» 
 » 
   

Blue Finance tarjoaa pikavippiä ja joustoluottoa

Blue Finance Oy on myöntänyt lainoja jo vuodesta 2011 ja on täysin suomalainen pikalainayhtiö. Yritys toimii vastuullisesti ja joustavasti ja lainoja ei myönnetä esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän saanneille. Eräpäivän siirto on mahdollista sekä mahdollisessa perintävaiheessa Blue Finance pyrkii sopimaan maksusuunnitelman asiakkaan kanssa.

Blue Finance Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisterissä, joten toiminta on valvottua viranomaisen taholta. Blue Finance -verkkosivu käyttää SSL -salausta, joten palvelun käyttö netissä on turvallista. Blue Finance Oy:n toimisto sijaitsee Turussa.

Blue Finance tarjoaa 100 - 700 euron pikavippiä sekä joustoluottoa 5000 euron luottorajalla. Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

Tuntitili.fi sai Blue Financelta loistavan alennuskoodin. Koodilla TUNTITILI Blue Finance tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 5000 euron joustoluoton täysin kuluitta kuukaudeksi.

Koodi on voimassa toistaiseksi ja joustoluottoa voivat hakea 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Koodia käyttämällä lainakuluissa voi säästää jopa yli 450 euroa.

Hae lainaa >>

Blue Finance alennuskoodi

Tällä hetkellä aktiivisena on alennuskoodi TUNTITILI, jolla uusi asiakas saa joustoluoton kuluitta käyttöönsä kuukaudeksi. Koodi on voimassa toistaiseksi ja alta löydät ohjeet, miten voit alennuskoodin hyödyntää.

 1. Siirry Blue Financen sivustolle tästä.
 2. Valitse etusivulta "Hae uusi joustoluotto 5000 € luottorajalla": Blue Finance joustoluotto
 3. Syötä kampanjakoodi -kenttään TUNTITILI: Blue Finance joustoluotto
 4. Jatka lainahakemus normaalisti loppuun.

Alennuskoodin edut

 • Koodilla TUNTITILI ilmainen ensimmäinen joustoluottokuukausi uusille asiakkaille.
 • Noston määrä 100 - 5000 euroa.
 • Ei nostomaksuja yhdeltäkään ensimmäisen kuukauden aikana tehdyltä nostolta (ei rajattua nostomäärää).
 • Ei korkoja eikä muita kuluja.
 • Säästöä parhaimmillaan yli 450 euroa.
 • Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi.

Blue Financen lainat

Blue Financella on tarjolla kaksi erilaista lainatuotetta. Toinen lainatuotteista on nopea pikavippi 100 - 700 euron summalla ja toinen lainatuote on joustoluotto 5000 euron luottorajalla.

Pikavippi

Pikavippiä on mahdollista saada 100 - 700 euroa ja se on kertaluontoinen. Pikavipin hakeminen on nopeampaa ja hakemus lyhyempi. Pikavipille on tarjolla 12 kuukauden takaisinmaksuaika, eli laina maksetaan takaisin kuudessa erässä. Tämä tarkoittaa, että joka toinen kuukausi on maksuvapaa, jos lainan maksaa takaisin vuoden takaisinmaksuajalla. Nopeammin takaisinmaksettu laina on tietysti halvempi kulujen puolesta. Pikavipin todellinen vuosikorko on tyypilliselle 200 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla 48,9 %, joten takaisin maksettava summa on 275 euroa.

Uusille asiakkaille Blue Finance tarjoaa automaattisesti 14 päivän takaisinmaksuajalla, 100 - 300 euron pikavippiä ilman kuluja. Jos kuitenkin haluaa maksaa vipin takaisin pidemmällä maksuajalla, siirtyy se automaattisesti normaaliksi kuluja sisältäväksi pikavipiksi 14 päivän jälkeen. Pikavippi on hyvä vaihtoehto arjen akuutteihin menoihin, esimerkiksi erääntyneen laskun maksamiseen tai kauppareissulle ennen tilipäivää. Pikavippiä voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta tilille lainoja maksetaan kello 7 - 23 välisenä aikana.

Hakemukseen ei tarvita liitteitä.

Joustoluotto

Joustoluottoa Blue Finance tarjoaa 5000 euron summalle ja joustoluotto on toistaiseksi voimassa oleva, jatkuva luotto. Luottoraja on 5000 euroa, josta voi nostaa haluamansa summan tai koko 5000 euroa kerralla.

Takaisin maksettu luotto siirtyy jälleen käytettäväksi. Joustoluotto toimii siis kuten luottokortti netissä, luottotililtä voi nostaa haluavansa summan ja maksaa sen takaisin kokonaan tai erissä.

Kuluja joustoluotossa syntyy vain käytetystä luotosta. Joustoluottoa voi maksaa takaisin erissä kuukausittain. Kuukausierä on 20 % käytetyn saldon summasta, kuitenkin vähintään 200 euroa, ellei avoin saldo ole pienempi. Joustoluoton kulut koostuvat 15 % nostoprovisiosta, 8 % kuukausikorosta sekä 5 euron laskutuslisästä.

