Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Credit24   
Credit24 ei enää myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Credit24 tarjoaa joustoluottoa 4000 euroon asti

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tarjoama lainapalvelu. IPF Digital Finland Oy on osa kansainvälistä organisaatiota, jolla on toimintaa 13 maassa. Suomessa IPF Digital Finland Oy on palvellut yhteensä jo yli 200 000 laina-asiakasta ja se käyttää tuotemarkkinoinnissaan Credit24-tuotemerkkiä.

Credit24:n tarjoama lainatuote on joustoluotto ja suuruudeltaan se on 50 - 4000 €. Laina-ajaksi voi valita kaikkiin summiin 1 - 36 kuukautta.

Credit24 myöntää lainaa 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili ja joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Uusille asiakkaille Credit24 tarjoaa nyt 50 - 4000 € ensilainan täysin koroitta kuukaudeksi käyttöön. Maksettavaksi tulee ainoastaan 0,75 - 12 € tilinhoitomaksu.

Hae lainaa ❯❯

Credit24 Joustolimiitti

Credit24 Joustolimiitti on yrityksen tarjoama joustoluottotuote. Tuotteena Credit24:n Joustolimiitti on suosittu, koska siinä on selkeä kulurakenne. Joustolimiitti -sopimuksen voi tehdä sivustolla ilmaiseksi ja kuluja muodostuu vasta, kun tekee nostoja. Tärkeimmät edut Joustolimiitissä ovat:

 • Avausmaksu 0 €
 • Tilinhoitomaksu 0,75 - 12 €/kk
 • Todellinen vuosikorko 29,97 %
 • Ei korkokuluja ennen nostoja
 • Nostot ilman nostoprovisioita
 • Credit24 Online -palvelu kertoo ajantasaisen lainatilanteesi 24/7.

Joustolimiitti -tililtä ei tarvitse nostaa kaikkia rahoja kerralla, vaan tililtä voi tehdä luottokortin tapaisesti nostoja tarpeensa mukaan.

Credit24 on poistanut tuotteestaan nostoprovision ja lisäksi uusille asiakkaille Credit24 tarjoaa ensimmäisen noston ilman korkokuluja kuukaudeksi. Hyödyntämällä tarjouksen voi uusi asiakas säästää kuluissa.

Ensimmäinen laina on täysin koroton, jos sen maksaa takaisin kuukauden sisällä. Ainut kulu on 0,75 - 12 € tilinhoitomaksu. Tilinhoitomaksu on lainasummakohtainen; mitä pienempi laina, sitä pienempi tilinhoitomaksu.

Miten Joustolimiittiä haetaan?

Joustolimiittiä haetaan maksimissaan 4000 € luottorajalla, eli valitse itsellesi sopiva raja tarpeesi mukaan. Vain nostetusta rahasta veloitetaan korkokuluja, joten suosittelemme hakemaan tulevaisuuden tarpeita varten hieman korkeampaa rajaa. Huomioithan kuitenkin, että korkeampi raja saattaa vaikuttaa luottopäätökseen.

 1. Siirry Credit24 etusivulle tästä ja katso lainavalitsimella, paljonko haluamasi laina maksaisi.
 2. Paina "hae luottoa" painiketta, jolloin siirryt pankkitunnistautumiseen.
 3. Tunnistautumisen jälkeen sinulta kysytään matkapuhelinnumeroa, johon lähetetään palvelun PIN koodi (salainen numero ja prepaid ovat sallittuja).
 4. Syötä PIN koodi sille varattuun kenttään
 5. Tämän jälkeen voit täyttää Joustolimiittihakemukseen henkilökohtaisen pankkitilinumerosi, sähköpostiosoitteesi ja pyydetyt lisätiedot sekä liittää tarvittavat liitteet, kuten esimerkiksi todistus tuloista.
 6. Seuraavaksi valitse haluamasi joustoluotto (voit vielä vertailla summia tässä vaiheessa) ja siirry hyväksymään lainaehdot.
 7. Hyväksyttyäsi lainaehdot voit joko nostaa rahaa tilillesi tai jatkaa nostamatta rahaa tässä vaiheessa.
 8. Kun lainahakemuksesi on tarkistettu ja hyväksytty, saat rahat tilillesi.
Joissakin tapauksissa Credit24 pyytää lähettämään lisäliitteitä tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi, ennen kuin rahasiirrot ovat mahdollisia. Jatkossa voit nostaa rahaa joko mobiilipalvelulla tai kirjautumalla palveluun.

Credit24 kokemuksia

Credit24 on saanut kokemusten perusteella kiitosta uudesta hinnoittelumallista. Se tarjoaa lainoja erittäin kilpailukyiseen hintaan ja mikä parasta, palvelussa ei piilotella kuluja, vaan ne ilmoitetaan selkeästi jo ennen joustoluoton hakua. Credit24 -palvelulla on yli 200 000 asiakasta ja miltei kaikki ovat tyytyväisiä palveluun

Alla vielä muutamia, Credit24 kokemuksiin perustuvia, Joustolimiitin vahvuuksia:

 • Luottoa vippejä edullisemmilla kuluilla.
 • Ei piilokuluja. Ei kiinteitä maksuja.
 • Valitse luottoraja, nosta tarvitsemasi rahamäärä.
 • Maksa minimilyhennys, koko summa tai jotain siltä väliltä.

Credit24 asiakaspalvelu

Credit24:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 - 17. Lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 8 - 22, eli lainaa myönnetään viikon jokaisena päivänä, myös sunnuntaina.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0300 300 355 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@ipfdigital.com.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Credit24 lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,02 / 5 (49 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.