Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Blue Finance   

Blue Finance tarjoaa 300 euron pikavippiä

Blue Finance Oy on myöntänyt lainoja jo vuodesta 2011 ja on täysin suomalainen pikalainayhtiö. Yritys toimii vastuullisesti ja joustavasti ja lainoja ei myönnetä esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän saanneille. Eräpäivän siirto on mahdollista sekä mahdollisessa perintävaiheessa Blue Finance pyrkii sopimaan maksusuunnitelman asiakkaan kanssa.

Blue Finance Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisterissä, joten toiminta on valvottua viranomaisen taholta. Blue Finance -verkkosivu käyttää SSL -salausta, joten palvelun käyttö netissä on turvallista. Blue Finance Oy:n toimisto sijaitsee Turussa.

Normaalisti Blue Finance tarjoaa joustoluottoa 5000 euron luottorajalla sekä 100 - 500 euron kertaluottoa 4 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Poikkeustilanteen johdosta normaalit tuotteet eivät ole aktiivisina, vaan tällä hetkellä lainatuotteena on korkeintaan 300 euron pikavippi korkeintaan 4 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainatuotteen nimi on Arkilaina.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

Tuntitili.fi sai Blue Financelta loistavan alennuskoodin. Koodilla TUNTITILI Blue Finance tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 5000 euron joustoluoton täysin kuluitta kuukaudeksi.

Koska joustoluotto ei tällä hetkellä ole haettavissa, koodi ei ole aktiivinen.

Hae lainaa ❯❯

Blue Finance alennuskoodi (ei aktiivinen)

Alennuskoodilla TUNTITILI uusi asiakas saa joustoluoton kuluitta käyttöönsä kuukaudeksi. Koodi ei ole toistaiseksi voimassa, mutta alta löydät ohjeet, miten voit alennuskoodin hyödyntää tilanteen muuttuessa.

 1. Siirry Blue Financen sivustolle tästä.
 2. Valitse etusivulta "Hae joustoluottoa": Blue Finance joustoluotto
 3. Syötä kampanjakoodi -kenttään TUNTITILI: Blue Finance joustoluotto
 4. Jatka lainahakemus normaalisti loppuun.

Alennuskoodin edut

 • Koodilla TUNTITILI ilmainen ensimmäinen joustoluottokuukausi uusille asiakkaille.
 • Noston määrä 100 - 5000 euroa.
 • Ei nostomaksuja yhdeltäkään ensimmäisen kuukauden aikana tehdyltä nostolta (ei rajattua nostomäärää).
 • Ei korkoja eikä muita kuluja.
 • Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi.

Blue Financen lainat

Blue Financella on normaalisti tarjolla kaksi erilaista lainatuotetta. Toinen lainatuotteista on nopea kertaluotto 100 - 500 euron summalla ja toinen lainatuote on joustoluotto 5000 euron luottorajalla.

Poikkeustilanteesta johtuen normaalit tuotteet ovat tauolla ja väliaikaisena lainatuotteena toimii 300 euron suuruinen Arkilaina.

Arkilaina

Arkilaina on hinnoiteltu samoin kuin alla esitelty Kertaluotto. Erona Kertaluottoon on, että Arkilaina on suuruudeltaan korkeintaan 300 euroa. Takaisinmaksuaika on molemmissa lainatuotteissa korkeintaan 4 kuukautta.

Kertaluotto (ei aktiivinen)

Kertaluottoa on mahdollista saada 100 - 500 euroa ja se on kertaluontoinen laina. Kertaluoton hakeminen on nopeampaa kuin joustoluoton ja hakemus lyhyempi. Kertaluotolle on tarjolla 4 kuukauden takaisinmaksuaika, eli laina maksetaan takaisin neljässä erässä. Nopeammin takaisinmaksettu laina on tietysti halvempi kulujen puolesta verrattuna esimerkiksi joustoluottoon. Tyypilliselle 500 euron lainalle 4 kuukauden maksuajalla Blue Financen kertaluoton todellinen vuosikorko on 26,4 %, joten takaisin maksettava summa on 539,32 euroa.

