamiesi erien mukaan. Minimissään 1000 € nostosta tulee 190 € kulut, jos nosto maksetaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Ensimmäinen eräpäivä on aina kuukauden päästä lainan nostamisesta.

Jos laina maksetaan takaisin useissa erissä, minimilyhennys on 10 % avoimesta saldosta. Ekstaluotto tarjoaakin tällä hetkellä yhden markkinoiden alhaisimmista minimilyhennyseristä. Ekstraluotto.fi -sivuston hinnastosta näet tarkan lainan maksusuunnitelman jokaiselle lainasummalle.

Tililuoton hakeminen

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 21-vuotias raha-asiansa hyvin hoitanut ja luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lainahakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta hakemukset käsitellään ja lainapäätökset annetaan palvelun aukioloaikoina.

Lainahakemuksen käsittely tapahtuu muutamassa minuutissa palvelun aukioloaikoina ja saat päätöksen lainasta sähköpostiisi. Rahat siirretään tilille reaaliajassa noston tapahduttua seuraavien pankkien tileille:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Säästöpankki

Näin haet tililuottoa:

 1. Rekisteröidy Ekstraluoton palveluun syöttämällä omat tietosi sekä pankkitietosi.
 2. Jotta sinulle voidaan myöntää tililuotto, tulee sinun toimittaa todistus tuloistasi lainapalveluun. Todistuksen voi toimittaa esimerkiksi skannattuna liitetiedostona.
 3. Seuraavaksi saat viestinä ilmoittamaasi puhelinnumeroon PIN-koodin, jolla varmennetaan, että olet antanut oikean puhelinnumeron. Tulevaisuudessa voit tehdä nostoja tililtä tästä puhelinnumerosta.
 4. Tämän jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksilla palveluun ja hakemuksesi on valmis.
 5. Hetken päästä saat tiedon sähköpostiisi ja puhelimeesi myönnetystä tililuotosta.
 6. Tililuottoa voit nostaa esimerkiksi lähettämällä tekstiviestin palveluun. Tekstiviesti lähetetään numeroon 173172 muodossa PRO SUMMA PIN-KOODI. Esimerkiksi PRO 2100 12345.
 7. Saat vahvistusviestin puhelimeesi, kuittaa tämä vastaamalla viestiin PRO OK. Viestien hinta on 0 €.
 8. Lasku toimitetaan sähköpostiisi.

Lainahakemuksen hylkäys

Alla yleisimpiä syitä, miksi Ekstraluotto hylkää lainahakemukset:

 • Väärin täytetty lainahakemus (virheellinen henkilötunnus, tilinumero jne.)
 • Virheelliset osoitetiedot
 • Puhelinnumero on salainen tai ei ole hakijan henkilökohtainen
 • Hakijalla on maksuhäiriöitä
 • Negatiivinen maksuhistoria.

Ekstraluotto.fi asiakaspalvelu

Ekstraluoton asiakas- ja lainapalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 8 - 22.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Ekstraluotto lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,69 / 5 (16 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.