Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Creditea   
Creditea ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Creditea mobiililompakko 4000 € luotolla

Creditea on mobiilisovellus, jonka avulla hoidat kaikki raha-asiasi näppärästi yhdestä paikasta napinpainalluksella. Creditean mobiililompakko tarjoaa käyttäjälleen joustavan luottotilin, kuukausimaksuttoman MasterCard Debit-maksukortin ja kannustavan etuohjelman.

Creditea -laina on suuruudeltaan 4000 euron luotto, jota voi käyttää joustoluoton tavoin. Creditean lainaa voi lyhentää joko minimierissä tai suuremmissa erissä, jolloin lainakulut pienenevät.

Ota Creditean laina käyttöösi jo tänään. Palvelun avaaminen luotto-ominaisuudella onnistuu helposti ja ilmaiseksi alta. Palvelun voivat avata kaikki 19 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot.

Hae lainaa ❯❯

Helppokäyttöinen mobiililompakko

Mobiililompakolla päivittäisten raha-asioiden hoitaminen onnistuu vaivattomasti ja nopeasti matkapuhelimellasi. Creditean mobiililompakolla voit tarkistaa saldosi, maksaa laskut, lähettää ja vastaanottaa rahaa sekä nostaa rahaa joustoluottotililtäsi.

Joustoluotolla tasapainotat yllättäviä menoja

Creditean mobiilisovellukseen kuuluu tavallisen tilin lisäksi myös joustoluottotili. Se on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti arjen yllättäviin menoihin. Voit nostaa rahaa luottotililtä helposti mobiilisovelluksella. Rahat siirtyvät tilillesi heti, eikä nostosta peritä erillisiä kustannuksia. Maksat vain nostetusta luotosta.

Jopa 4000 euron luottoraja

Creditea tarjoaa joustoluottoa 20 - 4000 euron luottorajalla. Luotto maksetaan takaisin ennakolta ilmoitetuissa erissä. Tavallisesti joustoluotossa on 3 - 36 kuukauden takaisinmaksuaika. Voit maksaa toki luoton takaisin kokonaisuudessa myös aikaisemmin. Pienellä lisämaksulla voit myös pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Tämä palvelu on käytössäsi, jos sinulla ei ole maksuviiveitä ja olet maksanut edellisen laskusi ajallaan.

Vakuudeton laina mobiilissa

Joustoluotto on vakuudeton luotto eikä sen hakemiseen tarvitse takaajia tai vakuuksia. Myönteiseen luottopäätökseen riittää, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin, olet vähintään 19-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa.

Selkeä hinnoittelu

Creditean hinnoittelu on avointa. Palvelun avaaminen ja maksukortin tilaaminen on ilmaista. Maksutilissä ja maksukortissa ei ole myöskään kuukausimaksuja. Ainoastaan käteisen nostaminen automaatista on maksullista. Tämän palvelun hinta on 2,95 prosenttia nostetusta summasta, mutta kuitenkin vähintään 2,95 euroa.

Joustoluotosta kuluja kertyy vain siitä luoton määrästä, joka kulloinkin on käytössäsi ja jonka olet siirtänyt luottotililtä omalle tilillesi. Joustoluotossa ei ole myöskään nostopalkkiota. Lainan vuotuinen nimelliskorko 19,92 prosenttia ja esimerkiksi kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron joustoluotolle on 29,97 prosenttia.

Creditean lainahinnaston yhteenveto

  • Lainaa jopa 4000 €
  • Avausmaksu 0 €
  • Lainan nostopalkkio 0 €
  • Tilinhoitomaksu 0,75 - 12 €/kk (tilinhoitomaksu peritään vain niiltä kuukausilta, kun luottoa on käytössä)
  • Lainan vuotuinen nimelliskorko 19,92 %.

Esimerkkejä Creditea -lainoista

Lainayritys
Laina
Maksu
Kulut
Erät
Laina-aika
Ikäraja
 
Creditea100 €105 €533 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea200 €209 €933 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea300 €314 €1433 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea400 €418 €1833 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea500 €521 €2133 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea600 €626 €2633 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea700 €730 €3033 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea800 €836 €3633 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea900 €939 €3933 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea1000 €1042 €4233 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea1500 €1564 €6433 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea2000 €2086 €8633 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea2500 €2607 €10733 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea3000 €3130 €13033 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea3500 €3652 €15233 kk19 vuottaHae lainaa!
Creditea4000 €4174 €17433 kk19 vuottaHae lainaa!

MasterCard Debit-maksukortti toimii ympäri maailmaa

Voit tilata sovelluksesta tiliisi yhdistetyn fyysisen MasterCard Debit -kortin. Kortissa on lähimaksuominaisuus ja voit käyttää korttia kauppojen maksupäätteissä ympäri maailmaa. Kortti toimitetaan sinulle kotiosoitteeseesi. Kortin saapumisessa kestää noin 7 - 10 työpäivää ja pikatoimituksena saat kortin käyttöösi jo 2 - 5 työpäivässä. On hyvä huomioida, että pikatoimitus on maksullinen lisäpalvelu ja siitä peritään 19,95 euroa.