Sopimusehtojen mukaan kertaluoton lainapääoma maksetaan kokonaisuudessaan takaisin vasta viimeisessä laskussa. Sitä ennen Blue Finance perii ainoastaan lainanhoitokuluja. Kertaluotto maksetaan takaisin oletuksena seuraavanlaisissa erissä:

 1. erä: korot 8,33 €, tilinhoitomaksu 1,50 €, pääoma 0 €
 2. erä: korot 8,33 €, tilinhoitomaksu 1,50 €, pääoma 0 €
 3. erä: korot 8,33 €, tilinhoitomaksu 1,50 €, pääoma 0 €
 4. erä: korot 8,33 €, tilinhoitomaksu 1,50 €, pääoma 500 €.

Kertaluotto on hyvä vaihtoehto arjen akuutteihin menoihin, esimerkiksi erääntyneen laskun maksamiseen tai kauppareissulle ennen tilipäivää. Kertaluottoa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta tilille lainoja maksetaan kello 7 - 23 välisenä aikana. Jos kertaluoton haluaa heti tilille, onnistuu tämä ostamalla lisäpalvelun Blue Financelta. Mahdolliset lisäpalvelut laskutetaan erien 1 - 3 yhteydessä.

Joustoluotto (ei aktiivinen)

Joustoluottoa Blue Finance tarjoaa 5000 euron summalle ja joustoluotto on toistaiseksi voimassa oleva, jatkuva luotto. Luottoraja on 5000 euroa, josta voi nostaa haluamansa summan tai koko 5000 euroa kerralla.

Takaisin maksettu luotto siirtyy jälleen käytettäväksi. Joustoluotto toimii siis kuten luottokortti netissä, luottotililtä voi nostaa haluavansa summan ja maksaa sen takaisin kokonaan tai erissä.

Kuluja joustoluotossa syntyy vain käytetystä luotosta. Joustoluottoa voi maksaa takaisin erissä kuukausittain. Kuukausierä on 8,5 % käytetyn saldon summasta, kuitenkin vähintään 50 euroa, ellei avoin saldo ole pienempi. Joustoluoton kulut koostuvat 20 % nimelliskorosta ja tilinhoitomaksusta. Tilinhoitomaksu on 3,65 % lainasummasta vuodessa. Muita kuluja ei ole.

Luoton todellinen vuosikorko tyypilliselle 5000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla on 30,6 % ja takaisinmaksettava summa on 5760,96 euroa sisältäen lainapääoman ja kulut. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 1 - 44 kuukautta. Joustoluotto sopii hyvin hieman isompiin hankintoihin, vaikkapa lomamatkan maksamiseen.

Joustoluottoa voi hakea vuorokauden ympäri, hakemuksia käsitellään kuitenkin kello 7 - 23 välisenä aikana, myös tehdyt nostot suoritetaan kello 7 - 23 välisenä aikana. Hakeminen on täysin ilmaista.

Blue Finance lainojen kustannukset

Hinnoittelu on tehty kuluttajalle selkeäksi ja läpinäkyväksi. Blue Financen sivustolla on lainojen kulut nähtävissä lainasivuilla sekä luottoehdoissa. Luottoehdot ovat myös luettavissa jo ennen lainahakemuksen tekemistä. Lainojen hakeminen on täysin ilmaista. Alla listattuna yleisimpiä lainojen kuluja, täydelliset hinnastot löydät Blue Financen sivustolta.

Arkilainan sekä kerta- ja joustoluoton hinnasto

 • Tilinavaus 0 euroa
 • Nostoprovisio 0 euroa
 • Nimelliskorko 20 % (9,90 % vuoden 2020 loppuun)
 • Tilinhoitomaksu 3,65 % lainasummasta vuodessa
 • Laskutuskulu 0 euroa
 • Vuosimaksu 0 euroa.