Luoton todellinen vuosikorko tyypilliselle 2000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla on 255,4 %. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 1 - 34 kuukautta. Joustoluotto sopii hyvin hieman isompiin hankintoihin, vaikkapa lomamatkan maksamiseen.

Joustoluottoa voi hakea vuorokauden ympäri vuorokaudessa, hakemuksia käsitellään kuitenkin 23 - 07 välisenä aikana, myös tehdyt nostot suoritetaan 23 - 07 välisenä aikana. Hakemukseen ei tarvita liitteitä ja hakeminen on täysin ilmaista.

Blue Finance lainojen kustannukset

Hinnoittelu on tehty kuluttajalle selkeäksi ja läpinäkyväksi. Blue Financen sivustolla on lainojen kulut nähtävissä lainasivuilla sekä luottoehdoissa. Luottoehdot ovat myös luettavissa jo ennen lainahakemuksen tekemistä.  Lainojen hakeminen on täysin ilmaista. Alla listattuna yleisimpiä lainojen kuluja, täydelliset hinnastot löydät Blue Financen sivustolta.

Pikavippi

 • Tilinavaus 0 euroa
 • Toimituspalkkio lainattavasta pääomasta 15 %
 • Nimelliskorko 30 %
 • Laskutuskulu 0 euroa
 • Vuosimaksu 0 euroa

Joustoluotto

 • Tilinavaus 0 euroa
 • Nostoprovisio 15 %
 • Nimelliskorko 96 %
 • Kuukausikorko 8 %
 • Laskutuskulu 5 euroa (jos laskutettavaa)
 • Vuosimaksu 0 euroa
 • Hetinosto (15min rahat tilille) 0 - 5,5 euroa + 0 - 4,5 %
 • Pikanosto (6 tunnissa rahat tilille) 0 - 5 euroa + 0 - 3,8 %
 • Eräpäivän muutos 10 euroa

Kuka voi hakea Blue Financen lainoja?

 • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
 • Raha-asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset
 • Joustoluottoa hakevan hyväksyttävä Instantor-luottoanalyysin tekeminen

Mitä liitteitä tarvitaan?

Pikavippiä haettaessa ei tarvita liitteitä. Joustoluoton hakemisessa Blue Finance voi eritystapauksissa pyytää lisätietoja liitteiden muodossa. Yleisesti ei siis tarvita liitteitä myöskään joustoluoton hakemiseen.

Näin haet lainaa Blue Financelta

Hakeminen tapahtuu kokonaan Blue Finance -sivustolla. Palveluun tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen täytetään hakemus. Kokonaisuudessaan tähän menee noin 20 minuuttia. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, mutta hakemuksia käsitellään kello 7 - 23 välisenä aikana. Hakeminen on turvallista, sillä Blue Finance käyttää SSL-salausta sivustollansa. Näin haet lainaa:

 1. Siirry Blue Financen sivustolle
 2. Valitse oma rahoitustarpeesi ja klikkaa kohdasta Nosta nopea 100 - 700 euron pikavippi tai Hae uusi joustoluotto 5000 € luottorajalla
 3. Rekisteröidy omalla sähköpostiosoitteella sekä puhelinnumerolla
 4. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla
 5. Täytä luottohakemus huolella ja hyväksy luottoehdot.

Saat lainapäätöksen 15 minuutin sisällä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan hakemuksessa ilmoitetulle tilille. Joustoluotossa valitset ensin itse oman tarpeesi mukaan nostettavan summan.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille heti. Lainapäätöksiä tehdään viikon jokaisena päivänä kello 7 - 23 välisenä aikana.

Seuraavissa pankeissa oleville tileille rahat siirtyvät samana päivänä: Nordea, Aktia, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, S-pankki. Danske Bankin tileille rahat siirtyvät samana päivänä tai seuraavana päivänä. Muihin pankkeihin rahansiirto kestää 1 - 2 arkipäivää.

Blue Financen asiakaspalvelu

Blue Financen asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7 - 23, lainahakemuksia voi kuitenkin jättää ympäri vuorokauden.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä Chatilla-, puhelimella, sähköpostilla ja Blue Finance -sivustolta löytyvällä lomakkeella. Blue Finance lupaa vastata kaikkiin kysymyksiin arkisin vuorokauden aikana. Chat vaihtoehto löytyy nettisivujen vasempaan alareunaan ilmestyvästä ”apua” kuplasta. Blue Finance -sivustolta löytyy myös kattava Usein kysytyt kysymykset osio, johon on vastattu kattavasti useisiin kysymyksiin.

Yhteystiedot

 • Puhelin: 060 0303 060 (puhelu on maksullinen: 1,95€/min)
 • Sähköposti: info@bluefinance.fi
 • Osoite: Linnankatu 18, 20100 Turku
Hae lainaa >>

Arvostele yritys

Onko sinulla kokemuksia yrityksestä Blue Finance? Anna tähtiarvio yrityksestä:

4,22 / 5 (18 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.