Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Credento   
Credento ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Credento tarjoaa 2 - 8 vuoden kulutusluottoa 1500 - 10 000 €

Vakuudettoman Credento-lainan luotonantajana toimii ruotsalaisen TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka palvelee asiakkaitaan Helsingistä käsin. Vuodesta 1987 alkaen toimineen pankin päätoimipiste sijaitsee Boråsissa Ruotsissa. TF Bank AB on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankkiosakeyhtiö, jolla on pankkiliiketoimintalain nojalla lupa harjoittaa pankkiliiketoimintaansa. Pankin yritystoimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen).

Suomessa TF Bank Ab on harjoittanut liiketoimintaansa jo vuodesta 1999; pankkiosakeyhtiön sivukonttori avattiin Helsingissä vuoden 2014 alussa. Sivuliikkeen hallussa oleva säästötili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin - Ruotsin lain mukaisen talletussuojalain nojalla.

TF Bank AB:lla ja sen suomalaisella sivuliikkeellä on asiakkailleen tarjolla kolme eri tuoteryhmää: kulutusluotot ja säästötili yksityishenkilöille sekä ostorahoitus verkkokaupoille. Ruotsalaisomisteinen rahoitusyhtiö palvelee yli 330 000 asiakastaan seitsemässä eri maassa ja viidellä eri tuotemerkillä.

Vakuudetonta lainaa Credento tarjoaa asiakkailleen 1500 - 10 000 euroa. Lainanhakijan on mahdollista hakea kaikkia summia jopa 8 vuoden laina-ajalla. Lainanhakijan tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt.

Hae lainaa ❯❯

TF Bankin tarjoama Credento-laina

TF Bankin Credento-laina on vakuudeton 1500 - 10 000 euron suuruinen laina, johon lainansaaja voi sopia jopa kahdeksan vuoden takaisinmaksuajan. TF Bankin asiakas voi hyödyntää pankilta saamansa luottopääoman vapaasti, mihin hän vain haluaa. Luotonsaajalla on mahdollisuus tarvittaessa lyhentää lainapääomaansa sovittua nopeammin tai maksaa lainansa kokonaan pois sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Lisäksi luotonsaajalle tarjoutuu mahdollisuus pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, mikäli Credento-lainan saajalla on tarvetta saada vähän enemmän pääomaa käyttöönsä tiettynä kuukautena.

Vakuudetonta 1500 - 10 000 euron arvoista Credento-lainaa haetaan verkkohakemuksen kautta osoitteessa www.credento.fi. Kun lainanhakija on täyttänyt hakemukseen vaadittavat tiedot, luotonantaja lupaa lähettää asiakkaalleen alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Credento-lainan luotonantajana toimii TF Bank AB:n Suomen sivuliike. Mikäli pankin laina-asiantuntijat hyväksyvät asiakkaansa lähettämän verkkohakemuksen, luotonsaaja voi allekirjoittaa lainasopimuksensa kätevästi ja vaivattomasti omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan verkossa. Sovittu lainapääoma siirtyy asiakkaan pankkitilille sen jälkeen, kun TF Bankin lainakäsittelijät ovat tehneet kyseistä lainaa koskevat lopulliset tarkistuksensa.

Credenton lyhennysvapaat kuukaudet

Mikäli Credento-lainan saaja on hoitanut lainansa lyhennysmaksuerät sovitusti neljän kuukauden ajan, hänellä on mahdollisuus pitää yksi maksuvapaa kuukausi. Näin ollen hän voi hyödyntää saamaansa lainapääomaa sillä hetkellä tarvitsemiinsa investointeihin. Kaikkiaan luotonsaaja voi pitää maksuvapaita kuukausia enintään kaksi vuodessa.

TF Bankin asiakas voi tarkistaa saamastaan laskusta, milloin maksuvapaa kuukausi on ensimmäisen kerran mahdollista hyödyntää. Luotonsaajan on syytä kuitenkin huomioida, että käyttämänsä maksuvapaan kuukauden lainmukaiset korot ja kokonaiskulut lisätään hänen velkapääomaansa. Maksuvapaan kuukauden hyödyntäminen pidentää vastaavasti Credento-lainan takaisinmaksuaikaa.

Credento-lainaturva lisämaksusta

TF Bank tarjoaa Credento-lainaansa myös lainaturvaa. Pankin asiakas voi hakea lainaansa hyödyllistä lainaturvaa ottamalla yhteyttä TF Bankin Suomen sivukonttorin asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 0206 90681. Pankin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 - 16.

Credento-lainan kuukausittainen vakuutusmaksu on määrältään 0,45 prosenttia asiakkaan avoinna olevasta lainasaldosta; vakuutusmaksu on kaikissa tapauksissa kuitenkin vähintään kolme euroa kuukaudessa. Lainasaldon ollessa esimerkiksi 2000 euron suuruinen lainansaajan hyödyntämän lainaturvan vakuutusmaksu on ainoastaan yhdeksän euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu veloitetaan lainansaajalta kuukausittain lainan takaisinmaksuerän yhteydessä.  