MasterCard Debit -kortissa ei ole kuukausimaksua. Voit hallinnoida korttia ja seurata kulujasi kätevästi Creditea -mobiililompakostasi.

Virtuaalikortti verkko-ostoksiin

Lisäksi Creditea -mobiililompakko sisältää virtuaalisen Mastercard Debit -maksukortin, jota voit käyttää kätevästi verkko-ostoksiin. Virtuaalikortti puhelimessa on turvallinen ja helppo tapa tehdä verkko-ostoksia. Virtuaalikortti on käytössäsi välittömästi.

Etuohjelmalla palkintoja

Creditea etuohjelma palkitsee aktiivisia käyttäjiä. Ensimmäisen palkinnon saat kerättyäsi 10 merkkiä. Saat nyt uuden asiakkaan etuna jopa 5 etuohjelman merkkiä. Kannattaakin liittyä nyt, koska etu on voimassa vain rajoitetun ajan.

Seuraa talouttasi

Ihmetteletkö joskus, että mihin rahat ovat taas menneet? Creditealla seuraat päivittäisiä menojasi kätevästi yhdestä näkymästä. Sovelluksesta näet, kuinka paljon rahaa kuluu mihinkin, kuten ruokakauppaan, ravintoloihin ja laskujen maksamiseen. Voit tutkia tilastoja ja kulutustapojasi useita kuukausia taaksepäin.

Creditea tekee rahankäytön seuraamisesta vaivatonta. Kun tiedät tarkasti, mihin rahasi menevät on oman talouden suunnittelu ja tasapainottaminen helppoa.

Turvallinen mobiililompakko

Creditean mobiililompakkoon tunnistaudutaan joko tunnusluvulla tai sormenjäljellä. Näin tietosi ovat turvassa, vaikka puhelimesi hukkuisi. Kotiisi toimitettava fyysinen MasterCard Debit -kortti aktivoidaan sovelluksesta. Sovellus myös ilmoittaa aina, kun korttiasi käytetään. Mikäli korttisi hukkuu tai se varastetaan, voit lukita tai kuolettaa sen mobiilisovelluksella.

Kuka voi käyttää Creditean palvelua?

Creaditean voi ottaa käyttöön Suomessa vakituisesti asuva ja vähintään 19-vuotias henkilö. Creditean käyttöönotto vaatii suomalaisen pankin myöntämät verkkopankkitunnukset sekä suomalaisen matkapuhelinliittymän.

Verkkopankkitunnukset tarvitaan vain ensimmäistä kirjautumista varten. Sovelluksen käyttäminen vaatii myös voimassa olevan joustoluotto-sopimuksen.

Yritykset Creditean takana

Creditea -palvelun takana on kaksi eri yritystä. Creditea -tuotemerkin omistaa Lontoon pörssiin listattu International Personal Finance Plc. Sama yritys myös vastaa palvelun joustoluotosta. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 7000 henkilöä ja sillä on toimintaa 13 maassa.

Yrityksen suomalainen tytäryhtiö IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Suomessa yritys on palvellut jo yli 700 000 laina-asiakasta.

Creaditean maksutilin ja debit -kortin tarjoaa taas virolainen mobiilimaksuihin erikoistunut AS Pocopay. Pocopay on Viron finanssivalvonnan lisensoima maksulaitos ja sillä on toimilupa kaikissa Euroopan unionin jäsenvaltioissa (lukuun ottamatta Luxemburgia). Pocopay säilyttää rahasi erillisellä tilillä tarkoin valitussa pankissa. Yritys ei käytä rahojasi muihin tarkoituksiin, kuten investointeihin tai lainoihin. Tämä merkitsee sitä, että vaikka Pocopay ajautuisi maksukyvyttömäksi, rahojasi ei voida käyttää Pocopayn lainojen maksuun.

On erittäin tärkeä huomioida, että sovellettavan lain mukaan tilillä olevat varat eivät kuulu yleisen talletussuojan piiriin. Tästä syystä suosittelemme käyttämään Creditean maksutiliä kuin käyttötiliä; pidä tilillä rahaa vain sen verran, mitä tarvitsen normaalissa arjessa.

IPF Digital ja Pocopay ovat itsenäisiä yhtiöitä, jotka tarjoavat palvelujaan saman kanavan, Creditea Appin, kautta. Yritykset eivät ole toistensa sidosyrityksiä.

Testaa palvelua ilmaiseksi

Tee nyt ilmainen hakemus netissä. Saat luottotilin käyttöösi ilmaiseksi ja helposti vain muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita, vaan yksinkertainen hakemus riittää. Creditealla päivittäiset raha-asiat hoituu fiksusti.

Creditea asiakaspalvelu

Creditean asiakaspalvelusta vastaa Suomessa IPF Digital Finland Oy. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvän Chatin kautta. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8 - 17 välillä. Puheluihin pyritään vastaamaan alle minuutissa ja puhelu on maksuton.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Creditea lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,93 / 5 (14 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.