Valinnaiset lisäpalvelut

 • Eräpäivän muuttaminen 30 euroa
 • Laskutustavan muuttaminen 10 euroa
 • Maksusuunnitelman muuttaminen 30 euroa
 • Joustoluottohakemuksen nopean käsittelyn palvelu 20 % nostosummasta
 • Joustoluoton lisänoston nopean käsittelyn palvelu 20 % nostosummasta
 • Kertaluoton paperilaskutus 3,90 € / lasku
 • Kertaluottohakemuksen nopean käsittelyn palvelu 29 euroa
 • Kertaluoton pikanostopalvelu (6h) 25 euroa
 • Kertaluoton hetinostopalvelu (heti) 29 euroa.

Selvitystöiden hinnasto

 • Liikasuorituksen palautus 10 euroa
 • Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen 10 euroa
 • Eräännyttämiskulu 50 euroa
 • Maksuhuomautus 5 euroa.

Muu laskutettava selvitystyö (esim. velallisen velkajärjestelyihin tai velallisen rikosasioihin liittyvä työ) kustantaa 120 €/tunti.

Kuka voi hakea Blue Financen lainoja?

 • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
 • Raha-asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset
 • Joustoluottoa hakevan hyväksyttävä Instantor-luottoanalyysin tekeminen

Mitä liitteitä tarvitaan?

Joustoluoton hakemisessa Blue Finance voi eritystapauksissa pyytää lisätietoja liitteiden muodossa. Yleisesti ei siis tarvita liitteitä myöskään joustoluoton hakemiseen.

Näin haet lainaa Blue Financelta

Hakeminen tapahtuu kokonaan Blue Finance -sivustolla. Palveluun tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen täytetään hakemus. Kokonaisuudessaan tähän menee noin 20 minuuttia. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, mutta hakemuksia käsitellään kello 7 - 23 välisenä aikana. Hakeminen on turvallista, sillä Blue Finance käyttää SSL-salausta sivustollansa. Näin haet lainaa:

 1. Siirry Blue Financen sivustolle
 2. Klikkaa kohdasta Hae arkilainaa
 3. Rekisteröidy omalla sähköpostiosoitteella sekä puhelinnumerolla
 4. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla
 5. Täytä luottohakemus huolella ja hyväksy luottoehdot.

Saat lainapäätöksen vuorokauden sisällä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa nopean käsittelyn lisäpalveluna, jolloin lainapäätöksen saa jopa 15 minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan hakemuksessa ilmoitetulle tilille. Joustoluotossa valitset ensin itse oman tarpeesi mukaan nostettavan summan.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille muutamassa vuorokaudessa. Vaihtoehtoisesti lisäpalvelun avulla lainan saa tilille joko heti tai 6 tunnin sisällä. Lainapäätöksiä tehdään viikon jokaisena päivänä kello 7 - 23 välisenä aikana.

Seuraavissa pankeissa oleville tileille rahat pystytään siirtämään reaaliajassa: Nordea, Aktia, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, S-pankki. Danske Bankin tileille rahat siirtyvät samana päivänä tai seuraavana päivänä. Muihin pankkeihin rahansiirto kestää normaalin käsittelyajan lisäksi 1 - 2 arkipäivää.

Blue Financen asiakaspalvelu

Blue Financen asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7 - 23, lainahakemuksia voi kuitenkin jättää ympäri vuorokauden.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä Chatilla-, puhelimella, sähköpostilla ja Blue Finance -sivustolta löytyvällä lomakkeella. Blue Finance lupaa vastata kaikkiin kysymyksiin arkisin vuorokauden aikana.

Yhteystiedot

 • Puhelin: 060 0303 060 (puhelu on maksullinen: 1,95€/min)
 • Sähköposti: info@bluefinance.fi
 • Osoite: Linnankatu 18, 20100 Turku
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Blue Finance lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,79 / 5 (52 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.