Credento-lainojen kustannukset

TF Bank AB:n asiakkailleen tarjoama Credento-kulutusluotto on niin sanottu annuiteettilaina, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että lainansaaja tilittää takaisinmaksuajan kuluessa aina samansuuruisen erän joka kuukausi.

Credento-lainan kokonaiskustannuksista kerrotaan Credenton verkkosivustolla seuraavan esimerkkitapauksen kautta:

Credento-lainan todellinen vuosikorko määräytyy 25,43 prosentin suuruiseksi, kun asiakkaan saama lainapääoma on 3000 euroa. Viiden vuoden laina-ajan nimelliskoroksi tulee 16,32 prosenttia tilinhoitopalkkion ollessa 6,99 euroa kuukaudessa. 3000 euron arvoisen lainapääoman kokonaiskuluiksi määräytyy kyseisessä esimerkkitapauksessa yhteensä 2061 euroa.

Lainansaajan on oleellista huomioida, että lainan korko on vaihtuva. Mikäli lainmukainen korko muuttuu, kyseisen Credento-lainan takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti, mutta lainansaajan maksama kuukausittainen takaisinmaksuerä pysyy kuitenkin samansuuruisena.

Vakuudettoman 1500 - 10 000 euron arvoisen luoton takaisinmaksuaika lainansaajalle on kahdesta kahdeksaan vuotta. Credento-lainan nimelliskorko on tällä hetkellä 7,99 - 19,88 prosenttia ja korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko TF Bankin asiakkailleen tarjoamille kulutusluotoille on lainapääomasta ja laina-ajasta riippuen 11 - 34 prosenttia.

Credento-lainan hinnasto

 • Nimelliskorko tällä hetkellä: 7,99 - 19,88 prosenttia
 • Todellinen vuosikorko: 11 - 34 prosenttia
 • Nostopalkkio: 0 euroa
 • Tilinhoitomaksu: 6,99 euroa
 • Myöhästyneen maksun muistutusmaksu: 5 euroa.

Kuka voi hakea Credento-lainaa?

TF Bank AB:n Helsingin-sivuliikkeen suomalaisasiakkailleen tarjoamaa Credento-kulutusluottoa voivat hakea verkkopalvelun kautta yksityishenkilöt, jotka täyttävät seuraavat pankkiosakeyhtiön ilmoittamat kriteerit:

 • Hakija on yli 22-vuotias
 • Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakija asuu vakituisesti Suomessa
 • Hakijalla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä.

Näin haet Credento-lainaa

Vakuudetonta 1500 - 10 000 euron arvoista kulutusluottoa lainaa tarvitseva voi hakea helposti ja nopeasti verkkohakemuksen kautta. Kun lainanhakija on täyttänyt hakemuksessa vaadittavat tiedot ja lähettänyt hakemuksensa eteenpäin, TF Bankin laina-asiantuntijat tekevät alustavan lainapäätöksensä mitä pikimmin ja toimittavat sen lainanhakijalle verkkopalvelun kautta.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainanhakija allekirjoittaa TF Bankin laatiman, lainmukaisen lainasopimuksen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Kun Credento-lainan lainankäsittelijät ovat hyväksyneet kyseisen hakemuksen lopullisesti ja hakija on allekirjoittanut lainasopimuksensa, sovittu lainapääoma siirtyy lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille. Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille kulutusluoton siirto tapahtuu jo samana päivänä, kun myönteinen lainapäätös on tehty. Muiden pankkien osalta tilisiirto tapahtuu 1 - 3 pankkipäivässä.

Credenton asiakaspalvelu

TF Bankin Helsingissä sijaitsevan sivuliikkeen asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 - 16. Credento-lainaa hakevat suomalaisasiakkaat voivat ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä pankin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä verkkosivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Asiakkaan on hyvä huomioida, että pankkisalaisuuslain vuoksi TF Bank Ab ei voi antaa asiakaskohtaisia luottamuksellisia tietoja sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Sähköpostitse pankin laina-asiantuntijat vastaavat ainoastaan asiakkaidensa esittämiin yleisluontoisiin kysymyksiin. Credenton verkkosivustolta löytyy kiteytetyt vastaukset yleisimpiin asiakaskysymyksiin.

Yhteystiedot

 • Yritys: Credento / TF Bank AB, Suomen sivuliike
 • Sivusto: www.credento.fi
 • Puhelin: 0206 90681 (puhelu maksaa vain normaalin mpm/pvm-maksun)
 • Faksi: 0800 41 11 44
 • Sähköposti: info@credento.fi
 • Osoite: PL 5600, 00002 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Credento lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (8 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.